Egypte.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer4,4

U bent nu bij:

Totaal

4,4

Bestellen

4

Service

4

Prijs

5,6

Leveren

4,2
6 rating33 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

11-03-2018
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: P.H. van Binsbergen

Egypte.nl - Ongelofelijk goede service van Egypte.nl

Ongelofelijk goede service. Wij hadden bij Egypte.nl een verblijf geboekt in het Hilton Sharks Bay vanaf Rotterdam. Aangezien er plotseling niet meer gevlogen mocht worden vanaf Rotterdam moest Egypte.nl deze reis annuleren. We kregen direct de keuze om het geld terug te krijgen of te wachten op een alternatief. We hadden eerst gekozen voor geld terug maar aangezien we niks anders konden vinden hebben we verzocht een alternatief voor te stellen. Sherif Moustafa en zijn team hebben ons toen een upgrade aangeboden naar het 5 sterren resort Brayka Bay onder exact dezelfde voorwaarden als de eerst geboekte reis waaronder valid parking op Schiphol en ruimbagage. Daarnaast kregen we als compensering een upgrade naar een duurdere kamer en een excursie per boot naar het Dolphin reef bij Sataya aangeboden. Als we vergelijken wat de oorspronkelijke reis ons kostte was de aanbieding van Egypte.nl bijna 2 x zo duur maar we hoefden niets bij te betalen. We vertrokken met de nodige twijfels van "Dit is te mooi om waar te zijn", maar alles was tot in de puntjes geregeld. Dat er klachten zijn van reizigers die vanaf Rotterdam zouden vertrekken kunnen we ons voorstellen maar voor ons heeft Egypte.nl echt alles eraan gedaan om ons een onbezorgde vakantie te geven. Wij geven Egypte.nl een volle 5 sterren, helaas is dat het maximum. Wij boeken zeker een volgende keer bij dit reisburo. Deze geweldige service hebben wij nog nooit meegemaakt. Super. Bedankt Sherig Mustafa en jouw team.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


08-03-2018
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Willy

Egypte.nl - OPLICHTERS!!!!!!!!!!

Wij dachten ook een mooie vakantie te hebben geboekt,
Totdat ik een mailtje kreeg van de heer Sherif maar niet voor mij was bestemd.
Toen begon er bij ons al een lichtje te branden en konden we de reis kosteloos annuleren
Daar hebben wij toen voor gekozen en kreeg ik de bevestiging dat de aanbetaling terug zou worden gestort en daarna één grote radiostilte
Telefonisch niet meer te bereiken terwijl ze wel de suggestie geven dat je bijna aan de beurt ben
.En op je mail word ook niet meer gereageerd
Dus een gewaarschuwd mens.........

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Rob09-03-2018

Per email contact gehad met SGR. Egypte.nl BV is bij SGR aangesloten en SGR vraagt om even geduld over restitutie reisgeld en verklaart bij niet ontvangen gelden zich garant.

03-03-2018
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  8
 • Levering

  2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: J.Geertzen

Egypte.nl - Niet boeken bij Egypte.nlOp 10 februari j.l. hebben wij een reis geboekt bij Egypte.nl met vertrekdatum 16 februari vanaf Rotterdam naar hotel Hilton Bay te Sharm el Sheik.
Na later gebeld over waar de tickets bleven werden deze na een tweede keer bellen opgestuurd.
Dus flippers en een goede duikbril gekocht spullen gepakt taxi gebeld en op naar Rotterdam Airport.
Eenmaal daar aangekomen nergens een mogelijkheid om in te checken, sterker nog er gaat helemaal geen vlucht naar Egypte.( zie review Gert van der Steen 17-02-2018 )
Air Cairo komt dan ook helemaal niet naar Rotterdam ofwel vliegt helemaal niet naar Nederland.
Na gebeld en te hebben met Egypte.nl krijgen wij een voorstel om met een lijnvlucht de volgende dag naar Cairo te vliegen maar dan wel vanaf Brussel.
Dat hebben wij dus maar niet gedaan.
Wij hebben dan ook verzocht om ons geld terug te storten wat volgens de medewerker geen probleem was en zou direct teruggestort worden
Aangezien onze rekening ook de ING betrof zou dit dus direct zichtbaar zijn.
Helaas was dit ook weer niet het geval. dus maar weer gebeld en helaas het was inmiddels na vijven en het kantoor was gesloten.
Dan maar de volgende dag gebeld (zaterdagochtend) helaas was ook nu het kantoor gesloten.
Na de maandag erop weer gebeld te hebben is het bedrag inderdaad teruggestort.
Nu zitten wij in het koude Nederland en hadden toch graag weggewild du tot op vandaag steeds nog gekeken voor een trip.
Tot mijn verbazing kom ik toch nog steeds de aanbiedingen van Egypte.nl tegen, wetende dat deze vluchten niet doorgaan.
Ik heb dan ook gemengde gevoelens over uw aanbiedingen.
Wij zijn dan ook zeer teleurgesteld dat er verder geen enkele compensatie is voorgeteld, Egypte.nl heeft waarschijnlijk geen idee wat het is om gepakt en gezakt op het vliegveld te staan om een heerlijke vakantie tegemoet te gaan, diverse extra uitgaven te hebben gedaan en dan te horen krijgen om weer terug naar huis te kunnen gaan.
Ook vind ik het ongelofelijk raar nog steeds aanbiedingen te krijgen van Egypte.nl,
Bovenstaande mail verstuurd eerder naar Egypte.nl hopende hier een reactie op te krijgen maar helaas geen antwoord.dus vandaar de waarschuwing "NIET BOEKEN BIJ EGYPTE.NL !!"

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
27-02-2018
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Gezina

Egypte.nl - Niet boeken bij Egypte.nl!!

Waarschuwing: Niet boeken bij Egypte.nl vanaf Rotterdam!
Zouden afgelopen vrijdag 23-2-2018 vanaf Rotterdam vliegen naar Luxor. Reizen vanaf Rotterdam met Air Caïro worden nog steeds aangeboden op de site van Egypte.nl. Maar ze vliegen niet! Dat weten ze bij Egypte.nl al lang maar ze laten reizigers tot de laatste avond voor vertrek in de waan.
Egypte.nl is niet aangesloten bij ANVR. Geld vandaag net terug ontvangen maar geen vakantie en geen enkel excuus of compensatie voor het niet doorgaan van de reis.
Had voor het boeken reviews goed gelezen en klonk erg betrouwbaar en goed. Maar nu is het daar blijkbaar goed mis. Dus mensen, niet boeken vanaf Rotterdam en mocht je al geboekt hebben, kom in actie. En plaats ook je revieuw om te voorkomen dat nog veel meer mensen zo’n slechte en treurige ervaring krijgen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Arthur28-02-2018

Beste Gezina, Als lezer van uw zeer negatieve review, en als iemand die zelf bijna ook gebruik had gemaakt van de Vakantiebeurs-aanbieding van Egypte.nl, denk ik dat de allerbelangrijkste vraag is of reisorganisatie Egypte.nl een eerlijke en betrouwbare reisorganisatie is met eerlijke intenties of niet.. Ik kan mij uiteraard goed voorstellen dat u zich belazerd voelt omdat uw vakantie is verpest, maar om nu slechts enkele dagen daarna deze reisorganisatie op review-websites op internet finaal af te gaan branden... Is dat terecht??? Het zou heel goed kunnen dat Egypte.nl eerlijk en integer is maar dat in dit geval Air Cairo degene is die gemaakte afspraken niet is nagekomen door de bewuste vlucht vanaf Rotterdam Airport onaangekondigd niet door te laten gaan. Als dat het geval is moet u zich kunnen voorstellen hoe lastig en beroerd de situatie is waarin Egypte.nl zich nu bevindt: Tientallen gedupeerden die dagelijks boze telefoontjes plegen, klagen bij nationale kranten, hun geld terug eisen en dan ook nog Egypte.nl zwartmaken op consumentenwebsites zoals deze. Het feit dat Egypte.nl aangesloten is bij SGR en blijkbaar ook al gelden terugbetaalt aan gedupeerden zoals u duidt erop dat de bedoelingen van Egypte.nl eerlijk zijn en daarom zou het u sieren als u hen een eerlijke kans geeft om alle zaken op een rijtje te krijgen en gemaakte fout(en) te herstellen. Bedenk goed dat u en andere klanten van Egypte.nl er alleen maar nadeel van zullen ondervinden als ze failliet zouden gaan als gevolg van dit nare incident.

23-02-2018
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: E.A. de Graaf

Egypte.nl - niet boeken!

Dit bedrijf biedt reizen aan die niet bestaan. Op het ticket van de vlucht plaatsen ze een fictief vliegnummer en tijden van de vluchten, terwijl er bij Rotterdam Airport niets bekend is over de vlucht. 1 dag voor vertrek krijgen we pas einde dag een bericht dat ze problemen hebben met de vlucht, terwijl als dit echt het geval is je dit veel eerder laat weten. Ze reageren niet op mails, nemen telefoon niet op.. nu maar hopen dat het geld terug krijgen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
22-02-2018
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: B

Egypte.nl - HIER NIET BOEKEN!!! OPLICHTERS

Wij hebben een reis naar Egypte geboekt via Egypte. Nl. Alles netjes betaald, maar er is niks geregeld! De vlucht die we zouden moeten hebben bestaat niet, het hotel weet niet van onze komst, telefonisch en via de mail niet bereikbaar. ECHT NIET BETROUWBAAR!!! OPLICHTERS

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
12-02-2018
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  10
 • Levering

  2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Monique Martens

Egypte.nl - onbereikbaar

Na een kwartier in de wacht (continu 1e in de wachtrij) wordt je er als je aan de beurt bent ineens afgegooid. Ik durf nu niet meer te boeken, ook omdat Daniela Resort in Dahab op alle andere aanbiederssites niet te boeken is...

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Gert van der Steen17-02-2018

Reis geboekt via Egypte.nl naar Daniela Resort in Dahab van 16-23 feb 2018. Vliegtuig van Air Cairo zou vertrekken op 16 feb om 19 uur vanaf Rotterdam. Wij stonden daar om 17.15 uur, maar geen personeel van Egypte.nl of van Air Cairo. Geen vertrektijd op de borden. Egypte.nl neemt niet op. Hen email gestuurd. Maar weer naar huis gegaan. Op 17 feb neemt Egypte.nl weer niet op, geen email terug. Zouden zij failliet zijn?

24-03-2017
 • Bestellen

  6
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Wilma op den Dries

Egypte.nl - Supervakantie gehad in Egypte

plannen voor een vakantie naar Egypte? Dan kan ik Egypte.nl zeker aanbevelen. Wij hebben hier onze vakantie naar Egypte geregeld en het was echt perfect voor elkaar. De reis was bijzonder prettig en ook het verblijf was bijzonder luxe. Op de website is een ruime keuze uit accommodaties en dat sprak ons direct al aan. Zoals hier al eerder vermeld stond is er ook een aanzienlijk verschil in prijs, waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit. Over de medewerkers kan ik niets anders zeggen dan dat ze bijzonder vriendelijk en behulpzaam waren. Tot nu toe behoort dit echt tot één van onze mooiste vakanties.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
13-03-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  4
 • Prijs

  6
 • Levering

  8
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ria M.

Egypte.nl - Grote verschillen in prijs

Egypte had al jarenlang onze interesse. Wij waren met name erg geïnteresseerd in de historie van het land en wilden alles weleens van dichtbij bekijken. En hoe kun je dat beter doen dan met een vakantie? Lange tijd op zoek geweest op het internet. De vakantie uiteindelijk geboekt bij Egypte.nl. De reis was wat prijzig, maar alles was wel heel erg goed geregeld. De kosten van een vakantie naar Egypte kunnen echter ook een stuk lager uitvallen, want dat heb je zelf namelijk voor het uitkiezen. Er worden verschillende soorten vakanties in Egypte aangeboden, dus je kunt zelf kiezen wat je wilt. Zo is het mogelijk om in een luxe resort te verblijven, een wat kleinschaliger complex en is het zelfs mogelijk om een cruisevakantie te boeken op de Nijl.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • One2gethertravel

  One2gethertravel

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,4Lees ervaringen
 • La Taha Vakantiehuizen

  La Taha Vakantiehuizen

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,8Lees ervaringen
 • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Egypte.nl

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Egypte.nl?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Egypte.nl

​Wilt u een vakantie boeken met Egypte.nl? En wilt u weten hoe anderen dit reisbureau beoordelen? Kijk dan hier op NederlandReview, waar wij samen een platform vormen door reviews te plaatsen over alle denkbare ondernemingen en bedrijven. Zie wat de ervaring van anderen met Egypte.nl is.

Over Egypte.nl
Egypte.nl is een online bureau dat zich heeft gespecialiseerd in reizen naar Egypte.  Zij zitten in Amsterdam en zijn aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. Het personeel van Egypte.nl bestaat vooral uit Nederlandse mensen met een Egyptische achtergrond. U kunt bij hen zowel terecht voor een eenvoudige als een zeer luxe reis naar de omgeving van de Rode Zee. Het aanbod is zeer divers, van een zonvakantie tot een Nijlcruise etc. Ook is het bij hen mogelijk om naast een pakketreis uw eigen reis op maat samen te stellen.


Letterlijke en figuurlijke hoogtepunten van een reis naar Egypte zijn natuurlijk de mysterieuze piramdes

Diensten van Egypte.nl
Op de homepage ziet u verschillende categorieën staan waaruit u kunt kiezen, namelijk: all inclusive zonvakanties, last-minutes, rondreizen, Nijlcruises en duikvakanties. Een andere manier om een keuze te maken vindt u boven in beeld op de homepage. Daar heeft u de keuze uit: bestemmingen, reizen, rondreizen, vliegtickets en last minutes. Als u al weet waar u naar toe wilt is het ook mogelijk om de snelzoeker in te vullen. U hoeft daar alleen de door u gewenste bestemming in te voeren, de maand waarin u op vakantie naar Egypte wenst te gaan en hoe lang u op reis wilt. U krijgt dan een overzicht te zien van mogelijke reizen die u kunt boeken. U zult zien dat de meeste reizen die u voorgeschoteld krijgt, scherp van prijs zijn en op basis van all inclusive verzorging. Voor informatie over Egypte, zoals het klimaat, bevolking en de flora en fauna, kunt u ook op de website terecht. Daarbij worden ook dingen verteld die u moet weten wanneer u gaat vertrekken richting Egypte, allemaal reisinformatie dus.

Bestemmingen Egypte.nl
De verschillende bestemmingen die u bij Egypte.nl kunt boeken zijn:
Marsa
AlamDahab
El Gouna
El Quseir
Hurghada
Luxor
Sharm el Sheikh
Wanneer u een bestemming heeft gekozen en boekt bij Egypte.nl dient u binnen zeven dagen een aanbetaling te doen. Deze bijdrage is 25% van de totale reiskosten met een minimum van € 200,- per reiziger. Het restant moet u daarna zes weken voor vertrek betalen.

Klachten
Egypte.nl is zoals gezegd aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. Voor overige vragen en klachten kunt  u contact met ze opnemen via:

Egypte.nl B.V.
Van Woustraat 91
1074 AE Amsterdam
Tel. (088) 0513380
Mail: info@egypte.nl

Wat is uw ervaring met dit bedrijf?
Zou u anderen aanraden of juist afraden om via hen een reis te boeken? Laat hier uw review achter, zo helpt u andere consumenten met het maken van hun keuze voor een reisbureau!

Lees de reviews van klanten die naar Egypte gingen met Egypte.nl. Is het wel veilig om daar nu heen te gaan? Is de organisatie betrouwbaar?

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!