NederlandReview

  Ervaringen DreamTravels

  Aan het rondkijken voor een zomervakantie aan de andere kant van de Atlantische Oceaan? Interesse in de USA of Canada? Dan wil je natuurlijk dat alles goed geregeld is. Hier lees je reviews van ervaringen en meningen van eerdere consumenten die via deze reisorganisatie hun vakantie hebben geregeld. Wil je zelf graag een recensie met jouw beoordeling schrijven? Beide is hier mogelijk. Op die manier helpen we elkaar een beetje bij het maken van onze keuzes. Wel zo fijn.

  Waar gaan we dit jaar heen?

  Dat gevoel dat je er echt even tussenuit wilt. Even de boel de boel laten en een shortbreak nemen of juist voor een paar weken. Alleen heb je geen flauw idee waar je dan eigenlijk zo graag heen wilt. Dat is een mooi moment om reisinspiratie te gaan opdoen bij het reisbureau. Als je er heen moet met een vliegtuig, weet je dat je in ieder geval dat je een flink stuk verderop bent. Met een huurauto kun je vaak wel meer uit de voeten dan met het openbaar vervoer. Wie weet zie je nog local wildlife.

  Dit nummer gaat eerder over San Diego, San Francisco of Los Angeles, dan over Chicago, Toronto of Philadelphia

  Noord-Amerika: veel-in-één

  Als je relatief eenvoudig wilt gaan, wel veel wilt zien, maar niet tig keer door douane heen wilt gaan, zou Noord-Amerika een optie kunnen zijn. Zowel de Verenigde Staten als Canada zijn behoorlijk uitgestrekte landen waar veel te zien en te doen valt. Wat dacht je van on tour met een camper alle hoogtepunten of juist de onbekendere plekken af te gaan? Juist die mooie en speciale locaties, zorgen voor unieke ervaringen. Of het nu in de natuur van de Rocky Mountains of Yellowstone is, of in Central Park in hartje New York City. Overnachten in een berenloge is ook iets anders dan in een tent of boetiekhotel, maar het zijn allemaal bestemmingen waar fijne herinneringen gekweekt worden. Net als dat je eens kiest voor lokale en authentieke excursies in plaats van achter aan sluit bij die lange rij wachtende toeristen bij die trekpleister. Of wat dacht je van de winterzon van Florida? Weer eens wat anders dan overwinteren in Spanje. Dan kun je je alleen niet culinair laten verrassen door een kroket. Maar je kunt natuurlijk ook gaan dromen in Californië, Texas, Oregon of New England.  Dreamtravels

  Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in Amerika en Canada. Naar eigen zeggen hebben ze jarenlange reiservaring, waardoor ze dus insiders tips kunnen geven. Of dat ook echt zo is, staat misschien wel ergens in de recensies. Je kunt in ieder geval bij ze terecht voor onder andere camperreizen, cruisevakanties (al dan niet met landarrangement), stedentrips en allerlei andere themareizen. Maatwerk, dus in overleg zelf samenstellen, is ook mogelijk.

  Verder is Dreamtravels aangesloten bij de ANVR en SGR, en onderdeel van het grotere Style in Travel.

  Reviews of experiences

  Op het moment dat je een vakantie of rondreis boekt, wil je natuurlijk zeker weten dat het een succes wordt. Een reis op maat is een goed begin, maar is dit reisbureau daar wel zo’n goede keuze voor? Gelukkig zijn er reislustige consumenten die een review van hun ervaring hebben geschreven en zo hun mening hebben gedeeld. Daarmee helpen zij toekomstige vakantiegangers bij het maken van hun keuze in het bos der reisorganisaties. Wil jij ook op deze manier mensen helpen? Schrijf dan vandaag nog een recensie met jouw beoordeling. Thanks in advance!

  DreamTravels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DreamTravels

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is DreamTravels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DreamTravels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DreamTravels actief?

  DreamTravels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Wintersport en Actief

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DreamTravels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.