NederlandReview

  Ervaringen Camping & Co

  Camping & Co was altijd de Franse expert voor campingvakanties in Europa, maar is nu ook in het Nederlands beschikbaar. Wil jij eerst ervaringen lezen van andere vakantiegangers voor je boekt? Dat kan, je bekijkt ze hier.

  Over Camping & Co - 1-2


  Ken je dat? Na urenlang zoeken op wel tig verschillende websites ben je er nog niet uit. Nog steeds geen geschikte camping gevonden. Met de website van Camping & Co is dat iets van vroeger. Camping & Co is een merk van Holidays-and-co. In 2009 werd het opgericht door Guillaume Patrizi die vond dat campings zoeken en boeken makkelijker moest kunnen. Op de website van deze online reserveringsspecialist kun je dan ook heel makkelijk een mooie vakantieplek zoeken, campings vergelijken en als je eruit bent je reservering gelijk maken. Wat je budget ook is en welke wensen je verder ook hebt: er is altijd wel een camping voor jou te vinden.  Met Camping & Co kun je bijvoorbeeld kiezen voor glamping

  Jouw vakantie met Camping & Co


  Je kunt meer dan 1.000 drie-, vier- of zelfs vijfsterrencampings bekijken en vergelijken in Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. De deskundigen van Camping & Co zijn voor jou altijd op zoek naar de beste aanbiedingen voor stacaravans en staanplaatsen. Maar wil je een keer iets anders? Dan kun je ook zoeken op cottages, boomhutten, joerten en woonwagens. Hiervoor werken ze samen met verschillende ketens en campings, zoals Yelloh! Village, Les Castels, Huttopia, Indigo, Flower Campings en Village Center. Allemaal ketens die al een goede naam hebben binnen de campingwereld.

  Wat doet Camping & Co voor jou?


  Op de website van Camping & Co kun jij heel makkelijk de campings in jouw favoriete vakantiegebied bekijken, met elkaar vergelijken en als je eruit bent: boeken! Je kunt realtime door het enorme aanbod scrollen en kijken of er in de door jou gekozen periode nog plek is op de campings die het best bij jou passen. Hiervoor betaal jij zeker niet de hoofdprijs. Jij krijgt namelijk bij je boeking een 'beste-prijs-garantie'. Vind je jouw geboekte vakantie ergens anders toch goedkoper, dan betalen ze je het verschil in prijs terug. Camping & Co is er niet alleen voor de eenvoudige kampeerder of voor de liefhebber van glamping. Alle kampeerders kunnen een geschikte vakantie vinden. Van een simpele staanplaats tot luxe boomhut en van een vakantie met de familie tot een vriendenvakantie, met of zonder hond - je vindt hier altijd binnen een paar muisklikken jouw ideale vakantie. En de service gaat verder dan alleen het boeken. Je kunt voor, tijdens en na je vakantie met al je vragen, tips of klachten terecht bij Camping & Co.

  Klachten Camping & Co


  Heb je een klacht over je camping? Dan kun je deze zowel voor, tijdens als na je vakantie delen met Camping & Co. Je kunt hiervoor zeven dagen per week contact opnemen met de reserveringscentrale. Ze nemen je zorgen of klacht uit handen en nemen zelf contact op met de camping waarover je een klacht hebt. Zo hoef je daar zelf in ieder geval niet meer achteraan. Ook voor klachten over Camping & Co zelf kun je contact opnemen met de reserveringscentrale. Dan kunnen zij op zoek naar een oplossing. Want 100% klanttevredenheid is hun missie.

  Ervaringen met Camping & Co


  Uiteenlopende bestemmingen, uitzonderlijke locaties, diverse activiteiten, ongekende gastvrijheid en accommodaties van kwaliteit. Kamperen heeft een volledige gedaanteverwisseling ondergaan, vergeleken met vroeger.

  Boek je de beste campingvakantie bij Camping & Co? Laat je informeren door gasten en klanten die al gingen: hoe zijn hun ervaringen en beoordelingen?

  Camping & Co
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Camping & Co

  Uw beoordeling

  Eindelijk een fijne vergelijkingssite

  Hartstikke leuk hoor zo’n vakantie maar van het boeken van een vakantie krijg ik al een halve burnout. Mijn vrouw en ik hebben een paar jaar geleden afgesproken dat een van ons om beurten de vakantie zou regelen en dat als je kritiek had, je het volgend jaar zelf beter mocht doen. Nu had ik vorig jaar behoorlijk wat kritiek, dus aan mij de schone taak om een betere camping te vinden.

  Via Camping en Co was het echter goed te doen om een geschikte camping te vinden. Het aanbod is groot genoeg en via handige filters vind je vrij snel wat je hebben moet. Ik had echter nog wel wat vragen dus die heb ik telefonisch gesteld. Daar werd ik snel en uiterst vriendelijk geholpen en heb direct een camping besproken. Ik heb er zeker een goed gevoel over en weet bijna zeker dat het niet zo’n drama wordt als vorig jaar.

  Door: m. van oeveren08-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Camping & Co een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Camping & Co. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Camping & Co actief?

  Camping & Co is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Camping & Co gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.