NederlandReview

  Ervaringen Centro Hotels

  Stel je voor: je gaat een heerlijk weekendje weg naar Berlijn of München. Je bezoekt de leukste parken, monumenten en eetplekjes en topt dit af met een fijn verblijf in het centrum van de stad zodat je de volgende morgen weer volop op stap kan gaan. Waar kun je dan het best overnachten? Er zijn overigens heel veel verschillende opties. In de grote steden van Duitsland en Oostenrijk zul je vast Centro Hotels tegenkomen, een hotel dat naar eigen zeggen altijd centraal ligt en slaapplek aanbiedt voor weinig geld. Wat vinden de klanten van dit hotel? Is de prijs-kwaliteitverhouding realistisch? Ligt het centraal genoeg? Hoe zit het met de hygiëne? Lees het hier bij Nederlandreview!

  Over Centro Hotels

  Wil je graag op reis in Duitsland of Oostenrijk? En zoek je een hotel dat in een grote stad gelegen is? Centro Hotels biedt op dit moment in 27 steden binnen Duitsland en Oostenrijk 56 hotels met meer dan 4400 kamers aan. Denk hierbij aan steden zoals Berlijn, Hamburg, Dortmund, Stuttgart en Salzburg. Ze proberen hun hotels zo esthetisch mogelijk te maken en tegelijkertijd te vestigen op de beste plekken voor de laagste prijzen. Hun slogan is dan ook niet voor niets: ALTIJD GOED. Zijn de klanten van het hotel het hiermee eens? Centro Hotel behoort samen met Fourside en Boutique tot de Centro Hotel Group, welke bijna 76 hotels met meer dan 7600 kamers aanbiedt.

  Neem een kijkje in Centro Hotel Wiesbaden.

  Diensten Centro Hotels

  Bij Centro Hotels bieden ze in de meeste huizen doordeweeks van 06:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 06:30 tot 10:30 een ontbijtje aan. Ook zijn er in sommige huizen fitnessruimten aanwezig met fitnessapparatuur, een sauna en een zwembad. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de Centro Hotel waar jij naartoe gaat. Wil je op de hoogte blijven van alles wat Centro Hotels doet? Dan kun je ze volgen op Instagram, Facebook en Google+.

  Dus, wil je tijdens je reis graag verblijven bij Centro Hotels? Dan kun je je verblijf gaan boeken. Bij Centro hotels kun je betalen met VISA, MasterCard, American Express of een EC-kaart.

  Vragen en klachten bij Centro Hotels

  Heb je vragen over je verblijf bij Centro Hotels? Dan kun je eerst even een kijkje nemen bij de FAQ-pagina van Centro Hotels. Staat je vraag hier niet tussen of heb je een klacht? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen, een fax te sturen naar +49 (0) 40 – 794165 -149 of door te bellen naar +49 (0) 40 – 794165 – 0. Naast dat je via de website een reservering kan plaatsen, kan je ook reserveren door een mailtje te sturen naar reservation@centro-hotels.de of door te bellen naar +49 (0) 40 – 24444-0. De klantenservice is van maandag tot en met zondag tussen 08:00 en 20:00 bereikbaar.

  Ben jij al eens verbleven bij Centro Hotels? Zo ja, wat voor ervaring heb je met dit hotel? Wat was er goed aan en wat kon er beter? Laat je beoordeling en review hier achter!

  Ook als je nog geen ervaring hebt met Centro Hotels zit je hier goed! Lees de reviews van klanten die jou voor zijn en gegaan en bepaal of Centro Hotels aan jouw wensen en behoeften voldoet. Als je besluit je verblijf bij hun te boeken ben je natuurlijk altijd welkom om ook zelf een review achter te laten!

  Centro Hotels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Centro Hotels

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Centro Hotels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Centro Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Centro Hotels actief?

  Centro Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centro Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.