Ervaringen Belevenissen.nl

Het leven is te kort om er niet van te genieten. Daarom kun je maar het beste zoveel mogelijk bijzondere dingen doen. Deze belevenissen blijven je immers het beste bij. De vraag is echter waar je deze belevenissen vindt. Je zou eens bij Belevenissen.nl kunnen kijken. Maar wat voor kwaliteit bijzondere uitstapjes zullen zij aanbieden. Zullen die locaties om uit eten te gaan echt wel zo bijzonder zijn? Hoe romantisch zullen die superromantische belevenissen nou echt zijn? Zal het makkelijk zijn om een sensationeel uitje te plannen via hun website? En zal de klantenservice van Belevenissen.nl je wel helpen als je om raad verlegen zit? Hier kun je alleen achterkomen via klanten die al iets beleefd hebben via Belevenissen.nl. Kijk eens naar hun eerlijke reviews om erachter te komen wat hun gedachtes over Belevenissen.nl zijn. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een indicatie geven van wat je van Belevenissen.nl kunt verwachten.

Over Belevenissen.nl

Belevenissen.nl is een bedrijf dat uitjes aanbiedt. Het bedrijf is in 2006 opgericht. Toen kwamen twee voormalig studenten commerciële economie op het idee om leuke ervaringen op een rijtje te zetten. Ze konden namelijk zelf door alle aanbiedingen het bos niet meer zien. Ze gingen dus op hun zolderkamertje in Nijmegen op zoek naar leuke ervaringen. Deze ervaringen moesten niet gewoon ervaringen zijn maar echte belevenissen zodat ze je lang bij zullen blijven. Inmiddels zijn ze actief in 2 landen en hebben ze een hoofdkantoor in dezelfde stad als waar ze ooit begonnen zijn.

De Belevenissen van Belevenissen.nl

Er zijn vele belevenissen op de website te vinden. Er zijn cadeaus voor hem, cadeaus voor haar en cadeaus voor jullie samen. Je kunt de actie en sensatie opzoeken. Denk hierbij aan strandzeilen, ballonvaarten, helikoptervluchten, zeiltochten ijskarten of rijden in een echte Ferrari. Hun assortiment bijzondere uitstapjes bestaat uit high tea, wellness, spa arrangementen, zeehondensafari, wadlopen en nog vele andere dingen. Ook kun je uit eten gaan op een hele bijzondere locatie. Brunchen in een rijdende trein, bijvoorbeeld. Ook hebben ze genoeg unieke plekken om te overnachten. Zo zul je de nacht van je leven beleven. Andere dingen waaraan je kunt denken zijn een dagje Londen of een culinaire treinreis.


Zelf vinden ze Belevenissen.nl het leukste cadeau voor iedere gelegenheid.

Diensten van Belevenissen.nl

Je kunt heel makkelijk een belevenis reserveren via hun website. Mocht je niet willen wat de ontvanger leuk vindt, dan kun je ook een belevenis naar keuze geven. Dan kan diegene zelf kiezen wat hij of zij wil beleven. Verder heeft Belevenissen.nl nog een klantenservice die je bij kan staan als je het zelf even niet meer weet.

Klachten, Complimenten en Tips voor Belevenissen.nl

Heb jij al eens iets beleefd via Belevenissen.nl? Dan willen wij graag weten hoe die belevenis was. Was het makkelijk om een uitje of etentje te organiseren via hun website? Was de sensationele belevenis echt zo uniek? Arriveerde de belevenis naar keuze nog op tijd om hem te kunnen geven? En hoe reageerde de klantenservice van Belevenissen.nl toen je ze nodig bleek te hebben? Schrijf een review en vertel ons wat jij werkelijk van Belevenissen.nl vindt.

Belevenissen.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

8,6
82% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8,8

Service

8,4

Prijs

8,6

Leveren

8,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Kadobon

waar voor je geld. leuk kado om te geven. Niets op aan te merken!

Door: Piroe16-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Giftcard

Goede betrouwbare webshop met leuke cadeaus.

Door: Mikey04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Beleving

Goed

Door: Wieke08-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Kadobon

Hele gave cadeaus. Makkelijk ok te bestellen. We hebben het diner op de Berenboot ook al uitgevoerd. Was super geregeld.

Door: Nancy26-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

onredelijke algemene voorwaarden en handelen ook onredelijk

Na vervaldatum van slechts een jaar is deze bon waardeloos, geen mogelijkheid tot verlengen oid.

Door: Peter13-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Leuke Moederdagcadeaus

Last minute nog een moederdag cadeau nodig. Het was zo geregeld, top.

Door: Chris12-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Moderne webshop met leuke cadeaus

Ik zocht een uniek kado. Via aanraden van vrienden bij Belevenissen.nl besteld. Cadeaubon gelijk per mail ontvangen. Heel fijn.

Door: Tim29-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Unieke cadeaus

Zus had eerder hier besteld. Voor een verjaardag heb ik een paar leuke belevenissen gekocht. Vriendelijke klantenservice

Door: Antonio10-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

fijne website

via google terechtgekomen, super originele website met leuke cadeaus. Razendsnel geleverd.

Door: Corne04-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Toppertje - Leuke kados

Last minute een kado nodig. Besteld en binnen een paar minuten geregeld. Fijn dat het kado te personaliseren is met een tekst. Onze uitje was zeer geslaagd!

Door: Klaas-Jan12-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

onredelijke algemene voorwaarden en handelen ook onredelijk

Deze organisatie is niet aangesloten bij Stichting Keurmerk Cadeaukaarten. De vervaldatum van een bon is met 1 jaar korter dan gebruikelijk en je bent ook direct het tegoed kwijt na vervaldatum. Ik ben helaas mijn kerstbon van 250 euro kwijt geraakt hierdoor. Dat geld hebben ze zelf gehouden. Heel treurig dit soort bedrijven.

Door: Menno29-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Schrijf zelf een review over Belevenissen.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)