Costa Cruises

5.1
5.4

Bestellen

5

Service

4.8

Prijs

5.1

Levering

47.6%

Zou hier weer kopen

Costa Cruises

Genieten op een enorm schip, wie wil dat nou niet? Dit kan bij Costa Cruises. 

Ben jij wel eens op cruise geweest van Costa Cruises? Laat ons dan vooral weten hoe je dit ervaren hebt. Was het eten echt zo waanzinnig lekker? Werden de kinderen veilig en vriendelijk vermaakt? En heb je genoten van het entertainment aan boord?

Elke vakantie heeft natuurlijk goede elementen, maar we willen hier graag weten wat er goed én wat er minder goed was aan jouw ervaring met Costa Cruises. Hier vertellen we je alvast wat dé ingrediënten zijn van een cruise vakantie bij Costa Cruises, zodat je ongetwijfeld al zin krijgt om te vertrekken. Met behulp van NederlandReview, Costacruises.nl en de beoordelingen van andere vakantiegangers zul je vast een goede keuze kunnen maken.


Denk je aan grote boten, dan denk je aan... Titanic!

Over Costa Cruises

Deze rederij heeft jarenlange ervaring. In 1948 al voer het passagiersschip de Anna C. vanuit Genua naar Buenos Aires. Costa Cruises is een Italiaanse rederij die dus al meer dan zestig jaar bestaat. Zij hebben inmiddels zeventien schepen onder hun hoede en varen naar de Caraïben, de Middellandse Zee, de Rode Zee, Noord-Europa, Zuid-Amerika, de Indische Oceaan, Dubai en de Emiraten. In de zomermaanden wordt ook in Nederland aangemeerd.

Wanneer je een cruise boekt dan heb je een volledig verzorgde vakantie. Dit wil zeggen dat alle maaltijden, overnachtingen in je eigen hut, koffie in de ochtend, thee in de middag, entertainment en animatie, gebruik van sportfaciliteiten en sportlessen en ontspanningsfaciliteiten als zwembaden, ligstoelen en de bibliotheek inbegrepen zijn. Tegen een extra betaling kun je ook nog gebruik maken van service in je hut, excursies, drankenpakketten, wifi en een wasserette- en strijkservice. Het hoeft je dus absoluut aan niets te ontbreken op een cruise van Costa.

Diensten

Zoals gezegd verzorgt Costa Cruises dus volledig verzorgde reizen. Zo is er voor ieder wat wils. Er zijn cruises voor gezinnen, jongeren, singles of groeps-, bedrijfs en incentivecruises. Verder kun je ook nog kiezen uit een wellness-, avontuurlijke- of huwelijkscruise. Keuze te over dus. Ook wat de keuken betreft: er wordt rekening gehouden met alle mogelijke diëten en elke dag opnieuw heb je de keuze tussen het selfservice restaurant of bijvoorbeeld het club-, samsara- of teppanyakirestaurant. En vergeet ook vooral de pizzeria niet of de enotheken en winebar, de chocolaterie en ijssalon. Er is zelfs een heuse Bierstube

In je hut ben je van alle gemakken voorzien met een met thermostaat instelbare airconditioning, een interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, minibar zeepjes en douchegel en linnengoed dat regelmatig wordt verschoond. Tegen betaling kun je beschikken over roomservice en wifiverbinding.

Aan boord

kun je sporten, genieten van spa en wellness, shoppen, naar de bioscoop of een verfrissende duik nemen. En er is theater, muziek en er worden regelmatig talentenjachten georganiseerd. Je hoeft je in ieder geval nooit te vervelen.

Klachten

Costa Cruises heeft een aanbieding van ‘tevreden of geld terug’. Zij zeggen dat negen op de tien reizigers familie of vrienden Costa Cruises aanraden. Mocht je binnen vierentwintig uur na vertrek toch niet helemaal tevreden zijn over je keuze en je meldt dit bij de informatiebalie van het schip, dan krijg je het volledige bedrag terugbetaald en wordt je zonder vragen of problemen naar je vertrekpunt teruggebracht. Natuurlijk zijn hier wel wat voorwaarden en uitzonderingen op, maar onthoud vooral dat je binnen vierentwintig uur na de inschepingtijd (datum en tijdstip waarop je toegang hebt gekregen tot het schip en geregistreerd bent) het contactformulier hebt ingevuld en afgeleverd bij de informatiebalie van het schip. De terugbetaling zal binnen dertig werkdagen nadat je het formulier in hebt geleverd worden voldaan.

Hoe beoordelen reizigers die mee gingen op een cruise van Costa Cruises deze wereldreis? Hoe was het entertainment en comfort aan boord? Hadden ze klachten?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Anderen bekeken ook