NederlandReview

  Ervaringen eDreams

  Zoek jij ook het goedkoopste vliegticket naar jouw vakantiebestemming, maar wel bij een betrouwbare vliegmaatschappij? Kijk eens op eDreams. Deze ticketvergelijkingswebsite is tegelijkertijd online reisbureau en biedt de meest efficiënte manier om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar jouw vakantie- of werkbestemming te vinden. Maar hoe weet je of eDreams wel betrouwbaar is? Geeft de website de juiste vliegticketprijzen aan of blijkt het uiteindelijk veel duurder te zijn dan beloofd? NederlandReview geeft je de antwoorden. Lees hier betrouwbare recensies en ervaringen van klanten die jou voorgingen en hun vliegtickets boekten via eDreams, zodat je goed geïnformeerd en met een gerust hart jouw aankoop kunt doen. Laat ook jouw mening achter in een review zodat andere Nederlanders die bij eDreams een vliegticket of reis willen gaan boeken kunnen profiteren van jouw ervaringen en kennis.

  Over eDreams

  eDreams is een Spaanse organisatie gevestigd in Barcelona en wereldwijd actief in 43 landen met verschillende websites per land. Het bedrijf eDreams is in 1999 opgericht als online reisbureau en vergelijkingssite om het breedst mogelijke aanbod van vluchten, hotels en vakanties op maat aan te kunnen bieden tegen de goedkoopste prijzen. Oprichter Javier Perez-Tenessa Block werkte voordat hij eDreams begon als satellietontwerper voor EADS en werkte voor McKinsy en in Silicon Valley bij Netscape en AOL. In 2015 nam Dana Dunne eDreams over als CEO.

  De ‘e’ van eDreams betekent dat alle diensten van eDreams online worden afgehandeld en je jouw droomvakantie kunt waarmaken via hun website. Maar of het daadwerkelijk een droomsite is waar je de allergoedkoopste vluchtopties te zien krijgt en tegelijkertijd kwaliteit nog gegarandeerd is, dat kun je in de recensies op NederlandReview lezen of zelf laten weten in een recensie met jouw mening!

  Diensten

  eDreams combineert voor jou als klant op hun vergelijkingssite alle beschikbare data over honderdduizenden vliegroutes, 450 vluchtmaatschappijen, 40.000 bestemmingen, maar ook over meer dan een miljoen beschikbare hotels. eDreams verzamelt ook de reizen en tickets met kortingen voor je. Je kunt zoeken op bestemming, datum van je reis, aantal personen en je kunt erbij invullen of je een hotel wil en met hoeveel personen. Voor de autoverhuur kun je ook de datum en bestemming invoeren. Let wel, de bestuurder moet tussen de 25 en 70 jaar oud zijn.

  eDreams zet zichzelf niet alleen als vergelijkingssite voor goedkope vliegtickets neer, maar ook als reisbureau. Daarom kun je een persoonlijk vlucht-en-hotel-pakket bij eDreams online bestellen dat op maat gemaakt is naar jouw wensen. Let op, dit gebeurt allemaal online of telefonisch en er is geen reisbureau op lokatie waar je heen kunt. Je kunt op de website van eDreams alles in één keer boeken, van vliegticket tot hotel en zelfs autoverhuur en betalen met creditcard. Dit kan op je thuiscomputer, maar ook met de eDreams app uit de Appstore voor op je smartphone.


  Waar betaal je voor met je vliegticket?

  Service en klachten

  Als je klachten hebt of vragen over de service van eDreams dan is het niet makkelijk een contactgegevens te vinden. Alleen in de algemene voorwaarden staat een e-mailadres:
  klantenservice@edreams.com en een adres in Barcelona met telefoonnummer 0034 935088558.

  Wat is jouw ervaring met het boeken via eDreams?

  In 2014 waarschuwde de Autoriteit Consument en Markt (ACM) voor eDreams, omdat ze goedkope vliegtickets beloven, maar niet de onvermijdelijke kosten die erbij komen tijdens het boeken vermelden. Is dit nog steeds een probleem of ben jij helemaal tevreden over de service en informatievoorziening van eDreams? Schrijf een review met jouw mening en ervaring en laat het achter op NederlandReview!

  Kun je goedkoop en veilig vliegtickets boeken bij eDreams? Lees hier betrouwbare reviews van klanten en laat ook jouw mening achter!

  eDreams
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (59)

  3
  14% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  2.4
  Prijs
  rating
  3.4
  Leveren
  rating
  2.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Recensie

  Mohed from the customer server helped me very good and efficient thank you for it

  Door: Monique cabral Da Silva 08-05-2018
  Wil Rutten 17-02-2020

  Edreams is onbereikbaar zowel qua mail om een autobotsing te cancellen want ik kreeg geen 10nummerig boekingsnummer en ook telefonisch niet na 37 minuten wachten!! Diepe , diepe onvoldoende en niet voor het eerst!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Retour Malaga

  Retour Malaga geboekt....Heen met Ryanair, terug met Transavia...
  Na de boeking was de heenvlucht meteen bevestigd. De terugvlucht bleef zonder bevestiging. Na 3 weken krijg ik een mail dat de terugvlucht geannuleerd is en je een andere terugvlucht moet boeken.
  En ik het geld tussen 7-10 dagen terug zou krijgen, via de gebruikte betaalwijze.
  Ik heb ondertussen al een nieuwe vlucht H/T geboekt via andere luchthaven
  Na 12 dagen nog niks ontvangen... En ik krijg enkel de terugvlucht terugbetaald na een halve dag heen en weer chatten.
  Dit is de laatste keer dat ik via Edreams boek... ben bijna 400 euro kwijt . Met zo'n praktijken verlies je veel klanten !!!

  Door: Filip Keuppens 18-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Vluchten Siem Reap - Sihanoukville

  Vreselijke klantenservice, terugbetaling nog erger
  Koop nooit met eDreams! In november kocht ik enkele vluchten van Siem Reap naar Sihanoukville. Tot dezelfde dag van de vlucht (in december) op het luchthaven, heeft niemand het fatsoen gehad om me te informeren dat mijn vlucht was geannuleerd.
  Nu, na maanden contact te hebben opgenomen met twee bedrijven die de verantwoordelijkheid voor de annulering van de vlucht en de daaropvolgende terugbetaling wegnemen, heb ik bijna een maand gewacht op een eDreams-reactie over de status van mijn terugbetaling, op "verzoek" vanaf dag 21.
  Het is de moeite waard om iets meer te betalen en eDreams te vermijden, alleen tot uw dienst om uw geld te behouden.

  Door: Laura 13-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  SCAMMERS

  Niet gebruiken! Ze zetten een andere auto op je naam met veel kosten

  Door: Burak 05-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  auto huur lanzarote airport ophalen bij goldcar

  huur auto op lanzarote afhalen aan balie colddcar geen auto omdat mijn vlucht 6 uur later was zeer onvriendelijk ik had naar edreams 5dagen voor vertrek imail gestuurd met nieuwevlucht nr 6 uur later bericht van edreams aanpassing ok ik kan edreans niet berijken 89,62 betaald ik voel mij opgelicht

  Door: goossens goossens guy 30-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Tickets

  Neppe prijzen die op het laatste moment (Ideal betaling) met 30€ omhoog gaan. De vermelding: "de prijzen zijn gestegen tijdens het boeken, betaal nu snel voordat het verder oploopt". Als je een incognito tabblad opent, krijg je precies de zelfde truuk. Prijzen beginnen laag en vervolgens creëren ze een vals gevoel van urgentie. Absolute oplichterij.

  Door: Sem 14-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2 retour tickets Schiphol - Marseille KLM

  Helaas als bejaarde in de luren gelegd bij internet boeken. I.p.v. de KLM website op de website van eDreams beland en daar twee tickets geboekt. Bevestiging met alleen boekingsnummer van eDreams zonder boekingsnummer van KLM doorgekregen en fout bemerkt. Op dezelfde dag en binnen 3 uur na reservering de boeking zowel telefonisch als per e-mail geannuleerd. Telefonisch was eDreams op zondag niet bereikbaar heette het. Maandag de volgende dag gebeld waar bij de automatische telefoonbeantwoorder meldt dat annuleren op dezelfde dag gratis is wordt na 45 minuten de telefoon opgenomen en mij gemeld dat annuleren 20% van het overgemaakte bedrag kost zijnde euro 63,44. En dit omdat ik pas zoals mij door dit oplichters zootje wordt gemeld een dag later gecanceld heb. Op bewijzen toegestuurd van mails inzake annulering gedateerd op dezelfde dag van reservering krijg ik geen reactie. Een schande dat een ordelijk bedrijf als KLM zaken doet met zulk soort tussenpersonen! Annulering doorgezet omdat ik met zulke ras oplichters geen zaken wil doen.

  Door: IJ.H.M.N. Folmer 13-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Reis naar las vegas

  Boeking was misleidend omdat we in het 1ste veld geen annuleringsverzekering wilde ga je er vanuit dat dit niet meer gevraagd wordt. Bij het doorgaan naar de volgende pagina verschijnt er een pop-up waar dus nogmaals gevraagd wordt of je een annuleringsverzekering wil en daar gaat het fout. Bij de eindfactuur stond er een bedrag bij deze kan je via de mail cancelen en binnen 14 dagen krijg je het geld terug. Dit was ook zo. Nu de vlucht werd voor een gedeelte gecanceld daar een mail van ontvangen. Gebeld en het was lastig een vlucht van Canada naar Amsterdam te vinden die aansloot op het vluchtschema. Dus alles geannuleerd en een volledige nieuwe vlucht geboekt daar werd ons niet verteld dat we min 3 maanden moesten wachten op ons geld wat nu bijna 4 maanden is. Na maanden berichtjes sturen via de robot Kris en de agente was ik er klaar mee. Vandaag gebeld via een omweg want voor refund sluiten ze de lijnen. Nu werd er gezegd dat we 96 dagen refund voorwaarden zijn en ze gaan de airline mailen. Ik moet nog een paar dagen wachten. Pfffffff nooit meer e-Dreams. Het enige wat ze zeggen is thank you for your patience and you will recieve an e-mail to rate me. ????????????????????????????????

  Door: Corrie Kempenaars 07-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  ticket Transavia

  Tijdens het boekingsproces steeg de prijs van een ticket van plm 40 euro bij de betaling opeens met enkele tientjes. Boeking stopgezet. Werd daarna via e-mail uitgenodigd de boeking alsnog af te ronden (waarbij weer de lage prijs als lokkertje genoemd werd.

  Door: Fons Orie 05-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Correctie namen ticket

  VRESELIJK. We zijn vergeten onze middelste namen op de ticket te zetten. Edreams geeft aan dat dit niet aangepast kan worden. Na 6 keer bellen zelf maar de vliegmaatschappij gebeld die 2 keer aangeeft dat dit gewoon kosteloos kan en dagelijks meerdere keren voorkomt.

  Nu moeten me waarschijnlijk de ticket van 600 euro cancelen en opnieuw boeken, terwijl Edreams dit makkelijk kan regelen.

  NOOIT via Edreams boeken.

  Door: Naam correctie 12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Vliegtickets


  Goed aangekomen in Istanbul op donderdag. Terug vlucht op zondag maar kregen op vrijdag per email te horen dat onze vlucht gecanceld is. Dat Atlas Global problemen heeft werd op woensdag bekend. Maar E dreams stuurt pas op vrijdag bericht hierover. Wij direct bellen met ze maar krijgen alleen engels sprekende mensen aan de lijn. E dreams heeft niets omgeboekt maar adviseerde ons te wachten op nader bericht. WAT VOOR HALVE ZOLEN ZIJN DAT DAAR BIJ E DREAMS?! IK MOET GEWOON WEER OP MAANDAG OP MIJN WERK ZIJN!. JULLIE ZIJN NOG NIET VAN ONS AF..1. Ik wil mijn geld van de gecancelde vlucht à 160 euro terug.
  2. En het geld terug van de geleden schade à 650 fucking euro's aan 2 NIEUWE tickets.
  3. ALBERTO STEGEMAN, KASSA, OPGELICHT, RECHTSBIJSTAND, CONSUMENTENBOND schakel ik in.

  Door: Rachid srifi kallali 30-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Tickets

  Ik zie dat deze organisatie 3 verschillende pagina's heeft bij trustpilot. In totaal bijna 34000 reviews. Allemaal slechte reviews!!! We hebben net geboekt voor 1800 euro en nu blijkt de boeking te zijn mislukt, echter het geld is wel afgeschreven. De reviews schrijven hier tal van keren over, als ook het uren aan de telefoon in de wachtrij staan, gegevens worden fout door gegeven en bij wijzigingen moet je honderden euro's meer betalen. Tas mag niet mee, want is niet geboekt, et cetera... Ik wil per direct mijn geld terug en dit dient uiterlijk woensdag op mijn rekening te staan! Ik wil onder geen enkel beding nog iets te maken hebben met deze organisatie. Als het geld er uiterlijk woensdag niet staat zal ik mijn gehele sociale netwerk inschakelen om los te gaan op deze drie truspilots sites, alsmede radar, alsmede alle betrokkenen vliegtuigmaatschappijen aanschrijven die tot heden kennelijk al zeker 5 jaar zaken doen met een organisatie die bedriegt en oplicht!

  Door: Visser 24-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Online ticket

  Hi
  I did buy online ticket. When we did arrive airport told i need to pay more €110 for two person boarding pass told your ticket is not cheak in. Please before to buy ticket conform everything. Because this website is thief..

  Door: Nitesh sharma 13-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over eDreams

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is eDreams een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 59 ervaringen geplaatst over eDreams. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 14% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is eDreams actief?

  eDreams is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van eDreams gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.