NederlandReview

    Ervaringen Baja Bikes

    Wanneer je op reis gaat en een stad in het buitenland wilt gaan bezoeken wil je natuurlijk niets missen van de leukste plekjes. De belangrijkste staan vaak wel op de kaart, maar als wandelaar kom je niet zo ver. Baja Bikes biedt daarom in ruim 80 steden in verschillende landen fietstours aan met een Nederlandssprekende gids, zo weet je zeker dat je de Eiffeltoren niet mist in Parijs, maar je ontdekt ook andere bezienswaardigheden die de gemiddelde toerist over het hoofd ziet. Ook kun je bij hen een fiets huren en zelf op onderzoek uit gaan. Wat anderen van de fietstours en fietsverhuur van Baja Bikes vinden lees je hier.

    Over Baja Bikes
    In 2005 is Baja Bikes begonnen met het aanbieden van fietstours in het Nederlands door Barcelona. Op deze manier lieten zij Nederlanders de stad zien in een fietstour van ongeveer drie uur. Dit sloeg erg aan, waardoor Baja Bikes besloot uit te breiden naar Valencia en Madrid. Omdat dit ook weer succesvol was, startten ze ook in Rome, Londen, Berlijn en Parijs. Daarna volgden New York, Amsterdam, Rio de Janeiro, etc. Zij gingen ook fietsen verhuren en wandeltours aanbieden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een marktleider in fietstours en fietsverhuur, met ruim 80 Baja Bikes-steden wereldwijd. Zij hebben hoofdkantoren in Amsterdam en Barcelona.


    Oorlogsveteraan Jeff Benrud op zijn Honda dirt bike in de Baja 1000

    Diensten
    Fietstour met gids
    Het boeken doe je eenvoudig online

    • Kies je stad
    • Kies je favoriete tour
    • Kies je datum om de tour te doen
    • Vul je gegevens in
    • Bevestig de boeking

    De boekingsbevestiging ontvang je per e-mail met de benodigde informatie (o.a. startpunt, noodnummer, datum en vertrektijd). Deze bevestigingsmail is tegelijkertijd je ‘deelnameticket’. Je betaalt op locatie.

    Fietstour zonder gids (Fietsverhuur)

    • Kies je stad
    • Kies één van de fietshuur-opties
    • Selecteer de dag dat je de fiets(en) komt ophalen
    • Vul het aantal fietsen en huurdag(en) in
    • Vul je persoonlijke gegevens in
    • Bevestig de boeking

    Ook hiervan ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging, met alle informatie. Dit is meteen je ‘huurticket’. Ook hiervoor hoef je pas te betalen op locatie.

    Behalve online, kun je ook een fietstour of fietsverhuur per e-mail, WhatsApp of telefonisch reserveren.

    Wandeltours
    Je kunt bij Baja Bikes ook een wandeltour boeken onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Een leuke en leerzame manier om een stadsdeel of wijk te leren kennen. Naast algemene wandelingen kun je ook kiezen voor specials zoals een tapas wandeltour of de shopping tour. Momenteel worden deze aangeboden in 13 steden waaronder Barcelona, Londen, Parijs, Rome, Praag, etc.

    Online entreetickets boeken
    Om tijd te besparen als je eenmaal op de locatie bent, biedt Baja Bikes ook een aantal online entreetickets aan. Zo kun je tijdens een fietstocht door de stad een bezienswaardigheid bezoeken zonder dat je in de rij moet gaan staan.

    Klachten
    Als je te laat komt, verhinderd bent of je tour wilt verzetten dan kun je contact opnemen met het nummer dat in de boekingsbevestiging staat. Voor andere vragen, klachten of opmerkingen kun je contact leggen met Baja Bikes via e-mail, telefoon of WhatsApp.

    Jouw mening ook op NederlandReview!
    Laat ook weten wat jij van de service van Baja Bikes vindt. Zou jij het aan iedereen aanraden, vond je ze te duur of voldeed de tour niet aan je verwachting? Laat dan hier jouw mening achter!

    Lees de ervaringen van andere toeristen die met Baja Bikes een fietstour maakten in een populaire toeristenstad in het buitenland, ook iets voor jou?

    Baja Bikes
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    8,6
    67% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,4

    Service

    8,8

    Prijs

    7,8

    Leveren

    8,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Voortaan altijd Baja Bikes!

    Sjack 10-11-2018

    Voor de eerste keer met Baja Bikes mee gefiets door València, en zeker niet voor de laatste keer. We gaan nu ook in Málaga
    met Baja Bikes fietsen en willen dit in alle steden gaan doen waar ze zijn gevestigd en waar we nog zullen komen! Wij vonden het helemaal ????

    Sjack10-11-2018

    Waar vraagtekens staan had TOP moeten staan!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fiets Tour Valencia

    Peter & Marril08-11-2018

    We hebben een prachtige fiets tour gehad door Valencia met onze Nederlandse gids Chantal. Ze vertelde ons van alles bij de hoogte punten van deze tour. We hadden ook prachtig weer in November.
    De tocht door de droog gelegde rivier was prachtig en het eindpunt zeker. De fietsen waren goed en na de tocht hebben we de fietsen nog een paar uur verder gehuurd om naar het strand te rijden waar ook een mooie Boulevard is.
    Valencia is zeker een fiets tocht waard Super

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Baja Bikes! Ik boek nergens anders meer!

    Petra Dolman06-11-2018

    Marrakesh. Samen met een vriendin de fietstocht door Marrakesh geboekt. Netjes een half uur van te voren aanwezig dachten we. Niemand van Baja aanwezig maar ook geen andere fietsers. Gebeld met een mevrouw van Baja Bikes die het uit ging zoeken. Bleek dat onze telefoons wel de tijd een uur naar achter hadden gezet maar wij niet door hadden dat het de tijd in Marokko niet was gewijzigd ten opzichte van de tijd in Nederland en wij dus een uur te laat waren!! Vreselijk gênant maar.............Baja Bikes is echt geweldig!!!! Zij stuurde Tariq op zijn mountain bike om ons op te halen en wij kregen allebei een fiets en Tariq nam ons mee op korte stops om alsnog te zien wat onze groep al had gezien. Groep was net aan het koffie drinken en zo konden wij alsnog aansluiten op echt een super gave fiets tour door Marrakesh. Die was ook zeker een aanrader door alle steegjes en langs de mainstreet maar...Baja Bikes, jullie verdienen echt een pluim! Wat fantastisch opgelost door iets wat echt onze schuld was. Heb eerder een tour door Parijs gedaan met jullie maar ik boek echt nooit ergens anders meer dan bij jullie. Jullie tochten zijn geweldig maar jullie service is echt top!!!!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Baja Bikes! Ik boek nergens anders meer!

    Petra Dolman06-11-2018

    Marrakesh. Samen met een vriendin de fietstocht door Marrakesh geboekt. Netjes een half uur van te voren aanwezig dachten we. Niemand van Baja aanwezig maar ook geen andere fietsers. Gebeld met een mevrouw van Baja Bikes die het uit ging zoeken. Bleek dat onze telefoons wel de tijd een uur naar achter hadden gezet maar wij niet door hadden dat het de tijd in Marokko niet was gewijzigd ten opzichte van de tijd in Nederland en wij dus een uur te laat waren!! Vreselijk gênant maar.............Baja Bikes is echt geweldig!!!! Zij stuurde Tariq op zijn mountain bike om ons op te halen en wij kregen allebei een fiets en Tariq nam ons mee op korte stops om alsnog te zien wat onze groep al had gezien. Groep was net aan het koffie drinken en zo konden wij alsnog aansluiten op echt een super gave fiets tour door Marrakesh. Die was ook zeker een aanrader door alle steegjes en langs de mainstreet maar...Baja Bikes, jullie verdienen echt een pluim! Wat fantastisch opgelost door iets wat echt onze schuld was. Heb eerder een tour door Parijs gedaan met jullie maar ik boek echt nooit ergens anders meer dan bij jullie. Jullie tochten zijn geweldig maar jullie service is echt top!!!!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Baja Bikes Turijn

    Bert van der Horst15-08-2018

    Afgelopen weekend een fantastische rondleiding van maar liefst 3,5 uur gehad in het prachtige Turijn. Onze gids, Francesco, was zeer goed geïnformeerd en maakte er een prachtige tocht van. Onderhoudend, grappig en goed opgebouwd verhaal. De uren vlogen werkelijk voorbij. Wat een waardevolle ochtend!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte ervaring Fietstocht in New York

    Ron de Vries16-05-2018

    Mooie fietstocht geboekt bij Baja Bikes. Helaas in New York ondergebracht bij rolling orange bikes. Slechte fietsen (oud, en defecte versnellingen, en helaas helemaal verrot geregend en zoals beschreven in de boeking zouden er poncho's geleverd worden "NIET DUS" . Als je wilde stoppen moest je maar contact op nemen met BajaBikes of je je geld terug kon krijgen. JAMMER JAMMER maar helaas nooit meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Ervaring met Baja Bikes

    T.Blokker05-05-2018

    Fietstocht gemaakt in Berlijn onderleiding van Pieter, geweldig was dat. De wijze van informatie overdracht was boeiend, beeldend en interessant, een aanrader als je Berlijn bezoekt. Hierna ga je met andere ogen en veel meer plezier Berlijn beleven.
    De fietsen zijn van uitstekende kwaliteit en service uitstekend.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Te weinig details

    Jo15-01-2018

    We hebben een fietstocht gedaan in Marrakesh. Het was leuk maar zeker het geld niet waard. We zijn langs een aantal gebouwen gefietst en helaas wist de gids niets meer te vertellen dan dat ik zelf gelezen had op de eerste de beste site. Dat vond ik jammer, temeer omdat ik gevraagd had om leuke details en leuke wetenswaardigheden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    echt een aanrader.

    Marthe01-06-2017

    Heeerlijke fietsvakantie gehad die we hadden geboekt bij Baja Bikes. Een tip van een vriendin.

    Voor iedereen die eens wat anders wil en eens een goede actieve vakantie wil ondernemen echt een aanrader.

    Wij zijn zeker geen wielrenners of zeer ervaren, toch was het voor ons zeer goed te doen en een zeer goede ervaring!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Baja Bikes

    Uw beoordeling