CitizenM Hotels

8

Bestellen

7.5

Service

7

Prijs

8

Levering

75%

Zou hier weer kopen

CitizenM Hotels

Heeft u een hotel nodig waar uw wensen vervuld zullen worden voor een scherpe prijs? Dan bent u bij nl.citizenm.com aan de juiste adres. Heeft u meningen over Citizenm? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Citizenm? Wij als NederlandReview verzamelen reviews op onze website van verschillende consumenten die al ooit hebben geboekt via Citizenm. Ook hebben zij reviews geplaatst over hoe het is om daar te gaan boeken en of het klopt dat het hotels die Citizenm biedt, wel scherpe prijzen zijn voor de juiste kwaliteiten. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten hun meningen / reviews kunnen achterlaten over een bedrijf. Hiermee kunnen de consumenten lezen of het bedrijf in een positief daglicht word gestopt of juist in een negatief daglicht. We horen dus graag uw review over Citizenm zodat we de consumenten samen kunnen helpen met het beslissen van de hotels die zij aanbieden.


Over CitizenM

Als verzameling van innovatieve ideeën is Citizenm een hotel gedreven door één wens: betaalbare luxe voor iedereen creëren is dus hun motto. 

Citizenm is namelijk een website waar jij prachtige hotels kunt boeken voor zeer scherpe prijzen. Citizenm begon als observatie, een hotel-ontwikkelingsbedrijf dat de wensen van deze wereld-citizens bestudeert en weerspiegelt. De hotels zijn namelijk gevestigd aan de Schiphol Airport, Amsterdam, Glasgow, London Bankside, New York City Times Square, Paris Charles de Gaulle en Rotterdam.
Citizenm diensten 


Zoals het er staat kunt u via de website Citizenm hotels boeken waar je de beste hotels zult gaan krijgen volgens hen. De prijzen in Amsterdam Airport variëren. Zo zal je bijvoorbeeld op Amsterdam Schiphol International Airport een betaalbare luxe in de vorm van 355 geweldige hotelkamers vinden dankzij een mix van technologische flair en slim design. De kamers in Schiphol beginnen vanaf € 79,-.

Tevens zal er gratis wifi zijn in de Amsterdamse hotels. 

In Parijs kan je namelijk ook een prachtige hotel gaan boeken met een karakter. U kunt een kamer boeken met een XL king-size bed waar al jouw dromen zullen gaan uitkomen. Ook is er een Vitra design meubilair waar u relaxend kunt kijken naar de LED-tv.

Er zijn natuurlijk ook faciliteiten bij verschillende steden zoals bij New York Times Square Hotel. Zo kunt u trainen aan uw lichaam bij de gym. 


Citizenm hotels moeten centraal gelegen zijn in een bruisend deel van een wereldstad. In of bij een stadscentrum en/of zakencentrum. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.
De meeste hotels hebben tussen de 150 en 350 kamers wat de voorkeursmaat is van een Citizenm hotel. 


Heeft u ooit een hotel geboekt via Citizenm? Hoe was de omgeving en klopt het dat je in een bruisend deel van een wereldstad bent? Graag willen wij er meer over weten.

Klachten 

Heeft u een opmerking over een hotelkeuze of heeft u een klacht? Dan is het mogelijk om contact op te leggen met Citizenm. Citizenm beschikt over een klantenservice waar u uw vragen kunt stellen via de mail. Ze streven ernaar om uw mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Het is ook mogelijk om vragen te stellen via de social media, ze maken namelijk gebruik van Facebook, Twitter, Foursquare, Youtube en Google+


Goede overnachtingen? En makkelijk boeken? Hoe zijn de kamers? Lees ervaringen van gasten die u voorgingen, zodat u weet dat u wel/of niet goed slaapt bij CitizenM Hotels.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

eenmaal maar nooit weer

Erg kleine kamer, ik kreeg claustrofobische gevoelens in de kleine ruimte. Ik ben afgelopen december (2020) in dit hotel geweest en ik wil toch nog even van me af schrijven.. Zodra ik boven gekomen was met de trap op de 1e verdieping vertelde de host (medewerker) dat ik niet zonder reservering binnen mocht zijn... erg gastvrij (niet dus). Ik had eerst vantevoren moeten boeken. Ik doe zo min mogelijk online... Vervolgens werd mij toegebeten dat ik een mondkapje op moest... dit terwijl ik last heb van hyperventilatie. Dit terwijl het verplichten van een mondkapje een oorlogsmisdaad is volgens de Code van Neurenberg (notabene opgezet vanwege Nazi misdaden... hoe pijnlijk...) Maar ik wist even niet te reageren hoe. Ik heb al een klacht gestuurd naar CitizenM hotel en een reactie van hen ontvangen, deze reactie is in mijn bezit en kan ik aan NEderlandReview tonen.

S

Sander Viergever

22-08-2021

0

je kent de service

altijd goed om wanneer je op (zaken)reis bent om dan bij een vertrouwd hotel uit te komen. zelf slaap ik regelmatig bij citizenM. Altijd een goede kamer, altijd goede service.

K

K. Peters

02-01-2017

0

Vaste gast

Heb je eenmaal een hotel gevonden die bevalt dan kom je terug Waar dat kan kies ik tegenwoordig voor citizen M. Ik reis veel zakelijk en dan is het goed om een keten te hebben die je vertrouwt. Bovendien zitten ze op veel plaatsen waar ik vaak moet zijn, zoals New York. Londen en Rotterdam.

M

Mike F.

31-08-2016

0

Goede ervaringen met CitizenM Hotels

Voor mijn werk zit ik geregeld in Londen en Parijs. Omdat ik hier meerdere dagen verblijf, was ik op zoek naar een fijn verblijf. Deze heb ik gevonden in CitizenM Hotels. Hier kan ik heerlijk tot rust komen. Bijkomend voordeel is dat je hier altijd gratis wifi hebt, dus ik kan mijn werk gewoon vanuit hier uitvoeren.

J

Jacques le Blanc

02-06-2016

0