NederlandReview

  Ervaringen Cirkel.nl

  Op reis gaan, dat zou iedereen willen. Lekker op vakantie in bijvoorbeeld de zomervakantie, of even weg in de herfstvakantie wegens het weer binnenlands. U wilt de perfecte vakantie beleven, maar weet niet waar u moet beginnen. Dit is iets wat vaker voorkomt dan u denkt. U hoeft niet langer te zoeken, want www.cirkel.nl is de oplossing voor u! Bent u single of bevindt u zich in een eenoudergezin? Dan bent u op het juiste adres! Maar denkt u over cirkel.nl? Heeft u misschien al in het verleden contact opgenomen met dit bedrijf? Wat zijn uw bevindingen? En als u dit niet heeft gedaan, wat denken anderen over dit bedrijf?

  Wij van NederlandReview verzamelen verschillende ervaringen/bevindingen van onafhankelijke en échte consumenten die al eerder met dit bedrijf contact hebben ondernomen of al eerder een reis hebben laten boeken via deze site. Deze ervaringen zijn verzamelt en opgenomen in onze website. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar verschillende consumenten hun ervaringen en reviews delen over verschillende bedrijven waarbij u zelf een review kunt plaatsen.

  Door dit te doen, zijn wij samen in staat om een beter beeld te schetsen van een bepaald bedrijf waardoor andere consumenten, waaronder u, kunt bepalen of u de juiste keuze maakt om bijvoorbeeld bij een bedrijf een aankoop te doen, of in dit geval, een reis te laten boeken. Bovendien zorgen wij er samen voor dat consumenten weten met welk bedrijf ze te maken hebben en of de verwachtingen kloppen volgens die van anderen.

  Over Cirkel.nl

  Het bedrijf met als webpagina www.cirkel.nl is een organisatie dat al bestaat sinds 1987, het bedrijf is gespecialiseerd is in vakantiereizen. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring waardoor u er zeker van kunt zijn dat u bij de juiste een vakantie boekt. Dit bedrijf biedt u alle rust die u tijdens de vakantie nodig hebt en zorgt ervoor dat alles ook daadwerkelijk soepel en volgens afspraak verloopt.
  Cirkel biedt verschillende vakantiereizen op verschillende bestemmingen. Bovendien is er een ruime aanbod van locaties waardoor u altijd wel een bestemming tegenkomt dat u wilt bezichtigen. De vakanties zijn dan wel bedoeld voor eenoudergezinnen en mensen die single zijn. Bovendien kunt u uwzelf ook verzekeren zodat u bij een ongeval wel altijd weer terecht kunt en geen nare ervaringen zult beleven.

  Cirkels (korte film)

  Diensten Cirkel.nl

  Zoals u wellicht al onderhand weet biedt dit bedrijf verschillende reisbestemmingen aan. Zo kunt u simpel en gerust een vakantie boeken op de website (www.cirkel.nl). Wilt u lekker in het eigen land blijven of heeft uw kinderen en willen zij liever ook thuis in het eigen land blijven? Dan is dit totaal geen probleem. Cirkel.nl biedt verschillende bestemmingen waaronder ons eigen land: Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld in Zeeland terecht, waar u van de zee en het natuur kunt genieten om even lekker het gevoel van weg te hebben. Ook kunt u naar Noord-Brabant gaan waar u cultureel of actief bezig kunt zijn.

  Bent u liever ver weg van Nederland en wilt u in een warm en zonnig land op vakantie? Dan kunt u kiezen voor Spanje, Italië, Kroatië en Frankrijk. Dit geeft een ruime aanbod waardoor u zeker bent dat u bij het juiste land geniet. Deze bestemmingen zijn allemaal zorgvuldig gekozen en bovendien zijn de ervaringen van andere consumenten meegenomen waardoor u zeker weet dat het een leuke vakantie gaat worden die u niet snel zult vergeten!

  Klachten

  Voor eventuele vragen en of klachten kunt u terecht bij de klantenservice. Zo kunt u per mail uw vraag indienen of als u liever een telefoongesprek heeft, bellen naar het nummer die staat op de website. U kunt ze bereiken op werkdagen van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.
  Heeft u ooit een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
  Graag zouden wij meer over uw mening en ervaring willen weten zodat we andere consumenten erop kunnen informeren.

  Eenoudervakantie bij Cirkel.nl een goed idee? De liefde van je leven vinden of gewoon goedkoop? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet waar u boekt!

  Cirkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.6
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  8.4
  Leveren
  rating
  9.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Eenoudervakanties zijn super geregeld

  Voor het eerst sinds de scheiding van mijn man ben ik afgelopen zomer weer op vakantie geweest met de kinderen. Via een familielid kwam ik in aanraking met Cirkel.nl. Zij is zelf ook gescheiden en heeft al geregeld een vakantie geboekt via deze website. Volgens haar waren de oudervakanties echt super geregeld en dat kan ik nu beamen. Zelf namelijk ook een vakantie geboekt op cirkel.nl en het was inderdaad fantastisch. De kinderen hebben zich heel erg goed vermaakt en ik heb me zelf ook geen moment verveeld. Doordat je te maken hebt met meerdere ouders die alleen met hun kinderen op vakantie zijn, is het een stuk makkelijker om contact te maken.

  Door: Anita Middeldorp 20-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  INVESTEREN

  Hallo kijker

  Ik wil u graag meer leren over mijn binaire en forex trading-beleggingsdiensten waar u uw geld kunt investeren en 10x van uw investering kunt verdienen binnen 24 uur hieronder is ons investeringsplan

  200EUR om in 24 uur 2.000EUR te verdienen
  300EUR om in 24 uur 3.000EUR te verdienen
  500EUR om in 24 uur 5.000EUR te verdienen
  1000EUR om 10000EUR te verdienen in 24 uur
  5000EUR om in 24 uur 50000EUR te verdienen


  Om mee te doen met deze investeringspakketten
  neem nu contact op met whatsapp: +27743738431
  E-mail: wilsontradeszone@gmail.com

  Door: WILSONTRADES 15-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  singles reizen niet meer alleen op vakantie

  In je eentje op reis is niet altijd een pretje
  Vooral uit eten is dan vaak een treurige aangelegenheid; niet alle restaurants hebben goede eenpersoonsplaatsen.

  Bij Cirkel Vakanties bieden ze veel singles reizen. Dan ben je toch niet helemaal alleen.
  Soms vind ik het in het begin wat ongemakkelijk, maar tot nu toe kwam dat elke keer gauw goed. Mensen moeten gewoon even wennen, maar laat dat je niet afschrikken! Ik ben tot nu toe drie keer meegeweest en het was elke keer erg leuk!

  Door: Astrid 31-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  tiptop geregeld vakantie Frankrijk

  Wij zijn met de familie met Cirkel op vakantie geweest naar Frankrijk en wij kunnen deze organisatie van harte aanbevelen. Alles was tiptop geregeld en alles ging ook op tijd heel keurig. Zeker een organisatie waar wij vaker bij zouden boeken.

  Door: Janneke 09-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Vakantie met Cirkel was niet echt geslaagd

  Hallo,

  Ik heb een zoontje en we zijn onlangs met Cirkel op vakantie geweest naar Frankrijk. Ik hebben bewust voor deze organisatie gekozen, omdat het vakanties voor eenoudergezinnen aanbood. Mijn zoon maakt moeilijk contact en dat was in deze week ook het geval. Hij had het dan ook helemaal niet naar zijn zin. Ik hebben echter wel genoten van onze vakantie, maar het was toch jammer dat mijn jongen het niet leuk vond.

  Door: Karin V. 31-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Cirkel.nl

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Cirkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Cirkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cirkel.nl actief?

  Cirkel.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Reizen, Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Wintersport en Actief, Groepsreizen, Vakanties binnen Nederland

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cirkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.