Bungalows.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6

U bent nu bij:

Totaal

6

Bestellen

6,2

Service

5,2

Prijs

6,2

Leveren

6
10 rating50 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

22-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marjorie Klomp

Bungalows.nl - leuke bungalows en makkelijk boeken

Ik heb een paar keer geboekt bij Bungalows.nl.
De laatste keer maar een paar dagen van te voren, en dat was geen enkel probleem: er was nog van alles beschikbaar.

Ik vind vooral het assortiment aan bungalows leuk en dat je makkelijk kan bestellen en boeken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


22-05-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jessica

Bungalows.nl - Blunder op Blunder

Wat een blunder, Wij dachten een leuke last Minute te hebben gevonden. Geboekt op een zaterdag, op zondag geen definitieve boeking ontvangen, gebeld en de medewerkster laat ons weten dat deze maandag pas in behandeling kan worden genomen door Roompot vakanties. Maandag avond nog steeds geen bevestiging. Opnieuw gebeld. na een aantal minuten in de wacht laat de medewerkster ons doodleuk weten een mail van Roompot te hebben ontvangen dat de door ons geboekte accommodatie niet meer beschikbaar is. Omboeken kan voor ruim 200 euro meer. Op de vraag waarom wij daar niet over geïnformeerd zijn kregen wij het antwoord dat dat nog zou gebeuren. Iedereen heeft vrij genomen van zijn werk en we keken er naar uit. Dan sta je nu anderhalve dag voor vertrek met legen handen. En wat krijg je te horen dat zij zich aan de regeltjes hebben gehouden. Als aanbieder van vakanties ben je zelf verantwoordelijk voor de beschikbaarheid. Waarom bied je een last minute aan als die er toch niet is. Ik kan er met mijn hoofd niet bij. Voor ons Nooit en Nooit weer een boeking. Wij boeken wel rechtstreeks.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-01-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: fran

Bungalows.nl - lokale lasten

Zie je een leuke aanbieding dan komen daar oa nog de lokale lasten bij. Deze blijken bij Bungalows.nl veel hoger dan bij de eigenlijke aanbieder, b.v. RP. Weg is je voordeel, kun je beter rechtstreeks boeken.Heb erover gebeld, zou het zelfde moeten zijn, dame deed net of ze het niet goed begreep, maar zouden het aanpassen.......niet dus. Goed opletten voor je daar boekt!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-12-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Yvie

Bungalows.nl - mevrouw

Je wordt gelokt met lage bedragen. Daar komen dan de nodige kosten bij. Er wordt meteen een betaling verlangd.
De volgende dag krijgen we een telefoontje. Op de voicemail staat dat er een probleem is met de boeking. We zijn pas later in de gelegenheid om (op eigen kosten) terug te bellen. Er is inmiddels een mail gestuurd waarin gezegd wordt dat Oostappen het chalet niet meer beschikbaar heeft. Over de schuld afschuiven gesproken. Daarna volgt een mail met daarin de boodschap dat de reservering geannuleerd is. Als we nog vragen hebben, dan moeten we maar bellen. Service?????
De desbetreffende dame laat meteen weten dat de regeltjes gevolgd zijn. Als we de kleine letters hadden gelezen hadden we geweten dat de reservering (ondanks directe betaling) niet definitief was. De procedure is gevolgd. Ze kon ons alleen een kleiner chalet aanbieden voor bijna de dubbele prijs. Het liefst zou ik geen ster geven voor service en ook niet voor levering uiteraard!!!!
Kortom: waardeloos!!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fahimah

Bungalows.nl - vakantieparken vergelijken

Midweek bungalow geboekt bij bungalows.nl
Mooie website met veel mogelijkheden en makkelijk boeken. Je kunt kiezen uit allerlei grote organisaties en die ook met elkaar vergelijken, zoals CenterParcs, Roompot, Sunparks en Landal.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: JasperenLidwien

Bungalows.nl - Top Weekend gehad bij Landal!

Wij hebben pas een weekendje bij Landal doorgebracht.

Heerlijke rust en gezwommen en het was ook mooi weer!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: StevenG.

Bungalows.nl - Dode mus

Vind het sowieso geen mooie website, maar de zoekfunctie is duidelijk vindbaar. Typ je alles in, valt er soms ineens weer iets terug in dat keuzemenutje. Irritant, maar dan uiteindelijk gaat hij dan zoeken en dan doet hij daar best lang over en... vind hij niks! Stom ding. Laat maar!

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Veluwe

Er zijn geen resultaten gevonden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Familie van Zwieten

Bungalows.nl - Keuze te over!

Had er nooit van gehoord, maar wij zochten en familiehuisje voor een weekendje weg en dat hebben we toen gevonden bij Bungalows.nl. Een koopje van de aanbiedingenpagina nog wel, toevallig konden wij op de data dat dat gold!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafMaastricht.nl

    OpVakantieVanafMaastricht.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Bungalows.nl

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Bungalows.nl?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Bungalows.nl

Op zoek naar een huisje voor een weekje of weekendje weg, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Op BungalowS.nl zou je zomaar kunnen slagen in je zoektocht. Maar het is geen overbodige luxe om je eerst te verdiepen in het bedrijf waar je zaken mee wilt doen. Hoe hebben anderen hun vakantie via BungalowS.nl ervaren? Waar moet je op letten, wat zijn de valkuilen, waar staan de beste huisjes en welke kun je beter vermijden? Hoe is de service van BungalowS.nl en zijn de prijzen schappelijk? Kom erachter via de recensies van eerdere klanten op NederlandReview!

Over BungalowS.nl
BungalowS.nl biedt in ruim 550 bungalowparken in onder andere de Benelux, Duitsland en Frankrijk allerlei soorten bungalowvakanties aan. Of je nu naar de bossen wilt of naar het strand, uitgebreid op zomervakantie gaat of alleen een weekendje weg, graag in een kleinschalig bungalowpark verblijft of liever in een groot park vol met faciliteiten als een subtropisch zwemparadijs en een overdekte speeltuin: er is van alles te vinden en te boeken. Als je liever verrast wilt worden en uit bent op een koopje, dan kun je terecht op de speciale pagina met last minutes of op de pagina met ‘Nergens Goedkoper’-aanbiedingen. Betalen kan bij aankomst op het park, via iDeal of met een credit card (American Express, MasterCard of VISA). BungalowS.nl heeft allerlei grote ketens in haar assortiment, waaronder Center Parcs, Roompot Vakanties, Landal GreenParks, Droomparken, Hogenboom Vakantieparken, RCN Vakantieparken, Oostappen Vakantieparken, Molecaten en Sunparks.

Bungalow.nl laat één van hun bungalowparken zien: de Emslandermeer.

Diensten van BungalowS.nl
Op de website van BungalowS.nl kun je selecteren op land (Nederland, België – incl. de Ardennen, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, et cetera), regio, keten, aantal personen, verblijfsduur en aankomstdatum. Ook kun je op de kaart een accommodatie selecteren of teruggaan naar een favoriete bestemming door op de naam te zoeken. Via de uitgebreidere zoekfunctie kun je ook selecteren op bijvoorbeeld de aanwezigheid van een beautycentrum, bowlingbaan, internet, houtkachel, jacuzzi, golfbaan, sauna, tennisbanen, zonnebank, (vaat)wasmachine en soorten zwembaden. Ook kun je hier zoeken naar een bungalow die speciaal geschikt is voor mindervaliden, vooral op kinderen is gericht en waar huisdieren zijn toegestaan. Zo stel je de bungalow van je dromen samen, natuurlijk in de hoop dat deze ook bestaat. Al doet de naam van het bedrijf anders vermoeden, je kunt hier ook terecht als je niet in een bungalow wil, maar liever verblijft in een appartement, chalet, tent of stacaravan; alles is aan te passen in de zoekmodule. Met de BungalowS.nl cadeau card kun je familie, vrienden of zakelijke relaties verrassen met een vakantie op een bungalowpark. Via de website kun je de kaart bestellen (voor 14.00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd), het saldo checken en opmaken. Ook kun je met bij BP gespaarde FreeBees een bungalow boeken, zo betaal je dus eigenlijk helemaal niks voor je vakantie! BungalowS.nl is aangesloten bij Weekendjeweg.nl en VVV Lekkerweg.

Klachten over BungalowS.nl
Contact opnemen met BungalowS.nl kan telefonisch via het 0900-nummer dat zeven dagen per week bereikbaar is voor 1 euro per gesprek. Bij problemen met de accommodatie is het het handigst om contact op te nemen met de directe verhuurder.

Heb jij wel eens een bungalow geboekt bij BungalowS.nl? Deel dan hier je ervaringen! 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!