NederlandReview

  Ervaringen Corsendonk Camping Spa d'Or

  Ieder jaar vertrekken er weer vele mensen naar de camping. Sommigen zetten een tent op terwijl anderen in een accommodatie verblijven. In beide gevallen wil je natuurlijk op de beste camping staan. Je zou dit jaar Corsendonk Camping Spa d'Or eens kunnen proberen. Maar wat voor een soort camping zal dit zijn? Zul je er de ruimte hebben of zetten ze alle tenten dicht op elkaar? Welke faciliteiten zullen er op deze camping aanwezig zijn? Zal het lastig zijn om een kampeerplek of accommodatie te boeken via hun website? En hoe zal de klantenservice van Corsendonk Camping Spa d’Or reageren als er iets niet helemaal klopt? De enigen die je over dit soort dingen kunnen vertellen zijn echte klanten van Corsendonk Camping Spa d’Or. Lees hun reviews om te ontdekken hoe hun vakantie op Corsendonk Camping Spa d’Or is verlopen. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je helpen om te zien of Corsendonk Spa d’Or de juiste camping voor jou is.

  Over Corsendonk Camping Spa d'Or

  Corsendonk Spa d’Or is een camping.Je kunt er een verblijfplaats voor je tent boeken. Je krijgt dan een plek waar je je tent kunt opzetten en voor bepaalde tijd kunt verblijven. Kamperen is echter niet voor iedereen weggelegd. Sommigen vinden het prettiger om een accommodatie te huren. Ook aan hen heeft Corsendonk Spa d’Or gedacht. Ze hebben trekkershutten, stacaravans en chalets waar je in kunt verblijven. De camping is gelegen te Sart-lez-Spa, vlakbij natuurreservaat De Hoge Venen-Eifel”. Er zijn verschillende faciliteiten op de camping te vinden waar alle gasten gebruik van mogen maken. Natuurlijk is er een receptie waar je je aan kunt melden en voor eventuele vragen terecht kunt. Als je even snel een snack wilt eten of iets wilt drinken dan kun je terecht bij Café & Restro Spa d’Or. Ook is er een bar op de camping aanwezig. Hier worden ook thema-avonden, disco’s en optredens gehouden. Ook een zwembad mag natuurlijk niet aan de camping ontbreken. Deze is dan ook aanwezig. Je wilt natuurlijk niet de hele tijd alleen maar uit eten gaan. Daarom heeft Corsendonk Camping Spa d’Or een winkel waar je voedsel, ingrediënten en andere dingen kunt komen. Sporten kun je op het sportveld. Hier vind je voetbaldoelen, een beachvolleybalveld, een kampvuurplek en een paintbalveld. En kijk ook eens bij hun verschillende activiteiten zoals animatieteams, boogschieten, tokkelen, quadrijden, kajakken, spa-adventure en nog veel meer.


  Een blik op Corsendonk Spa d'Or.

  Diensten van Corsendonk Camping Spa d’Or

  Je kunt een verblijf boeken via de website van Corsendonk Camping Spa d’Or. Ze hebben ook wel eens leuke aanbiedingen. Zo hebben ze, als je er vroeg bij bent, een vroegboekkorting van wel liefst 20%. Zo kun je aardig wat besparen op je vakantie. Op het terrein zelf verhuren ze koelkasten, kinderbedjes en fietsen. Daarbij is er een Corsendonk Camping Spa d’Or klantenservice die je bij kan staan als er iets aan de hand is.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Corsendonk Camping Spa d’Or

  Als je al eens een vakantie op Corsendonk Camping Spa d’Or hebt doorgebracht, dan horen wij graag meer over jouw kampeerervaring. Heb je het naar je zin gehad op de camping of waren er dingen die te wensen over lieten? Laat het ons weten door een review over Corsendonk Camping Spa d’Or te schrijven.

  Corsendonk Camping Spa d'Or
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Corsendonk Camping Spa d'Or

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Corsendonk Camping Spa d'Or een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Corsendonk Camping Spa d'Or. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Corsendonk Camping Spa d'Or actief?

  Corsendonk Camping Spa d'Or is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Corsendonk Camping Spa d'Or gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.