NederlandReview

  Ervaringen Beach Resort Makkum

  Even heerlijk ontspannen met een vakantie aan het Nederlandse IJsselmeerstrand, dat klinkt natuurlijk geweldig. Bij Beach Resort Makkum kan het allemaal. Het vakantiepark heeft voor iedereen een geschikte accommodatie om even te kunnen ontsnappen aan alle verplichtingen van het dagelijkse leven. Een vakantie in Nederland heeft namelijk net zoveel te bieden als een vakantie in Spanje of Frankrijk. Waarom probeer je het niet een keer uit? Je vindt hier de recensies van vakantiegangers die al terug zijn van een vakantie bij Beach Resort Makkum. Lees alles over hun ervaringen en ontdek of jij je volgende vakantie gewoon in Nederland moet boeken.

  Over Beach Resort Makkum

  Het vakantiepark van Beach Resort Makkum ligt aan het Friese IJsselmeerstrand. Het park heeft meer dan 200 bungalows, die ingedeeld zijn in 10 verschillende types. Je kunt kiezen voor een comfortabele bungalow voor je gezin of een luxe bungalow voor je hele vriendengroep. Ook heeft het park twee grote appartementencomplexen met in totaal 52 verschillende appartementen. Of je nu reist met een klein budget of meer kunt uitgeven. Iedereen kan bij Beach Resort Makkum terecht.


  Neem vast een kijkje bij het vakantiepark van Beach Resort Makkum.

  Accommodaties Beach Resort Makkum

  De website van het vakantiepark heeft een uitgebreide zoekfunctie op hun gasten altijd de perfecte accommodatie te kunnen bieden. Door verschillende zoekfilters kun je eenvoudig jouw voorkeuren kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een privésauna, jacuzzi, whirlpool of DVD-speler. Alle accommodaties zijn privé-bezit en hebben daarom een eigen sfeer en bieden allemaal andere mogelijkheden voor gasten.

  Omgeving Beach Resort Makkum

  Het vakantiepark ligt naast een prachtig Fries vissersplaatsje en is omringd door water en natuurgebied. Het vakantiepark is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen wandelvakantie, maar ook de vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur zijn bij het park op de juiste plek. De omgeving biedt mogelijkheden om te kitesurfen of windsurfen, je kunt genieten van een boottocht of een middag gaan zeilen. Het park is ook populair om haar grote hoeveelheden snoek, baars en karper. Ook voor de vissers is Beach Resort Makkum dus een geschikte vakantiebestemming.

  Klachten Beach Resort Makkum

  Wil het boeken niet lukken? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Beach Resort Makkum. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. De website heeft een contactformulier. Bij het formulier staat ook het telefoonnummer en het e-mailadres vermeld om zelf contact op te nemen. Je kunt bij Beach Resort Makkum echter ook gebruikmaken van WhatsApp en met je mobiel een appje sturen. Het vakantiepark is ook actief op Social Media. Beach Resort Makkum is te vinden op Facebook, Instagram en Twitter.

  Jouw ervaringen met Beach Resort Makkum

  Heb jij een heerlijke vakantie gehad in het park? Of was jouw vakantie een minder groot succes? Schrijf dan een review en geef jouw mening. Je kunt in je review alles kwijt. Vertel over het boekingsproces, het verblijf in het park of de klantenservice. Jouw beoordeling helpt nieuwe gasten om de best keuze te maken voor hun vakantie.

  Beach Resort Makkum heeft luxe bungalows en appartementen, maar wat vinden klanten van het vakantiepark? Lees hun reviews en beoordelingen hier.

  Beach Resort Makkum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Beach Resort Makkum

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Beach Resort Makkum een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Beach Resort Makkum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beach Resort Makkum actief?

  Beach Resort Makkum is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Groepsreizen, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beach Resort Makkum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.