NederlandReview

    Ervaringen Belevenissen.nl

    Het leven is te kort om er niet van te genieten. Daarom kun je maar het beste zoveel mogelijk bijzondere dingen doen. Deze belevenissen blijven je immers het beste bij. De vraag is echter waar je deze belevenissen vindt. Je zou eens bij Belevenissen.nl kunnen kijken. Maar wat voor kwaliteit bijzondere uitstapjes zullen zij aanbieden. Zullen die locaties om uit eten te gaan echt wel zo bijzonder zijn? Hoe romantisch zullen die superromantische belevenissen nou echt zijn? Zal het makkelijk zijn om een sensationeel uitje te plannen via hun website? En zal de klantenservice van Belevenissen.nl je wel helpen als je om raad verlegen zit? Hier kun je alleen achterkomen via klanten die al iets beleefd hebben via Belevenissen.nl. Kijk eens naar hun eerlijke reviews om erachter te komen wat hun gedachtes over Belevenissen.nl zijn. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een indicatie geven van wat je van Belevenissen.nl kunt verwachten.

    Over Belevenissen.nl

    Belevenissen.nl is een bedrijf dat uitjes aanbiedt. Het bedrijf is in 2006 opgericht. Toen kwamen twee voormalig studenten commerciële economie op het idee om leuke ervaringen op een rijtje te zetten. Ze konden namelijk zelf door alle aanbiedingen het bos niet meer zien. Ze gingen dus op hun zolderkamertje in Nijmegen op zoek naar leuke ervaringen. Deze ervaringen moesten niet gewoon ervaringen zijn maar echte belevenissen zodat ze je lang bij zullen blijven. Inmiddels zijn ze actief in 2 landen en hebben ze een hoofdkantoor in dezelfde stad als waar ze ooit begonnen zijn.

    De Belevenissen van Belevenissen.nl

    Er zijn vele belevenissen op de website te vinden. Er zijn cadeaus voor hem, cadeaus voor haar en cadeaus voor jullie samen. Je kunt de actie en sensatie opzoeken. Denk hierbij aan strandzeilen, ballonvaarten, helikoptervluchten, zeiltochten ijskarten of rijden in een echte Ferrari. Hun assortiment bijzondere uitstapjes bestaat uit high tea, wellness, spa arrangementen, zeehondensafari, wadlopen en nog vele andere dingen. Ook kun je uit eten gaan op een hele bijzondere locatie. Brunchen in een rijdende trein, bijvoorbeeld. Ook hebben ze genoeg unieke plekken om te overnachten. Zo zul je de nacht van je leven beleven. Andere dingen waaraan je kunt denken zijn een dagje Londen of een culinaire treinreis.


    Zelf vinden ze Belevenissen.nl het leukste cadeau voor iedere gelegenheid.

    Diensten van Belevenissen.nl

    Je kunt heel makkelijk een belevenis reserveren via hun website. Mocht je niet willen wat de ontvanger leuk vindt, dan kun je ook een belevenis naar keuze geven. Dan kan diegene zelf kiezen wat hij of zij wil beleven. Verder heeft Belevenissen.nl nog een klantenservice die je bij kan staan als je het zelf even niet meer weet.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Belevenissen.nl

    Heb jij al eens iets beleefd via Belevenissen.nl? Dan willen wij graag weten hoe die belevenis was. Was het makkelijk om een uitje of etentje te organiseren via hun website? Was de sensationele belevenis echt zo uniek? Arriveerde de belevenis naar keuze nog op tijd om hem te kunnen geven? En hoe reageerde de klantenservice van Belevenissen.nl toen je ze nodig bleek te hebben? Schrijf een review en vertel ons wat jij werkelijk van Belevenissen.nl vindt.

    Belevenissen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    7,8
    70% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8
    Service
    rating
    7,4
    Prijs
    rating
    7,8
    Leveren
    rating
    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    paragliding

    Leuke webshop met unieke ervaringen maar slechte service. Doordat er weinig beschikbaarheid was kon er pas een afspraak gemaakt worden na 5 maanden. Opnieuw een afspraak maken was niet meer mogelijk binnen de geldigheid van de cadeaubon. Nadat ik dit aangegeven heb bij belevenissen.nl kan ik de cadeaubon alleen verlengen na bijbetaling. Terwijl dit absoluut niet aan de ontvanger van de cadeaubon lag dat de cadeaubon nog niet verzilverd was. Nadat ik dit aangegeven heb bij belevenissen.nl heb ik geen reactie meer gekregen.

    Door: Inge 16-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5
    rating

    Leuk

    Super leuke gepersonaliseerde items bij jullie en snelle levering. ben super tevreden

    Door: Fred 20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    geschenkbon gekregen voor Paragliding

    Ik heb als geschenk een belevenissen bon gekregen. Deze was voor een paragliding tademvlucht en geldig van 30/12/18 tot 30/12/19. Eind mei ben ik gaan kijken om eventueel bij de uitvoerende maatschappij : actionssports.nl, een datum vast te leggen voor de vlucht, op dat ogenblik waren er geen vrije vluchten meer. Op 10 augustus heb ik dit opnieuw gedaan en dan stelde ik vast dat al de vluchten tot eind 2019 volboekt waren...
    Ik heb hierop op dezelfde datum een mail gestuurd met mijn verhaal en de vraag gesteld wat er kon voorgesteld worden, eventueel omruilen....
    Ik heb op deze mail en de rappel nadien, tot op heden geen antwoord gekregen....
    Ik vermoed dat er veel te veel vouchers worden toegelaten in verhouding tot de mogelijke vluchten.
    Voel mij nogal bekocht en zeer teleurgesteld in de service van belevenissen.

    Door: Steve 13-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Auto

    Website is duidelijk en snel. Kado gelijk binnen en gelijk kunnen geven.

    Door: Diederik 08-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    excursie

    via deze website de webshop gevonden. leuke kado's. wij hebben een vogelexcusie besteld. het ging allemaal heel simpel. de gids was suuper aardig.

    Door: Swinkels 26-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Presentje

    Super vriendelijk! Al in verleden bij hen dingen besteld en altijd al positief geweest.

    Door: Fam Meijers 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    dinnertrain

    Deze partner van Belevenissen.nl is failliet gegaan. Belevenissen.nl doet niets en verwijst naar curator en hoewel de cadeaubon van hen is en een geldigheid heeft tot 14-07-2020, nemen zij geen enkele verantwoordelijkheid voor het door hen verkochte.

    Conclusie: Belevenissen.nl is een onbetrouwbare partij, de geldigheidsduur die op de door hen verkochte cadeaubon staat wordt op geen enkele wijze gegarandeerd!!!

    Door: R.T. Lastdrager 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    wijnproeverij

    Een jaar geldigheid is echt niet van deze tijd en ten opzichte van andere aanbieders de slechtste voorwaarden. Keihard 'te laat is te laat' als probeert een bon iets later te verzilveren. Geen coulance, verschuilen achter 'kosten' maar in werkelijkheid 100% winst maken op al die gene die niet binnen een jaar reageren. Geen wonder dat deze organisatie is niet aangesloten bij Stichting Keurmerk Cadeaukaarten waar wel redelijke voorwaarden gelden.

    Door: Oscar 11-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Kado verjaardag

    Duidelijke omschrijving en makkelijk te bestellen. Direct op mijn mail ontvangen.

    Door: Sheila 27-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bonbons maken

    Heel fijn om te bestellen. De bestelling wordt binnen een paar minuten netjes geleverd. Alvorens tot aankoop overgegaan gebeld met de klantenservice. Heel goed bereikbaar en werd netjes te woord gestaan. Belevenissen.nl is een echte aanrader.

    Door: Bente 22-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Flyboard les

    Als waarschuwing voor anderen koop hier aub niet! oplichters zijn het.
    Alternatief zou zijn groupon.nl veel betere klantenservice en bereid om mee te denken en te helpen in tegenstelling tot dit bedrijf.

    In verband met mijn examenperiode van school en daarna aansluitend een hernia aangegeven dat ik door de drukte en daarna de hernia de kadobon niet kon uitvoeren binnen het gestelde termijn, hierop gevraagd of ze het termijn konden verlengen of het geld terugstorten, hieraan hadden ze geen boodschap dit was mijn probleem en niet die van hun, ja ze konden hem verlengen de ticket voor €45 dit is nagenoeg de prijs van het kado zelf. Zolang alles prima verloopt misschien best een goed bedrijf maar als het iets anders loopt ben je de klos en dus gewoon een hoop geld kwijt.

    Door: Jurgen Grotenhuis 06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Huwelijkscadeau

    Snelle levering.
    super geholpen door een van jullie medewerkers 

    Door: Reddington 31-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Kadobon

    waar voor je geld. leuk kado om te geven. Niets op aan te merken!

    Door: Piroe 16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Giftcard

    Goede betrouwbare webshop met leuke cadeaus.

    Door: Mikey 04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Beleving

    Goed

    Door: Wieke 08-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Kadobon

    Hele gave cadeaus. Makkelijk ok te bestellen. We hebben het diner op de Berenboot ook al uitgevoerd. Was super geregeld.

    Door: Nancy 26-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    onredelijke algemene voorwaarden en handelen ook onredelijk

    Na vervaldatum van slechts een jaar is deze bon waardeloos, geen mogelijkheid tot verlengen oid.

    Door: Peter 13-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Leuke Moederdagcadeaus

    Last minute nog een moederdag cadeau nodig. Het was zo geregeld, top.

    Door: Chris 12-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Moderne webshop met leuke cadeaus

    Ik zocht een uniek kado. Via aanraden van vrienden bij Belevenissen.nl besteld. Cadeaubon gelijk per mail ontvangen. Heel fijn.

    Door: Tim 29-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Unieke cadeaus

    Zus had eerder hier besteld. Voor een verjaardag heb ik een paar leuke belevenissen gekocht. Vriendelijke klantenservice

    Door: Antonio 10-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Belevenissen.nl

    Uw beoordeling