NederlandReview

  Ervaringen ChaletsPlus

  Als je van plan bent naar Oostenrijk te gaan wil je natuurlijk wel verblijven in zo’n echt ouderwets chalet. Daarmee kun je echt in de sfeer van het land. Maar welk reisbureau biedt deze chalets aan? Één reisorganisatie waar je voor zou kunnen kiezen is ChaletsPlus. Maar wat voor soort chalets zullen zij verhuren? Zullen de kamers van deze vakantiewoningen wel schoon en netjes zijn? Waar zullen de chalets gelegen zijn? Is het echt zo makkelijk om een chalet te boeken via de website van ChaletsPlus? En hoe zal de klantenservice van ChaletsPlus omgaan met klachten, vragen en problemen van reizigers die bij hen boeken? De enige manier om antwoord op deze vragen te krijgen is door te luisteren naar echte klanten van ChaletsPlus. Hier op NederlandReview kun je hun reviews lezen en kijken wat zij over ChaletsPlus te zeggen hebben. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen de beslissing wel of niet een chalet bij ChaletsPlus te boeken iets makkelijker maken.

  Over ChaletsPlus

  ChaletsPlus is een reisbureau. De organisatie is opgericht in 1996 door Ton en Yvonne Jansen, al is het bedrijf in 2011 overgenomen door hun zoon Pim. Ze richten zich vooral op het verhuren van chalets en andere vakantiewoningen in Oostenrijk. Ze zijn in deze branche zelfs door Zoover Awards uitgeroepen tot “beste wintersport aanbieder”. Ze bieden chalets aan in vele dorpen in Oostenrijk. Je zult dus kunnen verblijven in Maria Alm, Bramberg am Wildkogel, Königsleiten, Hintertal, Mauterndorf en nog veel andere plaatsen. Er zijn 332 luxe chalets, dus je hebt volop keus. Ze willen je alles aanbieden voor een goede wintersportvakantie. Populaire skigebieden die ChaletPlus aanbiedt zijn Franningsberg, Zell am See-Kaprun, Wildkogel Arena, Hochkönig, Grosseck Speiereck en nog wel meer gebieden. Deze gebieden zijn ideaal om te skiën, snowboarden, schaatsen en andere wintersporten uit te oefenen. Pak dus de lange latten uit te kast en vergeet vooral je skipak niet. Daarnaast zul je in het gebied vast wel genoeg locaties kunnen vinden voor après-ski. Zo kun je even helemaal los gaan na een lange tocht. Maar natuurlijk zijn er ook zomerchalets voor een zomervakantie in dit mooie land met de schitterende bergen. Saalbach Hinterglemm is hiervoor bijvoorbeeld een populaire bestemming.


  ChaletsPlus kijkt met een drone naar hun chalets.

  Diensten van ChaletsPlus

  Je kunt via de website van ChaletsPlus heel makkelijk een chalet boeken. Selecteer de bestemming, aankomstdatum, aantal personen en verblijfsduur om de opties te zien die passen bij jouw wensen. Daarnaast heeft ChaletsPlus een klantenservice om je te helpen als je een klacht, probleem of vraag blijkt te hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor ChaletsPlus

  Heb je al eens eerder een chalet bij ChaletsPlus geboekt? Dan willen wij graag meer weten over jouw ervaring met deze vakantieaanbieder voor wintersport en zomervakanties. Was het echt zo makkelijk een chalet te boeken via hun website? Heb je genoeg sneeuw gezien tijdens je wintersportvakantie? Hoe mooi waren de Oostenrijkse bergen tijdens jouw zomervakantie? Hoe netjes was het chalet onderhouden? En kon je op de klantenservice van ChaletsPlus rekenen toen je ze nodig had? Schrijf een review en vertel ons alles over dit online reisbureau.

  ChaletsPlus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ChaletsPlus

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ChaletsPlus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ChaletsPlus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ChaletsPlus actief?

  ChaletsPlus is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ChaletsPlus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.