NederlandReview

  Ervaringen Camping It Wiid

  Om van je vakantie te kunnen genieten hoef je niet altijd ver te reizen, ook in Nederland zijn prachtige vakantieplekken te vinden. Vakanties in eigen land worden dan ook steeds populairder. Neem daarom eens een kijkje bij Camping It Wiid in Friesland. Deze camping in Eernewoude is één van de meest bezochte vakantieplekken in Friesland. Voordat je echter je koffers pakt, in de auto stapt en richting Friesland rijdt, is het altijd slim om even te kijken wat andere klanten vinden van Camping It Wiid. Lees daarom hun recensies op NederlandReview. Ze vertellen alles over hun ervaringen met de camping en hun beoordeling geeft jouw net dat beetje extra zekerheid.

  Over Camping It Wiid
  De camping ligt in het prachtige Eernewoude, of Earnewâld in het Fries, in het hart van Friesland. De camping ligt aan het water en is de perfecte plek voor een natuurwandeling. De camping ligt namelijk midden in het nationaal park De Alde Feanen. It Wiid heeft voor alle vakantiegangers het perfecte verblijf. Je kunt voor iets meer avontuur kiezen en op de camping een staanplek huren voor jouw tent, caravan of camper. Maar je kunt ook verblijven in de luxe vakantiehuisjes of bungalows als je naar meer comfort zoekt.


  Prachtige drone-opnames van Camping It Wiid!

  Diensten Camping It Wiid
  De camping heeft 6-persoons en 8-persoons huisjes, maar op de Buitenplaats It Wiid zijn ook 4-persoons huisjes te huren. Verder heeft de camping meerdere faciliteiten. Het is namelijk mogelijk op de camping een boot te huren. Je kunt kiezen uit een sloep, valk, motorboot, optimist en kano. Verder is op de camping ook een fietsverhuur, zwembad, Wifi en worden er zeilcursussen gegeven. Voor alle faciliteiten en voor meer informatie heeft Camping It Wiid een brochure die je online in de mail kunt ontvangen of via de post. Je kunt via de website eenvoudig boeken en Camping It Wiid belooft altijd een scherpe prijs.

  Contact opnemen met Camping It Wiid
  Voor eventuele vragen, opmerkingen of klachten kun je direct contact opnemen met de camping. Op de website zijn alle contactgegevens van de camping te vinden. Je kunt via de mail een bericht sturen naar info@wiid.nl. Voor direct contact kun je altijd naar de camping bellen. Maak dan gebruik van telefoonnummer 0511-539 223. De website heeft echter uitgebreide informatie over de verschillende standplaatsen, vakantiehuizen, bungalows en faciliteiten. Kijk dus eerst even rond op de website, voordat je direct contact opneemt. Neem ook even een kijkje op de Social Media van Camping It Wiid. Je kunt de camping volgen op Facebook en Twitter

  Het adres van de camping
  Camping It Wiid
  Koaidyk 10
  9264 TP Eernewoude

  Wat vind jij van Camping It Wiid?
  Heb jij al een keer met je tent op de camping in Friesland gestaan? Of heb jij een vakantiehuis gehuurd? Schrijf dan een review over Camping It Wiid. Waren de vakantiehuizen en bungalows schoon bij aankomst? Waren de staanplekken groot genoeg? Waren de medewerkers van de camping vriendelijk? Heeft de camping echt de scherpste prijzen? Waren de faciliteiten altijd goed toegankelijk? Klanten die nog twijfelen om naar Eernewoude op vakantie te gaan, willen jouw mening graag horen!

  In Eernewoude in Friesland ligt Camping It Wiid. Kom kamperen of verblijf in een luxe vakantiehuis. Lees de reviews over de ervaringen van klanten.

  Camping It Wiid
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Camping It Wiid

  Uw beoordeling