NederlandReview

  Ervaringen Camping de Koeksebelt

  Benieuwd of deze Overijsselse camping bij Ommen een goede keuze is voor een leuke vakantie? Hier lees je reviews van ervaringen en meningen van campinggasten die je voor zijn gegaan. Hoe is het deze bezoekers vergaan? Is het wat voor het hele gezin? Wat vonden de ouders en kinderen van de camping? Benieuwd naar hun beoordelingen van en recensie over de verschillende aspecten? Je leest het hier!

  Kamperen in eigen land
  Afgezien van dat het een heleboel potjes met vet vanaf de achterbank scheelt, is vakantie vieren in eigen land een mooie gelegenheid beter bekend te raken met die postzegel op de wereldkaart waar je woont. Dus is het tijd om de tent van de kinderen in te laden, de caravan aan te koppelen of met het hele gezin de camper in te stappen. Tenzij je liever niet op een kampeerplaats of trekkersveld staat, maar een echt dak, want dan is alleen de auto voldoende. Op naar die cabin of river cottage naast die rivier, of de bungalow voor wie kamperen niet is weggelegd. Voor degene die er tussen in hangen, is de vouwwagen uitgevonden.

  Plezier ende vermaak
  Volledig geïnstalleerd loop je de tent, caravan of het vakantiehuisje uit. En nu? Kijken wat er te doen is natuurlijk! Afgezien van de mooie wandel- en fietsroutes door het natuurgebied rondom het kampeerterrein, is er vaak ook van alles aan recreatie mogelijk op de camping zelf. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een zwembad met glijbaan, kindvriendelijk babybad, speeltuin, voetbal, volleybal, suppen, tafeltennis, aquajump (watertrampoline), dansen onder de interactieve dansboog en tafelvoetbal. Veel vakantieparken organiseren tijdens de schoolvakantie in de zomer leuke activiteiten voor kinderen door verschillende teams, zoals animatie en disco.


  Ook de buurmannen kamperen graag onder de sterren

  Camping de Koeksebelt
  Dit is een van die plekken waar je binnen Nederland op vakantie kunt en omringd wordt door de natuur en vlakbij de rivier de Vecht. Reserveren gaat eenvoudig online door het invullen van het aantal personen, de aankomstdatum en voor hoeveel nachten je wilt blijven. Ze hebben de mogelijkheid tot kamperen en accommodaties zoals een boomhut of ooievaarsnest, maar ook bungalows en trekkershutten voor mensen die wat minder avontuurlijk zijn aangelegd.

  Het terrein is voorzien van een winkel, restaurant, sanitaire voorzieningen (privé sanitair mogelijk), verwarmd zwembad, mogelijkheden voor sport en spel, en tijdens de zomervakantie activiteiten voor kinderen. Gedurende de winter kunnen er vergaderingen of feesten georganiseerd worden. Wifi is gratis.

  Recensies: volgend jaar weer of nooit meer?
  Hoe is het personeel van de receptie? Zijn ze gastvrij en klantvriendelijk? Hoe is het met de faciliteiten en activiteiten gesteld? Luxe en comfort zouden standaard zijn, maar hoe is dit door de gasten ervaren? Hoe is het kampeeraanbod bevallen? Is het reserveren van een vergaderruimte gemakkelijk te regelen? Zijn die vijf sterren van de ANWB terecht? Als jij de antwoorden weet, schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en deel jouw mening met toekomstige vakantiegangers. Daarmee help jij bij het maken van de keuze van de vakantiebestemming van deze zomer. Jouw beoordeling telt dus echt! Alvast bedankt!

  Camping de Koeksebelt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Camping de Koeksebelt

  Uw beoordeling