NederlandReview

  Ervaringen Dreamlines

  Het is altijd een fijn gevoel om voordat je op reis gaat al te weten wat je te wachten staat. Bedrijven hebben hun verkooppraatje altijd al paraat en ze maken vaak beloftes die ze niet na kunnen komen. Je weet precies hoe het werkt en bent zo bij NederlandReview terecht gekomen. Je wilt een cruise boeken bij Dreamlines, maar je wilt eerst meer weten over de ervaringen van andere reizigers. Dat kunnen we best begrijpen. Lees daarom hier de reviews van echte klanten. Je weet dan zeker dat de verkooppraatjes niet alleen lege beloftes zijn. Je wilt voor je cruise namelijk de luxe van de Titanic, maar dan het liefst zonder de ijsberg die niemand aan zag komen.

  Over Dreamlines

  Iedereen die er altijd van gedroomd heeft om een cruise te maken, kan bij Dreamlines een kijkje nemen. Je kunt met de cruises die bij Dreamlines beschikbaar zijn de hele wereld over reizen. De website heeft alle cruises ingedeeld in themacruises, zodat iedereen een perfecte cruise bij Dreamlines kan vinden. Ze hebben luxe cruises, familiecruises, last-minute cruises, cruises vanaf Nederland, expedities, all-inclusive cruises en cruises voor de solo reizigers.


  Een tour op de MSC Lirica!

  Bestemmingen Dreamlines

  – Alaska
  – Canarische Eilanden
  Caribbean
  – Dubai
  – Miami
  – Middellandse Zee
  – Nederlandse Antillen
  – Noorwegen
  – Oostzee
  – Midden-Oosten
  – Rode Zee
  – Noordpool
  – Panamakanaal
  – Polynesië
  – Rhône
  – Zwarte Zee
  – Mexico
  – Indische Oceaan
  – IJsland
  – Hawaï
  – Groenland
  – Galapagos Eilanden

  Diensten Dreamlines

  Je kunt bij Dreamlines kiezen uit meer dan 2.000 cruises over de hele wereld, zodat iedereen zijn droomreis kan vinden. Het bedrijf belooft altijd de beste prijsgarantie en heeft altijd nieuwe kortingen waarvan klanten kunnen profiteren. Zoek daarom altijd naar de DreamDeals! Overigens heeft Dreamlines een team van experts die altijd klaar staan voor nieuwe reizigers. Je kunt zodra je een cruise gevonden hebt, contact opnemen met de expert van die specifieke cruise en hij of zij zal je direct helpen met al je vragen. Ook als je nog geen keuze hebt kunnen maken, staan de medewerkers voor je klaar.

  Klachten Dreamlines

  Je kunt voor klachten, vragen of opmerkingen het beste contact opnemen met Dreamlines. Zij kunnen je verder helpen en eventuele oplossingen bedenken. De website heeft een contactpagina waar je alle contactgegevens kunt vinden. Vul hier het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur een antwoord. Je kunt ook altijd naar Dreamlines bellen op het telefoonnummer. Ook voor de experts zijn hier de contactgegevens te vinden, dus neem ook voor advies op de contactpagina een kijkje. Voor alle kortingen en aanbiedingen kun je Dreamlines volgen op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

  Jouw ervaringen met Dreamlines

  Heb je een prachtige cruise gemaakt door te boeken bij Dreamlines? Of wilde je liever in een roeibootje zo snel mogelijk weer naar huis? Bij NederlandReview zijn we altijd op zoek naar nieuwe ervaringen van reizigers. Werd je door de experts goed geholpen? Kun je op de website makkelijk boeken? Krijg je altijd voldoende informatie? Zijn de prijzen echt het beste? Schrijf een review en vertel nieuwe reizigers of jij vaker een cruise gaat boeken bij Dreamlines.

  Lees hier reviews van reizigers die al een cruise geboekt hebben bij Dreamlines. Ze vertellen alles over hun ervaringen. Of schrijf zelf een review!

  Dreamlines
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  5.4
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  4.4
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  4.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  kompliment voor Dreamlines

  Tijdens een bij Dreamlines geboekte cruise heeft mijn man aan boord zijn nek gebroken. In Maleisië geopereerd. Gedurende ons verblijf daar heeft Machiel ons diverse malen gebeld om te informeren hoe het met mijn man ging en heeft hij ook onze retourvlucht en geboekte hotels (na de cruise) voor ons geannuleerd. Ook na thuiskomst hield hij contact met ons en bleef hij ons begeleiden met klacht naar cruisemaatschappij etc.
  Voor ons verdient Dreamlines, en dan met name Machiel,'n dikke 10 voor service, begeleiding en belangstelling!

  Door: José en Luc de Vries - van den Hoven 20-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Dreamlines cruisevakantie

  2 x geboekt bij Dreamlines. 1e keer (cruise naar de Caraiben) was prima, 2e keer (cruise naar de Indische Oceaan) drama. Eerst veel gedoe over de vluchten. Reactie van Dreamlines: we regelen vluchten als service, we doen het erbij, onze core business zijn de cruises. Dat was te merken. Maar ook boeken van de cruise ging moeizaam. Nonchalante houding, niet klantgericht.

  Door: Marion van Leeuwen 27-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Niet voor herhaling vatbaar.

  Ik zie veel positieve reviews over Dreamlines. Feit is dat als je ze bekijkt veel mensen het over de reis hebben en die zal ook vaak geweldig of goed zijn. Dat ligt immers bij de cruisemaatschappij.

  Dreamlines zal ook prima zijn zolang alles goed gaat. Helaas heb ik die ervaring niet. Wij moesten door omstandigheden onze cruise annuleren. Al vervelend genoeg, maar de werkwijze en het handelen van Dreamlines maakte dit alleen maar nog vervelender. De volledige cruise was al betaald, maar men ging de annuleringskosten nog inhouden in plaats van het restant van mijn betaling na aftrek van die kosten terug te storten. Een originele factuur over de kosten zie je niet van de maatschappij want die mag men niet doorsturen stelt men. Apart! Nee dit zeker niet meer.

  Door: Kim 21-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Nooit meer met Dreamlines.nl

  Dreamlines had voor onze - overigens schitterende - cruise absoluut geen meerwaarde!
  Wisten zelfs niet dat we voor een transit via Canada een eTAnodig hadden waardoor onze reis ei zo na in het water viel.
  Volgende keer boeken we alles zelf online of zoeken we een reisbureau met kennis van zaken.

  Door: Rik Misseeuw 22-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  MSC nooit meer!

  Schiphol-Hamburg om daar in te schepen voor een cruise Noordkaap op de Meraviglia. Wij zijn ervaren cruisereizigers, maar gaan NOOIT meer met MSC mee. Zó massaal en zó beroerd georganiseerd, dat werd al duidelijk op Hamburg luchthaven, waar we lang, heel lang op onze transfer moesten wachten en de hostesses lang onzichtbaar waren. Het schip pas eind van de middag bereikt en toen waren we al vanaf half acht 's morgens onderweg. Een torenflat in het water en heel slechte communicatie onderweg. Voor ieder simpel vraagje moesten we tien dekken lager zijn, de informatie-balie en liep de route langs de jetsetwinkelstraat
  die daar was. Onze hut was een somber hok van 2.5 bij 2,5 meter waar je nauwelijks kon lopen en zonder stoel. De reis zelf was adembenemend, want zo is Noorwegen. MSC: weg ermee!
  Dreamlines werkt voldoende, maar er ontbrak veel informatie, dus we hebben div. keren moeten mailen voor aanv. informatie.
  Volgende keer doen we het weer online zélf, dat is beter!

  Door: M. 13-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over Dreamlines

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dreamlines een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Dreamlines. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dreamlines actief?

  Dreamlines is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dreamlines gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.