NederlandReview

  Ervaringen BudgetAir

  Vakantiekriebels en benieuwd naar recensies over deze boekingswebsite? Hier lees je reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen. En zelf schrijven mag natuurlijk ook! Zijn ze echt de goedkoopste optie?

  Vliegvakantie
  Mensen worden altijd blij als de vertrekdatum van de vakantie nadert. Begrijpelijk. Het maakt daarbij niet uit of het lang van tevoren geboekt of alles last minute gegaan is. Even er tussenuit en ontspannen is altijd lekker. Genoeg landen en steden om uit te kiezen. Naar de zon, ruige natuur, culturele en historische bezienswaardigheden of gewoon ‘even weg van hier.’ Heerlijk in een hotel aan zee of appartement op een berg of zelfs aan de rand van een woestijn. Misschien nog een auto huren op locatie en dan rondtrekken of de omgeving ontdekken? Als de booking ook nog snel en eenvoudig kan, begint het relaxen gelijk al.

  Hoe goedkoper...
  Een vakantie is vaak al duur genoeg, dus het is fijn als er ergens op bespaard kan worden. Een vlucht die voordelig kan, is bijvoorbeeld al fijn. Ook als je niet op vakantie gaat trouwens, want op zakenreis of een ongepland familiebezoek kan al flink in de kosten lopen. Want hoewel je met vakanties misschien nog wel kunt schuiven naar discountperiodes, gaat dat met een businessdeal of begrafenis simpelweg vaak niet. Zeker dat laatste doe je niet voor je lol. Meevallers en goedkoopste mogelijkheden zijn dan misschien nog wel fijner of meer welkom dan in het geval van die vakantie. Daarbij maakt het niet uit of je Economy, First Class of Business Class vliegt. Discount is gewoon fijn zolang het geen duurkoop is.


  Een kijkje achter de schermen van het vliegveld

  En we gaan naar….
  Voordat je ingecheckt en wel klaar staat met het vluchtschema en de benodigde reisdocumenten, is het eerst handig te bedenken waar je heen wilt. Blijf je binnen Europa, of ga je eens buurten bij de buren in Azië en Afrika? Noord-Amerika of Zuid-Amerika dan? Of wordt het Nieuw-Zeeland of Australië? En ga je daarbij zelf aan de slag of wend je je tot een reisbureau of reisorganisatie?

  BudgetAir
  Dit is een van de websites waar aankomende toeristen hun vlucht, hotel en autoverhuur kunnen regelen en boeken. Het is voor klanten mogelijk naast de vertrek- en aankomsttijden van het vliegtuig, ook zaken als Wifi, beenruimte en maaltijd in te zien, zodat hij of zij een idee heeft wat er verwacht kan worden. De prijzen zijn gebaseerd op een retourvlucht, inclusief luchthavenbelasting en toeslagen, maar exclusief boekingskosten en eventuele bagagekosten. Naar aanleiding van de zoekopdracht van de toerist-to-be toont de site de beschikbare opties. Verder staat er veel informatie op de site over veelgestelde vragen, maar kan de klantenservice altijd benaderd worden als het antwoord op een vraag er niet tussen staat.

  Recensies van en voor reislustige consumenten
  Hoe beviel de vakantie? Was alles wat via deze website geregeld is, ook goed geregeld? Heb je de reis via hen geboekt, of ook de overnachtingen? Schrijf hier gerust een review van jouw ervaring, mening en algehele beoordeling. Dit helpt de consumenten na jou ontzettend in het vormen van een beeld en het maken van een keuze.

  BudgetAir
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  5

  Prijs

  7,4

  Leveren

  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte service en geen verantwoordelijkheid

  Roelie Marinus02-11-2018

  Ondanks dat Budgetair de tussenpersoon is worden alle verantwoordelijkheden bij vliegmaatschappij en klant gelegd. Ook als aantoonbaar Budgetair in gebreke is gebleven.

  Als klant kan je hun problemen oplossen en zelf nog opdraaien voor de kosten. volgende keer dus geen boeking meer bij Budgetair.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Bagage vermelding site onvolledig

  Anko Schol12-10-2018

  Ik vlieg regelmatig naar een vaste bestemming. Doorgaans boek ik deze vlucht via Budgetair. Voorgaande keren werd duidelijk vermeld op de site hoeveel bagage (kg) ik mocht meenemen Omdat het hier bij één luchtvaartmij betrof was dat voor mij duidelijk.Doorgaans was dat 2 stuks bagage van ieder 20 kg. Totaal 40 kg. Deze zelfde vlucht weer geboekt bij Budgetair. Tot mijn verbazing zag ik op de ticket dat ik nu 10 kg per stuk mocht meenemen. Daarop heb ik de site geraadpleegd waar nu alleen vermeld staat 2 stuks bagage en geen KG vermeld. Dat dit nu niet volledig vermeld werd op de site ervoer ik dit als achterhouden van informatie. Hierop heb ik gemeld met Budgetair en dit voorgelegd, waarop ik op een antwoord kreeg dat Budgetair dit niet hoeft te vermelden op de site. Volgens hun troffen zij geen enkele blaam en waren niet bereid om hier iets aan te gaan doen.Zoals zo vaak een onbevredigende antwoord. Alleen op de manier zoals ik behandeld ben zal ik niet meer zaken willen doen met deze Budgetair.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slecht bedrijf

  Linda13-08-2018

  Dit bedrijf biedt tickets goedkoop aan. Echter bij alles wat je vraagt of wijzigt worden torenhoge kosten gerekend. Zelfs voor het annuleren van tickets die ze nog een keer kunnen verkopen worden annuleringskosten gerekend. (50 euro!!!!) ze denken niet mee met hun klant. Ook niet toen wij moesten annuleren door een sterfgeval. Prima dat we ons geld kwijt zijn. Maar de luchthavenbelasting wordt ineens weggestreept met annuleringskosten. Dit is gewoon je klanten naaien. Voor ons NOOIT meer BudgetAir. Niet om de 100 euro die we mislopen, maar om de klantonvriendelijkheid.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  goedkoop

  B. Linden11-06-2018

  Lekker goedkoop maar komt hier en daar beetje slordig over

  toch alles goed geregeld hoor!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  goedkoper bij budget air

  K.manne26-05-2018

  Ik was goedkoper uit door bij budget air te boeken en had gelukkig geen rare kosten achteraf maar ik was ook verzekerd
  zou hier nogmaals boeken als het dan weer goedkoper is hier!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  besparing vliegen vakantie

  Remco Hans18-04-2018

  bespaard vooral op de vliegtuig kosten, auto verhuur vond ik elders net zo goedkoop en heb ik niet bij budgetair geboekt maar kon wel
  boeken ging goed maar je moet wel goed opletten om te kunnen besparen....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over BudgetAir

  Uw beoordeling