Dreamlines
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer10

U bent nu bij:

Totaal

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Anderen bekeken ook:

 • OpVakantieVanafRotterdam.nl

  OpVakantieVanafRotterdam.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen
 • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  OpVakantieVanafDusseldorf.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7Lees ervaringen
 • OpVakantieVanafMaastricht.nl

  OpVakantieVanafMaastricht.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Dreamlines

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Dreamlines?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Dreamlines

Het is altijd een fijn gevoel om voordat je op reis gaat al te weten wat je te wachten staat. Bedrijven hebben hun verkooppraatje altijd al paraat en ze maken vaak beloftes die ze niet na kunnen komen. Je weet precies hoe het werkt en bent zo bij NederlandReview terecht gekomen. Je wilt een cruise boeken bij Dreamlines, maar je wilt eerst meer weten over de ervaringen van andere reizigers. Dat kunnen we best begrijpen. Lees daarom hier de reviews van echte klanten. Je weet dan zeker dat de verkooppraatjes niet alleen lege beloftes zijn. Je wilt voor je cruise namelijk de luxe van de Titanic, maar dan het liefst zonder de ijsberg die niemand aan zag komen. 

Over Dreamlines
Iedereen die er altijd van gedroomd heeft om een cruise te maken, kan bij Dreamlines een kijkje nemen. Je kunt met de cruises die bij Dreamlines beschikbaar zijn de hele wereld over reizen. De website heeft alle cruises ingedeeld in themacruises, zodat iedereen een perfecte cruise bij Dreamlines kan vinden. Ze hebben luxe cruises, familiecruises, last-minute cruises, cruises vanaf Nederland, expedities, all-inclusive cruises en cruises voor de solo reizigers.  


Een tour op de MSC Lirica!

Bestemmingen Dreamlines
– Alaska
– Canarische Eilanden
Caribbean
– Dubai
– Miami
– Middellandse Zee
– Nederlandse Antillen
– Noorwegen
– Oostzee
– Midden-Oosten
– Rode Zee
– Noordpool
– Panamakanaal
– Polynesië
– Rhône
– Zwarte Zee
– Mexico
– Indische Oceaan
– IJsland
– Hawaï
– Groenland
– Galapagos Eilanden

Diensten Dreamlines
Je kunt bij Dreamlines kiezen uit meer dan 2.000 cruises over de hele wereld, zodat iedereen zijn droomreis kan vinden. Het bedrijf belooft altijd de beste prijsgarantie en heeft altijd nieuwe kortingen waarvan klanten kunnen profiteren. Zoek daarom altijd naar de DreamDeals! Overigens heeft Dreamlines een team van experts die altijd klaar staan voor nieuwe reizigers. Je kunt zodra je een cruise gevonden hebt, contact opnemen met de expert van die specifieke cruise en hij of zij zal je direct helpen met al je vragen. Ook als je nog geen keuze hebt kunnen maken, staan de medewerkers voor je klaar. 

Klachten Dreamlines
Je kunt voor klachten, vragen of opmerkingen het beste contact opnemen met Dreamlines. Zij kunnen je verder helpen en eventuele oplossingen bedenken. De website heeft een contactpagina waar je alle contactgegevens kunt vinden. Vul hier het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur een antwoord. Je kunt ook altijd naar Dreamlines bellen op het telefoonnummer. Ook voor de experts zijn hier de contactgegevens te vinden, dus neem ook voor advies op de contactpagina een kijkje. Voor alle kortingen en aanbiedingen kun je Dreamlines volgen op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Jouw ervaringen met Dreamlines
Heb je een prachtige cruise gemaakt door te boeken bij Dreamlines? Of wilde je liever in een roeibootje zo snel mogelijk weer naar huis? Bij NederlandReview zijn we altijd op zoek naar nieuwe ervaringen van reizigers. Werd je door de experts goed geholpen? Kun je op de website makkelijk boeken? Krijg je altijd voldoende informatie? Zijn de prijzen echt het beste? Schrijf een review en vertel nieuwe reizigers of jij vaker een cruise gaat boeken bij Dreamlines. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!