NederlandReview

    Ervaringen BudgetAir

    Vakantiekriebels en benieuwd naar recensies over deze boekingswebsite? Hier lees je reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen. En zelf schrijven mag natuurlijk ook! Zijn ze echt de goedkoopste optie?

    Vliegvakantie

    Mensen worden altijd blij als de vertrekdatum van de vakantie nadert. Begrijpelijk. Het maakt daarbij niet uit of het lang van tevoren geboekt of alles last minute gegaan is. Even er tussenuit en ontspannen is altijd lekker. Genoeg landen en steden om uit te kiezen. Naar de zon, ruige natuur, culturele en historische bezienswaardigheden of gewoon ‘even weg van hier.’ Heerlijk in een hotel aan zee of appartement op een berg of zelfs aan de rand van een woestijn. Misschien nog een auto huren op locatie en dan rondtrekken of de omgeving ontdekken? Als de booking ook nog snel en eenvoudig kan, begint het relaxen gelijk al.

    Hoe goedkoper...

    Een vakantie is vaak al duur genoeg, dus het is fijn als er ergens op bespaard kan worden. Een vlucht die voordelig kan, is bijvoorbeeld al fijn. Ook als je niet op vakantie gaat trouwens, want op zakenreis of een ongepland familiebezoek kan al flink in de kosten lopen. Want hoewel je met vakanties misschien nog wel kunt schuiven naar discountperiodes, gaat dat met een businessdeal of begrafenis simpelweg vaak niet. Zeker dat laatste doe je niet voor je lol. Meevallers en goedkoopste mogelijkheden zijn dan misschien nog wel fijner of meer welkom dan in het geval van die vakantie. Daarbij maakt het niet uit of je Economy, First Class of Business Class vliegt. Discount is gewoon fijn zolang het geen duurkoop is.


    Een kijkje achter de schermen van het vliegveld

    En we gaan naar….

    Voordat je ingecheckt en wel klaar staat met het vluchtschema en de benodigde reisdocumenten, is het eerst handig te bedenken waar je heen wilt. Blijf je binnen Europa, of ga je eens buurten bij de buren in Azië en Afrika? Noord-Amerika of Zuid-Amerika dan? Of wordt het Nieuw-Zeeland of Australië? En ga je daarbij zelf aan de slag of wend je je tot een reisbureau of reisorganisatie?

    BudgetAir

    Dit is een van de websites waar aankomende toeristen hun vlucht, hotel en autoverhuur kunnen regelen en boeken. Het is voor klanten mogelijk naast de vertrek- en aankomsttijden van het vliegtuig, ook zaken als Wifi, beenruimte en maaltijd in te zien, zodat hij of zij een idee heeft wat er verwacht kan worden. De prijzen zijn gebaseerd op een retourvlucht, inclusief luchthavenbelasting en toeslagen, maar exclusief boekingskosten en eventuele bagagekosten. Naar aanleiding van de zoekopdracht van de toerist-to-be toont de site de beschikbare opties. Verder staat er veel informatie op de site over veelgestelde vragen, maar kan de klantenservice altijd benaderd worden als het antwoord op een vraag er niet tussen staat.

    Recensies van en voor reislustige consumenten

    Hoe beviel de vakantie? Was alles wat via deze website geregeld is, ook goed geregeld? Heb je de reis via hen geboekt, of ook de overnachtingen? Schrijf hier gerust een review van jouw ervaring, mening en algehele beoordeling. Dit helpt de consumenten na jou ontzettend in het vormen van een beeld en het maken van een keuze.

    BudgetAir
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    4.2
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    besparing vliegen vakantie

    bespaard vooral op de vliegtuig kosten, auto verhuur vond ik elders net zo goedkoop en heb ik niet bij budgetair geboekt maar kon wel
    boeken ging goed maar je moet wel goed opletten om te kunnen besparen....

    Door: Remco Hans 18-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    goedkoper bij budget air

    Ik was goedkoper uit door bij budget air te boeken en had gelukkig geen rare kosten achteraf maar ik was ook verzekerd
    zou hier nogmaals boeken als het dan weer goedkoper is hier!

    Door: K.manne 26-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    goedkoop

    Lekker goedkoop maar komt hier en daar beetje slordig over

    toch alles goed geregeld hoor!!

    Door: B. Linden 11-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ticket Amsterdam-Chennai

    Verschrikkelijke service. Ik ben een dag en nacht in India gestrand door een fout van BudgetAir en omdat de klantenservice drie uur lang onbereikbaar was om dit recht te zetten. Ik wacht inmiddels al ruim een week op een verklaring/tegemoetkoming hiervoor.

    (Ik moest minimaal 2 sterren aanklikken in dit systeem, anders had ik zeker bij 3/4 een 0 gegeven)

    Door: Rolien 09-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    09-01-2020

    Heel slecht echt slecht was een vaste klant van hun boekte veel vliegtickit bij hun tot ik in nood zat nou de mensen die je aan de lijn hebt zijn ongeïnteresseerd ben je in nood heb je probleem vraag je om hulp doen ze niet willen ze je niet helpen stuur je email na dat je ze gesproken hebt paar keer door de telefoon negeer je ze gewoon niet reageren meer op me email echt schandalig dat zo bedrijf bestaat advesiert echt iedereen hier niet te boeken liefst iets meer betalen en goede service dan dit onrespectloos na de klant en on geïnteresseerd en geen oplossing voor je vinden schandalig dit

    Door: Tarik 23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ticket

    I bought a ticket for Istanbul by Atlasjet via BudgetAir, on the same day my flight was cancelled. I contact BudgetAir and they told me I had to bu new ticket. After I bought it, they told me I can get ticket by KLM to travel 4 days sooner than my plan. I could not go and they did not let me know that KLM had give me refund if I wanted.
    Terrible srvice thus. I never buy by this company again.

    Door: Shahin 01-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    BA tickets Zuid Afrika

    Na overvallen te zijn in Pretoria gepoogd de terugreis te verzetten. President Trump is gemakkelijker te bereiken dan Budgetair. Dit kost alles om vanuit zuid afrika budgetair te bereiken en als het dan eindelijk lukte: geen medewerking en proefde alleen arrogantie en geen enkele interesse. Diverse malen beloofd terug te bellen : niet dus.
    Budgetair is een bedrijf dat geen klanten verdient. Nooit meer Budgetair.

    Door: anton kavelaars 26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Retour Zuid Afrika - Amsterdam

    Oplichters! Een tijd nadat je je ticket hebt geboekt sturen zij een email waarin je vlucht gegevens zijn veranderd(volgens hun door de vluchtmaatschappij, maar dat is niet waar!) Onze tussenstoppen veranderden van 1,5uur naar 5uur! Hele slechte service! Boek niet via budget air!!!

    Door: Lies 06-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vliegticket

    klantenservice help niet na probleem neemt tel niet meer op gooien m neer na horen mijn naan super slecht

    Door: eric 04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Boek absoluut NOOIT via BudgetAir!


    8 maanden geleden tickets geboekt via budgetair om met het gehele gezin naar Zuid Afrika te gaan (2 volwassenen en 3 kinderen).
    Toen ik 2 weken geleden ineens een standaard mail ontving: uw tickets zijn geannuleerd???? Uiteraard krijg ik mijn geld terug, maar daar heb ik natuurlijk niks aan: heb alles in Zuid Afrika op deze tijden afgestemd en nu had ik alles daar wel geregeld, maar kon er niet komen.
    Via de telefoon niet bereikbaar en via messenger kreeg ik meermaals te horen: we hebben alle alternatieven bekeken, maar deze zijn er niet. Ik kan je zeggen: er zijn in totaal vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf op 1 dag 23 vluchten..... Hoezo geen alternatief????
    Bellen met British Airways leverde ook niks op: zij verwijzen mij naar de agent en dat is BudgetAir.....
    Niemand kan mij en wilt mij helpen en dus ga je zelf op zoek, BudgetAir is aangesloten bij CheapTickets, slechte reclame!
    BudgetAir weet niks van customer experience en ze moeten zich doodschamen! Ik boek nooit meer en adviseer iedereen dit ook niet te doen!

    Door: Antonija Berkers 22-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Horrible! -- If you don't have the ticket available, don't advertise it.

    Absolutely terrible. I bought a normal prized ticket - with clear arrival and departure from Belgium to India and back- via BudgetAir.

    In a span of a week and a half, they have changed my ticket at least 5 times - it's almost daily. It's not safe for a female to travel to India without proper arrangements. I'm going for the first time, and I need a driver to pick me up when I arrive in India, and you keep changing my times. And, on the way back, instead of arriving at 10am in Brussels Airport, I arrive at 10:30pm - close to midnight, and then still have to catch a train out to Ghent. Absolutely unacceptable for single, female travellers. They need to be fair and careful.

    I truly don't understand how this company thinks it is appropriate to allow their partner Aeroflot to keep changing my arrival and departure times!!!

    If you don't have the ticket available, don't advertise it.

    Hannah Albarece
    +32474492923

    Door: Hannah Albarece 05-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Terugbetaling

    1 ster is eigenlijk teveel voor service. Ik heb na 5 maanden nog steeds niet het bedrag terug voor mijn gecancelde vlucht. Dit is al veel langer dan maximaal staat aangegeven door BudgetAir. Als reactie wordt gegeven dat het geld door de vliegtuigmaatschappij nog niet terug is betaald en daardoor het bedrag nog niet kan worden overgemaakt. Nadat ik (na tig keer gebeld heb) herhaaldelijk aangeef dat ik mijn vlucht bij BudgetAir heb geboekt en zij dus ook met een oplossing moeten komen, word ik hierin niet geholpen. De mevrouw aan de telefoon wordt boos en geeft aan dat er mensen zijn die nog langer moeten wachten op hun geld. Weinig geruststellend. Alle contacten verlopen op mijn initiatief. Het enige contact over de 1400 euro die ik nog krijg van dit bedrijf is om de paar weken een geautomatiseerde mail, waarin wordt aangegeven dat er een herinnering is gestuurd naar de vliegtuigmaatschappij. Zelfs wanneer er wordt toegezegd dat er diezelfde dag nog contact wordt opgezocht met me (omdat die toezegging over contact opnemen al eerder was gedaan en niet was uitgevoerd), geeft BudgetAir niet thuis. Een bedrijf dat geen respect heeft voor haar klanten.

    Door: Jesper 28-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Slechte langzame service

    Omboeken duurde 2 dagen na 7 keer mailen 1 wazig antwoord. Na paar uur bellen eindelijk een duidelijk antwoord.

    Door: Kian 31-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Vreselijk bedrijf

    Vreselijke service! 5x geprobeerd te bellen, 4x niemand aan de lijn gekregen. Zojuist eindelijk wel, maar na 1 vraag te hebben gezegd vraagt mevrouw of ik even in de wacht wil blijven hangen. Prima... Laat ze me 10!!!! minuten in de wacht staan. Wat is dit voor bedrijf??? Paar eurootjes minder en je krijgt 0 service

    Door: LyNn 24-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte service

    Zolang er zich geen problemen voordoen prima.
    Kleine naamsverandering op ticket wilden ze niet doen.Contact gehad met de betreffende luchtvaartmaatschappij en.
    Taak ligt bij budget air.
    Na veel gedoe en inschakelen van juridisch contactpersoon geregeld
    Maar de ruimbagage stond er opeens niet meer bij.
    Had niet de energie meer daar wat mee te doen.
    Nooit meer budget air

    Door: Willy 06-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over BudgetAir

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is BudgetAir een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over BudgetAir. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is BudgetAir actief?

    BudgetAir is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Luchtvaartmaatschappijen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BudgetAir gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.