NederlandReview

  Ervaringen Direct Ferries

  Je kunt op vele verschillende manieren naar Engeland. Je zou met de trein of het vliegtuig kunnen gaan, maar niet iedereen denkt eraan dat je ook met de veerpond over kunt. Één van de bedrijven die dit aanbiedt is Direct Ferries. Maar hoe genakkelijk zal een overtocht met één van hun boten zijn? Zul je wel rustig aan de overkant komen of zul je een hoop last hebben van de golven en stormachtig weer? Zul je makkelijk een overtocht kunnen regelen via de website van Direct Ferries? Zijn er ook andere bestemmingen waar je heen kunt? En wat voor een klantenservice kun je van deze maatschappij verwachten? De enige mensen die je echt meer kunnen vertellen over deze veerpond zijn de reizigers die al eens met een boot van Direct Ferries naar Engeland of een andere bestemming zijn gevaren. Lees hun beoordelingen, reviews, meningen en ervaringen om te ontdekken of een tocht met Direct Ferries iets voor jou is.

  Over Direct Ferries

  Direct Ferries is een bedrijf dat veerponden naar Engeland aanbiedt. Maar niet alleen naar Engeland. Ze hebben maar liefst 2664 routes. Deze routes vertrekken vanuit of gaan naar één van de 692 havens van waaruit Direct Ferries opereert. In totaal verzorgt Direct Ferries zo'n 1,2 miljoen overtochten per jaar. Ze hebben dus behoorlijk wat ervaring met deze manier van reizen. Tijdens de reis zul je verblijven op één van hun boten. Er zijn luxe cruiseschepen, maar ook veerponden in de Century-klasse. Dit zijn klassieke schepen die een iets stijlvollere en modernere afwerking hebben gekregen. Voorbeelden van hun schepen zijn de Spirit of Britain, Stena Hollandica, King Seaways, Moby Wonder, Corsica Victoria enzovoort. Sommige schepen hebben zelfs een gids die je van alles kan vertellen over je bestemming, de reis er naartoe en het schip zelf. En dan vraag je je nu misschien af waar deze schepen allemaal heen gaan. Er is een lijn die gaat van Harwich naar Hoek van Holland, eentje die vertrekt vanuit Dover en naar Duinkerken gaat en nog vele andere voorbeelden. Andere havens zijn Rotterdam, Calais, Livorno, Bastia, Rodby, Puttgarden enzovoort.


  Aan boord van de Spirit of Britain. De video is in het Engels maar geeft wel een beeld van wat je van dit schip kunt verwachten.

  Diensten van Direct Ferries

  Je kunt een overtocht boeken via de website van Direct Ferries. Je kunt kiezen voor een retour of enkele reis. Je hoeft alleen maar de haven, het land of de veerbootmaatschappij van je keuze te selecteren. Natruurlijk willen ze ook even je vertrekdatum en datum van terugkomst weten. Natuurlijk heeft Direct Ferries ook een klantenservice om je te helpen als het niet helemaal lukt om een overtocht te boeken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Direct Ferries

  Ben jij ooit wel eens op een veerboot of cruiseschip van Direct Ferries geweest? dan willen wij graag meer weten over jouw ervaring met deze maatschappij. Hoe makkelijk is het nou echt om een overtocht te boeken via hun website? Hoe is de overtocht met het schip je bevallen? Ben je veilig aan de overkant gekomen of had je juist veel last van zeeziekte? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Direct Ferries? Schrijf een review over Direct Ferries en laat ons weten wat jouw mening over dit bedrijf is.

  Direct Ferries
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ticket palermo genua

  Betaling via I deal. Geld afgeschreven. Geen boeking. Telefonisch onbereikbaar.

  Door: HBM Slagers 27-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  overtocht Rostock Trelleborg

  een ticket met mogelijkheid tot wijzigen/annuleren gekocht. Klantenservice is zeer slecht. Ik ben het nu al 14 dagen aan het proberen wat te regelen: telefoon, email, niks werkt. Wachttijden aan de telefoon langer dan een uur, of de verbinding wordt verbroken. De zeldzame keer dat je iemand spreekt, wordt een email toegezegd, maar die komt niet.

  Door: Anne Marie Sweelssen 16-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Direct Ferries

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Direct Ferries een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Direct Ferries. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Direct Ferries actief?

  Direct Ferries is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Direct Ferries gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.