NederlandReview

  Ervaringen Disneyland Parijs

  Wie weet sta je op het punt om een bezoek te brengen of kom je er net van terug. In beide gevallen kun je hier je hart ophalen, want niet alleen kun je hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen lezen; je kunt ze hier ook zelf schrijven en achterlaten. Zo helpen we elkaar bij het maken van een keuze.

  Met de trein of het vliegtuig
  Altijd goed nieuws voor als je geen zin hebt in een lange busreis of niet in het bezit bent van een auto. Disneyland bij Parijs heeft namelijk een eigen treinstation. Maar ook met het vliegtuig vanaf Schiphol is de verbinding goed. Vanaf het Charles de Gaulle vliegveld bij Parijs rijden shuttlebussen die bezoekers van en naar de magische wereld rijden.

  Gegroeid
  Ooit begon het met enkel EuroDisney, tegenwoordig beslaat Disneyland Paris meer dan enkel een resort met een bijbehorend golfpark. Met de oprichting van het Walt Disney Studio Park wordt de bezoeker een kijkje gegeven achter de magie van de scenes die wij uiteindelijk op het beeldscherm zien. Zo wordt in de Toon Studio getoond hoe animatie tot stand komt en Backlot gaat in op de special effects. Daarnaast zijn ook hier attracties te vinden. Maar ook buiten de poorten van het park, is nog van alles het te doen. Het Disney Village is een entertainmentcentrum met onder andere dancing, shows en restaurants, die tot in de late (of kleine) uurtjes open zijn.

   
  Disney Magie in actie bij een vrolijke en kleurrijke Parade 

  Allemaal mogelijkheden
  Binnen het themapark, zijn er talloze dingen te doen voor de bezoeker. Het is een wereld op zich, waarbij de bezoeker de wereld buiten de hekken even kan vergeten. Niet alleen zijn er attracties zoals Space Mountain en het the Haunted Mansion, maar de kans dat je Pluto, Mickey Mouse, Minnie, Goofy, Donald, Katrien, Knabbel, Babbel, Anna, Elsa, Olaf, Mulan, Mowgli, Baloo, Peter Pan, Kapitein Haak, Vetje, Woody, Jessie, Buzz Lightyear, Rapunzel, Belle, Jasmine, Sneeuwwitje of Assepoester tegen komt, is ook groot. Of je kijkt naar een van de Parades, dan zie je jouw favoriete Disney Figuren en nog veel meer. Dombo kun je met de allerkleinsten bezoeken en een tochtje in maken. In dit deel van het park kun je ook doolhof van Alice in Wonderland in of ‘It’s a small world’ ontdekken. Of wat dacht je van een bezoekje aan Captain Jack Sparrow bij de Pirates of the Caribbean. Indiana Jones is ook een spannende beleving. Maar vergeet de draak onder het kasteel van Doornroosje niet, want dat arme beest zit daar ook maar opgesloten. En als de wachtrijen zat bent of op zoek bent naar souvenirs, kun je gaan winkelen in de boetieks. Het is zelfs mogelijk om na het vuurwerk in een van de thema-hotels van het park te overnachten. Hier zijn ook spa’s en fitnessruimtes ondergebracht, zodat je de sporen van een paar lange dagen slenteren kunt uitwissen of verlichten, als je dat graag wilt. Verveling is dus onmogelijk.

  Voor wie?
  Voor Disneyfans, piraten, prinsessen, slimme jongens (en meisjes natuurlijk ook), de familie Duck, liefhebbers van sprookjes, golfers, fans van de superhelden van Marvel, mensen die van avontuur, ontspanning en vermaak houden, het hele gezin, dat verliefde koppel, die vriendengroep en ga zo maar door. Kortom, eigenlijk voor iedereen, zowel groot als klein, jong en oud. Let er alleen wel even op dat voor de beide themaparken toegang betaald moet worden. Het loont overigens om het laatste nieuws in de gaten te houden, want het themapark heeft vaak speciale aanbiedingen.

  Ervaringen van de Disney magie
  Dus heb je deze en wil je jouw mening er over graag met de de wereld delen door middel van een review? Of ben je op zoek naar beoordelingen van eerdere bezoekers? Voor zowel schrijven als lezen, zit je op deze pagina goed!

  Lees hier beoordelingen en ervaringen van eerdere bezoekers. Wat is hun mening over de parken? Hoe beoordelen zij de prijs-entertainment-verhouding?

  Disneyland Parijs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Disneyland Parijs

  Uw beoordeling