Beekse Bergen Vakantiepark en Resort
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8

Totaal

8

Bestellen

8

Service

7,8

Prijs

7,2

Leveren

9
17 rating90 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

09-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Angelique

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort - Fantastische week gehad

6 persoons comfort tent voor met zijn 4tjes gebruikt.

Tent was netjes, alles wat je nodig hebt was er: 4 pits gasstel, keukenblad, kastjes, koelkast, diepvriesvak, verwarmingselement, wasrek, bestek, borden, bekers, pannen, 4 losse bedden en 2 persoonsbed, tafel en stoelen.

Het park is schoon en netjes en de douches en de wc prima worden vaak genoeg schoongemaakt.

In het zwembad Is genoeg te beleven, glijbaan, stroomversnelling en peuterbad.

Ook Is er animatie aanwezig zoals knutselen voor de kinderen, dansen en toneel.

Met de attractiepas die je krijgt kun je tijdens je verblijf onbeperkt naar beeksebergen en speelland en daar kun je met de bus boot of treintje naar toe.

Complimenten voor de schoonmaaksters, badmeester's, medewerkers van het park, safaripark en speelland, we troffen de meeste met een flinke dosis humor.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


16-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: fam. Blauw

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort - Verjaardag van onze jongste zoon in de jungle

Wij kwamen al jaren vaak in de Beekse Bergen, ditmaal hebben we ervoor gekozen wegens de verjaardag van onze jongste die gek met dieren is om er ook een nachtje te blijven slapen.

Nou, onze jongens hebben zich uitstekend vermaakt, we hebben het heerlijk gehad.

Het voordeel is ook dat je vroeger in het park bent en dan is het rustig en zie je meer dieren. En het is veel spannender.

Wij overwegen het volgend jaar nog eens te doen, ook al is het geheel wel prijzig om vaak te doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-05-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jansje

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort - Slecht veblijf

Wij zijn een weekend naar beekse bergen gegaan en zijn in een huisje in het park verbleven, in een jungalow.
Toen we aankwamen was het al meteen goed te zien dat het niet erg goed onderhouden/schoongemaakt was. De wc stonk en er lag nog popcorn achter de bank.
Huisje zelf was redelijk, er was een wasmachine aanwezig!
De bedden waren best smal en het waren stapelbedden, dus een zespersoons huisje is eigenlijk niet geschikt voor zes volwassenen.

Toen we zondagavond weer wouden afreizen was de receptie al dicht. We hebben heel wat moeite moeten doen om met de auto's het terrein op te kunnen om de koffers in te laden, en van het terrein af komen was weer net zo een gedoe. Dat vonden wij persoonlijk ook nogal vreemd aangezien er wel meer mensen op een zondag avond af willen reizen

Het park zelf was erg leuk maar niks verrassends of anders, over het algemeen vrij standaard.

Ik zal hier niet meer terugkomen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Elsa van Lier

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort - Vroeg de jungle in

Heel leuk om te blijven slapen in het park, dan kun je dag weer vroeg de jungle in!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: fam.vanDuin

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort - Net dat beetje extra

Overnachten in een safaripark geeft dat net dat beetje extra. Zo ben je nog meer eventjes in Afrika, heel bijzonder!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Adriaan

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort - Prijs valt heel erg mee!

Net zo duur als een gewone dierentuin maar hier mag je rondrijden dat is toch veel gaver? ik dacht altijd dat dit echt 100 euro was ofzo maar dat valt heel erg mee!! Tis maar 21,50!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: de Visser

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort - leuke dag

Leuke dag gehad vandaag in de Beekse Bergen! Prachtig weer ook, gelukje!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Met de familie

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort - Met de familie

Ontzettend genoten van een dagje Beekse Bergen. Afrika is voor ons onbetaalbaar als gezin, maar dit was ook erg leuk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jacob Dubbelaar

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort - Helemaal top!

Erg leuk voor de kinderen. Een dagje met mijn kinderen geweest en was echt een heel leuk uitje. Aanrader voor iedereen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Pimm

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort - Superleuke dag!!!

Het was heel leuk om met de auto door de savanne te rijden in het Safaripark!!! Ik hoop dat wij gauw weer gaan. Maar dan moet het wel weer mooi weer zijn, want dan is het leuker!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Portucasa.nl

    Portucasa.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • La Taha Vakantiehuizen

    La Taha Vakantiehuizen

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • House of Britain

    House of Britain

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,8Lees ervaringen

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Beekse Bergen Vakantiepark en Resort?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Beekse Bergen Vakantiepark en Resort

Altijd al naar Afrika gewild, maar is het er om wat voor reden dan ook nooit van gekomen? Dan is er nu een kans voor u! Het mooie is dat u helemaal niet naar Afrika hoeft, maar alleen hoeft af te reizen naar het Brabantse land. In Hilvarenbeek vindt u vakantiepark De Beekse Bergen, waar u een bezoek brengt aan de dieren uit Afrika. U heeft vast wel eens van het attractiepark gehoord. Ruim 1250 dieren zijn in het park te vinden die vrij rondlopen, net als in Afrika. U kunt de dieren niet alleen lopend bekijken, maar u kunt ook op een echte autosafari of bootsafari gaan! Naast dit attractiepark is er ook een vakantiepark, waar u gezellig met uw vrienden of familie vakantie kunt vieren. Bent u ook zo benieuwd naar ervaringen van andere gasten? Lees dan nu verder op NederlandReview!

Over Beekse Bergen-Libéma
Vakantiepark Beekse Bergen zorgt ervoor dat u helemaal in Afrikaanse sferen komt. Er zijn verschillende arrgangementen te boeken. U kunt kiezen uit verschillende vakantiehuizen, zoals een chalet, bungalow of zelfs een groepsbungalow waar u met 16 personen in kan! Als u meer van kamperen houdt dan is dit ook mogelijk in Vakantiepark Beekse Bergen, want u kunt een parkeerplek boeken zodat u zelf uw tentje op kunt zetten. Zelfs wanneer u wel wilt kamperen, maar niet beschikt over een tent is het mogelijk om een tent te huren. En dit hoeft geen gewoon tentje te zijn, maar u kunt zelfs gaan voor de Comfort Plus, een bungalowtent waar u in alle gemakken bent voorzien, zoals bedden een leefruimte en zelfs een douchecabine.

Een kijkje van bezoekers in de beekse bergen!

Diensten
Vakantiepark Beekse Bergen zorgt ervoor dat u en uw kinderen, andere familieleden of vrienden de tijd van hun leven hebben. Naast het gewone vakantiepark kunt u ook kiezen voor SafariCamp. Dit SafariCamp ligt naast het attractiepark, waardoor u binnen no time in het park bent en tussen de dieren staat. Er is zelfs een pendeltreintje, die u gelijk naar het park brengt. Beekse Bergen zorgt ook voor een attractiepas. Dit zorgt ervoor dat u naar zeven verschillende attracties kunt in de omgeving van het vakantiepark! Na uw verblijf behoudt u deze attractiepas en die is goed voor een korting van wel 25% op die attractieparken. U heeft hiermee ook toegang tot een echt junglezwembad van het vakantiepark tijdens uw verblijf.

Klachten
Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren, maar wilt u zeker weten of u uw vakantie bij de Beekse Bergen wilt boeken? Hoe zien de accommodaties eruit? Is het schoon? Hoe is de service die verleend wordt vanuit het vakantiepark? Hoe wordt er met eventuele klachten om gegaan? NederlandReview kan u geen antwoord op deze vragen geven, maar aan de hand van de reviews hopen wij dat u een duidelijk beeld van het park krijgt.
Heeft u ervaring met Vakantiepark Beekse Bergen, schroom dan niet om uw mening nu te delen!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!