NederlandReview

  Ervaringen Drouwenerzand

  Als je een dagje uit wilt gaan met het gezin moet je naast de entree voor een attractiepark of dierentuin ook rekening houden met het budget wat je nog kwijt zult zijn aan eten en drinken. Voor je het weet wordt het dan toch een duur dagje uit! In Attractiepark Drouwenerzand betaal je alleen de entreeprijs, het eten en drinken is inbegrepen. Langer blijven kan ook, reserveer eenvoudig een plekje in het vakantiepark van Drouwenerzand. Wat anderen van hun bezoek aan Drouwenerzand vonden en of zij dit ook aan anderen aanbevelen, lees je hier.

  Over Drouwenerzand


  Drouwenerzand bestaat eigenlijk uit verschillende onderdelen: Drouwenerzand Attractiepark en Drouwenerzand Vakantiepark. Het park ligt in het plaatsje Drouwen in de Drentse gemeente Borger-Odoorn met dezelfde naam als natuurgebied Drouwenerzand. In het attractiepark kun je met een all-inclusive formule volop genieten van de vele attracties die het park te bieden heeft. Wanneer je wat langer plezier wilt blijven maken dan kun je blijven logeren in het Drouwenerzand Vakantiepark.


  Drouwenerzand had de primeur van eerste duurzame amusementsrit ter wereld! RTV Drenthe besteedt daar natuurlijk aandacht aan

  Diensten

  Attractiepark Drouwenerzand


  In het attractiepark vind je attracties voor kinderen van 3 tot ongeveer 14 jaar. Het is geopend vanaf maart tot eind oktober en er is van alles te vinden zoals een indoor apenkooi, een schommelschip, oldtimerbaan en een spookhuis. Je kunt er ook op een pony rijden, er zijn verschillende speeltoestellen, etc. Wanneer je het attractiepark bezoekt betaal je alleen de entree. Je kunt dan de hele dag onbeperkt genieten van de attracties, patat, diverse snacks, soep, fruit, softijs, koffie, thee en limonade. Je kunt online tickets bestellen voor het attractiepark. Deze kunnen zowel in geprinte versie (voorkeur) als op de mobiele telefoon bij de (snel)kassa getoond en gescand worden. Je kunt bij de kassa van het park contant, met pin of met creditcard betalen.

  Vakantiepark Drouwenerzand

  In het vakantiepark Drouwenerzand kun je één van de volgende plaatsen of overnachtingen boeken:

  • Camperplaats
  • Bungalow
  • Lodge Tenten
  • Hotelkamer
  • Campingplaats

  Via een zoek en boek venster waarin je aangeeft wat je wanneer wilt boeken en voor hoe lang kun je eenvoudig een accommodatie of logeerplaats reserveren. Naast het normale aanbod zijn er ook altijd acties en arrangementen die je kunt boeken zoals bijvoorbeeld een weekendarrangement van vrijdag tot maandag. Wanneer je logeert in het vakantiepark heb je ook onbeperkt toegang tot het attractiepark. Bovendien ligt het vakantiepark middenin een natuurgebied waar bos, heide en zwemplassen dichtbij te bereiken zijn door middel van fiets- en wandelroutes.

  Halloweendagen


  Elk jaar in oktober organiseert Drouwenerzand Attractiepark spectaculaire Halloweendagen. Het hele park is dan in Halloweensfeer aangekleed met o.a.: strobalen, pompoenen, kalebassen, uitgeholde pompoenen met lichtjes, etc. Aan iedere leeftijd is gedacht, dus het hoeft niet eng te zijn, maar dat kan wel. Tot 17.00 uur lopen er vriendelijke Halloweenfiguren door het park, vanaf 18.00 uur lopen er (alleen) griezels in de Scare Zone, een afgescheiden deel van het park. Daarnaast zijn er verschillende Halloweenhuizen.

  Wat vind jij van Drouwenerzand?


  Heb jij het attractiepark al eens bezocht of heb je zelfs in het vakantiepark gelogeerd? Vertel hier dan wat jij vond van de attracties, de omgeving en het eten en drinken. Door jouw ervaringen met anderen te delen, help je anderen bij het maken van een keuze voor een dagje uit of een weekendje weg!

  Kun je in Drouwenerzand onbezorgd met het hele gezin plezier maken of is het attractie- en vakantiepark voor de wat oudere kinderen toch iets te saai?

  Drouwenerzand
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drouwenerzand

  Uw beoordeling

  Yes

  Vindt sommige personeel helemaal niet vriendelijk!
  Zeggen niks of kijken boos.
  Verder was het eten goed en hebben we ons wel vermaakt.

  Door: J Ruiter15-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  GEEN AANKOOP

  Wij hadden van te voren op internet gezeten om de boel te regelen zodat we dan direct het park kunnen bezoeken.
  Er staat weinig tot geen informatie op de site. Wij wilden graag om 15.00 een bliksembezoek gaan doen omdat we tijd over hadden.
  We kwamen om 14.50 uur mij een meneer die ons te woord stond, WIJ MOCHTEN ER NIET IN!!!!!!
  Dit was voor onze kinderen een grote teleurstelling. Er mochten maar een beperkt aantal bezoekers in het park. Er was geen doorstroom wat betreft dat er bezoekers weer weg gaan, dan zou in mijn beleving toch nog mensen naar binnen kunnen. Als het goed is stroomt het wel door omdat niet iedereen op de zelfde tijd komt. Wat is dan het probleem??? Op die manier kan het rustig doorgaan en zal er meer bezoekers daarvan profiteren. En er wordt meer geld verdiend!!! Wij zijn er voor niks heen gereden!
  Sonde van de Diesel. We komen uit Friesland en komen niet meer naar Drouwenerzand. De vakantie is niet leuk meer. Jullie hebben het verpest. SUXCCES ermee. Er waren ook nog meer mensen die het zelfde hadden dan ons. Het lijkt nergens op. We gaan wel naar een ander pretpark waar het beter is!!!!!
  Ik snap dat het coronatijd is en dat het anders kan lopen.

  Door: Familie Douwsma28-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Drouwenerzand een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Drouwenerzand. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drouwenerzand actief?

  Drouwenerzand is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drouwenerzand gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.