NederlandReview

  Ervaringen Bobbejaanland

  Wanneer je vrij bent zijn er allerlei uitjes die je kunt ondernemen, en wanneer je kinderen hebt, is een pretpark natuurlijk een erg leuke vrijetijdsbesteding. Nu zijn er verschillende parken in Nederland, maar niet ver over de grens in België ligt Bobbejaanland. Ook heel bereikbaar dus. Op deze website lees je bij de reviews van anderen of ze het de moeite waard vonden om hiervoor de grens over te steken.

  Over Bobbejaanland

  Bobbejaanland is een pretpark wat in Lichaart in België ligt. Het park is vernoemd naar zijn oprichter, de zanger-gitarist Bobbejaan Schoepen. In 1959 kocht hij in Lichtaart een stuk land van 30 hectare, waar hij een theaterzaal en zwemvijver plaatste. In 1961 werd het park officieel door hem en zijn vrouw José Jongen geopend. Er traden vooral artiesten op uit België, Nederland en Duitsland. Midden jaren zeventig kwamen er kleine attracties bij zoals de Paardenmolen en de Rode Monorail, gevolgd door steeds meer, en grotere attracties. Tot het einde van de jaren tachtig gaf Bobbejaan Schoepen nog steeds drie tot vijf optredens per dag van ongeveer drie kwartier. Vanaf het begin van de jaren tachtig trok het park meer buitenlanders aan, mede door de Revolution, een indoor rollercoaster die zich rondom een projectiescherm wentelt en een duikvlucht neemt door allerlei lichteffecten. In 1999 werd bij Schoepen darmkanker ontdekt, wat het idee om te verkopen bracht. In 2004 werd Bobbejaanland overgenomen door Parques Reunidos, een Spaanse pretparkengroep. In januari 2007 werd bekend dat de investeringsmaatschappij Candover Parques Reunidos overneemt. Daardoor komt Bobbejaanland voortaan in Britse handen, zij het onder hetzelfde management.


  De achtbanen van Bobbejaanland

  Diensten

  Op deze website van Bobbejaanland kun je alle informatie vinden die je zoekt over het pretpark. De informatie is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken:

  • Plan je bezoek
  • Ontdek
  • Parkplan
  • Attracties
  • Shows en evenementen
  • Restaurants
  • Shops
  • Services
  • Groepen
  • Blog
  • Tickets kopen
  • Tickets + Hotel

  Attracties

  Een aantal attracties van Bobbejaanland zijn de waterattractie Rapid River El Rio, de achtbaan Speedy Bob, Mount Mara (Een vulkanische virtual reality coaster), Monorail de Bob Express en nog heel veel meer. Je vindt ze op de website onderverdeeld in drie categorieen: rustig, matig of intens.

  Bobbejaanland is voor alle leeftijden geschikt, wel geldt voor een aantal attracties een minimumlengte. Ook voor mindervaliden is het park een prima plek om te bezoeken met speciale parkeerplaatsen en speciale rolstoelingangen bij attracties.

  Tickets

  Je kunt via deze officiële website meteen je entreetickets aanschaffen. Dit is veilig en goedkoper dan aan de kassa. Ook kun je online meteen een menu kopen voor de dag dat je komt. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Bancontact, ING Homepay, KBC online, Mastercard en Visacard. Het is ook mogelijk om een ticket en hotel te boeken, daarvoor wordt je doorgelinkt naar een andere pagina.

  Klachten

  Een koper heeft 14 dagen de tijd om van de aankoop af te zien en zijn/haar geld terug te krijgen. Op de website is niet te lezen wat je kunt doen als je klachten over het park zelf hebt, wel kun je ze bellen op een nummer wat op de website vermeld staat.

  Laat hier jouw review over dit pretpark achter!

  Is een dagje erop uit naar Bobbejaanland in België echt de moeite waard, of bieden ze weinig andere en leukere dingen dan de pretparken in Nederland?

  Bobbejaanland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bobbejaanland

  Uw beoordeling

  Bobbejaanland

  Park is verouderd meerdere frisdankautomaten leeg of buiten werking ,toiletten waren vies of buiten werking,park was tot 18.00 uur geopend om 16.00 waren al attracties dicht of gingen dicht bij een attractie was rond 17.30 in gingen we in werd foto gemaakt ,was volgens ons leuke foto maar de stand waar de foto's normaal te zien en kopen zijn was al dicht . Dus wij komen hier niet meer

  Door: R Hansler17-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Bobbejaanland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Bobbejaanland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bobbejaanland actief?

  Bobbejaanland is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bobbejaanland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.