NederlandReview

  Ervaringen Dreamlines

  Het is altijd een fijn gevoel om voordat je op reis gaat al te weten wat je te wachten staat. Bedrijven hebben hun verkooppraatje altijd al paraat en ze maken vaak beloftes die ze niet na kunnen komen. Je weet precies hoe het werkt en bent zo bij NederlandReview terecht gekomen. Je wilt een cruise boeken bij Dreamlines, maar je wilt eerst meer weten over de ervaringen van andere reizigers. Dat kunnen we best begrijpen. Lees daarom hier de reviews van echte klanten. Je weet dan zeker dat de verkooppraatjes niet alleen lege beloftes zijn. Je wilt voor je cruise namelijk de luxe van de Titanic, maar dan het liefst zonder de ijsberg die niemand aan zag komen. 

  Over Dreamlines
  Iedereen die er altijd van gedroomd heeft om een cruise te maken, kan bij Dreamlines een kijkje nemen. Je kunt met de cruises die bij Dreamlines beschikbaar zijn de hele wereld over reizen. De website heeft alle cruises ingedeeld in themacruises, zodat iedereen een perfecte cruise bij Dreamlines kan vinden. Ze hebben luxe cruises, familiecruises, last-minute cruises, cruises vanaf Nederland, expedities, all-inclusive cruises en cruises voor de solo reizigers.  


  Een tour op de MSC Lirica!

  Bestemmingen Dreamlines
  – Alaska
  – Canarische Eilanden
  Caribbean
  – Dubai
  – Miami
  – Middellandse Zee
  – Nederlandse Antillen
  – Noorwegen
  – Oostzee
  – Midden-Oosten
  – Rode Zee
  – Noordpool
  – Panamakanaal
  – Polynesië
  – Rhône
  – Zwarte Zee
  – Mexico
  – Indische Oceaan
  – IJsland
  – Hawaï
  – Groenland
  – Galapagos Eilanden

  Diensten Dreamlines
  Je kunt bij Dreamlines kiezen uit meer dan 2.000 cruises over de hele wereld, zodat iedereen zijn droomreis kan vinden. Het bedrijf belooft altijd de beste prijsgarantie en heeft altijd nieuwe kortingen waarvan klanten kunnen profiteren. Zoek daarom altijd naar de DreamDeals! Overigens heeft Dreamlines een team van experts die altijd klaar staan voor nieuwe reizigers. Je kunt zodra je een cruise gevonden hebt, contact opnemen met de expert van die specifieke cruise en hij of zij zal je direct helpen met al je vragen. Ook als je nog geen keuze hebt kunnen maken, staan de medewerkers voor je klaar. 

  Klachten Dreamlines
  Je kunt voor klachten, vragen of opmerkingen het beste contact opnemen met Dreamlines. Zij kunnen je verder helpen en eventuele oplossingen bedenken. De website heeft een contactpagina waar je alle contactgegevens kunt vinden. Vul hier het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur een antwoord. Je kunt ook altijd naar Dreamlines bellen op het telefoonnummer. Ook voor de experts zijn hier de contactgegevens te vinden, dus neem ook voor advies op de contactpagina een kijkje. Voor alle kortingen en aanbiedingen kun je Dreamlines volgen op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

  Jouw ervaringen met Dreamlines
  Heb je een prachtige cruise gemaakt door te boeken bij Dreamlines? Of wilde je liever in een roeibootje zo snel mogelijk weer naar huis? Bij NederlandReview zijn we altijd op zoek naar nieuwe ervaringen van reizigers. Werd je door de experts goed geholpen? Kun je op de website makkelijk boeken? Krijg je altijd voldoende informatie? Zijn de prijzen echt het beste? Schrijf een review en vertel nieuwe reizigers of jij vaker een cruise gaat boeken bij Dreamlines. 

  Lees hier reviews van reizigers die al een cruise geboekt hebben bij Dreamlines. Ze vertellen alles over hun ervaringen. Of schrijf zelf een review!

  Dreamlines
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  4

  Prijs

  4

  Leveren

  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nooit meer met Dreamlines.nl

  Rik Misseeuw22-11-2018

  Dreamlines had voor onze - overigens schitterende - cruise absoluut geen meerwaarde!
  Wisten zelfs niet dat we voor een transit via Canada een eTAnodig hadden waardoor onze reis ei zo na in het water viel.
  Volgende keer boeken we alles zelf online of zoeken we een reisbureau met kennis van zaken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  MSC nooit meer!

  M.13-10-2018

  Schiphol-Hamburg om daar in te schepen voor een cruise Noordkaap op de Meraviglia. Wij zijn ervaren cruisereizigers, maar gaan NOOIT meer met MSC mee. Zó massaal en zó beroerd georganiseerd, dat werd al duidelijk op Hamburg luchthaven, waar we lang, heel lang op onze transfer moesten wachten en de hostesses lang onzichtbaar waren. Het schip pas eind van de middag bereikt en toen waren we al vanaf half acht 's morgens onderweg. Een torenflat in het water en heel slechte communicatie onderweg. Voor ieder simpel vraagje moesten we tien dekken lager zijn, de informatie-balie en liep de route langs de jetsetwinkelstraat
  die daar was. Onze hut was een somber hok van 2.5 bij 2,5 meter waar je nauwelijks kon lopen en zonder stoel. De reis zelf was adembenemend, want zo is Noorwegen. MSC: weg ermee!
  Dreamlines werkt voldoende, maar er ontbrak veel informatie, dus we hebben div. keren moeten mailen voor aanv. informatie.
  Volgende keer doen we het weer online zélf, dat is beter!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Schrijf zelf een review over Dreamlines

  Uw beoordeling