Dolfinarium

4.9

Bestellen

4.3

Service

4.6

Prijs

4

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Dolfinarium

Iedereen hier in Nederland heeft wel eens van het Dolfinarium gehoord. Het is alleen misschien niet echt duidelijk wat je daar nou allemaal kunt zien en doen of wat je verder van een dagje Dolfinarium kunt verwachten. Wat voor soort dolfijnen en andere zeedieren zul je er kunnen zien? Zullen er ook shows te zien zijn als je daar op bezoek komt? Hoe zullen de dieren worden verzorgd? Zullen de bassins wel groot genoeg zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om kaartjes te kopen via de website van het Dolfinarium? En zal de klantenservice van Dolfinarium je echt proberen te helpen als je ze nodig hebt? Hier kun je alleen achterkomen door te luisteren naar mensen die het Dolfinarium al eerder bezocht hebben. Lees de reviews die zij hebben gepost op NederlandReview en krijg een indruk van hun ervaring met dit dierenpark. Hun meningen en beoordelingen kunnen je helpen een goed beeld van Dolfinarium te krijgen.


Over Dolfinarium

Dolfinarium is een dierenpark. Het is te vinden in de plaats Harderwijk. Je kunt het Dolfinarium bezoeken om zeedieren te bezichtigen. De dolfijnen zijn van deze zeedieren ongetwijfeld het bekendst, maar er zijn ook, zeehonden, roggen, zeeleeuwen, bruinvissen, walrussen en andere dieren die leven in het Dolfinarium. Deze dieren wonen daar in grote bassins met namen als Zeehondenstrand, Walrussenwal, Dolfijnendelta, Stoere Stellerstek of Roggenrif. Je kunt de zeedieren zien als je langs deze bassins loopt. Af en toe is er eens een show waarin deze dieren de hoofdrol spelen. Ze halen dan al hun kunstjes uit de kast om het publiek te vermaken. Naast de dieren zijn er nog andere dingen die je in het Dolfinarium kunt doen. Er zijn bijvoorbeeld speeltuinen zoals Kantjeboord, Pierewier, Brulbaai en Springtij & het Strand. Souvenirs kun je kopen in de Tureluur, Duinpieper, Grote Franjeboot of Kiekendief. Op de laatstgenoemde locatie kun je ook een unieke foto laten maken. Verder kun je nog een hapje eten in restaurant De Andersom, restaurant De Dagenraad of één van de snacktentjes op het park.
Diensten van Dolfinarium

Je kunt gemakkelijk kaartjes kopen via de website van Dolfinarium. Je kunt kiezen voor een gewoon online ticket, een ticket zonder datum, een fastpass of een ticket in combinatie met een fotomoment. Zodra je de bestelling hebt geplaatst en de betaling hebt afgerond zal je de tickets ontvangen via e-mail. Verder is er nog een Dolfinarium klantenservice om je te helpen als het niet lukt om tickets te bestellen, je verdwaald bent in het park of er iets anders is waarbij je hun hulp nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips van Dolfinarium

Ben jij wel eens op bezoek geweest bij het Dolfinarium? Dan kun je ons vast meer vertellen over jouw ervaring in dit zeedierenpark. Wat was je algemene indruk van het park? Werden de dolfijnen, zeehonden, bruinvissen en andere dieren goed verzorgd? Waren de bassins en andere verblijven ruim en netjes? Hoe leuk waren de shows die er gegeven werden? Kon je gemakkelijk kaartjes bestellen bij de website van het Dolfinarium? En kon de klantenservice van Dolfinarium je helpen toen je een vraag had? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over Dolfinarium is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Tickets dolfinarium

Deze park is geen eens 1 ster waard. Ik en mijn gezin hebben vandaag zeer vernederende situatie meegemaakt. Waar het een gezellige en ontspannende dag zou moeten zijn is het alles behalve dat. Na drukke dag waar je bijna niks te zien was, na 4 uur op de park maar een show kunnen bekijken. Het was klein en krap voor zo veel mensen. niet geschikt voor invaliden/ en mensen met een beperking. Er was geen ruimte om te lopen en dieren te zien. De park is duidelijk toe aan vernieuwing . De park heeft geen capaciteit voor drukte. Na afloop van de dag heeft mijn dochter zich verheugd op zeemeerminnen show. Helaas door volle zaal mochten wij er niet meer in! Werd ons verteld! Terwijl ik wel lege plekken zag. De medewerksters vertelde ons zonder blikken blozen dat de stoelen vervolgens stuk waren toen ik ze erop wijste. De deur werd in ons gezicht dicht gegooid. Onnodig na mijn mening want er was immers plek. Totaal niet kindvriendelijk mijn dochter was zeer teleurgesteld, ze heeft de hele dag er naar uitgekeken. Zeer onbeschofte medewerkers die niet vies zijn om te liegen totaal niet kind vriendelijk onnodig na mijn mening want er was gewoon plekjes voor twee. De afsluiting van onze dag was ramp. Voor mijn nooit meer dolfinarium. Wat een slechte ervaring.

H

Halima Yahakoub

20-08-2023

0

Ticket

Dat zulke parken nog mogen bestaan , dolfijnen gedwongen tot kunstjes , te kleine bassins ,zeeleeuwen die kunstjes moeten doen .Alles om de mens en kindertjes te entertainen . De dieren worden gewoon gebruikt zijn diep ongelukkig ,deze dieren horen in vrijheid te leven !! Leer uw kinderen dat dit niet normaal is en ondersteun deze parken niet door er heen te gaan aub . Dit geld ook voor dierentuinen e.d. ga dan naar een pretpark!!

M

Marieke

29-07-2023

0

Vroeger hier geweest, maar nu nooit meer.

Wat ik hoop, is dat dit soort parken in de toekomst er niet meer zijn. Dolfijnen horen thuis in het wild. Het zijn intelligente dieren met veel kwaliteiten. Ze horen niet gevangen in een park waarbij zij moeten optreden, achter de schermen in veel te kleine baden met chloorwater zwemmen en diep ongelukkig zijn. Vroeger hier nog heen geweest als kind, inmiddels weet ik wel beter.. Denk als ouder ook aub na voordat je hier heen gaat! Wil je zoiets ondersteunen? Mvg

M

Mone

17-08-2022

0

Eten

Erg smerig. Heel erg stoffig en vies binnen. Eten besteld. Alles koud mee gekregen.

B

Bianca

09-08-2022

0

Laatste wens van onze dochter

Vandaag een super dag gehad op jullie park geregeld door wens ambulance dit zullen wij nooit meer vergeten wat jullie gedaan hebben voor onze zieke dochter heelveel dank onvergetelijk zooi mooi top mensen

W

W Bravenboer

13-05-2021

0

6 toegangskaarten 17 oktober 2020 -.10.oo uur.

Vanwege verscherpte corona-regels en verkoudheid bij 2 leden van ons gezelschap geprobeerd op de bezoekdata te wijzigen. ( over geld terug hoef je al helemaal niet te beginnen....). Geen probleem alleen....... je moest daarvoor wel even langs komen..... 2 uur rijden heen en 2 uur terug. Ja op die manier kan ik ook een genereuze toezegging doen zeg !!!

K

klaas B

19-10-2020

0

sinds ik weet dat het erg zielig is om Dolfijnen in gevangenschap te houden, gaan we niet meer.

Kwam hier vroeger vaak met de kinderen, we wonen niet ver hiervan dan. Altijd een gezellige dag gehad, echt een dagje uit. Maar sinds ik weet dat het erg zielig is om Dolfijnen in gevangenschap te houden, gaan we niet meer. Zoek het op, het is echt zielig. Die beestjes zijn te slim voor zo'n klein verblijf en ze kunnen hun zintuigen niet gebruiken etc... Dus wij gaan niet meer, voortaan naar een ander uitje!

L

Lieke van Dam

05-09-2018

0