NederlandReview

  Ervaringen Diogenes Reizen

  In je eentje op vakantie gaan is één ding, maar met een hele groep wordt het organiseren toch gelijk een stuk lastiger. Diogenes Reizen is één van de reisorganisaties die zich helemaal richt op groepsreizen. Maar waar zullen ze je koorreis allemaal heel kunnen laten gaan? Zullen hun schoolreisjes wel echt geschikt zijn voor schoolkinderen van alle leeftijden? Hoe professioneel zullen de bedrijfsreizen zijn die ze organiseren? Zal het makkelijk zijn om een groepsreis te organiseren via de website van dit online reisbureu? En wat zal de klantenservice van Diogenes Reizen te zeggen hebben als je ze ze ergens voor nodig blijkt te hebben? De enige mensen die deze vragen kunnen ophelderen zijn mensen die al eens op een groepsreis van Diogenes Reizen zijn geweest. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe zij over Diogenes Reizen denken. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten weten wat er van Diogenes Reizen verwacht kan worden.

  Over Diogenes Reizen
  Diogenes Reizen is een online reisbureau. Ze bieden alleen geen gewone reizen aan. Ze richten zich niet op reizen voor personen, families of koppels. Ze doen alleen maar in groepsreizen. De groep moet namelijk groter zijn dan 20 personen. Je kunt bijvoorbeeld op koorreis gaan met een koor waar je bijzit. Maar ook bedrijfsreizen en bedrijfsuitjes horen hierbij. Verder hebben ze nog schoolreizen voor scholieren en studenten die samen op reis gaan uit educatieve redenen. Diogenes Reizen verzorgt voor hen restaurants, accommodaties, vervoersmogelijkheden en alle andere dingen die van belang zijn. Op die manier nemen ze jou heel wat werk uit handen. Ze groep bij elkaar houden is immers al lastig genoeg. Ze hebben meer dan 100 verschillende bestemmingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie stedentrip naar Londen, Krakau, Valencia, Barcelona, Boedapest, Berlijn, Parijs, Antwerpen, Rome of Praag? Diogenes Reizen heeft al meer dan 20 haar ervaring. Je kunt er dus zeker van zijn dat je bij hen in goede handen bent. Dit ook omdat ze een reiswaardering van 8,8 krijgen, zo beweren ze op hun website.


  Als voorbeeld: een reis naar Marrakech

  Diensten van Diogenes Reizen
  Bij Diogenes Reizen bieden ze geen standaard reizen aan. Het zal altijd een reis op maat zijn. Dit betekent echter niet dat je de reis niet online kunt regelen. Kies de bestemming of het soort reisgezelschap en volg hun verdere instructies. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan is er altijd nog de Diogenes Reizen klantenservice die je kunt benaderen voor hulp of advies.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Diogenes Reizen
  Heb je zelf al eens een groepsreis gemaakt met Diogenes Reizen? Dan horen we heel graag meer over jouw ervaring met deze reisorganisatie. Was de reis echt zo makkelijk online te boeken? Hoe was de reis verzorgd? Hebben ze alles goed geregeld zodat jij en de rest van de groep nergens om hoefden te denken? En kon de klantenservice van Diogenes Reizen je echt helpen toen je ze nodig had? Schrijf een Diogenes Reizen review en vertel ons alles wat je kwijt wilt over dit online reisbureau.

  Diogenes Reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Diogenes Reizen

  Uw beoordeling