Cruisereizen.nl

6

Bestellen

6.4

Service

4

Prijs

6

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Cruisereizen.nl

Heerlijk toch?! Hoe ook jij dit bedrijf kunt leren kennen. Cruisereizen.nl geeft al aan wat ze doen: het aanbieden van vakanties op cruiseschepen. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij hun! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je Cruisereizen.nl natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

Over Cruisereizen.nl

Cruisereizen.nl is een bedrijf welke samenwerkt met eigenlijk alle rederijen. Het is een bedrijf waar je snel en gemakkelijk een cruise reis kunt boeken zonder boekingskosten en ook met de laagste prijs garantie. Je weet vooraf al dat je dus niet teveel betaald bij Cruisereizen.nl. Er is een heel team van specialisten welke aan het werk is bij Cruisereizen.nl. Je kunt ze iedere dag van negen uur in de ochtend tot negen uur in de avond bereiken.  

De onderscheidende kenmerken van Cruisereizen.nl zijn onder andere:

•    CruiseReizen.nl werkt met alle rederijen samen (direct)
•    Je hebt een laagste prijs garantie (zo weet je dat niet teveel betaald)
•    Er zijn geen boekingskosten (om de cruises aantrekkelijk te houden)
•    Je hebt een eigen cruisespecialist
•    Er is een uniek VIP spaarprogramma om luxe cadeaus mee te krijgen
•    Het aanbod is er groot. Van de Middellandse Zee cruises tot aan een wereldcruise, Dubai cruise of Caribische cruise. Het is werkelijk heerlijk. 

Cruisereizen.nl werkt samen met de volgende rederijen: 
•    Norwegian Cruise Line
•    Disney Cruise Line
•    Celebrity Cruises
•    Azamara Club Cruises
•    MSC Cruises
•    Carnival Cruise Lines
•    AIDA Cruises
•    Hapag-Lloyd Cruises
•    Royal Caribbean International

Cruisereizen.nl  is aangesloten bij: 
•    Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR): 3.640
•    International Air Transport Association (IATA):96-0 7971 2
•    Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR): 05138
•    Calamiteitenfonds

Diensten van Cruisereizen.nl

Cruisereizen.nl biedt cruisereizen aan over de hele wereld door direct samen te werken met alle bekende en grote rederijen. Hierdoor kunnen ze een ruim aanbod aanbieden voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn er voldoende specialisten aan boord om de gasten te helpen bij Cruisereizen.nl. 

Klachten, tips en complimenten over Cruisereizen.nl

Ben je ontevreden over Cruisereizen.nl? Dan is het goed om je klachten over hun in te dienen bij Cruisereizen.nl. Mocht je er samen niet uitkomen dan kun je jouw geschil voorleggen aan de ANVR of IATA. Vervolgens zal er dan een uitspraak komen door een onafhankelijk orgaan. 
Hierna kun je natuurlijk jouw mening over Cruisereizen.nl op NederlandReview plaatsen. 

Heb jij ervaring met Cruisereizen.nl? 

Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. 


 


Echte ervaringen van echte klanten. Reizigers vertellen hun verhaal over hun cruise, zodat u weet waar u aan begint als u boekt met cruisereizen.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Cruisereis voor 2 personen twv ruim 2k

Cruisereizen weigert volgens de wet binnen 14 dagen reissom terug te betalen. Als smoes: we wachten op terugbetaling door HAL terwijl overeenkomst is gesloten tussen consument en Cruisereizen en HAL hier niets mee te maken heeft (slechts uitvoerder is). 2e smoes: een cruisereis is geen pakketreis, terwijl dit volgens de wet WEL een pakketreis is. Nooit meer boeken bij deze club die snel reageert als je een reis wil boeken en je volledig negeert als je recht hebt op geld terug.

V

Vivian

05-07-2021

0

Cruise

Ja, als je bestel en betaal doen ze aardig. Tot dat er iets mis gaat, dan hoor je ze niet meer, is de service ver te zoeken, reageren ze niet op klachten en kan je fluiten naar je centen.

J

J. Van Bugnum

16-08-2020

0

Diverse opties voor cruisevakantie

Mijn man en ik zijn de laatste jaren al meerdere malen op cruisevakantie geweest, maar onze vakantie met Cruisereizen.nl was toch wel de meest prettige tot nu toe. Je kunt uit veel verschillende bestemmingen kiezen en alles is echt heel erg goed geregeld. Je legt op verschillende plaatsen aan en je krijgt ruimschoots de tijd om verschillende steden en plaatsjes te ontdekken. Alles op de boot was ook perfect voor elkaar. Onze hut was van alle gemakken voorzien en het eten was ook heel erg lekker (groot compliment aan de koks!!!). Volgend jaar gaan we zeker overwegen om weer met cruisereizen.nl op cruisevakantie te gaan.

J

Jeanine Kloosterman

21-02-2017

0

Heerlijke cruisevakantie gehad op de Middellandse Zee

In tegenstelling tot andere jaren dit jaar eens een hele andere vakantie gehad. Voorheen altijd met het vliegtuig naar een luxe oord geweest (all-inclusive), maar dit jaar een cruisevakantie geboekt bij Cruisereizen.nl. We hebben gekozen voor een cruise over de Middellandse zee en dat is zeker een aanrader. We zijn per vliegtuig naar Barcelona gevlogen en daar in de haven op de boot gestapt. We zijn langs Portugal, Marokko en de Spaanse kust gevaren. Er veel gezien en gedaan en dat terwijl we op een boot zaten. De prijs was wel hoog, waardoor we nog niet weten of we het nogmaals zullen doen.

H

Hubert Schot

05-12-2016

0

Gemakkelijk een cruise boeken bij Cruisereizen.nl

Voor het huwelijk van onze ouders hebben we een cruisereis gekocht bij Cruisereizen.nl. Ik had gedacht dat het een lastige opgave werd om de juiste reis te vinden, maar dankzij de service en betrokkenheid van de medewerkers, was het binnen de kortste keren geboekt. Mijn ouders zijn richting Alaska gegaan en hebben echt heel erg genoten. Ik ga Cruisereizen.nl zeker aanbevelen bij anderen die een cruise overwegen!

D

Dhr. Koning

09-06-2016

1