NederlandReview

  Ervaringen De Lemeler Esch

  Je vakantie moet natuurlijk op en top verzorgd worden. De eerste stap hiervan is het uitzoeken van het juiste vakantieadres. Misschien is natuurcamping Lemeler Esch wel iets voor jou. Maar waar zal deze camping gelegen zijn? Zullen de faciliteiten en andere voorzieningen die op de website staan wel allemaal te vinden zijn? Hoeveel ruimte zal je hebben als je een kampeerplek bij ze reserveerd? Zal je er echt kunnen genieten van alle natuur in en rondom de camping? Zal het moeilijk zijn om een kampeerplek te boeken via hun website? En wat zal de klantenservice van Lemeler Esch zeggen als er toch iets niet helemaal naar het zin is? Hierover kunnen alleen kampeerders die Lemeler Esch al eens hebben bezocht je meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou echt van deze natuurcamping vinden. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je een aardig beeld van Lemeler Esch geven.

  Over Lemeler Esch

  Natuurcamping Lemeler Esch is een camping gelegen midden in de natuur. Je vindt de camping in de buurt van Ommen. Het is een middelgrote camping met een bijzondere ligging vlakbij de Lemelerberg. Je kunt met je eigen kampeermiddel bij hen kamperen. Dus heb je een tent, caravan of camper bij je, dan kun je die bij Lemeler Esch neerzetten of opzetten. Je zult voelde ruimte hebben omdat alle kampeerplekken bij Lemeler Esch een ruim formaat van 100 tot 1502 hebben. Je kunt kiezen voor een kampeerplek op het autovrije gedeelte of juist een kampeerplaats waar je auto dichtbij kan staan. Ook zijn er kampeerplekken met privé-sanitair. Mocht je een kampeerplaats überhaupt niets vinden, dan kun je nog kiezen voor een chalet, bosvilla, safaritent, bungalow, trekkershut of boslodge. Op het gehele terrein kun je gebruik maken van hun draadloze wifi. Hier wordt echter wel een vergoeding voor gevraagd. Naast kampeerplekken zijn er op hun camping ook een zwembad, winkel, buitentheater, gedichtenpad en fietsverhuur aanwezig. De omgeving leent zich namelijk uitstekend voor wandelen en fietsen. Eten kun je in het Boscafé of snackbar.


  Ze zijn een echte natuurcamping.

  Diensten van Lemeler Esch

  Je kunt via de website van Lemeler Esch gemakkelijk een kampeerplek afhuren. Zo ben je ervan verzekerd dat er in ieder geval een plek voor je is. Op hun website kun je verschillende aanbiedingen zien, maar je kunt ook zelf kijken wat er beschikbaar is in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Verder is er nog een Lemeler Esch klantenservice om je te helpen als je assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Lemeler Esch

  Heb jij ooit eerder een periode doorgebracht op Lemeler Esch? Ook al heb je er maar één nacht met je caravan of camper gestaan, dan nog willen wij graag meer over jouw ervaring met Lemeler Esch horen. Hoe makkelijk was het om een kampeerplek te boeken via Lemeler Esch? Was de kampeerplek echt zo ruim en groot als ze hadden beloofd? En wat vind jij van de klantenservice van Lemeler Esch? Schrijf je eigen Lemeler Esch review en laat ons weten wat jouw mening over Lemeler Esch echt is.

  De Lemeler Esch
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Lemeler Esch

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Lemeler Esch een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Lemeler Esch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Lemeler Esch actief?

  De Lemeler Esch is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Lemeler Esch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.