Camping & Co

Alle reviews

Camping & Co

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eindelijk een fijne vergelijkingssite

  Hartstikke leuk hoor zo’n vakantie maar van het boeken van een vakantie krijg ik al een halve burnout. Mijn vrouw en ik hebben een paar jaar geleden afgesproken dat een van ons om beurten de vakantie zou regelen en dat als je kritiek had, je het volgend jaar zelf beter mocht doen. Nu had ik vorig jaar behoorlijk wat kritiek, dus aan mij de schone taak om een betere camping te vinden.

  Via Camping en Co was het echter goed te doen om een geschikte camping te vinden. Het aanbod is groot genoeg en via handige filters vind je vrij snel wat je hebben moet. Ik had echter nog wel wat vragen dus die heb ik telefonisch gesteld. Daar werd ik snel en uiterst vriendelijk geholpen en heb direct een camping besproken. Ik heb er zeker een goed gevoel over en weet bijna zeker dat het niet zo’n drama wordt als vorig jaar.

Anderen bekeken ook

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

CitizenM Hotels
4 reviews

Heeft u een hotel nodig waar uw wensen vervuld zullen worden voor een scherpe prijs? Dan bent u bij nl.citizenm.com aan de juiste adres. Heeft u me...

Tururi.org
3 reviews

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Tururi.org  is een bedrijf wat zich richt op het aanbieden van vakantie reizen. Denk hierbij aan verre ...

OAD reizen
8 reviews

Oad reviews, meningen en beoordelingen!  Wat anderen van Oad zeggen! Oad bestaat al vele jaren. Door de jaren heen hebben ze hun dienstenpakk...

Camping & Co

Camping & Co was altijd de Franse expert voor campingvakanties in Europa, maar is nu ook in het Nederlands beschikbaar. Wil jij eerst ervaringen lezen van andere vakantiegangers voor je boekt? Dat kan, je bekijkt ze hier.

Over Camping & Co - 1-2


Ken je dat? Na urenlang zoeken op wel tig verschillende websites ben je er nog niet uit. Nog steeds geen geschikte camping gevonden. Met de website van Camping & Co is dat iets van vroeger. Camping & Co is een merk van Holidays-and-co. In 2009 werd het opgericht door Guillaume Patrizi die vond dat campings zoeken en boeken makkelijker moest kunnen. Op de website van deze online reserveringsspecialist kun je dan ook heel makkelijk een mooie vakantieplek zoeken, campings vergelijken en als je eruit bent je reservering gelijk maken. Wat je budget ook is en welke wensen je verder ook hebt: er is altijd wel een camping voor jou te vinden.
  

Jouw vakantie met Camping & Co

Je kunt meer dan 1.000 drie-, vier- of zelfs vijfsterrencampings bekijken en vergelijken in Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. De deskundigen van Camping & Co zijn voor jou altijd op zoek naar de beste aanbiedingen voor stacaravans en staanplaatsen. Maar wil je een keer iets anders? Dan kun je ook zoeken op cottages, boomhutten, joerten en woonwagens. Hiervoor werken ze samen met verschillende ketens en campings, zoals Yelloh! Village, Les Castels, Huttopia, Indigo, Flower Campings en Village Center. Allemaal ketens die al een goede naam hebben binnen de campingwereld.

Wat doet Camping & Co voor jou?

Op de website van Camping & Co kun jij heel makkelijk de campings in jouw favoriete vakantiegebied bekijken, met elkaar vergelijken en als je eruit bent: boeken! Je kunt realtime door het enorme aanbod scrollen en kijken of er in de door jou gekozen periode nog plek is op de campings die het best bij jou passen. Hiervoor betaal jij zeker niet de hoofdprijs. Jij krijgt namelijk bij je boeking een 'beste-prijs-garantie'. Vind je jouw geboekte vakantie ergens anders toch goedkoper, dan betalen ze je het verschil in prijs terug. Camping & Co is er niet alleen voor de eenvoudige kampeerder of voor de liefhebber van glamping. Alle kampeerders kunnen een geschikte vakantie vinden. Van een simpele staanplaats tot luxe boomhut en van een vakantie met de familie tot een vriendenvakantie, met of zonder hond - je vindt hier altijd binnen een paar muisklikken jouw ideale vakantie. En de service gaat verder dan alleen het boeken. Je kunt voor, tijdens en na je vakantie met al je vragen, tips of klachten terecht bij Camping & Co.

Klachten Camping & Co

Heb je een klacht over je camping? Dan kun je deze zowel voor, tijdens als na je vakantie delen met Camping & Co. Je kunt hiervoor zeven dagen per week contact opnemen met de reserveringscentrale. Ze nemen je zorgen of klacht uit handen en nemen zelf contact op met de camping waarover je een klacht hebt. Zo hoef je daar zelf in ieder geval niet meer achteraan. Ook voor klachten over Camping & Co zelf kun je contact opnemen met de reserveringscentrale. Dan kunnen zij op zoek naar een oplossing. Want 100% klanttevredenheid is hun missie.

Ervaringen met Camping & Co

Uiteenlopende bestemmingen, uitzonderlijke locaties, diverse activiteiten, ongekende gastvrijheid en accommodaties van kwaliteit. Kamperen heeft een volledige gedaanteverwisseling ondergaan, vergeleken met vroeger.

Boek je de beste campingvakantie bij Camping & Co? Laat je informeren door gasten en klanten die al gingen: hoe zijn hun ervaringen en beoordelingen?

}