NederlandReview

  Ervaringen Burgers’ Zoo

  Zin in een dagje tussen de aapjes, zonder dat je daar uren voor moet vliegen? Misschien is een dagje naar Burgers’ Zoo precies wat je nodig hebt! Of juist niet? Lees hier hoe bezoekers het park en hun dagje uit aldaar, beoordelen.

  Over Burgers’ Zoo

  Burgers’ Zoo bestaat al meer dan honderd jaar: op 30 maart 1913 werd Faisanterie Buitenlust geopend, wat de voorloper zou zijn van Burgers’ Zoo zoals dat er vandaag is. Oprichter Johan Burgers is de naamgever van het park; de eerste eigenaar. Al vanaf het begin van de geschiedenis van het park staan dezelfde normen en waarden centraal: 1. Het welzijn van de dieren staat voorop; 2. Zo natuurlijk en duurzaam als mogelijk is; 3. Bezoekers zijn belangrijk; 4. Verwonderen is bijzonder; 5. Innovatie is leuk en van levensbelang.


  Burgers' Zoo - travel video

  Diensten van Burgers’ Zoo

  Misschien wel het bekendste onderdeel van Burgers’ Zoo is Burgers’ Bush. Hier loop je zo de tropen in. Het is hier warm en vochtig, precies zoals in een echt tropisch regenwoud. Overal om je heen zie je exotische planten en dieren, vooral veel vogels, hagedissen en vliegende honden. Je kunt ze bijna aanraken… Maar Burgers’ Zoo heeft meer dan alleen bush. De Rimba is een stukje Maleisisch regenwoud, waar je Maleise beren, siamangs en laponders kunt tegenkomen. In Burgers’ Mangrove vind je de grootste overdekte mangrove van de wereld met een oppervlakte van ruim 3.000m2, geïnspireerd op de mangrove van Belize. Burgers’ Desert toont weer een heel ander deel van de wereld: de Sonora- en Mojavewoestijn van Arizona, Amerika! Hier is het óf bloedheet of juist ijskoud. De habitat wordt bevolkt door cactussen, yucca’s en bobcats, te midden van canyons en rotsformaties. Dan heb je ook nog Burgers’ Safari, een groots buitenverblijf met giraffen, jachtluipaarden, zebra’s en leeuwen, te begluren vanaf veilige hoogten in een houten observatiehut. Burgers’ Ocean bevat een aantal enorme aquaria, waar je allerlei scholen vissen voorbij kunt zien zwemmen. Voor wie eigenlijk een ‘normale’ dierentuin wil, is er Bush Park. Hier vind je onder meer de pinguïns, olifanten en chimpansees.

  Klachten, complimenten en tips voor Burgers’ Zoo

  Is er iets misgegaan bij jouw bezoek aan Burgers’ Zoo? Op meerdere manieren is er contact te zoeken met een medewerker, zowel tijdens, vooraf als na een bezoek aan het park.

  Heb jij wel eens een dagje in de dierentuin van Burgers’ Zoo doorgebracht?

  Of misschien heb je wel een abonnement? Deel dan hier jouw ervaringen met de rest van Nederland! Hoe gaan de medewerkers met bezoekers om? Had jij of jullie een fantastische dag tussen de dieren van Burgers of viel het toch tegen? Vond je de hokken groot genoeg? Waren de dieren vrolijk? Laat het ons weten in een review!

  Hoe denkt Nederland over Burgers™ Zoo? Hoe gaat deze dierentuin in Arnhem met bezoekers om? Hoe krijg je korting? Lees de verhalen van bezoekers!

  Burgers’ Zoo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Burgers’ Zoo

  Uw beoordeling

  Dieren hebben hier meer ruimte dan mensen

  Prachtige dierentuin waar de meeste dieren meer ruimte hebben dan de mensen die hen bezoeken. Zo zie ik dat graag!

  Veel andere dierentuin vind ik vaak echt zielig voor de dieren, vooral oudere dierentuinen. Maar bij Burgers kom ik wel graag.

  Door: Annelies van Wissen04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Favoriete dierentuin!

  Erg leuke dag gehad met de hele familie in Burgers' Zoo.

  Van oudsher mijn favoriete dierentuin door die prachtige Bush en de Ocean. Nog steeds vind ik het heerlijk om hier rond te lopen. Altijd lekker warm en dieren overal!

  Door: Annelijn Scherpenisse30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Burgers Bush

  Hele leuke dierentuin.
  Het leukste is nog altijd de bush, waar het altijd lekker warm is en de beesten gewoon om je heen vliegen en rennen.
  Vooral ook echt heel leuk om daar in de bush te eten in het restaurant, tussen alle vogelgeluiden en beesten.

  Aquarium trouwens ook fantastisch.

  Ideale dierentuin voor als het slecht weer is! Want zowel de Bush als het aquarium zijn overdekt

  Door: Jamilla de Haan14-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Fantastisch dagje uit voor de kinderen

  De meeste dierentuinen in Nederland al eens bezocht, maar Burgers Zoo stond al tijden op ons verlanglijstje. In de afgelopen vakantie een dagje naar Arnhem geweest en toen ook gelijk maar de dierentuin bezocht. Het is echt de moeite waard om hier eens naartoe te gaan. Onze kinderen hebben de dag van hun leven gehad. Wat een avontuur beleef je in deze dierentuin. Het is een hele andere ervaring dan in de andere dierentuinen in Nederland. De prijs is hoog, maar ik kan je garanderen dat je het zeker de moeite waard vindt.

  Door: MariekeWevers11-01-2017
  Henneke de Klein21-09-2020

  Zaterdag gingen wij via de ANWB naar Burgers Zoo. We hadden er echt zin in, het was ook nog eens heerlijk weer. Maar helaas het was zo druk, er werd geen rekening gehouden met Corona. We hebben bijna geen dier gezien. Wij gingen er van uit dat er een beperkt aantal mensen in de dierentuin zouden zijn. Wij hadden er spijt van dat we kaartjes hadden gekocht want dit was onverantwoordelijk.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Burgers’ Zoo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Burgers’ Zoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Burgers’ Zoo actief?

  Burgers’ Zoo is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Burgers’ Zoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.