NederlandReview

    Ervaringen Cheap.nl

    Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Cheap.nl is een website waar je terecht kunt voor dagaanbiedingen. Het is mogelijk om een goedkope vakantie te boeken of een goedkope stedentrip bijvoorbeeld. Het is goed om de veilingen en het voordeel te zien. 

    Wanneer je Cheap.nl nog niet zo goed kent is het slim om voor het bezoek aan hun website eerst de informatie hier en de reviews van hun op onze site NederlandReview.nl te lezen. Natuurlijk mag je jouw mening over hun ook op onze website achterlaten. Hiermee help je anderen en is het ook mogelijk om een leuke attentie te winnen.  

    Over Cheap.nl
    Cheap.nl is een bedrijf welke vakantie aanbiedingen aanbiedt op haar website. Het is mogelijk om zo een goede aanbieding te krijgen en om te genieten van een mooie vakantie. Er zijn samenwerkingen met toplocaties in heel Europa. Er is continu een wisselend aanbod. Het is goed om vooral ook het onderdeel van de dagactie te bezoeken. Hier krijg je de beste aanbiedingen. 

    Diensten van Cheap.nl
    Cheap.nl biedt vakantie aanbiedingen aan. Vooral de dagactie is hier een goed onderdeel van. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 


    Kinderen voor Kinderen - Vakantie

    Klachten, tips en complimenten over Cheap.nl
    Het is mogelijk om een klacht (of een tip of compliment) via de mail in te dienen. Kies ervoor om info@Cheap.nl te gebruiken. Je krijgt dan binnen zes weken na de ontvangstbevestiging een reactie op je klacht. Hierna kun je natuurlijk jouw mening over Cheap.nl op NederlandReview.nl met anderen delen.  

    Heb jij ervaring met Cheap.nl?
    Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview.nl. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

    Lees hier ervaringen van echte klanten met Cheap.nl. Hebben ze hier de beste aanbiedingen, dagacties en deals voor uitstapjes, vakanties en stedentrips? Hoe gaan ze met klachten om?

    Cheap.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    5,8
    57% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    5,2

    Prijs

    6,2

    Leveren

    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Cheap en non-kwalitatief, laat staan een degelijke service...

    Ömer08-11-2018

    Ruim 10 dagen geleden bandjes besteld om een betere lichaamshouding te hebben. Uiteindelijk ruim 10 dagen na mijn bestelling het product mogen ontvangen. Ik kreeg al direct onwenselijk beeld van het product gezien de verpakking, bleek dus toch achteraf dat het chinees troep is. Product heeft het nog géén uur volgehouden alle bandjes waren al los en gescheurd, dus niet meer te gebruiken.

    Vervolgens naar de website gegaan om een review te plaatsen. Kom ik er achter dat dat al helemaal niet mogelijk is? CHEAP!

    Vraag je vervolgens waarom dat niet mogelijk is?
    Krijg ik een zeer sukkelig antwoord met; "omdat dat niet is aangeboden op ons website" CHEAP!

    Wat voor een niveau heb je als je dat soort antwoorden geeft?
    Het gaat me nu niet meer om die ene tientje, maar de principe en amateuristisch oppakken van zaken.

    NOOIT BESTELLEN HIER! want.... het is echt CHEAP

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    misleiding

    Sandra25-10-2018

    Op de site wordt een verwijzing gegeven naar een te downloaden retourformulier. Deze link bestaat echter niet (bevestigd door klantenservice). Verder is op de site geen sprake van kosten bij retourzending. Pas nadat de klantenservice het formulier voor retourneren heeft toegestuurd, wordt duidelijk dat er voldoende gefrankeerd moet worden. Dubbele misleiding dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Dit is echt handig

    Mark Popelier16-10-2018

    Eindelijk een overzicht (en alert) van de beste promoties van drogisterijprodukten !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    Voordelig overnachten in Rotterdam - Cheap.nl

    Graag berichten van promoties

    Vercammen - Rooman28-09-2018

    Dank zij uw aanbieding hebben wij genoten van twee overnachtingen all in in Elderschans Hotel in Aardenburg
    goed verzorgd en voor herhaling vatbaar

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Opgelicht

    Stevens30-08-2018

    Heb hier voor 10 euro een anti blafband gekocht.
    Krijg vandaag een pakketje van China in de bus.
    Ga ik op aliexpress kijken zie ik dat de blafband 2.75 kost. Jullie hebben gewoon met mijn gegevens in China besteld en de rest van het geld opgestreken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Airco retour? Waar blijft mijn geld?

    Melissa09-08-2018

    Wat een belachelijke service.

    Airco besteld op 20 juli
    24 juli airco in ontvangst mogen nemen.
    Na het openen van de doos en het aansluiten van de airco kwamen wij erachter dat hij kapot aan ons is geleverd, de van werkte niet en gaf geen koude of warme lucht.
    Direct na het ontdekken van het probleem contact opgenomen met Cheap.nl we hadden contact met een mannelijke medewerker.
    We hebben het probleem uitgelegd aan de telefoon, en hebben een poolse beschrijving bijgevoegd gekregen aan het product. Mijn vriend is technische monteur en ziet zelf in dat de airco kapot aan ons is geleverd.
    Er werd verteld aan ons, dat het misschien te maken had met "een knopje" die nog niet aan stond en dat hij het daarom waarschijnlijk niet doet, natuurlijk is dit onzin, een airco zit niet zo moeilijk in elkaar en na het indrukken van een aan en uit knop behoort hij het gewoon te doen.
    Hij vertelde me het probleem neer te gaan leggen bij 1 van de werknemers en de volgende dag contact met mij op te nemen.
    Ik heb hierna vernomen te moeten wachten op een "retour formulier" zodat ik mijn product terug kan sturen, nadat ik het formulier heb ontvangen heb ik op zaterdag 28 juli het product direct retour gestuurd, met de intentie volgens jullie voorwaarden dat het binnen 5 dagen na ontvangst verwerkt zou worden.
    Ik heb in de tussentijd weer contact opgenomen met 1 van de medewerkers, intussen dat ik al een aantal mails heb verstuurd en nog op geen enkele mail een reactie heb ontvangen van Cheap. nl.
    Ik heb in de tussentijd contact gehad met een vrouwelijke medewerker, ik gaf aan, al een aantal mails te hebben vestuurd en tot op heden nog geen reactie te hebben gehad. Ik vroeg haar of het item al in ontvangst was genomen, zij vertelde mij nog niks te hebben gehoord van de afdeling retouren, wat ik raar vond want als ik kijk naar de track en trace zie ik staan dat het item dinsdag ochtend op 31 juli door jullie in ontvangst is genomen.
    Ik vertelde de medewerker dat de track en trace aangeeft dat het al geleverd hoort te zijn.
    Ze ging dit uitzoeken... en kon mijn niet bevestigen dat dit het geval was.
    Ze zouden weer contact opnemen met mij.
    Helaas.. ik moest weer mijn eigen handen uit me mouw schudden.
    Er werdt mijn dinsdag verteld dat de verwerkingstijd 7 dagen zou duren, inmiddels zijn we al 9 dagen verder na ontvangst van mijn geretourneerde product aan Cheap.nl
    Na enige tijd wachten heb ik gister weer contact opgenomen, en ook dit keer had ik een vrouwelijke medewerker aan de telefoon.
    Het bedrag zou worden overgemaakt en er werd mij vertel dat het dezelfde dag of de eerst volgende dag op mijn rekening moet staan.
    Na vandaag nog steeds geen geld ontvangen, of beter gezegd na 9 dagen nog steeds geen geld retour.
    Ik heb vandaag weer contact gehad met Cheap.nl en vroeg mij af waar mijn geld blijft en dat dit nu al dag 2 is dat ik wacht op een terug betaling naar JULLIE zeggen.
    Mevrouw ging even in het systeem neuzen en kwam er achter dat er iets mis is gegaan bij het overschrijven van mijn gegevens. HOE KAN DIT? Ik heb mijn gegevens via de mail gestuurd, via het retourformulier en ook nog is telefonisch, er kon mij niet specifiek verteld worden wat hier mis is gegaan.

    Ik vind het belachelijk. Ik bestel hoog zomer een airco voor mijn oma die slecht ter been is en kapot gaat van de hitte.
    Na 4 dagen wachten in die bloedhitte krijgen we gewoon een gebruikte totaal bekraste niet werkende airco binnen. Teleurstellend voor mij oma, maar ook voor mij, ik heb namelijk van mijn laatste geld een nieuwe airco moeten aanschaffen en wacht nu nog steeds op een terugbetaling. Vandaag is het geld wéér overgemaakt van RABO naat ING zal het op zn minst 3 werkdagen duren voordat het op mijn rekening staat.

    Als ik mijn geld maandag niet op mijn rekening heb, zal ik verdere stappen ondernemen en zal ik stappen nemen naar het Juridische loket en zal ik hier zeker weten werk van maken.

    Het feit is jullie sturen een defect product en willen dat het bedrag direct over wordt gemaakt. Ik stuur het product terug en ga er van uit dat het volgens jullie voorwaarden binnen 5 dagen verwerkt wordt na ontvangst. Inmiddel zijn we morgen al 10 dagen verder.

    Bestel nooit je producten via Cheap.nl , dit is letterlijk te cheap voor woorden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Hele goede zaak

    Mehdi Novinfar07-08-2018

    Hoi,
    Ik heb een artikel via Cheap.nl bestelde en helaas door vakantie konde ik niet thuis blijven en mijn bestelling ontvangen.
    Daarom heb ik mijn bestelling via Live chat heel snel, heel makkelijk geannuleerd.
    Ze zijn heel erg vriendelijk en ik wordt heel erg goed behandeld.
    Ik zal zeker weer terug ga komen en als ik iets nodig heb, ga ik zeker via Cheap.nl bestellen.
    Groetjes Mehdi

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ok

    Martin G02-08-2018

    Heb twee keer besteld en iedere keer is het product gearriveerd. Alleen het track en trace word niet geleverd war je wel voor betaald.
    Ik zou geen aankopen met hoge bedragen doen.
    Tot nu toe geen problemen gehad van wegen de niet geleverde track en trace geef ik het 4 sterren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    na bijna twee weken bestelling nog niet in huis

    Greet Timmer06-07-2018

    Nooit bestellen. geen levering, Niet te bereiken...onbetrouwbaar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    stuk goedkoper dan aan de kassa (wij waren verbaasd)

    Bastiaan24-02-2018

    2 tickets gekocht voor movie park duitsland. Wonder boven wonder een stuk goedkoper dan bij de kassa. Zijn ook gewoon binnengekomen enzo. Dus bij deze een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    3 dagen parijs

    Brem27-07-2017

    ik heb een paar dagen naar Parijs geboekt bij cheap.nl
    Was nog geen 100 euro. alles was wel netjes geregeld op zich. Verder niet veel contact met de organisatie hoeven hebben. Let wel op dat het vanafprijzen zijn, daardoor kwam ik wel duurder uit dan de aanbieding aanvankelijk leek, beetje misleidend vind ik dat toch wel. Maar ik was alsnog goedkoop uit en het was een leuk tripje naar Parijs. Niet heel fancy ofzo natuurlijk, maar prima te doen, zeker voor die prijs!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goedkoop afgedankt

    Rob01-02-2017

    Ik had het moeten weten. Cheap betekend goedkoop. Ik had kunnen voorspellen dat als er dingen fout gaan in de boeking je niet op enig begrip van een zo goedkope organisatie als dit kan rekenen. Gaat er heel veel fout. Moet je hals over kop midden in de nacht terug rijden naar huis op de dag van het verjaardagsfeest dat je bij hun geboekt had. Moet je niet denken dat deze firma enig begrip heeft voor jou leed.

    Kiloknallers en plofvlees in de supermarkt wordt nog beter behandeld dan dan klanten bij cheap.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Leuke aanbiedingen tegen een zacht prijsje

    Marieke Willems30-11-2016

    De winter staat weer voor de deur en evenals vorig jaar een wintersportvakantie geboekt bij Cheap.nl. Vorig jaar was de eerste keer en het is ons zo goed bevallen dat we besloten hebben het dit jaar nogmaals te doen. Aangezien we met twee kids die kant op gaan, wel even gewacht op een leuke aanbieding. Doe je dit niet, dan betaal je veel te veel. Bij Cheap.nl hoef je gelukkig nooit lang te wachten op een mooie aanbieding. Het verblijf is overigens ook boven gemiddeld en dat allemaal voor een zachte prijs. Bij vragen staan ze je ook snel te woord.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    DAgacties

    Dilek P.14-05-2016

    De dagacties van Cheap zijn heel goedkoop

    Maar je moet wel uitkijken dat de kaartjes niet verkopen, want dat had ik en dat is balen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Cheap.nl

    Uw beoordeling