NederlandReview

  Ervaringen Camping 't Schinkel

  Ben jij hier vakantieganger in eigen land geweest en wil je graag jouw ervaring delen door middel van een review? Of ben je op zoek naar de meningen en beoordelingen van de toeristen voor jou? In beide gevallen zit je hier goed.

  Kamperen in eigen land
  Hoewel veel mensen graag op een camping in het buitenland staan, is het ook goed toeven in ons kikkerlandje. Nederland heeft wellicht wat minder zon dan bijvoorbeeld Spanje, maar er zijn werkelijk prachtige plekken die je kunt bezoeken met je tent of caravan. Denk bijvoorbeeld eens aan de eilanden of de Veluwe. Deze gebieden bevatten veel natuur en wild. Voelen de kinderen zich gelijk thuis. Al is het wel raadzaam om met hele kleintjes wel vooraf te informeren of het er kindvriendelijk is.

  Zeker met kleine kinderen is het prettig te weten dat je binnen afzienbare tijd op de plaats van bestemming bent. Dat scheelt weer ruzies vanaf de achterbank en potjes met vet. Voor die ukkies maakt het vaak toch niks uit waar ze precies zijn, zolang ze zich er maar kunnen vermaken! Dat houdt de vakantiestemming er goed in.

  Accomodaties op de camping
  Tegenwoordig hoef je niet in het bezit te zijn van een sleurhut, camper, koepeltentje of bungalowtent om op een camping te kunnen staan. Het is namelijk vrij normaal geworden dat een camping buiten de kampeerplekken onder bomen en op grasvelden, ook accommodaties verhuurt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een stacaravan, lodgetent, safaritent, blokhut, bungalow, drakenei of boomstam. Afhankelijk van het aanbod van de desbetreffende locatie uiteraard. Als je online boekt, kun je het op voorhand al aangeven waar je voorkeur naar uit gaat. Reserveren scheelt tenslotte teleurstellingen.


  De Veluwe is ons groene pareltje, vol leven en jouw tent

  Camping ‘t Schinkel
  Deze kindercamping bevindt zich bij Hoenderloo. Naast de gewone boekingen, kun je hier ook terecht een seizoensplaats, kampeerarrangement, bijzondere accommodaties en glamping, oftewel koninklijk verblijf. Tevens is deze Veluwecamping onderdeel van een grotere groep, namelijk Veluwe Vakantieparken. Ook heeft voor deze camping een Goed Weer Garantie. Tot slot is het hele gebied voorzien van Wifi, dus die vakantiefoto’s kunnen realtime worden geüpload op de social media.

  Zonnige recensies
  Ben jij hier toerist in eigen land geweest? Met eigen onderkomen of ben je ondertussen een uitgebroede draak? Was je hier met het gezin, de hele familie, alleen volwassenen of ook kinderen? Wat vond je van de faciliteiten? Laat ons jouw mening weten door een review van jouw ervaring te schrijven. En als nog bezig bent met het regelen van je vakantie, lees dan nu rustig de beoordelingen door en kom na afloop gerust terug om jouw bevindingen te delen.

  Benieuwd hoe het de kampeerders voor je verging op deze Veluwse plek? Lees hier recensies en reviews over hun ervaringen, meningen en beoordelingen.

  Camping 't Schinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Camping 't Schinkel

  Uw beoordeling