NederlandReview

  Ervaringen Deltapark Neeltje Jans

  De Deltawerken zijn de waterafsluitingen die ervoor zorgen dat ons mooie Zeeland niet overstroomd. Maar wist je dat er nog veel meer te doen is dan alleen naar de Deltawerken kijken? Maar het is misschien lastig om te weten wat je van Deltapark Neeltje Jans kunt verwachten. Wat zal bijvoorbeeld de kwaliteit van hun aquarium zijn? Zal het waterpark en alle attracties die daar te vinden zijn wel genoeg vertier bieden voor het hele gezin? Zullen de schoolreisjes wel goed georganiseerd zijn? Zal het lastig zijn om tickets te bestellen via hun website? En hoe zal je behandeld worden door de klantenservice van Deltapark Neeltje Jans? De enige manier om hierachter te komen is via reviews geschreven door mensen die Deltapark Neeltje Jans al eens bezocht hebben. Lees wat zij te zeggen hebben zodat je wat meer informatie over Deltapark Neeltje Jans krijgt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je vertellen of een bezoekje brengen aan Deltapark Neeltje Jans een goed idee is.

  Geschiedenis van Deltapark Neeltje Jans

  Deltapark Neeltje Jans is een waterpark met een rijke geschiedenis. De Deltawerken zijn geplaatst langs de kust van Zeeland nadat in 1953 een Noordwesterstorm het water van de Noordzee tot zo’n 4.20 boven NAP deed stijgen. Honderden gaten in de dijken zorgden er toen voor dat er zo’n 200.000 hectare land overstroomde. 1.853 mensen zijn bij deze ramp hun leven verloren. Iedereen was het ermee eens dat zoiets nooit meer mag gebeuren. De Deltawerken zijn daarna opgericht om in de toekomst de Noordzee af te kunnen sluiten als zich opnieuw zo’n storm voordoet.


  Een betere kijk op Deltapark Neeltje Jans.

  Wat is er Bij Deltapark Neeltje Jans te Doen?

  Nu zijn er vele andere dingen die bij Deltapark Neeltje Jans te doen zijn. Je kunt bijvoorbeeld een rondvaart boeken. Ze zullen je dat de unieke natuur laten zien die de Oosterschelde te bieden heeft. Misschien zie je zelfs wel zeehonden en/of bruinvissen rondzwemmen. Ook kun je er verschillende shows zien of zwemmen met zeeleeuwen of haaien. Het Bluereef aquarium is het grootste zeeaquarium van Zeeland en bevat onder andere pijlstaartroggen, zeeanemonen, luipaardhaaien en ander onderwaterleven. Ook krabben, kreeften en roggen zijn er volop te vinden. Daarnaast is er een waterpark met een orkaanmachine, waterglijbaan en waterspeelplaats. In mei 2018 zal er een aquasplash geopend worden. Daarnaast organiseert Deltapark Neeltje Jans activiteiten voor groepen en schoolreisjes. Je kan er dus bijvoorbeeld een kinderfeestje of bedrijfsuitje regelen.

  Diensten van Deltapark Neeltje Jans

  Je kunt tickets bestellen via de website van Deltapark Neeltje Jans. Als je van plan bent vaker langs V te gaan kun je ook een abonnement afsluiten. Verder heeft Deltapark Neeltje Jans een klantenservice die je kan helpen als je een vraag of probleem hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Deltapark Neeltje Jans

  Als je al eens eerder bij Deltapark Neeltje Jans bent geweest horen wij graag meer over je ervaring met dit bedrijf. Hoe is je bezoek bevallen? Hoe mooi vond je het aquarium? Was er genoeg te beleven in het waterpark? En hoe vriendelijk is hun klantenservice? Vertel ons alles via een klanten review.

  Deltapark Neeltje Jans
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  3.8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  2.4
  Leveren
  rating
  4.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  neeltje jans

  In december 2019 geweest, Totaal plaatje: het erg verouderd en slecht onderhouden. Dit in verhouding met de entreeprijs en p-kosten zal ik dit "park"niet snel aanbevelen.

  Door: K, Janssen 29-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  10-08-2019

  Erg oud en niets werkt. Een waterrad wat simpel met een nieuwe riem gemaakt kan worden een simulator die niet werkt etc. etc.

  Door: Wim 10-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Dagje Neeltje Jans

  Wat na een geweldige opening midden jaren 80 een promotie was op wereld niveau voor Nederland is nu anno 2019 een schandalige poging om toeristen onder het mom van educatief park geld uit de zak te kloppen . De politiek zou zich hiermee moeten bemoeien om verdere beschadiging van onze goede naam op gebied van gastvrijheid en service internationaal te bezoedelen. De aandeelhouders van de (Spaanse!?) organisatie Aspro Ocio misbruiken de Nederlandse prestatie van wereldformaat onder de noemer van educatief park om hun portemonee te vullen. Enkele jaren terug kon je na de doorgang door een museum nog echt een schuif bezoeken, maar nu moet je hiervoor nog eens 4 euro extra betalen nadat je eerst al een flinke entreeprijs hebt betaald. Hier mag gesproken worden van uitbuiting van de toeristen. De vele buitenlanders die voor dit technische hoogstandje speciaal naar het park komen hebben na een bezoek in elk geval niet het idee dat de delta werken bijzonder zijn maar wel de vaststelling dat hun portemonee weer vele tientallen euro's lichter is geworden. SCHANDALIG
  Echt niet naar toe gaan

  Door: Piet 31-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  toegang Neeltje Jans

  Wij hadden er voor gekozen om het laaste stukje er naartoe met de bus te gaan. Uit de bus trapaf ,tunneltje onderdoor.
  En dan een geslotenhek recht er van een dicht gegroeid paadje.
  Weer terug naar de halte van de bus ,iemand die ons de weg wees 20 min lopen.
  Als er een bordje met pijl had gehangen dan hadden we ons door het groen kunnen werken, nog beter dat de heggen geschoren waren.
  Bij de kassa werd er totaal geen uitleg gegeven waar alles was. Dat zijn we wel anders gewent als we ergens naar toe gaan.
  Alles bij elkaar hebben we nog wel het een en ander gezien,maar is het niet voor herhaling vatbaar.

  Door: nettie 29-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Waardeloos

  In elk denkbare vorm gericht op het uitbuiten van de consument / toerist.
  Als gezin met 2 kindjes (0 en 2,5 jaar) wilde we een leuk dagje uit en vertrokken op 21/03/19 in de ochtend vanuit center parcs port zelande naar Neeltje Jans. Aan de receptie vroeg mijn vrouw naar de kosten voor uitsluitend het aquarium. (Mijn zoontje is gek op vissen) Onvriendelijk werd haar lachend medegedeeld dat de prijs van maar liefst € 18.00 pp moest worden afgerekend en voor mijn oudste zoontje € 7.00. Na € 43.00 afgerekend te hebben kwamen we in een gedatteerde puinhoop van jewelste terecht. Een aquarium waar je letterlijk na 15 stappen alweer uit was, speeltoestellen waarvan 75% buiten gebruik was en een walvisattractie waarbij mijn gehele zin bijna de nek had gebroken. Als je als gast al niet zelf snel naar buiten rende dan deed dit zeker wel het getoonde voedsel in het restaurant. Wat een trieste misplaatst commerciele wanvertoning! Schaam jullie

  Door: Frank 21-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Deltapark Neeltje Jans

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Deltapark Neeltje Jans een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Deltapark Neeltje Jans. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Deltapark Neeltje Jans actief?

  Deltapark Neeltje Jans is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deltapark Neeltje Jans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.