Dolfinarium

4.4
4.9

Bestellen

4.3

Service

4.6

Prijs

4

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Dolfinarium

Iedereen hier in Nederland heeft wel eens van het Dolfinarium gehoord. Het is alleen misschien niet echt duidelijk wat je daar nou allemaal kunt zien en doen of wat je verder van een dagje Dolfinarium kunt verwachten. Wat voor soort dolfijnen en andere zeedieren zul je er kunnen zien? Zullen er ook shows te zien zijn als je daar op bezoek komt? Hoe zullen de dieren worden verzorgd? Zullen de bassins wel groot genoeg zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om kaartjes te kopen via de website van het Dolfinarium? En zal de klantenservice van Dolfinarium je echt proberen te helpen als je ze nodig hebt? Hier kun je alleen achterkomen door te luisteren naar mensen die het Dolfinarium al eerder bezocht hebben. Lees de reviews die zij hebben gepost op NederlandReview en krijg een indruk van hun ervaring met dit dierenpark. Hun meningen en beoordelingen kunnen je helpen een goed beeld van Dolfinarium te krijgen.

Over Dolfinarium

Dolfinarium is een dierenpark. Het is te vinden in de plaats Harderwijk. Je kunt het Dolfinarium bezoeken om zeedieren te bezichtigen. De dolfijnen zijn van deze zeedieren ongetwijfeld het bekendst, maar er zijn ook, zeehonden, roggen, zeeleeuwen, bruinvissen, walrussen en andere dieren die leven in het Dolfinarium. Deze dieren wonen daar in grote bassins met namen als Zeehondenstrand, Walrussenwal, Dolfijnendelta, Stoere Stellerstek of Roggenrif. Je kunt de zeedieren zien als je langs deze bassins loopt. Af en toe is er eens een show waarin deze dieren de hoofdrol spelen. Ze halen dan al hun kunstjes uit de kast om het publiek te vermaken. Naast de dieren zijn er nog andere dingen die je in het Dolfinarium kunt doen. Er zijn bijvoorbeeld speeltuinen zoals Kantjeboord, Pierewier, Brulbaai en Springtij & het Strand. Souvenirs kun je kopen in de Tureluur, Duinpieper, Grote Franjeboot of Kiekendief. Op de laatstgenoemde locatie kun je ook een unieke foto laten maken. Verder kun je nog een hapje eten in restaurant De Andersom, restaurant De Dagenraad of één van de snacktentjes op het park.


Diensten van Dolfinarium

Je kunt gemakkelijk kaartjes kopen via de website van Dolfinarium. Je kunt kiezen voor een gewoon online ticket, een ticket zonder datum, een fastpass of een ticket in combinatie met een fotomoment. Zodra je de bestelling hebt geplaatst en de betaling hebt afgerond zal je de tickets ontvangen via e-mail. Verder is er nog een Dolfinarium klantenservice om je te helpen als het niet lukt om tickets te bestellen, je verdwaald bent in het park of er iets anders is waarbij je hun hulp nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips van Dolfinarium

Ben jij wel eens op bezoek geweest bij het Dolfinarium? Dan kun je ons vast meer vertellen over jouw ervaring in dit zeedierenpark. Wat was je algemene indruk van het park? Werden de dolfijnen, zeehonden, bruinvissen en andere dieren goed verzorgd? Waren de bassins en andere verblijven ruim en netjes? Hoe leuk waren de shows die er gegeven werden? Kon je gemakkelijk kaartjes bestellen bij de website van het Dolfinarium? En kon de klantenservice van Dolfinarium je helpen toen je een vraag had? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over Dolfinarium is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook

close

Dolfinarium

Vergelijk reviews en bekijk Dolfinarium