NederlandReview

    Ervaringen eDreams

    Zoek jij ook het goedkoopste vliegticket naar jouw vakantiebestemming, maar wel bij een betrouwbare vliegmaatschappij? Kijk eens op eDreams. Deze ticketvergelijkingswebsite is tegelijkertijd online reisbureau en biedt de meest efficiënte manier om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar jouw vakantie- of werkbestemming te vinden. Maar hoe weet je of eDreams wel betrouwbaar is? Geeft de website de juiste vliegticketprijzen aan of blijkt het uiteindelijk veel duurder te zijn dan beloofd? NederlandReview geeft je de antwoorden. Lees hier betrouwbare recensies en ervaringen van klanten die jou voorgingen en hun vliegtickets boekten via eDreams, zodat je goed geïnformeerd en met een gerust hart jouw aankoop kunt doen. Laat ook jouw mening achter in een review zodat andere Nederlanders die bij eDreams een vliegticket of reis willen gaan boeken kunnen profiteren van jouw ervaringen en kennis.

    Over eDreams
    eDreams is een Spaanse organisatie gevestigd in Barcelona en wereldwijd actief in 43 landen met verschillende websites per land. Het bedrijf eDreams is in 1999 opgericht als online reisbureau en vergelijkingssite om het breedst mogelijke aanbod van vluchten, hotels en vakanties op maat aan te kunnen bieden tegen de goedkoopste prijzen. Oprichter Javier Perez-Tenessa Block werkte voordat hij eDreams begon als satellietontwerper voor EADS en werkte voor McKinsy en in Silicon Valley bij Netscape en AOL. In 2015 nam Dana Dunne eDreams over als CEO. 

    De ‘e’ van eDreams betekent dat alle diensten van eDreams online worden afgehandeld en je jouw droomvakantie kunt waarmaken via hun website. Maar of het daadwerkelijk een droomsite is waar je de allergoedkoopste vluchtopties te zien krijgt en tegelijkertijd kwaliteit nog gegarandeerd is, dat kun je in de recensies op NederlandReview lezen of zelf laten weten in een recensie met jouw mening!

    Diensten
    eDreams combineert voor jou als klant op hun vergelijkingssite alle beschikbare data over honderdduizenden vliegroutes, 450 vluchtmaatschappijen, 40.000 bestemmingen, maar ook over meer dan een miljoen beschikbare hotels. eDreams verzamelt ook de reizen en tickets met kortingen voor je. Je kunt zoeken op bestemming, datum van je reis, aantal personen en je kunt erbij invullen of je een hotel wil en met hoeveel personen. Voor de autoverhuur kun je ook de datum en bestemming invoeren. Let wel, de bestuurder moet tussen de 25 en 70 jaar oud zijn.

    eDreams zet zichzelf niet alleen als vergelijkingssite voor goedkope vliegtickets neer, maar ook als reisbureau. Daarom kun je een persoonlijk vlucht-en-hotel-pakket bij eDreams online bestellen dat op maat gemaakt is naar jouw wensen. Let op, dit gebeurt allemaal online of telefonisch en er is geen reisbureau op lokatie waar je heen kunt.  Je kunt op de website van eDreams alles in één keer boeken, van vliegticket tot hotel en zelfs autoverhuur en betalen met creditcard. Dit kan op je thuiscomputer, maar ook met de eDreams app uit de Appstore voor op je smartphone. 


    Waar betaal je voor met je vliegticket?

    Service en klachten
    Als je klachten hebt of vragen over de service van eDreams dan is het niet makkelijk een contactgegevens te vinden. Alleen in de algemene voorwaarden staat een e-mailadres:
    klantenservice@edreams.com en een adres in Barcelona met telefoonnummer 0034 935088558.

    Wat is jouw ervaring met het boeken via eDreams? In 2014 waarschuwde de Autoriteit Consument en Markt (ACM) voor eDreams, omdat ze goedkope vliegtickets beloven, maar niet de onvermijdelijke kosten die erbij komen tijdens het boeken vermelden. Is dit nog steeds een probleem of ben jij helemaal tevreden over de service en informatievoorziening van eDreams? Schrijf een review met jouw mening en ervaring en laat het achter op NederlandReview!
     

    Kun je goedkoop en veilig vliegtickets boeken bij eDreams? Lees hier betrouwbare reviews van klanten en laat ook jouw mening achter!

    eDreams
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    3
    8% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    3,4

    Service

    2,8

    Prijs

    3

    Leveren

    2,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    nooit meer

    Olthof28-09-2018

    We dachten twee tickets te boeken bij eDreams voor een mooie prijs. Echter tijdens het verwerken van deze boeking werd de prijs dubbel zo duur. Vanwege een geannuleerde vlucht toch de betaling gedaan. Om vervolgens geen bevestiging van onze boeking te krijgen. Wel een foutmelding. En tot grote schrik ook geen tickets! Meer dan een uur aan de telefoon gezeten om uiteindelijk een 'dode' lijn te krijgen. Via de site wilden we ons geld terugvragen maar een link naar het betreffende formulier gaf een foutmelding. De geboekte tickets betroffen een vlucht met Transavia. Daar hebben we uiteindelijk rechtstreeks tegen een fatsoenlijke prijs twee nieuwe tickets geboekt als ook een klachtenformulier ingevuld met ons verhaal over de boeking bij eDreams. Tot onze grote verrassing is onze betaling aan eDreams vandaag teruggestort. Van eDreams of Transavia geen terugkoppeling gehad helaas.
    Al met al zullen wij nooit meer via deze eDreams een ticket boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zeer slechte service

    Peter27-09-2018

    Na het boeken van een vlucht het geld overgemaakt maar geen reservering gekregen. Als je probeert te bellen sta je 45 minuten in de wachtstand om vervolgens afgeblaft te worden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    pure diefstal

    Steve31-08-2018

    Hier nooit een ticket kopen! Ik heb een ticket bij ze gekocht en kreeg een paar dagen later een mail dat mijn ticket geanuleerd hebben en ik kan wel fluiten naar mijn centen. Na 2 uur in de wachtlijn hangen en al een geen reactie op mijn mails overweeg ik aangifte te gaan doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    bagage toevoegen

    Cornelis31-08-2018

    reis geboekt er was geen bagage bij dus geprobeerd bagage toe te voegen klantenservice NIET BEREIKBAAR 2 dagen geprobeerd toen maar in het engels daar krijg je meteen een oersoon aan de lijn en wat denk je de vlucht is in 2 delen dus met 1 overstap en 2 verschillende Mij. en Alitalia en KLM de kosten voor toevoegen van bagage was bijna net zoveel als de ticket heb het dus niet gedaan NOOIT MEER had ik maar eerst de recensies gelezen maar ja je bekijkt eerst een vlucht

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Let op: bij geannuleerde vlucht krijg je je bagagekosten niet terug, die houden ze zelf

    Menting23-08-2018

    Boek nooit bij edreams. onze vlucht werd geannuleerd door de luchtvaartmaatschappij en we krijgen de bagagekosten niet terug omdat dit onder servicekosten valt: totaal 45 euro. Die houden ze dus mooi zelf in the pocket volgens hun "algemene voorwaarden". Als compensatie krijgen we een kortingscode voor een volgende boeking? Laat me niet lachen. We boeken never nooit meer via edreams en we zullen ook aan iedereen kenbaar maken dat ze niet via edreams moeten boeken. Belachelijk zeg.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Bad experience

    Hylke de Wit31-05-2018

    Do not book your ticket at this agency, it’s scam! I thought I had a ticket for a fair price, but I ended up with double the price. I had to pay € 1200. Personally I don’t pay to much attention to this

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Grootste onzin maatschappij ter werld

    Mnjhan27-05-2018

    M

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Recensie

    Monique cabral Da Silva08-05-2018

    Mohed from the customer server helped me very good and efficient thank you for it

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Na betaling Ideal, geen tickets...

    Fabian07-05-2018

    Betaling gedaan via IDEAL, maar helaas geen tickets ontvangen. Na lezen van deze recensies, zakt de hoop weg. Op dit moment nog niet bereikbaar...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Let op! Nooit boeken Onbereikbaar.

    H van der Wal10-04-2018

    Geheel onbereikbare partij 677 euro voor ticket betaald en 29 euro voor verzekering. Weg geld niemand bereikbaar!!! Voel me flink gedupeerd en zal er noooooit meer boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    NOOIT Edreams

    Els10-01-2018

    Kijk uit voor Edreams. Tickets waren goedkoop, maar ze hebben de verkeerde naam aan de vliegtuigmaatschappij doorgegeven. Ik moest dit zelf corrigeren en zelf betalen. Kosten 150 euro. DUS DURE tickets.
    Klantenservice onbereikbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    eDreams is eNightmare!

    Sharon12-12-2017

    Wij moesten onverwachts eerder terugkomen vanuit Nieuw-Zeeland omdat mijn opa plotseling is overleden toen ik op reis was. Omdat ik een annulerings- en reisverzekering had afgesloten (via eDreams) zou je denken dat dit geen probleem moest zijn. Ook hadden we premium-service erbij gepakt zodat een ander email adres kon gebruiken en ook een ander nummer kon bellen.

    Echter er wordt nergens op gereageerd. Via de premium telefoon kwamen we er niet eens door (leek wel alsof het nummer niet eens in gebruik was). Via de normale telefoon werden we er keer op keer uitgegooid. Via mail wordt gewoon niet gereageerd. Wij hebben daarom besloten om naar het vliegveld in Queenstown te gaan zodat Qantas (de vliegmaatschappij waarbij we zouden vliegen) ons persoonlijk te woord kon staan. Echter werden we overal van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk hebben we weer gebeld met eDreams en dit keer lukte het om onze vlucht om te boeken. We konden die avond nog vliegen. We hadden daarbij een overstap in Melbourne. Omdat wij nog geen boardingspass hadden zijn we dit gaan vragen. Een dame vertelde ons dat we die zouden krijgen wanneer we gingen boarden. Toch hebben we dit bij de balie nagevraagd. Bij het checken bleek dat eDreams ons niet had ingeboekt, terwijl wij deze bevestiging wel op onze telefoon hadden. Ze vertelden ons dat we niet mee konden met dit vliegtuig. (na veel discussie en de nodige tranen omdat ik naar huis wilde en erg verdrietig was over het verlies van mijn opa) vroeg Gino (mijn vriend) naar de naam van de vrouw die ons wilde annuleren op het vliegtuig kon er ineens heel veel geregeld worden en konden we alsnog mee. De verdere vlucht is goed verlopen, alleen was onze bagage er niet bij aankomst. Wij zijn dinsdagavond aangekomen en onze bagage is afgeleverd op donderdagavond.

    Ik ben erg druk geweest met het regelen van mijn opa zijn crematie. Na de crematie van mijn opa ben ik weer gaan kijken naar deze zaak. Het ergste vindt ik nog hoe ze mij behandeld hebben. Het belangrijkste voor mij op dit moment is dat niemand anders dit zou hoeven mee te maken, en als ze dit mee maken dat ze dan goed worden geholpen.

    MIJN TIP IS DAAROM OM GEEN VERZEKERINGEN AF TE SLUITEN BIJ EDREAMS WANT VOOR HET OVERLIJDEN VAN EEN FAMILIELID WORDT NIET VERGOED! OOK ZIJN ZE NIET MENSELIJK EN HEB IK VEEL KOSTEN MOETEN MAKEN DIE IK NIET VERGOED KRIJG EN DUS KWIJT BEN.

    Kosten verzekeringen: €131,98
    Kosten auto: €987,48 (20 dagen) voor 7 dagen hebben we dus €345,62 betaald wat we niet hebben gebruikt.
    Telefoonkosten buiten bundel: €134,19
    Kosten premium service: €9,99 (geloof ik, geen premium service gekregen) Het premium nummer was niet bereikbaar en via de premium mail is niet gereageerd.




    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Alleen voor 80 cent per minuut(!) bereikbaar)

    Michelle11-10-2017

    Ik heb de tickets voor mijn vlucht nooit via de mail ontvangen, maar heb deze wel nodig voor mijn administratie/declaraties. Er is nergens een mailadres te vinden van Edreams en het telefoonnummer kost 80 cent per minuut. Ongelooflijk, heel klantonvriendelijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Schrijf zelf een review over eDreams

    Uw beoordeling