NederlandReview

  Ervaringen De Achterste Hoef

  Af en toe wil je gewoon eens lekker op vakantie. Dat hoeft niet per se buiten Nederland te zijn. Ook in Nederland zelf is er voldoende te vinden op het gebied van vakantie. De Achterste Hoef is bijvoorbeeld één van de vakantieparken waar je naartoe kunt. Maar hoe zullen hun bungalows er van binnen uitzien? Zal het park wel netjes onderhouden zijn? Hoeveel plek zal je op hun camping hebben? Zal het lastig zijn om een verblijf te boeken via de website van De Achterste Hoef? En wat zal de klantenservice van De Achterste Hoef te zeggen hebben als je ze om advies of raad wilt vragen? Alleen mensen die al eens een vakantie op De Achterste Hoef hebben doorgebracht kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om erachter te komen wat deze vakantiegangers nou echt van De Achterste Hoef vinden. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van De Achterste Hoef verwacht kan worden.

  Over De Achterste Hoef

  De Achterste Hoef is een vakantiebedrijf dat accommodaties aanbiedt. Ze zijn eigenlijk een vakantiepark met zowel accommodaties als andere faciliteiten. Je kunt op De Achterste Hoef prima kamperen. Op hun camping is ruimte om je tent op te slaan of camper of caravan neer te zetten. Ook vouwwagens kun je er kwijt. Ze zeggen op hun website namelijk de gezelligste Brabantse familiecamping te zijn in het zuiden van Nederland. Maar je kunt ook voor een ander soort accommodatie kiezen. Denk hierbij een aan trekkershut, verwarmde safaritent, bungalow of luxe chalet. Naast de accommodaties zijn er op De Achterste Hoef nog voldoende andere faciliteiten te vinden. Zo is er een overdekt binnenzwembad en verwarmd buitenzwembad. Er is ook een recreatieplas compleet met strand en waterglijbaan aanwezig. Kinderen zullen zich prima vermaken in de indoor speeltuin. Er is daarnaast nog een amusementsprogramma voor jong en oud. Denk hierbij aan theatervoorstellingen, disco en nog veel meer. Sportievelingen kunnen trouwens gaan golven, voetballen, pannakooien of zich uitleven op de fietscrossbaan. Het is zelfs mogelijk om een duikcursus te boeken. Lekker eten kun je bij Restaurant De Achterste Hoef of de snackbar, of je haalt gewoon zelf wat dingen bij hun campingwinkeltje.


  Recreatiepark De Achterste Hoef in vogelvlucht.

  Diensten van De Achterste Hoef

  Via de website van De Achterste Hoef kun je gemakkelijk een verblijf op het vakantiepark boeken. Ze willen graag weten van wanneer tot wanneer je wilt komen en hoeveel personen je meeneemt. Ook het uitkiezen van een type accommodatie kan handig zijn. Dan laten ze je opties zien die bij jouw criteria passen. Ook is er een De Achterste Hoef klantenservice voor het geval je er zelf niet helemaal uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor De Achterste Hoef

  Heb jij wel eens een vakantie bij De Achterste Hoef doorgebracht? Dan kun je ons vast meer over jouw ervaring met dit vakantiebedrijf vertellen. Hoe zag de bungalow of het chalet er in het echt uit? Waren alle zwembaden en andere faciliteiten op het park aanwezig? Kon je gemakkelijk een verblijf boeken via de website van De Achterste Hoef? En wat zei de De Achterste Hoef klantenservice toen je ze om hulp vroeg? Laat je eigen De Achterste Hoef review achter en vertel ons wat jouw mening over dit vakantiepark nou echt is.

  De Achterste Hoef
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Achterste Hoef

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Achterste Hoef een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Achterste Hoef. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Achterste Hoef actief?

  De Achterste Hoef is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Achterste Hoef gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.