NederlandReview

    Ervaringen BudgetAir

    Vakantiekriebels en benieuwd naar recensies over deze boekingswebsite? Hier lees je reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen. En zelf schrijven mag natuurlijk ook! Zijn ze echt de goedkoopste optie?

    Vliegvakantie

    Mensen worden altijd blij als de vertrekdatum van de vakantie nadert. Begrijpelijk. Het maakt daarbij niet uit of het lang van tevoren geboekt of alles last minute gegaan is. Even er tussenuit en ontspannen is altijd lekker. Genoeg landen en steden om uit te kiezen. Naar de zon, ruige natuur, culturele en historische bezienswaardigheden of gewoon ‘even weg van hier.’ Heerlijk in een hotel aan zee of appartement op een berg of zelfs aan de rand van een woestijn. Misschien nog een auto huren op locatie en dan rondtrekken of de omgeving ontdekken? Als de booking ook nog snel en eenvoudig kan, begint het relaxen gelijk al.

    Een kijkje achter de schermen van het vliegveld

    Hoe goedkoper...

    Een vakantie is vaak al duur genoeg, dus het is fijn als er ergens op bespaard kan worden. Een vlucht die voordelig kan, is bijvoorbeeld al fijn. Ook als je niet op vakantie gaat trouwens, want op zakenreis of een ongepland familiebezoek kan al flink in de kosten lopen. Want hoewel je met vakanties misschien nog wel kunt schuiven naar discountperiodes, gaat dat met een businessdeal of begrafenis simpelweg vaak niet. Zeker dat laatste doe je niet voor je lol. Meevallers en goedkoopste mogelijkheden zijn dan misschien nog wel fijner of meer welkom dan in het geval van die vakantie. Daarbij maakt het niet uit of je Economy, First Class of Business Class vliegt. Discount is gewoon fijn zolang het geen duurkoop is.



    En we gaan naar….

    Voordat je ingecheckt en wel klaar staat met het vluchtschema en de benodigde reisdocumenten, is het eerst handig te bedenken waar je heen wilt. Blijf je binnen Europa, of ga je eens buurten bij de buren in Azië en Afrika? Noord-Amerika of Zuid-Amerika dan? Of wordt het Nieuw-Zeeland of Australië? En ga je daarbij zelf aan de slag of wend je je tot een reisbureau of reisorganisatie?

    BudgetAir

    Dit is een van de websites waar aankomende toeristen hun vlucht, hotel en autoverhuur kunnen regelen en boeken. Het is voor klanten mogelijk naast de vertrek- en aankomsttijden van het vliegtuig, ook zaken als Wifi, beenruimte en maaltijd in te zien, zodat hij of zij een idee heeft wat er verwacht kan worden. De prijzen zijn gebaseerd op een retourvlucht, inclusief luchthavenbelasting en toeslagen, maar exclusief boekingskosten en eventuele bagagekosten. Naar aanleiding van de zoekopdracht van de toerist-to-be toont de site de beschikbare opties. Verder staat er veel informatie op de site over veelgestelde vragen, maar kan de klantenservice altijd benaderd worden als het antwoord op een vraag er niet tussen staat.

    Recensies van en voor reislustige consumenten

    Hoe beviel de vakantie? Was alles wat via deze website geregeld is, ook goed geregeld? Heb je de reis via hen geboekt, of ook de overnachtingen? Schrijf hier gerust een review van jouw ervaring, mening en algehele beoordeling. Dit helpt de consumenten na jou ontzettend in het vormen van een beeld en het maken van een keuze.

    BudgetAir
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

    3.6
    28% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over BudgetAir

    Uw beoordeling

    besparing vliegen vakantie

    bespaard vooral op de vliegtuig kosten, auto verhuur vond ik elders net zo goedkoop en heb ik niet bij budgetair geboekt maar kon wel
    boeken ging goed maar je moet wel goed opletten om te kunnen besparen....

    Door: Remco Hans18-04-2018
    harald schaap15-09-2020

    Wij zouden begin april met ze vijven naar sri lanka gaan. Door de Corona alles geannuleerd, budget air was slecht te bereiken maar dat was iedereen die met afzeggingen te maken had. Wij waren ookbang het geld niet meer terug te zien en misschien een voucher tekrijgen waar wij niets meer aan hadden. Maar gisteren het bericht dat binnen tien dagen het geld gestirt zou worden. Binnen en dag stond het op de rekening top: Budgetair en Emirates Wij hebben ook het hele totaal bedrag terug gekregen. volgende keer weer via Budgetair en Emirates

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    goedkoper bij budget air

    Ik was goedkoper uit door bij budget air te boeken en had gelukkig geen rare kosten achteraf maar ik was ook verzekerd
    zou hier nogmaals boeken als het dan weer goedkoper is hier!

    Door: K.manne26-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    goedkoop

    Lekker goedkoop maar komt hier en daar beetje slordig over

    toch alles goed geregeld hoor!!

    Door: B. Linden11-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    BA-6551899

    Booking BA-6551899 made via this site, flying with KLM. I am trying to get a refund back which is taking forever, bad customer service closing the chat, not answering emails within given time, whereas KLM says this site should refund the money since KLM will refund them..

    Door: sebas07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vlucht met TKA na Bali

    geboekt bij BudgetAir (BA) met TKA na Bali via Istanbul. In AMS ingecheckt, werd ons verteld dat we de 2de tickets na Bali in Istanbul zullen krijgen. In Istanbul werd ons door TKA verteld dat alle vluchten na Bali geannuleerd zijn. Staan we daar op vliegveld in een vreemd land gestrand, en niet wetende waar we nu na toe moeten. BA is volledig onbereikbaar betaald niet terug en verwijst na TKA terwijl we toch aan BudgetAir hebben betaald! Het is een GROTE OPLICHTERSBENDE!!! Mensen kijk uit en BOEK HIER NIET!!!

    Door: Ingo23-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Vliegtickets

    Heel ver wegblijven bij dit bedrijf! Dit bedrijf heeft geen enkele klantenservice! Wij hebben veel geld uitgegeven aan vliegtickets naar Colombia die gecanceld werden door de Corona crisis. Inmiddels zijn de betreffende vliegtuigmaatschappijen bereid tot teruggave van onze aankoopsom, maar er zijn gegevens nodig van BudgetAir. BudgetAir is onbereikbaar, negeert iedere vorm van contact en zorgt er dus voor dat wij ons geld niet kunnen terugkrijgen. Dit terwijl zij nog gewoon operatief zijn en dus vrolijk doorgaan met nieuwe tickets te verkopen aan andere klanten, terwijl er geen service verleend wordt aan klanten die zijn benadeeld door de Corona crisis. Afschuwelijk bedrijf, grootste nachtmerrie van iedere reiziger.

    Door: Céline Mulderink21-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ticket Minsk

    Grootste bedriegers die er zijn,service 0000000,Boek hier nooit

    Door: David05-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vliegtuigtickets

    Vreselijk.
    Al genoeg gezegd in reviews maar werkelijk onbereikbaar met telefoon en de chat is een lachertje.
    Bespaar geld door niet bij deze bedriegers te boeken!

    Door: Dehaes Koen27-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    vliegtickets

    Ik ben al sinds maart 2021 regelmatig contact aan het leggen met BudgetAir over het terugbetalen van het geld voor de geboekte reis BA-7001911 van meer dan een jaar geleden.
    Eerst via mail wat blijkbaar alleen in het Engels kan. en de laatste week ook via chat. Dat zou wel in het Nederlands kunnen tijdens kantooruren. Heb het nu 4 keer geprobeerd en 4 keer was er geen Nederlandse chat mogelijk. Vandaag ben ik door Bikram uit de chat gegooid. Hoe onfatsoenlijk is dat?
    Ik vind het verder niet gepast dat ik alleen in algemene bewoordingen antwoord krijg. Er wordt niet ingegaan op mijn vragen en voorstellen over mijn specifieke situatie. Het lijkt wel alsof ik tegen een muur praat.
    Kortom zeer slechte service en wat mij betreft de aller, allerlaatste keer dat ik via dit bedrijf boek.
    Met vriendelijke groet en een ferme handdruk,
    Bert-Jan Overeem

    Door: BJ Overeem03-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Never buy tickets with this fake website

    I would have given negative stars if at all available. This is an extremely bad website with fake contacts. My mother's flight got cancelled last year May and still didn't get the refund. I can not contact budget air (no phone number, no response to emails, no response in chats). I just received a couple of automatic emails saying that the process is getting delayed due to long queues (but come one its been more than a year now). But if I ask the airline, they say that the refund has been approved and the case was closed long back. So it looks these budgetair guys are keeping my money and not returning, in principle cheating and larceny.

    Door: Santhosh26-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ticket naar Bali met Geruda Airlines

    Als het kon had ik 0 sterren gegeven. Wacht al 15 maanden op mijn geld. Ze zijn onbereikbaar, probeer al maanden en nu al 9 dagen achter elkaar contact op te nemen via messenger met de gegevens die ze willen hebben maar geen respons. Ik ben in het begin geduldig geweest, snap dat het druk is en dat niet iedereen meteen geholpen kan worden maar nu is het echt klaar. Geen mogelijkheid om te bellen. Boekingsnummer is BA6956034 Ik zou echt nooit hier een ticket boeken want ze zijn gewoon onbereikbaar als er iets is!

    Door: Roos Nooter25-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Ticket to Nepal

    Horrible experience. Horrible Company. Beware! They will try to scam you. If you don't believe me just do a quick google search and notice the horrible reviews that this company has.

    Door: Danny17-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Vliegreis

    Vliegreis Amsterdam -Kos is in juni 2021 geannulleerd door vliegtuigmaatschappij eurowings.
    Deze hebben het geld binnen enkele dagen al teruggestort naar boekingskantoor van BudgetAir.
    BudgetAir reageert niet op restitutieverzoeken, mails komen niet over want de mailbox zit vol en telefoonnummer is inmiddels afgesloten. Lekker dan.

    Door: Roel07-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Na 14 maanden nog steeds geen refund gecancelde tickets

    In april 2020 zouden we met gezin (4 personen, BA-6903913) naar Portugal vliegen met TAP en hebben tickets geboekt via BudgetAir. Tot dan toe altijd goede ervaringen. Helaas worden we nu al meer dan een jaar aan het lijntje gehouden. Ons is beloofd dat de refund in gang is gezet maar de termijn waarop dat zou gebeuren wordt opnieuw verlengd en we hebben nog steeds niets ontvangen.

    Door: Linda De Haan25-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegticket

    Meer dan een jaar geleden geboekt. Vlucht geannuleerd door BudgetAir. Geld nog steeds foetsie. Niks terug gehad. Nooit. Meer.

    Door: Julian Schmahl06-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is BudgetAir een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 39 ervaringen geplaatst over BudgetAir. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is BudgetAir actief?

    BudgetAir is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Luchtvaartmaatschappijen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BudgetAir gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.