NederlandReview

  Ervaringen Club Adventure

  Lees nu de ervaringen van klanten die u voorgingen en een jeugdvakantie boekten bij Club Adventures. Wanneer u op zoek bent naar een zomerkamp voor uw kind, dan gaat u waarschijnlijk niet over één nacht ijs. U wilt immers zeker weten dat uw kind bij de kampbegeleiding in goede handen is en dat u te maken heeft met een professionele en betrouwbare organisatie, waar u uw kind met een gerust hart aan kunt toevertrouwen. De ervaringen van anderen zijn daarom erg waardevol, zo weet u beter wat u kunt verwachten van de jeugdvakanties van Club Adventure.

  Over Club Adventure

  Club Adventure is een bedrijf dat actieve jeugdvakanties organiseert in binnen- en buitenland. Met ruim 27 jaar ervaring kan Club Adventure kinderen en jongeren een onvergetelijke vakantie bezorgen. Club Adventure is een transparante en professionele organisatie, waar met enthousiasme en passie voor het vak gewerkt wordt. Door het bieden van heldere regels en een duidelijke structuur, gecombineerd met persoonlijke aandacht, onderscheidt Club Adventure zich in het aanbieden van avontuurlijke vakanties voor kinderen. Bovendien beschikt het bedrijf over twee eigen locaties in Nederland, waar de kampen volledig naar eigen maatstaven kunnen worden georganiseerd.


  Kinderen voor Kinderen - Zomerkamp

  Diensten

  Club Adventure biedt de vakanties aan in verschillende leeftijdscategorieën. De leeftijden zijn zo ingedeeld dat er kampen zijn voor:
  • Kinderen van 5 tot en met 8 jaar
  • Kinderen van 8 tot en met 10 jaar
  • Jeugd van 10 tot en met 13 jaar
  • Jongeren van 13 tot en met 16 jaar
  Uw kind gaat dus altijd op vakantie samen met een groep leeftijdsgenootjes. Binnen iedere leeftijdsgroep worden er bovendien diverse kampen georganiseerd, zodat uw kind kan kiezen voor een kamp met activiteiten die bij hem of haar passen. Ook zijn er kampen van verschillende tijdsduur, het ene kind durft immers wat langer van huis dan het andere.

  Bushcraft of survival

  Afhankelijk van de leeftijd van uw kind, kunt u dus uit verschillende soorten kampen kiezen. Zo worden er bijvoorbeeld bushcraft kampen georganiseerd, waarbij alles draait om het overleven in de natuur. Kinderen gaan op expeditie in het bos en leren allerlei overlevingstechnieken, zoals water filteren, touw maken en het herkennen van eetbare planten in de natuur. Ook het survivalkamp is een avontuur waarbij kinderen waarbij kinderen diverse survivaltechnieken leren, zoals bijvoorbeeld het maken van een vuur. Ook wordt er geklommen, met GPS gewerkt en bakken de kinderen broodjes boven het vuur. Naast bushcraft of survival, zijn er ook bijvoorbeeld ponykampen, een wakeboard kamp of een Just Girls kamp.

  Keurmerken voor kwaliteit en veiligheid

  Omdat u uw kind niet zomaar aan een ander mee geeft, is het goed om te weten dat Club Adventure diverse keurmerken heeft. Zo voeren ze het Keurmerk Kindervakanties, waarmee aangetoond wordt dat Club Adventure voldoet aan de hoogste standaard in de branche van kindervakanties. Andere keurmerken zijn VeBON, Recron, SGR en SKTB. Tevens is het bedrijf TÜV gecertificeerd. Meer uitleg over deze keurmerken vindt u op de website van Club Adventure. De verschillende keurmerken tonen aan dat Club Adventure zich houdt aan strenge regels rondom hygiëne, veiligheid en kwaliteit.

  Klachten

  Uw kind is uw kostbaarste bezit en u ziet dan ook het liefst dat alles vlekkeloos verloopt. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan kunt u met uw klacht contact opnemen met Club Adventure. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u wellicht ook terecht bij de organisaties die de keurmerken beheren. Voor andere ouders is het bovendien prettig als u uw ervaringen, zowel positief als negatief, met hen deelt, zodat zij een goede keus kunnen maken voor hun kind. Deel daarom uw mening door het schrijven van een review.

  Hoe ervaren klanten van Club Adventure de zomerkampen? Is het veilig om uw kind op vakantie te sturen met deze club? Lees verhalen van reizigers en ouders!

  Club Adventure
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.4
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  9.2
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  8.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Club Adventure

  Uw beoordeling

  Herfst Survivalkamp 2020 Overasselt

  Hij had er erg veel zin in, maar een aantal dingen vielen hem tegen zoals het feit dat hij van de begeleiders perse in het glow in the dark-klimbos moest klimmen in het donker, hij vond het super eng. Een jongen die aan het hoesten was wilde perse bij hem in bed zitten, dat vond hij erg vervelend, hoestende kinderen zouden uit veigheidsoverwegingen, in deze Coronatijd niet mee mogen doen.
  Dinsdagavond, de belavond, werden we helaas niet door mijn zoon gebeld, zelf even geappt naar de coördinator, die zei dat hij niet wilde bellen omdat hij het erg naar z'n zin heeft, maar mijn zoon vertelde het weer anders, hij kwam op de een of andere reden niet aan de beurt om te bellen en hij had het juist niet naar z'n zin. Ik vond het al vreemd want had mijn zoon een paar keer op het hart gedrukt om sowieso te bellen, gewoon om zeker te weten dat het goed met hem gaat.

  Mijn eigen indruk van de accommodatie was redelijk, het gebouw oogt erg sober, alleen de ontbijtzaal zag er leuk aangekleed uit. Tip: Maak de boel wat vrolijker en dus uitnodigender! ? Ik vond het ook jammer dat de ouders de slaapvertrekken niet mochten zien en hoe gaat het douchen in z'n werk? Gezamenlijk of aparte douches, is er wel voldoende privacy? Met dit soort vragen blijf je dan zitten, ernaar vragen voelt ook ongemakkelijk.
  Het terrein zag er goed uit met voldoende faciliteiten en het personeel is erg vriendelijk.
  Aangezien het best prijzig is verwacht je niet dat ze nog zakgeld mee moeten nemen voor snoep, ik zou of niks aanbieden, of gratis of laat ze zelf iets meenemen of dit niet, dan dus alleen de gezonde snacks op het kamp.
  Een dagboek zou ik de kinderen zelf bij laten houden, bv in een schrift van Club Adventure, leuk aandenken voor later.

  Door: Nicole 22-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Geweldig initiatief

  Ik vind het een geweldig initiatief.
  Zelf zat ik vroeger op scouting, maar dat vonden mijn kinderen niet nodig. We sturen ze nu al twee jaar achtereen allemaal op zomerkamp, ze mogen zelf kiezen welke.
  En tot nu toe alleen maar hele positieve reacties gehad.
  Fijn om de kinderen met een gerust hard op pad te sturen en ze van alles te laten leren.

  Ik had er dit jaar speciaal rekening mee gehouden dat ze na thuiskomst niet veel meer hoefden te doen, want vorig jaar kwamen ze ook helemaal verzadigd terug en was het niet handig direct daarna samen met het hele gezin op vakantie te gaan. Ditmaal hebben we er twee weken tussen gepland, dat werkte veel beter! Tip!

  Door: Leonore31-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Leerzaam èn leuk voor de kinderen op zomerkamp

  Er wordt zeer goed voor de kinderen gezorgd en vorig jaar kwamen ze doodmoe èn dolenthousiast thuis. Ze hadden van alles geleerd, vriendjes gemaakt en veel gespeeld in de natuur.

  Zelf wonen we in de stad, zo kunnen onze kinderen toch ook opgroeien met de natuur.

  Volgende zomer mogen ze weer!

  Door: Irma Miedema04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Ieder jaar op kamp

  Onze kinderen gaan ieder jaar mee op kamp met Club Adventure.

  Ze mogen zelf kiezen en kunnen soms doorgroeien naar een kamp voor oudere kinderen, wat ze dan natuurlijk heel erg stoer vinden.

  Telkens weer zeer zorgvuldig geregeld en onze kinderen komen elke keer weer dolenthousiast (en doodmoe) thuis. Dus voor ons als ouders is het ook een feestje, om je kinderen zo voldaan thuis te zien komen ieder jaar!

  Door: Valerie30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Zoontjes fantastische vakantie gehad

  Mijn twee zoontjes willen ieder jaar weer op vakantie, maar ik kan nooit met ze weg omdat ik met een boerderij zit. Om ze toch een beetje plezier te gunnen, heb ik ze opgegeven voor een jeugdkamp van Club Adventure. Ik had hier verder geen ervaringen mee, maar op de website zag het er allemaal goed en betrouwbaar uit en na een belletje was ik helemaal overtuigd. Kreeg alles haarfijn uitgelegd, dus met de service zit het hier wel snor. De kids zijn een aantal dagen op kamp geweest en kwamen razend enthousiast weer thuis. Ze vertelden honderduit over hun avonturen en wat ze allemaal gedaan hebben. Ik vond het zo mooi om de jongens zo gelukkig te zien. Ze willen dit jaar weer en ik heb ze beloofd dat dit gaat gebeuren! De prijs is aan de hoge kant, maar dat is het me zeker waard als ik zie hoe gelukkig de jongens er van worden.

  Door: Rinus Makkinga10-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Club Adventure een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Club Adventure. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Club Adventure actief?

  Club Adventure is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Groepsreizen, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Club Adventure gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.