Ervaringen BungalowS.nl

Op zoek naar een huisje voor een weekje of weekendje weg, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Op BungalowS.nl zou je zomaar kunnen slagen in je zoektocht. Maar het is geen overbodige luxe om je eerst te verdiepen in het bedrijf waar je zaken mee wilt doen. Hoe hebben anderen hun vakantie via BungalowS.nl ervaren? Waar moet je op letten, wat zijn de valkuilen, waar staan de beste huisjes en welke kun je beter vermijden? Hoe is de service van BungalowS.nl en zijn de prijzen schappelijk? Kom erachter via de recensies van eerdere klanten op NederlandReview!

Over BungalowS.nl

BungalowS.nl biedt in ruim 550 bungalowparken in onder andere de Benelux, Duitsland en Frankrijk allerlei soorten bungalowvakanties aan. Of je nu naar de bossen wilt of naar het strand, uitgebreid op zomervakantie gaat of alleen een weekendje weg, graag in een kleinschalig bungalowpark verblijft of liever in een groot park vol met faciliteiten als een subtropisch zwemparadijs en een overdekte speeltuin: er is van alles te vinden en te boeken. Als je liever verrast wilt worden en uit bent op een koopje, dan kun je terecht op de speciale pagina met last minutes of op de pagina met ‘Nergens Goedkoper’-aanbiedingen. Betalen kan bij aankomst op het park, via iDeal of met een credit card (American Express, MasterCard of VISA). BungalowS.nl heeft allerlei grote ketens in haar assortiment, waaronder Center Parcs, Roompot Vakanties, Landal GreenParks, Droomparken, Hogenboom Vakantieparken, RCN Vakantieparken, Oostappen Vakantieparken, Molecaten en Sunparks.

Bungalow.nl laat één van hun bungalowparken zien: de Emslandermeer.

Diensten van BungalowS.nl

Op de website van BungalowS.nl kun je selecteren op land (Nederland, België – incl. de Ardennen, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, et cetera), regio, keten, aantal personen, verblijfsduur en aankomstdatum. Ook kun je op de kaart een accommodatie selecteren of teruggaan naar een favoriete bestemming door op de naam te zoeken. Via de uitgebreidere zoekfunctie kun je ook selecteren op bijvoorbeeld de aanwezigheid van een beautycentrum, bowlingbaan, internet, houtkachel, jacuzzi, golfbaan, sauna, tennisbanen, zonnebank, (vaat)wasmachine en soorten zwembaden. Ook kun je hier zoeken naar een bungalow die speciaal geschikt is voor mindervaliden, vooral op kinderen is gericht en waar huisdieren zijn toegestaan. Zo stel je de bungalow van je dromen samen, natuurlijk in de hoop dat deze ook bestaat. Al doet de naam van het bedrijf anders vermoeden, je kunt hier ook terecht als je niet in een bungalow wil, maar liever verblijft in een appartement, chalet, tent of stacaravan; alles is aan te passen in de zoekmodule. Met de BungalowS.nl cadeau card kun je familie, vrienden of zakelijke relaties verrassen met een vakantie op een bungalowpark. Via de website kun je de kaart bestellen (voor 14.00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd), het saldo checken en opmaken. Ook kun je met bij BP gespaarde FreeBees een bungalow boeken, zo betaal je dus eigenlijk helemaal niks voor je vakantie! BungalowS.nl is aangesloten bij Weekendjeweg.nl en VVV Lekkerweg.

Klachten over BungalowS.nl

Contact opnemen met BungalowS.nl kan telefonisch via het 0900-nummer dat zeven dagen per week bereikbaar is voor 1 euro per gesprek. Bij problemen met de accommodatie is het het handigst om contact op te nemen met de directe verhuurder.

Heb jij wel eens een bungalow geboekt bij BungalowS.nl? Deel dan hier je ervaringen!

Lees ervaringen & beoordelingen over bungalows.nl. Duidelijk overzicht en makkelijk boeken? Of heeft u slechte ervaringen? Lees ze allemaal op NederlandReview!

BungalowS.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

5
38% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5,8

Service

4,4

Prijs

5,4

Leveren

4,8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Misleidend

Dat er extra kosten zijn okee, maar dat prijs van de bungalow zelf met €100 wordt verhoogd is belachelijk. Ook de anulering neemt veel tijd in beslag. Doe geen zaken met die gasten meer.

Door: Peter 07-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

KLOPT NIKS VAN

Dit is de derde keer dat we nu boeken via bungalows.nl. De vorige 2x zijn we in Erperheide daarna Vossermeren terecht gekomen. Oke leuk, maar wel 2x belgie terwijl we in Nijmegen wonen. Nu voor de derde keer geboekt te hebben komen ze weer met Erperheide. En dat terwijl we nu ook een baby erbij hebben. Dus gezellig bijna 2u rijden naar een park waar we pas zijn geweest! Hierover gebeld en ook aangegeven tegen MEER betaling te willen wijzigen. Dit is absoluut niet mogelijk en word er gewoon gezegd de volgende keer maar niet meer via hun te boeken. Wat een service! Ze kijken dus helemaal nergens maar en je word echt maar klakkeloos ergens geplaatst, Ook is het nog nooit voor gekomen zoals ze dat zo mooi erbij zetten dat er kans is op een premium of vip cottage. Kortom ik ben helemaal klaar met bungalows.nl. En kwa service dus echt een dikke vette -1! Ook raad ik jullie aan eerst eens via centerparks zelf te kijken, want het scheelt echt maar een paar tientjes als ik de boeking met mystery vergelijk.

Door: van den Broek29-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Slechte ervaring

Bungalow geboekt en bij aankomst park blijken we om 12 uur dezelfde dag een annulering te hebben ontvangen! Gebeld en dit zou komen doordat we nooit een akkoord hadden ontvangen van hen. Daar stonden we dan met de kinderen na twee uur rijden! Uiteindelijk kon er nog net een andere boeking worden gemaakt op een park op nog eens drie kwartier rijden. Scheelde bijna niets volgens die mevrouw maar na ontvangst van de nieuwe boeking scheelt het dus gewoon ruim 100 euro, naast een vervelend gevoel en een deel van onze middag. We kregen 15 euro als 'goedmakertje'. Wij boeken nooit meer via deze organisatie

Door: Cindy03-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

Waardeloos.

Wij hadden een mystery park geboekt voor center parcs via bungalows. Na alles ingevuld te hebben klikte ik op verzenden om alles definitief te maken. Ik kreeg een scherm waar op stond. Bedankt voor uw boeking! En daaronder: Nu alvast betalen.
Ik ging overleggen om het nu gelijk te betalen of achteraf. Tegen de tijd dat ik terug kwam had ik de ontvangst bevestiging al in mijn inbox.
Intussen hadden wij besloten om gelijk af te rekenen. Ik log dus in via ideal maar kreeg de betaling niet voldaan. Na het bellen van mijn bank kreeg ik te horen dat er een kleine storing was. Dus hebben we besloten later te betalen. Bij boekingen met minder dan 14 dagen voor aankomst hoor je een dag van te voren naar welke center parcs je toe gaat. Een dag van te voren nog steeds niks gehoord dus besloot maar te bellen. Antwoord van Bungalows.nl : U heeft de betaling niet voldaan en dan word er na 2 uur uw reservering geannuleerd. Geen e-mailtje of belletje voor annulering? Ik had direct moeten betalen werd mij verteld. - Nu alvast betalen - klinkt niet echt alsof het per direct zou moeten, ook werd er niet bij gemeld dat het anders geannuleerd word. Overigens kon ik niet betalen vanwege de storing. Dan had u moeten bellen. Heel verwarrend en schuiven de schuld op de consument af. Ik heb mijn vrienden om kunnen praten direct via center parcs te boeken. 1 Dag van tevoren horen dat je vakantie niet doorgaat. Schande. Asocialen aan de telefoon en geen ABN. Weer 2 families als klanten minder. Goede avond nog

Door: Paul de Vries20-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Alpendohle Bungalow Tirol

word verhuurd alsdat het luxe is, dus niet simpel en erg koud in de winter (hogestookkosten)
Er staat een flat recht achter het huisje
Enige plus is dat als je slaapzakken/luchtbedden meeneemt je er met 8-10 personen kan slapen dan is het pas goedkoper en de moeite

Door: Franssen28-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

leuke bungalows en makkelijk boeken

Ik heb een paar keer geboekt bij Bungalows.nl.
De laatste keer maar een paar dagen van te voren, en dat was geen enkel probleem: er was nog van alles beschikbaar.

Ik vind vooral het assortiment aan bungalows leuk en dat je makkelijk kan bestellen en boeken.

Door: Marjorie Klomp22-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Blunder op Blunder

Wat een blunder, Wij dachten een leuke last Minute te hebben gevonden. Geboekt op een zaterdag, op zondag geen definitieve boeking ontvangen, gebeld en de medewerkster laat ons weten dat deze maandag pas in behandeling kan worden genomen door Roompot vakanties. Maandag avond nog steeds geen bevestiging. Opnieuw gebeld. na een aantal minuten in de wacht laat de medewerkster ons doodleuk weten een mail van Roompot te hebben ontvangen dat de door ons geboekte accommodatie niet meer beschikbaar is. Omboeken kan voor ruim 200 euro meer. Op de vraag waarom wij daar niet over geïnformeerd zijn kregen wij het antwoord dat dat nog zou gebeuren. Iedereen heeft vrij genomen van zijn werk en we keken er naar uit. Dan sta je nu anderhalve dag voor vertrek met legen handen. En wat krijg je te horen dat zij zich aan de regeltjes hebben gehouden. Als aanbieder van vakanties ben je zelf verantwoordelijk voor de beschikbaarheid. Waarom bied je een last minute aan als die er toch niet is. Ik kan er met mijn hoofd niet bij. Voor ons Nooit en Nooit weer een boeking. Wij boeken wel rechtstreeks.

Door: Jessica22-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

lokale lasten

Zie je een leuke aanbieding dan komen daar oa nog de lokale lasten bij. Deze blijken bij Bungalows.nl veel hoger dan bij de eigenlijke aanbieder, b.v. RP. Weg is je voordeel, kun je beter rechtstreeks boeken.Heb erover gebeld, zou het zelfde moeten zijn, dame deed net of ze het niet goed begreep, maar zouden het aanpassen.......niet dus. Goed opletten voor je daar boekt!!

Door: fran15-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

mevrouw

Je wordt gelokt met lage bedragen. Daar komen dan de nodige kosten bij. Er wordt meteen een betaling verlangd.
De volgende dag krijgen we een telefoontje. Op de voicemail staat dat er een probleem is met de boeking. We zijn pas later in de gelegenheid om (op eigen kosten) terug te bellen. Er is inmiddels een mail gestuurd waarin gezegd wordt dat Oostappen het chalet niet meer beschikbaar heeft. Over de schuld afschuiven gesproken. Daarna volgt een mail met daarin de boodschap dat de reservering geannuleerd is. Als we nog vragen hebben, dan moeten we maar bellen. Service?????
De desbetreffende dame laat meteen weten dat de regeltjes gevolgd zijn. Als we de kleine letters hadden gelezen hadden we geweten dat de reservering (ondanks directe betaling) niet definitief was. De procedure is gevolgd. Ze kon ons alleen een kleiner chalet aanbieden voor bijna de dubbele prijs. Het liefst zou ik geen ster geven voor service en ook niet voor levering uiteraard!!!!
Kortom: waardeloos!!!!

Door: Yvie 05-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

vakantieparken vergelijken

Midweek bungalow geboekt bij bungalows.nl
Mooie website met veel mogelijkheden en makkelijk boeken. Je kunt kiezen uit allerlei grote organisaties en die ook met elkaar vergelijken, zoals CenterParcs, Roompot, Sunparks en Landal.

Door: Fahimah10-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Top Weekend gehad bij Landal!

Wij hebben pas een weekendje bij Landal doorgebracht.

Heerlijke rust en gezwommen en het was ook mooi weer!

Door: JasperenLidwien20-05-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Dode mus

Vind het sowieso geen mooie website, maar de zoekfunctie is duidelijk vindbaar. Typ je alles in, valt er soms ineens weer iets terug in dat keuzemenutje. Irritant, maar dan uiteindelijk gaat hij dan zoeken en dan doet hij daar best lang over en... vind hij niks! Stom ding. Laat maar!

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Veluwe

Er zijn geen resultaten gevonden.

Door: StevenG.06-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Keuze te over!

Had er nooit van gehoord, maar wij zochten en familiehuisje voor een weekendje weg en dat hebben we toen gevonden bij Bungalows.nl. Een koopje van de aanbiedingenpagina nog wel, toevallig konden wij op de data dat dat gold!

Door: Familie van Zwieten03-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over BungalowS.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)