NederlandReview

    Ervaringen DroomParken

    Na een lange werkweek plof je dan eindelijk thuis neer op de bank. Lekker je comfortabele outfit aan, een pizzaatje bestellen en je favoriete serie erbij. Een heerlijk gevoel, maar hoe zou je het vinden om jezelf écht een keer te verwennen? Een mooie omgeving, fijn vakantiehuisje en leuke bezienswaardigheden bezoeken. Droomparken biedt allerlei soorten vakantiehuisjes en koophuizen aan in verschillende delen van Nederland. Maar hoe ervaren consumenten dit vakantiepark? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Zijn de huisjes mooi en schoon? Is de omgeving zo leuk als beloofd? En als je een huis wilt kopen, hoe gaat dat dan te werk bij Droomparken? Lees het hier bij NederlandReview!

    Over Droomparken

    Bij Droomparken kun je een vakantiehuisje huren of een tweede huis kopen. Hun missie is om mensen een ideale omgeving en service aan te bieden om hun weekendje of weekje weg goed te laten slagen. Het is hun doel dat Droomparken dé omgeving is om even lekker weg te zijn. Droomparken bevindt zich op de volgende locaties: op de veluwe, aan zee, in Limburg en in Noord-Holland.

    Benieuwd naar de Tiny Houses? Bekijk deze Limburgse huisjes!

    Diensten Droomparken

    Als je nieuwsgierig bent naar de parken, kun je ze op een van de kijkdagen bezoeken. Je kunt dan zowel de faciliteiten, accommodaties als verkoopwoningen rustig bekijken. Wanneer je hebt besloten in welk park je wilt verblijven, kun je gaan boeken. Bij Droomparken kun je betalen met iDEAL of wanneer je boekt en je binnen 1 week aankomt, mag het ook per pin of contant bij de Lobby.

    Eenmaal bij je aankomst wordt je bij Droomparken naar eigen zeggen helemaal in de watten gelegd. Ze hebben namelijk een standaard hotelservice. Dat betekent dat je bedden worden opgemaakt, en dat er bij aankomst diverse toiletartikelen en handdoekensets voor je klaarliggen. Ook ligt er een keukendoekpakket klaar met theedoek, afwasborstel, vaatdoek, vaatwastablet en nog meer.

    Krijg jij na je verblijf nou geen genoeg van Droomparken? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties en aanbiedingen. Ook kun je hun vakantiemagazine aanvragen.

    Vragen en klachten bij Droomparken

    Als je vragen hebt over je verblijf bij Droomparken, kun je eerst een kijkje nemen bij de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen of heb je een klacht/opmerking? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Droomparken door een mailtje te sturen naar info@droomparken.nl of door te bellen naar +32 (0)89-690140. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 20:00 uur geopend, en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

    Heb jij al ervaring met de verblijfsaccommodaties van Droomparken? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

    Ook als je nog niet bekend bent met Droomparken zit je hier goed. Lees de reviews van anderen en oriënteer je ook op andere vakantieparken zodat je kunt bekijken welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten om een vakantiehuisje bij Droomparken te boeken of zelfs te kopen? Aarzel niet, en laat zelf ook een review achter!

    DroomParken
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    3.8
    35% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over DroomParken

    Uw beoordeling

    Weekje chalet in Beekbergen

    Ondanks dat het weer spelbreker was hebben wij een fantastische week gehad in een chalet.
    De ontvangst was hartelijk het chalet was schoon, de inventaris was netjes en compleet.
    De kavel was ruim en er was een schuurtje waarin de fietsen konden.
    De eerste dag kwam er iemand langs om te vragen of alles naar wens was en later in de week ontvingen wij nog een mail waarin wederom gevraagd werd of alles in orde was. In de mail zat een link naar een formulier waarop je je wensen en of klachten kenbaar kan maken.
    Via een bestelformulier kon je op het door jou aangegeven tijdstip broodjes of iets van de snackbar ophalen.
    Alle bestellingen waren keurig op tijd gereed.
    Wat ons betreft komen wij graag nog eens terug.

    Door: Jeannette08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Weekje Cosy Royal V024 op de droompark de Hooge Veluwe

    Top vakantie gehad, het huisje is net nieuw en netjes ingericht. De airco was erg lekker, zeker toen de zon volop scheen. Aan beide zijden van het huisje V024 was een overdekt terras waardoor je de hele dag door in de zon of schaduw kan zitten..
    Huisje is wel prijzig, maar is dit zeker waard

    Door: Sander13-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    15 dagen Chalet P03

    Vorig jaar waren we in Schaarsbergen, heel tevreden, nu de Zanding, Mooi park, mooie ruimte om ons Chalet, maar Chalet was heel vies, ik ben het wezen melden ze hebben alles opgeschreven, er is iemand van de schoonmaak geweest, maar alles was nog net zo vies, zo jammer, opgerold kleed in een hoek, kapotte vloerwisser in de kledingkast, tuinset buiten was verschrikkelijk vies, ik heb nog om een bezem voor buiten gevraagd, moeten ze nog brengen, dit was echt een smet op onze vakantie, we hebben 450 km gefietst over de prachtige Veluwe, de omgeving is geweldig om te fietsen. Maar voor ons geen de Zanding meer.

    Door: LM Kuijf van Duuren20-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Droomparken bad hoophuizen.

    We hebben dit huisje geboekt en hierbij gevraagd voor een luxe cube met omheining. De omheining was voor ons heel belangrijk ivm de hond. We hebben dit ook per mail bevestigd. Bij aankomst was er geen omheining. Er was ook niets te bieden omdat er niets anders vrij was. Ook werd aangegeven dat ze nooit eerder iemand geklaagd heeft hierover. Bij de eerste wandeling door het park spraken we al mensen die hetzelfde probleem hadden. Toeval misschien. Wel kregen we een etentje aangeboden. We dachten er maar het beste van te maken dus dat geaccepteerd. De dag erna kwamen we bij het 2de punt. Er stond een eikenboom in de tuin die eikeltjes liet vallen met grote hoeveelheden. Hierop kwamen weer eenden af die dit blijkbaar lekker vinden. Wat in eerste instantie leuk leek bleek al snel voor veel overlast te zorgen omdat de hele tuin ondergescheten werd door die eenden. Toen wij dit melde kregen we wederom te horen dat wede eerste warende hierover klaagde. Maar terugdenkend aan onze aankomst stond er een medewerker met de hoge druk reiniger de tuin schoon te spuiten. Dit heb ik ze nergens anders zien doen. Wederom denk ik dat dit al bekend was. Het is onverantwoord gezien de hoeveelheid ziektes er in eendenstront zitten om een gezin met kind van 1 deze tuin te geven. Bij thuiskomst hebben we een klachtenmail gestuurd maar nog niks mogen ontvangen qua reactie. Echt schandalig.

    Door: Leon jager16-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    NachtmerriePark

    Het gaat al goed mis bij de boeking. Achteraf was de fout tussen Droomparken en de boekingssite zelfs bekend. De gereserveerde woning was niet beschikbaar bleek toen we toevallig contact zochten. Geen excuus geven, geen verantwoordelijkheid nemen, geen oplossing bieden. Zelfs na annulering durfde ze te melden dat het bij uitzondering kosteloos was, ook al waren zij in gebreke! Communicatie is ook een ding: ze vonden het vervelend om de klacht te horen...blijkbaar vonden ze het niet vervelend voor mij...

    Door: Alain12-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Modus L

    Park is prima (huisjes wel dicht op elkaar), maar het huisje was echt een nachtmerrie. Vies, overal muizenpoep, schimmel op de muur en ook die geur ervan in de slaapkamer, plinten die loslaten, stopcontact dat losliet... ik kan nog even doorgaan. Prijs-kwaliteit slaat helemaal nergens op. 1200 euro voor een week in een uitgewoon en vies huis. We hadden veel beter thuis kunnen blijven. Blijf weg van Droompark de Zanding.

    Door: Anoniem11-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Tiny House TH06

    Het park is prachtig. Verschillende mooie accommodaties (aan de buitenkant) en veel activiteiten die je kunt doen op de camping en in de omgeving.

    Daarintegen viel de accommodatie 'tiny house' tegen. Het huisje was niet erg schoon bij binnenkomst. Vlekken op de muur, vieze afzuigkap, vies servies, etc. Dus eerst een poetsronde gemaakt en afgewassen.
    Ook de hotelservice is niet top. Je verblijft een week en betaald hiervoor, maar je krijgt maar voor 2 dagen spullen. Daarna wordt er

    Door: Droompark 'De Zanding' Tiny House04-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    DroomPark

    Een week vertoeft, mooie omgeving, minder mooi weer maar de omgeving was mooi.
    Charlet was vies, het plakte overal, krukken en deuren waren vies en vet. Sigaretten op terras,
    vieze stoelen en meubels. Bah, als ik er alleen al aan terug denk . Zo vies en beschadigd was alles Schoonmaken was hier duidelijk niet gebeurd. Ik heb een a4 volgeschreven met alles wat vies was. Dit aangegeven maar er wordt gewoon niks mee gedaan, geen belletje, geen excuus niks. Sorry maar nu na lange tijd doet mij besluiten dit te plaatsen

    Door: Familie 21-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Droompark beekbergen

    Droompar beekbergen. Zeer en zeer slecht! 1300 euro voor 2 nachtjes glas in het kinderbedje. Tv stuk deuren stuk tuinmeubilair stuk tegels uit het teras vloeren die plakken bloed op de deur. Peuken en jointjes op het teras verlichting die niet werkt geen batterijen in de afstandsbediening en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wij hebben het 1 nachtje vol gehouden en zijn toen naar huis gegaan. Droompark beekbergen voor ons nooit meer

    Door: M brandt18-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantie

    Wij zijn misleid door Droompark Buitenhuizen.
    We hadden het duurste huisje geboekt maar kregen een brak huisje. Niet schoon (veel lange witte haren in de vloerbedekking, aangekoekte etensresten, spinnenwebben, stof en glasscherven is spoelbak en vaatwasser). Alle raambekleding was kapot. Er waren hele stukken van het badmeubel. Douchecabine was echt heel smerig. Dikke plakken geel gekleurde kalk of zoiets. Het rek in de douche was volledig verroest. Geen roosters in oven. Geen draaiplateau in magnetron. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het was allemaal zo erg dat onze dochter haar kleren niet in de kast durfde te leggen en mijn zoon niet durfde te douchen. Klacht werd na vier dagen afgerond. We zijn niet gehoord en misleid. Ook hoofdkantoor verdiept zich niet in deze casus en laat ons in de kou staan.

    Door: M de Vries12-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kamperen bij Dromparken

    Waardeloze organisatie, men laat je gewoon reserveren terwijl men weet of kan weten dat de plekken met beschikbaar zijn.
    Vervolgens wordt er van je verwacht dat je de betaling direct doet van het gehele bedrag, maar als men het daarna zelf weer annuleren kan het tot 14 dagen duren voordat je het geld weer teruggestort krijgt. Dit vind ik onacceptabel en schandalig.

    Door: Ronald Schumacher31-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    3 nachten CUB8L

    Helaas viel de inrichting van de accommodatie tegen, 2 stoelen met vlekken.
    1 bank was ook al lelijk, omdat leer er ging af slijten.
    Het is een nieuw park, maar aan de meubels niet te zien.
    Helaas was de villa ook erg warm,kwam doordat het veel ramen heeft.
    En geen goede gordijnen.
    Gordijnen en ramen bleven dicht, maar toch 28 beneden en op slaapkamers boven wel 40 graden.
    Deze villa heeft echt een airco nodig, omdat de ramen in de nacht niet open kunnen.
    Helaas nergens horren in, maar wel veel muggen.Gelukkig was het buiten niet heel erg warm!
    Anders binnen echt te heet hoor.
    Luxe accommodatie waar geen airco in zit.
    Er zijn wel villa’ met airco, ik dacht dat ik die ook geboekt had.
    Maar verkeerd gezien, mijn fout dus.
    Toch wel duur voor 3 dagen betaal je 950,00 en was eerst rond de 1200,00.
    Dus als jullie naar park Bad Hulckesteijn gaan, boek dan zeker in de zomer deze villa met airco!
    Wij zaten in sur le pont 11.
    Huis zag er wel schoon uit, park ook mooi.Personeel ook vriendelijk

    Door: Annemarie Herbert26-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Weekje l cube schoneveld

    Schoon netjes en super dichtbij t strand. Park is duidelijk aan t vernieuwen het type huisje wat wij hadden was een nieuwe denk ik. Alles is aanwezig je moet wel zelf even koffie meenemen dat is wel ff jammer en een makkelijk winstpuntje. Huisjes ruim, natuurlijk je hoort de buren zeker maar niet storend.

    Door: Frank wolfs22-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Cafe

    De bediening in de cafe is absoluut niet goed.
    Ze gedragen zich onbeschoft
    Ze moeten leren om wat klantvriendelijkheid te hebben.
    Ik ben bij droompark buitenhuizen geweest.
    Ik zal er voor het park heen gaan maar voor het eten in de cafe absoluut niet!!!
    Onbeschofte medewerkers.

    Door: Isabella11-06-2021
    phd access23-09-2021

    Good working day! This is often style of off topic but I need some guidance from an established website. Can it be difficult to set up your own weblog? I’m not pretty techincal but I can determine things out rather speedy. I’m considering putting together my very own but I’m not sure wherever to begin. Do you have got any Strategies or suggestions? Thanks

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    FAQ

    Is DroomParken een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over DroomParken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is DroomParken actief?

    DroomParken is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DroomParken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.