NederlandReview

    Ervaringen Egypte.nl

    ​Wilt u een vakantie boeken met Egypte.nl? En wilt u weten hoe anderen dit reisbureau beoordelen? Kijk dan hier op NederlandReview, waar wij samen een platform vormen door reviews te plaatsen over alle denkbare ondernemingen en bedrijven. Zie wat de ervaring van anderen met Egypte.nl is.

    Over Egypte.nl
    Egypte.nl is een online bureau dat zich heeft gespecialiseerd in reizen naar Egypte.  Zij zitten in Amsterdam en zijn aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. Het personeel van Egypte.nl bestaat vooral uit Nederlandse mensen met een Egyptische achtergrond. U kunt bij hen zowel terecht voor een eenvoudige als een zeer luxe reis naar de omgeving van de Rode Zee. Het aanbod is zeer divers, van een zonvakantie tot een Nijlcruise etc. Ook is het bij hen mogelijk om naast een pakketreis uw eigen reis op maat samen te stellen.


    Letterlijke en figuurlijke hoogtepunten van een reis naar Egypte zijn natuurlijk de mysterieuze piramdes

    Diensten van Egypte.nl
    Op de homepage ziet u verschillende categorieën staan waaruit u kunt kiezen, namelijk: all inclusive zonvakanties, last-minutes, rondreizen, Nijlcruises en duikvakanties. Een andere manier om een keuze te maken vindt u boven in beeld op de homepage. Daar heeft u de keuze uit: bestemmingen, reizen, rondreizen, vliegtickets en last minutes. Als u al weet waar u naar toe wilt is het ook mogelijk om de snelzoeker in te vullen. U hoeft daar alleen de door u gewenste bestemming in te voeren, de maand waarin u op vakantie naar Egypte wenst te gaan en hoe lang u op reis wilt. U krijgt dan een overzicht te zien van mogelijke reizen die u kunt boeken. U zult zien dat de meeste reizen die u voorgeschoteld krijgt, scherp van prijs zijn en op basis van all inclusive verzorging. Voor informatie over Egypte, zoals het klimaat, bevolking en de flora en fauna, kunt u ook op de website terecht. Daarbij worden ook dingen verteld die u moet weten wanneer u gaat vertrekken richting Egypte, allemaal reisinformatie dus.

    Bestemmingen Egypte.nl
    De verschillende bestemmingen die u bij Egypte.nl kunt boeken zijn:
    Marsa
    AlamDahab
    El Gouna
    El Quseir
    Hurghada
    Luxor
    Sharm el Sheikh
    Wanneer u een bestemming heeft gekozen en boekt bij Egypte.nl dient u binnen zeven dagen een aanbetaling te doen. Deze bijdrage is 25% van de totale reiskosten met een minimum van € 200,- per reiziger. Het restant moet u daarna zes weken voor vertrek betalen.

    Klachten
    Egypte.nl is zoals gezegd aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. Voor overige vragen en klachten kunt  u contact met ze opnemen via:

    Egypte.nl B.V.
    Van Woustraat 91
    1074 AE Amsterdam
    Tel. (088) 0513380
    Mail: info@egypte.nl

    Wat is uw ervaring met dit bedrijf?
    Zou u anderen aanraden of juist afraden om via hen een reis te boeken? Laat hier uw review achter, zo helpt u andere consumenten met het maken van hun keuze voor een reisbureau!

    Lees de reviews van klanten die naar Egypte gingen met Egypte.nl. Is het wel veilig om daar nu heen te gaan? Is de organisatie betrouwbaar?

    Egypte.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    5,4
    42% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,4

    Service

    5

    Prijs

    6,4

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Onbetrouwbaar !!!

    J. Evers09-09-2018

    9-9-2018

    Reis geboekt voor de periode 15-9-2018 t/m 29-9-2018.

    Aangezien er geen reisbescheiden werden ontvangen geprobeerd contact te leggen met het reisbureau. Via telefoon zowel als email is dit niet gelukt. Daarom contact gelegd met het resort waarvoor geboekt werd. Zie hieronder de mail vanuit het "geboekte" resort welke ik 7-9-2018 j.l. mocht ontvangen. Laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

    "
    Dear Mr. *****,

    Best Greetings from Brayka Resorts

    First we would like to thank you very much for your kind interest in Brayka Resorts

    Referring to your e-mail we regret to inform you that we are no longer working with Egypte .NL travel agency, and all their bookings are released.

    May we kindly ask you to check the possibility for any reservations to our resorts with any other Dutch Travel agency, we are dealing with Tui Holland, Kras, Sunweb and Holland International, but please note that Brayka Bay is fully booked till end of September 2018.

    Please do not hesitate to contact us for any further information you may need

    Best Regards,
    Ragab El Zainy
    Reservations Manager
    "
    Moustafa Holding B.V. u weet dat de reis niet plaats gaat vinden! Dit geeft u niet eens door!!

    Ik wil dan ook per direct het volledige door mij betaalde bedrag van u retour ontvangen. Wellicht kan ik dan evt. nog een reis boeken op een later tijdstip, bij een reisorganisatie die wel z'n aangegane verplichtingen nakomt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Nachtmerrie

    Chris09-07-2018

    Je vakantie begint in principe met dromen... maar helaas het werd een nachtmerrie!!! iets goedkoper dan andere bekende reisbureaus dat wel... 1 week voor vertrek krijgen wij te horen dat je reis niet door kan gaan vanwege problemen met de luchthaven en de vliegmaatschappij! het zou best kunnen gebeuren maar er werd geen andere oplossing voor gevonden.
    We mochten kosteloos onze vakantie annuleren of later weg gaan... we kozen toch voor het eerst maar helaas na vele valse beloftes, mailverkeer en telefoontjes kregen wij onze geld ruim 3 maanden later!!!
    en inmiddels is SGR ook vertrokken van hun website wat genoeg zegt lijkt mij... dus daar voor kiezen eigen risico!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Top vakantie

    Francis Krijt07-06-2018

    Ongelofelijk! Zo zenuwachtig als ik van te voren was, zo top is alles geregeld. Ik hoop voor Egypte.nl dat dat bangmaken van hun klanten is stopt, want het was echt een top vakantie en dat kwam vooral door de begeleiding en organisatie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles tot in de puntjes geregeld

    Saphira Ariena31-05-2018

    Wij hadden in eerste instantie onze twijfels door slechte ervaringen van anderen op deze site en radar. We hadden echter al geboekt. De eigenaar van deze reisbureau gesproken en die verzekerde ons dat we gewoon op vakantie konden gaan. Er was alleen iets fout gegaan bij het inkopen van een vlucht, deze mocht niet landen op Rotterdam. Vervangende vlucht was geregeld verzekerde hij ons. En inderdaad, alles tot in de puntjes geregeld. Deze vakantie heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Bij aankomst stond Sonja (contactpersoon in sharm) ons al op te wachten. De volgende dag kwam ze langs om de do 's & donts te bespreken. Een warm welkom, zo mogen we dit wel noemen. Het hotel waar we zaten was perfect. Het personeel was super vriendelijk en de ligging was ideaal (vlak bij het strand en aan soho square). Wij kunnen deze reisorganisatie en resort (sierra) aanbevelen. Zelf komen wij zeker nog een keer terug en boeken wij weer bij Egypte.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldige vakantie in Brayka Bay

    Jorn Varenhorst29-05-2018

    Geweldige vakantie gehad in het Brayka Bay resort vorig jaar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Fantastisch

    Astrid Berkhof22-05-2018

    Wij boeken al jaren bij Egypte.nl en dan gaan we naar Brayka Resorts.
    Onze laatste reis is heel bijzonder want het is onze huwelijksreis (Hihi na 23 jaar toch maar getrouwd☺️)
    Mede door Egypte.nl en Brayka kunnen wij genieten van onze vakantiefamilie want dat zijn ze inmiddels geworden.
    Egypte.nl geeft ons het gevoel dat we geen nummer zijn en door dat beetje extra blijven wij bij hun boeken.
    Dus mailen en of bellen als je bijzondere wensen hebt.
    Groeten vanaf het strand in Brayka
    “Egypte.nl ik dacht het wel”

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Hier niet boeken!!!

    Monique23-04-2018

    Ook onze mijn reis is niet doorgegaan. En reageren niet meer op al onze mailtjes!!!! Zeker niet boeken bij egypte.nl

    Thysa11-05-2018

    Beste Monique, ik ben op zoek naar gedupeerden van Egypte.nl. Wellicht kan ik helpen met het terugkrijgen van uw geld. Zou u mij uw verhaal willen sturen? Dit kan naar: thysa.beekman@tuvalu.nl MVG Thysa Beekman

    Thysa11-05-2018

    Beste Monique, ik ben op zoek naar gedupeerden van Egypte.nl. Wellicht kan ik helpen met het terugkrijgen van uw geld. Zou u mij uw verhaal willen sturen? Dit kan naar: thysa.beekman@tuvalu.nl MVG Thysa Beekman

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Fantastische vakantie !!!

    Maurea16-04-2018

    Helaas door alle commotie konden wij niet genieten van tijd voor de vakantie, (egypte.nl was niet bereikbaar voor vragen etc...) maar dit gemis is tijdens de vakantie weer goed gemaakt. Heel de organisatie van aankomst in Cairo (+ Luxor + nilecruise + Cairo + Sharm el Sheik) tot aan het vertrek in Cairo naar huis, was perfect geregeld. Een dikke pluim !!!!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    oplichters

    Robert JK Groot15-04-2018

    Boek niet bij deze oplichters, ze zijn niet meer gesloten bij het SGR.
    Daar zijn ze uit gegooid omdat ze geen reizen leveren.
    Totaal onbereikbaar bedrijf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    geen vakantie,geen geld NIETS!

    jo03-04-2018

    geen woorden voor dat dat kan je gebeuren

    Hi Jo, 13-04-2018

    Ik ben op zoek naar mensen die (negatieve) ervaringen hebben met Egypte.nl. Zou je mij je verhaal kunnen mailen? Groetjes, Thysa

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Ongelofelijk goede service van Egypte.nl

    P.H. van Binsbergen11-03-2018

    Ongelofelijk goede service. Wij hadden bij Egypte.nl een verblijf geboekt in het Hilton Sharks Bay vanaf Rotterdam. Aangezien er plotseling niet meer gevlogen mocht worden vanaf Rotterdam moest Egypte.nl deze reis annuleren. We kregen direct de keuze om het geld terug te krijgen of te wachten op een alternatief. We hadden eerst gekozen voor geld terug maar aangezien we niks anders konden vinden hebben we verzocht een alternatief voor te stellen. Sherif Moustafa en zijn team hebben ons toen een upgrade aangeboden naar het 5 sterren resort Brayka Bay onder exact dezelfde voorwaarden als de eerst geboekte reis waaronder valid parking op Schiphol en ruimbagage. Daarnaast kregen we als compensering een upgrade naar een duurdere kamer en een excursie per boot naar het Dolphin reef bij Sataya aangeboden. Als we vergelijken wat de oorspronkelijke reis ons kostte was de aanbieding van Egypte.nl bijna 2 x zo duur maar we hoefden niets bij te betalen. We vertrokken met de nodige twijfels van "Dit is te mooi om waar te zijn", maar alles was tot in de puntjes geregeld. Dat er klachten zijn van reizigers die vanaf Rotterdam zouden vertrekken kunnen we ons voorstellen maar voor ons heeft Egypte.nl echt alles eraan gedaan om ons een onbezorgde vakantie te geven. Wij geven Egypte.nl een volle 5 sterren, helaas is dat het maximum. Wij boeken zeker een volgende keer bij dit reisburo. Deze geweldige service hebben wij nog nooit meegemaakt. Super. Bedankt Sherig Mustafa en jouw team.

    Mathilda20-03-2018

    Mooi geschreven, ze hebben mij ook een aanbod gedaan, ik heb netjes betaald, ik ga volgende week dinsdag weg, alleen heb ik nog niet mijn reispapieren, ik hoop echt werkelijk waar dat wat er belooft is naar mij en mijn dochter word waar gemaakt. Eerlijk gezegd heb ik een beetje de zenuwen of het echt wel goed gaat komen wat ze hebben toegezegd, en dat ik dan ook een uitstekende review kan achter laten, want telf zijn ze niet bereikbaar, en op mijn email geen respons tot nu toe, voor heen wel vrij direct.

    Maurea23-03-2018

    Hoi Mathilda, Ik zit nu te wachten op mijn reispapieren voor vertrek 30/03. Heb jij ze intussen al wel ontvangen?

    Thysa13-04-2018

    Hi PH van Binsvbergen, Voor een televisieprogramma ben ik op zoek naar mensen die ervaring hebben met het boeken van reizen via Egypte.nl. Daarom vroeg ik me af of wij wellicht contact kunnen leggen? U kunt mij bereiken op thysa.beekman@tuvalu.nl Ik kijk uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Thysa

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    OPLICHTERS!!!!!!!!!!

    Willy08-03-2018

    Wij dachten ook een mooie vakantie te hebben geboekt,
    Totdat ik een mailtje kreeg van de heer Sherif maar niet voor mij was bestemd.
    Toen begon er bij ons al een lichtje te branden en konden we de reis kosteloos annuleren
    Daar hebben wij toen voor gekozen en kreeg ik de bevestiging dat de aanbetaling terug zou worden gestort en daarna één grote radiostilte
    Telefonisch niet meer te bereiken terwijl ze wel de suggestie geven dat je bijna aan de beurt ben
    .En op je mail word ook niet meer gereageerd
    Dus een gewaarschuwd mens.........

    Rob09-03-2018

    Per email contact gehad met SGR. Egypte.nl BV is bij SGR aangesloten en SGR vraagt om even geduld over restitutie reisgeld en verklaart bij niet ontvangen gelden zich garant.

    Thysa13-04-2018

    Beste Willy, Ik ben op zoek naar mensen die een (negatieve) ervaring hebben met Egypte.nl. Zou jij je verhaal naar thysa.beekman@tuvalu.nl willen sturen? Bedankt! Groetjes, Thysa

    Thysa11-05-2018

    Beste Willy, Ik ben nog altijd op zoek naar gedupeerden van Egypte.nl. Kan je jouw verhaal naar thysa.beekman@tuvalu.nl sturen? Met vriendelijke groet, Thysa

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet boeken bij Egypte.nl

    J.Geertzen03-03-2018



    Op 10 februari j.l. hebben wij een reis geboekt bij Egypte.nl met vertrekdatum 16 februari vanaf Rotterdam naar hotel Hilton Bay te Sharm el Sheik.
    Na later gebeld over waar de tickets bleven werden deze na een tweede keer bellen opgestuurd.
    Dus flippers en een goede duikbril gekocht spullen gepakt taxi gebeld en op naar Rotterdam Airport.
    Eenmaal daar aangekomen nergens een mogelijkheid om in te checken, sterker nog er gaat helemaal geen vlucht naar Egypte.( zie review Gert van der Steen 17-02-2018 )
    Air Cairo komt dan ook helemaal niet naar Rotterdam ofwel vliegt helemaal niet naar Nederland.
    Na gebeld en te hebben met Egypte.nl krijgen wij een voorstel om met een lijnvlucht de volgende dag naar Cairo te vliegen maar dan wel vanaf Brussel.
    Dat hebben wij dus maar niet gedaan.
    Wij hebben dan ook verzocht om ons geld terug te storten wat volgens de medewerker geen probleem was en zou direct teruggestort worden
    Aangezien onze rekening ook de ING betrof zou dit dus direct zichtbaar zijn.
    Helaas was dit ook weer niet het geval. dus maar weer gebeld en helaas het was inmiddels na vijven en het kantoor was gesloten.
    Dan maar de volgende dag gebeld (zaterdagochtend) helaas was ook nu het kantoor gesloten.
    Na de maandag erop weer gebeld te hebben is het bedrag inderdaad teruggestort.
    Nu zitten wij in het koude Nederland en hadden toch graag weggewild du tot op vandaag steeds nog gekeken voor een trip.
    Tot mijn verbazing kom ik toch nog steeds de aanbiedingen van Egypte.nl tegen, wetende dat deze vluchten niet doorgaan.
    Ik heb dan ook gemengde gevoelens over uw aanbiedingen.
    Wij zijn dan ook zeer teleurgesteld dat er verder geen enkele compensatie is voorgeteld, Egypte.nl heeft waarschijnlijk geen idee wat het is om gepakt en gezakt op het vliegveld te staan om een heerlijke vakantie tegemoet te gaan, diverse extra uitgaven te hebben gedaan en dan te horen krijgen om weer terug naar huis te kunnen gaan.
    Ook vind ik het ongelofelijk raar nog steeds aanbiedingen te krijgen van Egypte.nl,
    Bovenstaande mail verstuurd eerder naar Egypte.nl hopende hier een reactie op te krijgen maar helaas geen antwoord.dus vandaar de waarschuwing "NIET BOEKEN BIJ EGYPTE.NL !!"

    Thysa13-04-2018

    Beste J. Geertzen, Voor een televisieprogramma ben ik op zoek naar mensen die ervaringen hebben met egypte.nl. Daarom wilde ik u vragen of u contact met mij wilde opnemen via: thysa.beekman@tuvalu.nl? Ik ben heel erg benieuwd naar uw verhaal! Met vriendelijke groet, Thysa

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Niet boeken bij Egypte.nl!!

    Gezina27-02-2018

    Waarschuwing: Niet boeken bij Egypte.nl vanaf Rotterdam!
    Zouden afgelopen vrijdag 23-2-2018 vanaf Rotterdam vliegen naar Luxor. Reizen vanaf Rotterdam met Air Caïro worden nog steeds aangeboden op de site van Egypte.nl. Maar ze vliegen niet! Dat weten ze bij Egypte.nl al lang maar ze laten reizigers tot de laatste avond voor vertrek in de waan.
    Egypte.nl is niet aangesloten bij ANVR. Geld vandaag net terug ontvangen maar geen vakantie en geen enkel excuus of compensatie voor het niet doorgaan van de reis.
    Had voor het boeken reviews goed gelezen en klonk erg betrouwbaar en goed. Maar nu is het daar blijkbaar goed mis. Dus mensen, niet boeken vanaf Rotterdam en mocht je al geboekt hebben, kom in actie. En plaats ook je revieuw om te voorkomen dat nog veel meer mensen zo’n slechte en treurige ervaring krijgen.

    Arthur28-02-2018

    Beste Gezina, Als lezer van uw zeer negatieve review, en als iemand die zelf bijna ook gebruik had gemaakt van de Vakantiebeurs-aanbieding van Egypte.nl, denk ik dat de allerbelangrijkste vraag is of reisorganisatie Egypte.nl een eerlijke en betrouwbare reisorganisatie is met eerlijke intenties of niet.. Ik kan mij uiteraard goed voorstellen dat u zich belazerd voelt omdat uw vakantie is verpest, maar om nu slechts enkele dagen daarna deze reisorganisatie op review-websites op internet finaal af te gaan branden... Is dat terecht??? Het zou heel goed kunnen dat Egypte.nl eerlijk en integer is maar dat in dit geval Air Cairo degene is die gemaakte afspraken niet is nagekomen door de bewuste vlucht vanaf Rotterdam Airport onaangekondigd niet door te laten gaan. Als dat het geval is moet u zich kunnen voorstellen hoe lastig en beroerd de situatie is waarin Egypte.nl zich nu bevindt: Tientallen gedupeerden die dagelijks boze telefoontjes plegen, klagen bij nationale kranten, hun geld terug eisen en dan ook nog Egypte.nl zwartmaken op consumentenwebsites zoals deze. Het feit dat Egypte.nl aangesloten is bij SGR en blijkbaar ook al gelden terugbetaalt aan gedupeerden zoals u duidt erop dat de bedoelingen van Egypte.nl eerlijk zijn en daarom zou het u sieren als u hen een eerlijke kans geeft om alle zaken op een rijtje te krijgen en gemaakte fout(en) te herstellen. Bedenk goed dat u en andere klanten van Egypte.nl er alleen maar nadeel van zullen ondervinden als ze failliet zouden gaan als gevolg van dit nare incident.

    Thysa13-04-2018

    Beste Gezina, Voor een televisieprogramma ben ik op zoek naar mensen die (negatieve) ervaring hebben met Egypte.nl. Daarom vroeg ik me af of jij misschien jouw verhaal naar mij zou willen sturen? Ben benieuwd! Groetjes, Thysa

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    niet boeken!

    E.A. de Graaf23-02-2018

    Dit bedrijf biedt reizen aan die niet bestaan. Op het ticket van de vlucht plaatsen ze een fictief vliegnummer en tijden van de vluchten, terwijl er bij Rotterdam Airport niets bekend is over de vlucht. 1 dag voor vertrek krijgen we pas einde dag een bericht dat ze problemen hebben met de vlucht, terwijl als dit echt het geval is je dit veel eerder laat weten. Ze reageren niet op mails, nemen telefoon niet op.. nu maar hopen dat het geld terug krijgen.

    Thysa13-04-2018

    Beste meneer/mevrouw de Graaf, Vooreen televisieprogramma ben ik op zoek naar mensen die ervaring hebben met Egypte.nl. Daarom wilde ik u vragen of u contact met mij zou kunnen opnemen via: thysa.beekman@tuvalu.nl? Hopelijk heeft u interesse! Met vriendelijke groet, Thysa

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    HIER NIET BOEKEN!!! OPLICHTERS

    B22-02-2018

    Wij hebben een reis naar Egypte geboekt via Egypte. Nl. Alles netjes betaald, maar er is niks geregeld! De vlucht die we zouden moeten hebben bestaat niet, het hotel weet niet van onze komst, telefonisch en via de mail niet bereikbaar. ECHT NIET BETROUWBAAR!!! OPLICHTERS

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    onbereikbaar

    Monique Martens12-02-2018

    Na een kwartier in de wacht (continu 1e in de wachtrij) wordt je er als je aan de beurt bent ineens afgegooid. Ik durf nu niet meer te boeken, ook omdat Daniela Resort in Dahab op alle andere aanbiederssites niet te boeken is...

    Gert van der Steen17-02-2018

    Reis geboekt via Egypte.nl naar Daniela Resort in Dahab van 16-23 feb 2018. Vliegtuig van Air Cairo zou vertrekken op 16 feb om 19 uur vanaf Rotterdam. Wij stonden daar om 17.15 uur, maar geen personeel van Egypte.nl of van Air Cairo. Geen vertrektijd op de borden. Egypte.nl neemt niet op. Hen email gestuurd. Maar weer naar huis gegaan. Op 17 feb neemt Egypte.nl weer niet op, geen email terug. Zouden zij failliet zijn?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Supervakantie gehad in Egypte

    Wilma op den Dries24-03-2017

    plannen voor een vakantie naar Egypte? Dan kan ik Egypte.nl zeker aanbevelen. Wij hebben hier onze vakantie naar Egypte geregeld en het was echt perfect voor elkaar. De reis was bijzonder prettig en ook het verblijf was bijzonder luxe. Op de website is een ruime keuze uit accommodaties en dat sprak ons direct al aan. Zoals hier al eerder vermeld stond is er ook een aanzienlijk verschil in prijs, waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit. Over de medewerkers kan ik niets anders zeggen dan dat ze bijzonder vriendelijk en behulpzaam waren. Tot nu toe behoort dit echt tot één van onze mooiste vakanties.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Grote verschillen in prijs

    Ria M. 13-03-2017

    Egypte had al jarenlang onze interesse. Wij waren met name erg geïnteresseerd in de historie van het land en wilden alles weleens van dichtbij bekijken. En hoe kun je dat beter doen dan met een vakantie? Lange tijd op zoek geweest op het internet. De vakantie uiteindelijk geboekt bij Egypte.nl. De reis was wat prijzig, maar alles was wel heel erg goed geregeld. De kosten van een vakantie naar Egypte kunnen echter ook een stuk lager uitvallen, want dat heb je zelf namelijk voor het uitkiezen. Er worden verschillende soorten vakanties in Egypte aangeboden, dus je kunt zelf kiezen wat je wilt. Zo is het mogelijk om in een luxe resort te verblijven, een wat kleinschaliger complex en is het zelfs mogelijk om een cruisevakantie te boeken op de Nijl.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Schrijf zelf een review over Egypte.nl

    Uw beoordeling