NederlandReview

  Ervaringen Dolfinarium

  Iedereen hier in Nederland heeft wel eens van het Dolfinarium gehoord. Het is alleen misschien niet echt duidelijk wat je daar nou allemaal kunt zien en doen of wat je verder van een dagje Dolfinarium kunt verwachten. Wat voor soort dolfijnen en andere zeedieren zul je er kunnen zien? Zullen er ook shows te zien zijn als je daar op bezoek komt? Hoe zullen de dieren worden verzorgd? Zullen de bassins wel groot genoeg zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om kaartjes te kopen via de website van het Dolfinarium? En zal de klantenservice van Dolfinarium je echt proberen te helpen als je ze nodig hebt? Hier kun je alleen achterkomen door te luisteren naar mensen die het Dolfinarium al eerder bezocht hebben. Lees de reviews die zij hebben gepost op NederlandReview en krijg een indruk van hun ervaring met dit dierenpark. Hun meningen en beoordelingen kunnen je helpen een goed beeld van Dolfinarium te krijgen.

  Over Dolfinarium

  Dolfinarium is een dierenpark. Het is te vinden in de plaats Harderwijk. Je kunt het Dolfinarium bezoeken om zeedieren te bezichtigen. De dolfijnen zijn van deze zeedieren ongetwijfeld het bekendst, maar er zijn ook, zeehonden, roggen, zeeleeuwen, bruinvissen, walrussen en andere dieren die leven in het Dolfinarium. Deze dieren wonen daar in grote bassins met namen als Zeehondenstrand, Walrussenwal, Dolfijnendelta, Stoere Stellerstek of Roggenrif. Je kunt de zeedieren zien als je langs deze bassins loopt. Af en toe is er eens een show waarin deze dieren de hoofdrol spelen. Ze halen dan al hun kunstjes uit de kast om het publiek te vermaken. Naast de dieren zijn er nog andere dingen die je in het Dolfinarium kunt doen. Er zijn bijvoorbeeld speeltuinen zoals Kantjeboord, Pierewier, Brulbaai en Springtij & het Strand. Souvenirs kun je kopen in de Tureluur, Duinpieper, Grote Franjeboot of Kiekendief. Op de laatstgenoemde locatie kun je ook een unieke foto laten maken. Verder kun je nog een hapje eten in restaurant De Andersom, restaurant De Dagenraad of één van de snacktentjes op het park.


  Aqua Bella, één van de shows te zien in het Dolfinarium.

  Diensten van Dolfinarium

  Je kunt gemakkelijk kaartjes kopen via de website van Dolfinarium. Je kunt kiezen voor een gewoon online ticket, een ticket zonder datum, een fastpass of een ticket in combinatie met een fotomoment. Zodra je de bestelling hebt geplaatst en de betaling hebt afgerond zal je de tickets ontvangen via e-mail. Verder is er nog een Dolfinarium klantenservice om je te helpen als het niet lukt om tickets te bestellen, je verdwaald bent in het park of er iets anders is waarbij je hun hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips van Dolfinarium

  Ben jij wel eens op bezoek geweest bij het Dolfinarium? Dan kun je ons vast meer vertellen over jouw ervaring in dit zeedierenpark. Wat was je algemene indruk van het park? Werden de dolfijnen, zeehonden, bruinvissen en andere dieren goed verzorgd? Waren de bassins en andere verblijven ruim en netjes? Hoe leuk waren de shows die er gegeven werden? Kon je gemakkelijk kaartjes bestellen bij de website van het Dolfinarium? En kon de klantenservice van Dolfinarium je helpen toen je een vraag had? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over Dolfinarium is.

  Dolfinarium
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dolfinarium

  Uw beoordeling

  Laatste wens van onze dochter

  Vandaag een super dag gehad op jullie park geregeld door wens ambulance dit zullen wij nooit meer vergeten wat jullie gedaan hebben voor onze zieke dochter heelveel dank onvergetelijk zooi mooi top mensen

  Door: W Bravenboer 13-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  6 toegangskaarten 17 oktober 2020 -.10.oo uur.

  Vanwege verscherpte corona-regels en verkoudheid bij 2 leden van ons gezelschap geprobeerd op de bezoekdata te wijzigen.
  ( over geld terug hoef je al helemaal niet te beginnen....).
  Geen probleem alleen....... je moest daarvoor wel even langs komen.....
  2 uur rijden heen en 2 uur terug. Ja op die manier kan ik ook een genereuze toezegging doen zeg !!!

  Door: klaas B19-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  sinds ik weet dat het erg zielig is om Dolfijnen in gevangenschap te houden, gaan we niet meer.

  Kwam hier vroeger vaak met de kinderen, we wonen niet ver hiervan dan. Altijd een gezellige dag gehad, echt een dagje uit.

  Maar sinds ik weet dat het erg zielig is om Dolfijnen in gevangenschap te houden, gaan we niet meer.
  Zoek het op, het is echt zielig. Die beestjes zijn te slim voor zo'n klein verblijf en ze kunnen hun zintuigen niet gebruiken etc...

  Dus wij gaan niet meer, voortaan naar een ander uitje!

  Door: Lieke van Dam05-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Dolfinarium een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Dolfinarium. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dolfinarium actief?

  Dolfinarium is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dolfinarium gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.