NederlandReview

  Ervaringen CASAMUNDO

  Natuurlijk moet een vakantie zoveel mogelijk aangepast zijn op jouw wensen en voorkeuren. Wie weet heeft CASAMUNDA wel jouw droomvakantie in hun assortiment. Maar hoe makkelijk zal het nou echt een zijn vakantie met hond te boeken via hun website? Wat voor bestemmingen zullen er allemaal beschikbaar zijn? In wat voor soort accommodaties zul je verblijven? Zullen die buitengewone vakanties echt zo buitengewoon zijn? Hoeveel vissen zul je zien tijdens hun visvakantie? Zal die vakantie met zwembad ook echt aan een mooi zwembad kunnen worden doorgebracht? En zal de klantenservice van CASAMUNDO voor je klaar staan als je wat advies of misschien hulp nodig hebt? Hierover kunnen alleen klanten die al eens een reis via CASAMUNDO hebben geboekt je meer vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hun ervaring met CASAMUNDO. Hun meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien wat je nou echt van CASAMUNDO kunt verwachten.

  Over CASAMUNDO

  CASAMUNDO is een bedrijf dat vakanties aanbiedt. Je kunt er terecht voor allerlei soorten vakanties. Ze hebben namelijk vakantieverblijven over de hele wereld. Ze beweren daarom ook dat je vakantie bij hen in goede en veilige handen is. Als je gaat voor een speciale vakantie met hond dan hoef je geliefde viervoeter niet achter te blijven en kan hij of zij samen met jou van een welverdiende vakantie genieten. Misschien wil je wel de hele dag aan het zwembad liggen. In dat geval ga je natuurlijk voor een vakantie met zwembad. Je kunt ook voor een luxe vakantie gaan die van alle gemakken is voorzien. Wie weet kun je wel logeren in een echt kasteel of een authentieke burcht. Vissers zullen hun visvakanties misschien wel helemaal geweldig vinden. Je huurt dan een vakantiehuis met boot. Ga met een bootje het water op en zie hoeveel vissen jij kunt vangen. En als laatste zijn er dan nog buitengewone vakanties. Hierbij kun je verblijven in een molen, boerderij, stacaraven, punthuis, tent of andere aparte accommodatie. Ook kunnen ze je helpen aan een skivakantie, vakantie voor mindervaliden, vakantieparken, gezinsvakanties, boerderijvakantie, of vakantiehuis voor een grote groep. Populaire bestemmingen zijn Nederland, Duitsland, Italië, Zwitserland, Noorwegen, Oostenrijk, Nederlandse Antillen, Griekenland, Hongarije, Litouwen, Luxemburg, België, IJsland, Polen, Portugal, Spanje en nog vele andere bestemmingen.


  Een filmpje over CASAMUNDO. Het is in het Duits, maar je ziet wel iets van wat ze aanbieden.

  Diensten van CASAMUNDO

  Je kan eigenlijk heel makkelijk een vakantie boeken via de website van CASAMUNDA. Je hoeft alleen maar aan te geven waar je naartoe wilt, met hoeveel personen je kunt en hoe lang je er wilt verblijven. CASAMUNDA zal je dan alle beschikbare opties in die periode laten zien. Ook heeft CASAMUNDA een klantenservice om je te helpen als je nog met vragen blijft zitten.

  Klachten, Complimenten en Tips voor CASAMUNDO

  Als jij al eerder een vakantie bij CASAMUNDA hebt geboekt dan horen wij graag wat jouw mening over dit vakantiebedrijf is. Was het echt zo makkelijk om een boeking te plaatsen op hun website? Was het zwembad wel aanwezig of was het ver te zoeken? Hoe luxe was het kasteel of de boerderij echt? En wat is jouw persoonlijke mening over de klantenservice van CASAMUNDA? Schrijf je eigen CASAMUNDA review en laat ons weten hoe jij over CASAMUNDA denkt.

  CASAMUNDO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lastminute vakantie 2x overboekt, zeer slechte service

  Wij wilden een lastminute vakantie bij Casamundo boeken (binnen een week vertrekken) en kregen tot 2x toe de melding dat het overboekt was. Gewoon geannuleerd, zonder melding, zonder telefoontje. Ik heb er zelf achteraan gebeld om zeker te zijn dat de boeking goed ging.
  Kreeg te horen dat er (beide keren) een mail was gestuurd maar die is nooit aangekomen. Ik verzocht om de mail nogmaals te sturen, waarop hij een kort mailtje typte dat het geannuleerd was. Ik kreeg sterk het vermoeden dat het bewuste mailtje nooit is verstuurd, het is dat ik belde...

  Bij de 2e poging om een huisje te boeken, gaf hij een telefoonnummer van de touroperator om zelf te bellen of er nog ruimte is. Niet echt service natuurlijk, om de klant zelf te laten bellen, naar een Duitse touroperator!

  Meneer zelf was best vriendelijk maar wijdde enorm uit over van alles, terwijl het 'gigantisch' druk was zoals hij zelf zei. Beetje vreemd en zeker niet professioneel.

  Inmiddels was er zeer weinig tijd over om nog een passende vakantie te vinden, hij keek mee maar zei al snel (te snel in mijn optiek) dat er niets meer was. Gelukkig hebben we uiteindelijk via een betrouwbare organisatie een heerlijke vakantie genoten :-)

  Wij boeken nóóit meer bij CasaMundo (doe zelfs geen poging meer, verder kwamen we ook niet)...

  Door: Karina Bliek 12-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  heerlijke vakantie naar Portugal

  heerlijke vakantie naar Portugal geboekt bij Casa Mundo. we hebben het goed naar onze zin gehad en ook voor de kinderen was het een fijne vakantie. alles netjes geregeld en goed gedaan.
  niet de allergoedkooste reis maar we wilden alles goed geregeld hebben ook omdat we met kinderen reizen
  ik zou volgend jaar weer met casa mundo gaan want we hebben echt genoten!

  Door: Melany 09-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over CASAMUNDO

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is CASAMUNDO een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over CASAMUNDO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CASAMUNDO actief?

  CASAMUNDO is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CASAMUNDO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.