NederlandReview

  Ervaringen De Boshoek

  Wil je lekker op vakantie in eigen land, maar ben je benieuwd naar hoe het eerdere natuurliefhebbende toeristen is vergaan op dit recreatiepark? Hier lees je hun reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen. Zelf een recensie schrijven kan natuurlijk ook! Daarmee help jij op jouw beurt weer de mensen na jou bij het maken van een keuze voor de aankomende vakantie.

  Naar de Veluwe

  Nederland heeft een aantal natuurgebieden, maar de Veluwe zal bij velen het eerste zijn wat in ze op komt. De Big Five, bossen, hei, heuvels, wandelen, fietsen, dieren spotten en ruimte zijn woorden die veel mensen met dit prachtige stuk natuur in Overijssel zullen associëren. In de natuur zijn, is ook een belangrijke manier om te ontspannen en weer even helemaal in je lichaam en het nu te belanden. Gewoon ongegeneerd genieten van al dat natuurschoon. En als je het aandurft om op blote voeten te lopen, voel je letterlijk weer even de aarde.

  Accommodatie

  Op vakantie wil je graag overnachten op een manier die je zelf het prettigst vindt. Voor de een is dat kamperen in een tentje, camper of caravan, maar een ander gaat liever voor glamping in een stacaravan of safaritent. Nog steeds behoorlijk één met de flora en fauna om je heen, alleen iets comfortabeler of luxer. Maar er zijn ook mensen die liever in een huisje zitten, maar ook binnen de vakantiehuisjes is veel keuze. Je kunt gaan voor een complete bungalow of chalet, maar een trekkershut in Veluwse stijl klinkt ook wel lekker authentiek. Een hotelkamer is natuurlijk ook altijd fijn, zeker als deze in landelijke stijl is en uitkijkt op het landschap. Zolang de faciliteiten overal maar goed zijn, er genoeg recreatie is voor de kinderen (zoals animatie of paardrijden) en een restaurant voor de dagen dat je geen zin hebt om zelf te koken. Hoewel een dagje wellness vast ook nog wel ergens in te plannen valt.


  Spoedcursus natuurfotografie voor de vakantiekiekjes van mooi herinneringen

  Recreatiepark De Boshoek

  Dit vakantiepark in Voorthuizen is een van de aanbieders van accommodaties, activiteiten en recreatie op de Veluwe. Boeken kan via de website met het invoeren van het aantal personen, de data van de periode dat je er wilt verblijven en welke soort overnachting je wenst. Daarnaast is het mogelijk contact op te nemen met dit bedrijf via het contactformulier, de mail of telefonisch.

  Recensies: uitgeruste of gestresste gasten?

  De reviews van de ervaringen van eerdere parkgasten, geven toekomstige vakantiegangers een indruk van wat ze kunnen verwachten. Als je op de camping staat, wil je bijvoorbeeld wel graag weten wat hun mening is over het sanitairgebouw. En hoe zit dat met die vaatwassers? Wat is de mening over het personeel, de klantvriendelijkheid en service? Welke beoordeling geven hun kids aan de activiteiten die er voor hen zijn? Wordt het park aangeraden? Zouden ze er nog een keer heen gaan? Recensies geven antwoord op deze en vele andere vragen. Zo helpen we elkaar een beetje bij het maken van een keuze.

  De Boshoek
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  vakantie op de Veluwe

  Wij hebben echt genoten. Het was goed ingericht en de Veluwe is prachtig om te wandelen en te genieten. Daar zijn veel mogelijkheden voor. Echt uitgerust.

  Door: Bert van Leest 12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Week verblijf

  Mooie plek met privé jacuzzi en sauna. Facalliteiten zeer beperkt. Prijs veel te hoog voor wat de camping biedt

  Door: Patricia Peper 15-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over De Boshoek

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is De Boshoek een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over De Boshoek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Boshoek actief?

  De Boshoek is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Vakanties binnen Nederland

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Boshoek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.