Club Adventure
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,8

Totaal

8,8

Bestellen

8,6

Service

9,6

Prijs

7,6

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

31-07-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leonore

Club Adventure - Geweldig initiatief

Ik vind het een geweldig initiatief.
Zelf zat ik vroeger op scouting, maar dat vonden mijn kinderen niet nodig. We sturen ze nu al twee jaar achtereen allemaal op zomerkamp, ze mogen zelf kiezen welke.
En tot nu toe alleen maar hele positieve reacties gehad.
Fijn om de kinderen met een gerust hard op pad te sturen en ze van alles te laten leren.

Ik had er dit jaar speciaal rekening mee gehouden dat ze na thuiskomst niet veel meer hoefden te doen, want vorig jaar kwamen ze ook helemaal verzadigd terug en was het niet handig direct daarna samen met het hele gezin op vakantie te gaan. Ditmaal hebben we er twee weken tussen gepland, dat werkte veel beter! Tip!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


04-02-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Irma Miedema

Club Adventure - Leerzaam èn leuk voor de kinderen op zomerkamp

Er wordt zeer goed voor de kinderen gezorgd en vorig jaar kwamen ze doodmoe èn dolenthousiast thuis. Ze hadden van alles geleerd, vriendjes gemaakt en veel gespeeld in de natuur.

Zelf wonen we in de stad, zo kunnen onze kinderen toch ook opgroeien met de natuur.

Volgende zomer mogen ze weer!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
30-01-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Valerie

Club Adventure - Ieder jaar op kamp

Onze kinderen gaan ieder jaar mee op kamp met Club Adventure.

Ze mogen zelf kiezen en kunnen soms doorgroeien naar een kamp voor oudere kinderen, wat ze dan natuurlijk heel erg stoer vinden.

Telkens weer zeer zorgvuldig geregeld en onze kinderen komen elke keer weer dolenthousiast (en doodmoe) thuis. Dus voor ons als ouders is het ook een feestje, om je kinderen zo voldaan thuis te zien komen ieder jaar!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
10-01-2017
 • Bestellen

  6
 • Service

  10
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rinus Makkinga

Club Adventure - Zoontjes fantastische vakantie gehad

Mijn twee zoontjes willen ieder jaar weer op vakantie, maar ik kan nooit met ze weg omdat ik met een boerderij zit. Om ze toch een beetje plezier te gunnen, heb ik ze opgegeven voor een jeugdkamp van Club Adventure. Ik had hier verder geen ervaringen mee, maar op de website zag het er allemaal goed en betrouwbaar uit en na een belletje was ik helemaal overtuigd. Kreeg alles haarfijn uitgelegd, dus met de service zit het hier wel snor. De kids zijn een aantal dagen op kamp geweest en kwamen razend enthousiast weer thuis. Ze vertelden honderduit over hun avonturen en wat ze allemaal gedaan hebben. Ik vond het zo mooi om de jongens zo gelukkig te zien. Ze willen dit jaar weer en ik heb ze beloofd dat dit gaat gebeuren! De prijs is aan de hoge kant, maar dat is het me zeker waard als ik zie hoe gelukkig de jongens er van worden.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Neckermann Reizen

  Neckermann Reizen

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,4Lees ervaringen
 • Labyrinth Outdoor & Travel

  Labyrinth Outdoor & Travel

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 5,8Lees ervaringen
 • Dynamic Holland

  Dynamic Holland

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 10Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Club Adventure

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Club Adventure?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Club Adventure

Lees nu de ervaringen van klanten die u voorgingen en een jeugdvakantie boekten bij Club Adventures. Wanneer u op zoek bent naar een zomerkamp voor uw kind, dan gaat u waarschijnlijk niet over één nacht ijs. U wilt immers zeker weten dat uw kind bij de kampbegeleiding in goede handen is en dat u te maken heeft met een professionele en betrouwbare organisatie, waar u uw kind met een gerust hart aan kunt toevertrouwen. De ervaringen van anderen zijn daarom erg waardevol, zo weet u beter wat u kunt verwachten van de jeugdvakanties van Club Adventure.  

Over Club Adventure
Club Adventure is een bedrijf dat actieve jeugdvakanties organiseert in binnen- en buitenland. Met ruim 27 jaar ervaring kan Club Adventure kinderen en jongeren een onvergetelijke vakantie bezorgen. Club Adventure is een transparante en professionele organisatie, waar met enthousiasme en passie voor het vak gewerkt wordt. Door het bieden van heldere regels en een duidelijke structuur, gecombineerd met persoonlijke aandacht, onderscheidt Club Adventure zich in het aanbieden van avontuurlijke vakanties voor kinderen. Bovendien beschikt het bedrijf over twee eigen locaties in Nederland, waar de kampen volledig naar eigen maatstaven kunnen worden georganiseerd. 


Kinderen voor Kinderen - Zomerkamp

Diensten
Club Adventure biedt de vakanties aan in verschillende leeftijdscategorieën. De leeftijden zijn zo ingedeeld dat er kampen zijn voor:
•    Kinderen van 5 tot en met 8 jaar
•    Kinderen van 8 tot en met 10 jaar
•    Jeugd van 10 tot en met 13 jaar
•    Jongeren van 13 tot en met 16 jaar
Uw kind gaat dus altijd op vakantie samen met een groep leeftijdsgenootjes. Binnen iedere leeftijdsgroep worden er bovendien diverse kampen georganiseerd, zodat uw kind kan kiezen voor een kamp met activiteiten die bij hem of haar passen. Ook zijn er kampen van verschillende tijdsduur, het ene kind durft immers wat langer van huis dan het andere.

Bushcraft of survival
Afhankelijk van de leeftijd van uw kind, kunt u dus uit verschillende soorten kampen kiezen. Zo worden er bijvoorbeeld bushcraft kampen georganiseerd, waarbij alles draait om het overleven in de natuur. Kinderen gaan op expeditie in het bos en leren allerlei overlevingstechnieken, zoals water filteren, touw maken en het herkennen van eetbare planten in de natuur. Ook het survivalkamp is een avontuur waarbij kinderen waarbij kinderen diverse survivaltechnieken leren, zoals bijvoorbeeld het maken van een vuur. Ook wordt er geklommen, met GPS gewerkt en bakken de kinderen broodjes boven het vuur. Naast bushcraft of survival, zijn er ook bijvoorbeeld ponykampen, een wakeboard kamp of een Just Girls kamp

Keurmerken voor kwaliteit en veiligheid
Omdat u uw kind niet zomaar aan een ander mee geeft, is het goed om te weten dat Club Adventure diverse keurmerken heeft. Zo voeren ze het Keurmerk Kindervakanties, waarmee aangetoond wordt dat Club Adventure voldoet aan de hoogste standaard in de branche van kindervakanties. Andere keurmerken zijn VeBON, Recron, SGR en SKTB. Tevens is het bedrijf TÜV gecertificeerd. Meer uitleg over deze keurmerken vindt u op de website van Club Adventure. De verschillende keurmerken tonen aan dat Club Adventure zich houdt aan strenge regels rondom hygiëne, veiligheid en kwaliteit.

Klachten
Uw kind is uw kostbaarste bezit en u ziet dan ook het liefst dat alles vlekkeloos verloopt. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan kunt u met uw klacht contact opnemen met Club Adventure. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u wellicht ook terecht bij de organisaties die de keurmerken beheren. Voor andere ouders is het bovendien prettig als u uw ervaringen, zowel positief als negatief, met hen deelt, zodat zij een goede keus kunnen maken voor hun kind. Deel daarom uw mening door het schrijven van een review

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!