Bookatrekking.com

Alle reviews

Bookatrekking.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  trekking oostenrijk met kinderen

  door corona halsoverkop op zoek naar een andere reis. Onmiddellijk reactie, zeer ervaren en met expertkennis. Geeft erg betrouwbare indruk en persoonlijke aanpak

Anderen bekeken ook

Dagboek reizen
5 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Emirates
3 reviews

Emirates: Jouw garantie voor de ultieme ervaring in de lucht. Aan het kijken voor een vliegreis of vliegvakantie en wil jij weten hoe anderen ...

Tururi.org
3 reviews

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Tururi.org  is een bedrijf wat zich richt op het aanbieden van vakantie reizen. Denk hierbij aan verre ...

CanadaPLUS
3 reviews

Het is werkelijk ongekend? Heb jij het al gehoord of gezien? Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk is en kan bij dit bedrijf. Ontdek het...

Bookatrekking.com

Ben je op zoek naar een organisatie waar je trekking kunt vinden? Bookatrekking.com kan dan wellicht interessant zijn voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.  

Wat is Bookatrekking.com?  

Op Bookatrekking.com vind je de trekkings die je leven volgens het bedrijf onvergetelijk zullen maken. Je kunt lokale trekking bedrijven vinden, veilig betalen en bovendien de laagste prijsgarantie vinden. Als je hulp nodig hebt kun je het aan de trekking experts vragen. Als voorbeelden worden het ontdekken van de Inca Trail of het beklimmen van de Kilimanjaro gegeven. Het bedrijf stelt een gevarieerd en breed aanbod te hebben van eersteklas trekkingen. Er worden geen valse beloften gemaakt. Transparante prijzen en boekingen worden volgens het bedrijf direct vastgelegd. Je kunt via het bedrijf vinden, vergelijken, boeken en trekken.  

Bestemmingen  

Bestemmingen waarmee wordt samengewerkt zijn op het moment van schrijven Ethiopië, Borneo (Kota Kinabalu), Mongolia, Oeganda, Pakistan, Bolivia, Thailand, De Balkan, Frankrijk, Laos, Slovenië, Griekenland, Kroatië, Peru, Camino de Santiago (St. Jacobsroute), Kilimanjaro, Nepal, Patagonië, Marokko, Mount Rinjani, Mount Kenia, Bali, Georgië, Mount Meru, Mount Elbrus en Australië.  

Online boeken  

Je kunt online boeken via de website Bookatrekking.com. Via deze website dien je allereerst een zoekopdracht te geven. Je kunt selecteren naar welke bestemming je wilt gaan. Er wordt online aangegeven welke stappen je verder zal moeten volgen. Je kunt een snel keuze maken op het gebied van populaire trekking bestemmingen. Deze staan al op de website van Bookatrekking.com vermeld. Op het moment van schrijven zijn onder andere Thailand, Mongolia en Oeganda populaire bestemmingen om naar toe te gaan.  

Voordelen  

Op de website Bookatrekking.com worden een aantal voordelen beschreven. Zo krijg je advies van echte Trekking Experts. Je kunt lokaal boeken en veilig betalen. Je krijgt gegarandeerd de beste prijs. Het bedrijf probeert het haar klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om te boeken. Dit doen ze allemaal via de officiële website.  

Wetenswaardigheden  

Je kunt volgens het bedrijf veilig betalen. Er wordt van Strip gebruik gemaakt. Hiermee kun je volgens het bedrijf een volledige en SSL gecodeerde betaling doen. Ze ondersteunen onder andere de betaalmethoden Visa, Mastercards, iDEAL, SOFORT, Bancontact en Giropay. Je betaling zal veilig zijn en de details van je betalingswijze is voor iedereen onzichtbaar.

Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor het bedrijf? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de medewerkers van Bookatrekking.com. Deze manieren van contact opnemen staan allemaal beschreven op Bookatrekking.com. Voordat je contact met het bedrijf opneemt is het altijd verstandig om een kijkje te nemen op de FAQ pagina. Op deze pagina lees je vragen die veel gesteld worden door de klanten van het bedrijf. Op deze vragen wordt door het bedrijf antwoord gegeven. Je kunt deze antwoorden ook allemaal lezen op Bookatrekking.com. Mocht je vraag er niet tussen staan kun je het beste contact opnemen.  

Wat zijn de klantervaringen?  

Heb je weleens een bestelling gedaan bij Bookatrekking.com? Ben je tevreden over de diensten van Bookatrekking? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Bookatrekking.com? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

}