NederlandReview

  Ervaringen Campingitalia

  In de zomer wil je er vast wel even tussenuit. Er zijn vele vakantiebedrijven die dit voor je kunnen regelen, maar helaas zijn ze niet allemaal even betrouwbaar. Wie weet is Campingitalia wel één van de betrouwbare vakantiebedrijven. Maar wat zal de kwaliteit zijn van de campings die zij aanbieden? Hoeveel ruimte zal je op de kampeerplek hebben? Waar zullen de campings gelegen zijn? Zullen er nog speciale faciliteiten op de camping aanwezig zijn? Zal het moeilijk zijn om een kampeervakantie te boeken via de website van Campingitalia? En hoe zal de klantenservice van Campingitalia reageren als je contact met ze opneemt omdat de camping toch niet beviel? Alleen mensen die al eens een kampeervakantie bij Campingitalia hebben geboekt kunnen je hierover inlichten. Lees dus hun reviews om te zien wat anderen over Campingitalia denken. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers zullen je een goed beeld van Campingitalia kunnen geven voordat je er zelf een kampeervakantie boekt.

  Over Campingitalia

  Campingitalia is een bedrijf dat kampeervakanties aanbiedt. Ze willen je graag voorzien van een kampeervakantie in Italië. Je kan dan op een camping verblijven in één van de vele toeristische gebieden die Campingitalia rijk is. Je kunt hierbij denken aan de Dolomieten, Livorno, Toscane, Comomeer, Lago Maggiore en het Gardameer. Je kunt daar een leuke camping uitzoeken waar je dan de mogelijkheid krijgt om je ten op te zeggen. Ook kun je er met een camper of caravan verblijven zodat je niet het gedoe hebt van een tent moeten opzetten. Op de camping is meestal wel een zwembad aanwezig wat echt heerlijk is met de hete, Italiaanse zon op je bol. Verder is Italië natuurlijk ook een mooi land om uitstapjes in te maken. De gebieden waar je dan doorheen reist alleen zijn al zo mooi. Mocht een kampeervakantie toch niet helemaal jouw ding zijn, dan kun je altijd nog kiezen voor een stedentrip. Italië heeft namelijk een stel prachtige steden zoals Florence, Rome, Venetië en Napels. Maar ook eilanden zoals Elba en Sicilië zijn erg in trek bij toeristen.


  Een van de campings aangeboden door Campingitalia.

  Diensten van Campingitalia

  Je kunt via de website van Campingitalia heel makkelijk een kampeerplek of stedentrip boeken. Je kunt op de naam van de camping zoeken. Het kan natuurlijk zijn dat je nog geen camping in Italië kent. Dan kun je aangeven waar je ongeveer heen wilt en zij laten je dan de mogelijkheid in dat gebied zien. Er is daarbij een keuze tussen een staanplaats of een accommodatie. Ook moeten ze je aankomstdatum, vertrekdatum en het aantal personen weten. Verder is er nog een Campingitalia klantenservice om je bij te staan als je wat hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Campingitalia

  Heb je al eens eerder een kampeervakantie bij Campingitalia geboekt? Dan horen wij heel graag hoe jouw ervaring met deze reisorganisatie is verlopen. Was de camping echt zo mooi als ie eruit zag op de plaatsjes op de website? Had je veel ruimte of zal je dicht op andere campinggasten? En wat is jouw mening over de klantenservice die Campingitalia aanbiedt als er iets misgaat? Schrijf je eigen Campingitalia review en laat ons weten wat jij van Campingitalia vindt.

  Campingitalia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Campingitalia

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Campingitalia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Campingitalia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Campingitalia actief?

  Campingitalia is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Campingitalia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.