NederlandReview

  Ervaringen BestCamp

  Als je er even snel tussenuit wilt is het handig om niet te ver weg te gaan. België, Frankrijk en nog veel meer andere aangrenzende landen bevatten vaak ook hele leuke accommodaties en bezienswaardigheden waar je naartoe kunt gaan. Of je nu een avontuurlijke kampeerder bent of toch van wat meer luxe houdt, bij BestCamp kun je voor beide opties terecht.

  Wat vinden consumenten van BestCamp? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Wat vonden ze van de accommodaties? Waren er genoeg faciliteiten en bezienswaardigheden in de buurt? En was de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over BestCamp

  BestCamp is een organisatie van kwaliteitscampings en vakantieparken in België, Nederland en Frankrijk. Zo heb je campings in de Ardennen, aan de Belgische kust, aan de Nederlandse kust en op de Veluwe. Kenmerkend aan de campings van BestCamp is dat ze in de natuur liggen en naar eigen zeggen eersteklas voorzieningen, service en gastvriendelijkheid bevatten. Op de campings kun je je eigen tent meenemen of gebruik maken van één van de huuraccommodaties. Zo kun je onder andere kampeerplaatsen, stacaravans, bungalows en huizen, huurtenten of hutten huren. Ook zijn er campings met zwembad en attracties.

  Niet alleen kun je er overnachten, maar ook beschikt BestCamp over diverse faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo hebben ze restaurants, grand-cafés en bars, sport- en speelvoorzieningen, samenwerkingen met buitensportbedrijven en zijn er in de buurt genoeg bezienswaardigheden om naartoe te gaan.

  Benieuwd hoe de camping op de Ardennen eruitziet? Bekijk dan deze video!

  Diensten BestCamp

  Besloten een weekje te kamperen in de Ardennen, op de Veluwe of in de Noordwijkse duinen? Dan is het tijd om je vakantie te gaan boeken! Nadat je hebt geboekt ontvang je een bevestigingsmailtje en de rekening voor de geboekte accommodatie of kampeerplaats. De betaling dien je aan de camping in euro’s te verrichten, tenzij anders is vermeld.

  Bij een aantal parken die je binnen 24 uur na het boeken 30% van de totale reissom te betalen. Het restant van de reissom dient 6 weken voor aankomst voldaan te zijn. Krijg jij nou geen genoeg van BestCamp? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief om te allen tijde op de hoogte te blijven van acties, aanbiedingen en nieuwtjes. Ook kun je ze volgen op Twitter of Facebook.

  Vragen en klachten bij BestCamp

  Heb je een vraag over de BestCamp camping of BestCamp vakantiepark? Dan kun je contact opnemen met de camping/vakantiepark waar je hebt geboekt. De medewerkers hiervan zullen je dan verder helpen. Wanneer je een vraag hebt over BestCamp zelf, kun je een mailtje sturen naar info@bestcamp.nl of bellen naar +31 (0)70 8900 620. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

  Wanneer je een klacht of opmerking hebt over de organisatie en service van BestCamp, kun je ‘m mailen naar info@bestcamp.nl. Indien je klacht over de webwinkel of een boeking via BestCamp gaat en je er niet met BestCamp uitkomt, kun je deze indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel.

  Heb jij al een keer de camping of het vakantiepark van BestCamp bezocht? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je nog niet bekend bent met BestCamp zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende vakantieparken en campings zoals deze en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je weekende weg bij BestCamp te boeken? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

  BestCamp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BestCamp

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is BestCamp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BestCamp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BestCamp actief?

  BestCamp is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BestCamp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.