NederlandReview

  Ervaringen Cruisewinkel

  Heb je altijd al op een cruise willen gaan? Dan ben je misschien wel op zoek naar een rederij of andere vakantieaanbieder die dat voor je kan regelen. ‘Één van die reisbureaus die misschien aan aanmerking komt is Cruisewinkel Maar wat zaal een cruise bij deze aanbieder nou precies inhouden? Waar zul je heen kunnen met één van hun cruises? Hoe zal het leven aan boord van zo’n cruiseschip zijn? Zal het makkelijk zijn een cruise te boeken via de website van Cruisewinkel.? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als er iets niet helemaal goed gaat tijdens de boeking of de reis zelf? Hier kun je alleen achter komen via reizigers die al eens met een cruise van Cruisewinkel zijn mee geweest. Werp een blik op hun eerlijke reviews om te ontdekken of Cruisewinkel echt zo mooi is als de plaatjes op hun website. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen de keuze wel of niet bij Cruisewinkel te boeken iets makkelijker maken.

  Over Cruisewinkel

  Cruisewinkel is een reisbureau dat zich richt op cruisen. Het bedrijf is gestart in 2006. Ze vonden dat het aantal cruisepassagiers in Nederland sterk achterliep bij landen als Amerika en de rest van Europe omdat de manier van boeken in Nederland nog steeds in handen was van traditionele reisbureaus. Daarom wilden ze een manier bieden om online een cruisereis te boeken. Dat is Cruisewinkel geworden. Je kunt hierbij kiezen voor verschillende rederijen zoals Royal Caribbean Cruises, Costa Cruises, MSC Cruises, Seabourn, Holland America Line, Celebrity Cruises en nog veel meer. Heb je al een bepaald schip in gedachten, dan kun je kiezen voor de Koningsdam, Riviera, Norwegian Escape, Seven Seas Navigator en nog andere schepen. Er zijn verschillende mooie bestemmingen waar je heen kunt gaan. De Oostzee, IJsland, het Panamakanaal, Zuid-Amerika, Noorderlijk Europa en Alaska zijn maar een paar van de voorbeelden. Bekijk hun website om alle mogelijkheden op een rijtje te zien.


  Cruisen saai? Cruisewinkel denkt van niet.

  Diensten van Cruisewinkel

  Je kunt via de website van Cruisewinkel heel gemakkelijk een cruisereis boeken. Ze willen graag je vroegste vertrek en laatste terugkomst weten zodat ze de mogelijkheden in die periode voor je op een rijtje kunnen zetten. Misschien is het ook handig om alvast een vaargebied of rederij te selecteren als je stiekem al ergens een voorkeur hebt. Ze hebben namelijk meer dan 5.000 cruises, dus anders is het lastig zoeken. Verder heeft het cruisebedrijf nog een klantenservice waarmee je contact kunt opnemen als er tijdens of na je boeking iets niet helemaal naar wens gaat.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Cruisewinkel.nl

  Heb jij al eens een cruisereis geboekt via Cruisewinkel? Dan willen wij alles weten over jouw eigen cruise met één van hun rederijen. Hoe makkelijk was het om een cruise te boeken? Heb je genoten van de cruise? Hoe mooi was het cruiseschip? Waren alle beloofde faciliteiten aan boord aanwezig? Wat heb je allemaal gezien? En had je iets aan de klantenservice van Cruisewinkel toen er iets mis ging? Laat een Cruisewinkel review achter en vertel ons wat jouw mening over Cruisewinkel echt is.

  Cruisewinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  cruisereis aanraders?

  Ik wil al heel lang op een cruisereis want dat lijkt mij zo heerlijk.
  Maar ik wil niet dat het schadelijk is, dus niet naar Venetië.

  Heeft iemand ervaringen voor mij met waarheen en of cruisewinkel goed is? Ik zie dat ze heel veel mooie reizen aanbieden.

  Dank je wel.

  Door: Lydia van der Berg 12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Cruisewinkel

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Cruisewinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Cruisewinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cruisewinkel actief?

  Cruisewinkel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cruisewinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.