NederlandReview

  Ervaringen Crusj

  Heb je zin om lekker op vakantie te gaan? Dan ben je natuurlijk op zoek naar het beste vakantiebedrijf om deze vakantie voor je te verzorgen. Misschien ben je in je zoektocht Crusj wel tegengekomen maar heb je geen idee wat voor een soort vakanties je van ze kunt verwachten. Want zullen die single reizen naar wel zo leuk zijn? Zul je tijdens zo’n reis wel leuke nieuwe mensen leren kennen? Zal het makkelijk zijn om in je eentje zo’n reis te boeken via hun website? En wat zal de klantenservice van Crusj zeggen als er tijdens de reis iets helemaal mis dreigt te gaan? Alleen singles die al eens op een reis met Crusj zijn geweest kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om een aardige indruk van dit reisbureau te krijgen. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Crusj de juiste plek is om een reis voor singles te boeken.

  Over Crusj

  Crusj is een reisorganisatie die reizen voor singles aanbiedt. Ze weten dat je soms op reis wilt maar er tegenaan loopt dat al je vrienden al gesettled zijn of net in die periode niet kunnen. Zij vinden niet op vakantie gaan dan geen optie en willen je een reis aanbieden waarmee je samen met andere alleenstaanden op reis kunt. Het is een gelegenheid om andere mensen te leren kennen en misschien wel liefde te vinden. Toch zijn de reizen volgens Crusj absoluut geen dating reizen en is het doel van de trip een leuke reis hebben met elkaar. Er zijn verschillende soorten reizen waarop je kunt gaan. Denk hierbij aan tennisreizen, strandvakanties, yoga retreats, rondreizen, culturele reizen, winterzon, Volgens Crusj zitten er ook wel wat goedkope reizen bij. Op het laatste moment toch die vakantiedagen toegewezen gekregen? Dan kun je altijd nog proberen een last minute te boeken. Je kunt trouwens ook nog kiezen tussen verschillende bestemmingen. Griekenland, Turkije, Italië, Israël, Iran, Vietnam, Spanje, Cyprus en Curaçao zijn een aantal voorbeelden van de bestemmingen waaruit je kunt kiezen.


  Naar Samos met Evelien, één van de reisleidsters van Crusj.

  Diensten van Crusj

  Je kunt via de website van heel gemakkelijk een vakantie boeken. Kies de bestemming of soort reis uit die je voorkeur heeft om te mogelijkheden te zien. Je kunt dan vervolgens een account aanmaken en je reis boeken zodat je verzekerd bent van een plek. Mocht je hulp nodig hebben, dan is de Crusj klantenservice er om je vragen te beantwoordden of een probleem op te lossen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Crusj

  Ben je zelf wel eens op een reis geweest met Crusj? Dan horen we graag wat jij over dit reisbureau te zeggen hebt. Hoe makkelijk was het nou echt om een reis te boeken via hun website? was het verkapte doel van de tennisreis toch niet daten? Heb je genoten van de reis of waren er wat dingen aan te merken? En heeft de klantenservice van Crusj je goed geholpen toen er iets mis ging? Laat een Crusj review achter en vertel ons over jouw ervaring met Crusj.

  Crusj
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Crusj

  Uw beoordeling