NederlandReview

  Ervaringen Drouwenerzand

  Als je een dagje uit wilt gaan met het gezin moet je naast de entree voor een attractiepark of dierentuin ook rekening houden met het budget wat je nog kwijt zult zijn aan eten en drinken. Voor je het weet wordt het dan toch een duur dagje uit! In Attractiepark Drouwenerzand betaal je alleen de entreeprijs, het eten en drinken is inbegrepen. Langer blijven kan ook, reserveer eenvoudig een plekje in het vakantiepark van Drouwenerzand. Wat anderen van hun bezoek aan Drouwenerzand vonden en of zij dit ook aan anderen aanbevelen, lees je hier.

  Over Drouwenerzand 
  Drouwenerzand bestaat eigenlijk uit verschillende onderdelen: Drouwenerzand Attractiepark en Drouwenerzand Vakantiepark. Het park ligt in het plaatsje Drouwen in de Drentse gemeente Borger-Odoorn met dezelfde naam als natuurgebied Drouwenerzand. In het attractiepark kun je met een all-inclusive formule volop genieten van de vele attracties die het park te bieden heeft. Wanneer je wat langer plezier wilt blijven maken dan kun je blijven logeren in het Drouwenerzand Vakantiepark.


  Drouwenerzand had de primeur van eerste duurzame amusementsrit ter wereld! RTV Drenthe besteedt daar natuurlijk aandacht aan

  Diensten 
  Attractiepark Drouwenerzand 
  In het attractiepark vind je attracties voor kinderen van 3 tot ongeveer 14 jaar. Het is geopend vanaf maart tot eind oktober en er is van alles te vinden zoals een indoor apenkooi, een schommelschip, oldtimerbaan en een spookhuis. Je kunt er ook op een pony rijden, er zijn verschillende speeltoestellen, etc. Wanneer je het attractiepark bezoekt betaal je alleen de entree. Je kunt dan de hele dag onbeperkt genieten van de attracties, patat, diverse snacks, soep, fruit, softijs, koffie, thee en limonade. Je kunt online tickets bestellen voor het attractiepark. Deze kunnen zowel in geprinte versie (voorkeur) als op de mobiele telefoon bij de (snel)kassa getoond en gescand worden. Je kunt bij de kassa van het park contant, met pin of met creditcard betalen.

  Vakantiepark Drouwenerzand 
  In het vakantiepark Drouwenerzand kun je één van de volgende plaatsen of overnachtingen boeken:

  • Camperplaats
  • Bungalow
  • Lodge Tenten
  • Hotelkamer
  • Campingplaats

  Via een zoek en boek venster waarin je aangeeft wat je wanneer wilt boeken en voor hoe lang kun je eenvoudig een accommodatie of logeerplaats reserveren. Naast het normale aanbod zijn er ook altijd acties en arrangementen die je kunt boeken zoals bijvoorbeeld een weekendarrangement van vrijdag tot maandag. Wanneer je logeert in het vakantiepark heb je ook onbeperkt toegang tot het attractiepark. Bovendien ligt het vakantiepark middenin een natuurgebied waar bos, heide en zwemplassen dichtbij te bereiken zijn door middel van fiets- en wandelroutes.

  Halloweendagen 
  Elk jaar in oktober organiseert Drouwenerzand Attractiepark spectaculaire Halloweendagen. Het hele park is dan in Halloweensfeer aangekleed met o.a.: strobalen, pompoenen, kalebassen, uitgeholde pompoenen met lichtjes, etc. Aan iedere leeftijd is gedacht, dus het hoeft niet eng te zijn, maar dat kan wel. Tot 17.00 uur lopen er vriendelijke Halloweenfiguren door het park, vanaf 18.00 uur lopen er (alleen) griezels in de Scare Zone, een afgescheiden deel van het park. Daarnaast zijn er verschillende Halloweenhuizen.

  Wat vind jij van Drouwenerzand? 
  Heb jij het attractiepark al eens bezocht of heb je zelfs in het vakantiepark gelogeerd? Vertel hier dan wat jij vond van de attracties, de omgeving en het eten en drinken. Door jouw ervaringen met anderen te delen, help je anderen bij het maken van een keuze voor een dagje uit of een weekendje weg!

   

  Kun je in Drouwenerzand onbezorgd met het hele gezin plezier maken of is het attractie- en vakantiepark voor de wat oudere kinderen toch iets te saai?

  Drouwenerzand
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drouwenerzand

  Uw beoordeling