NederlandReview

    Ervaringen Baja Bikes

    Wanneer je op reis gaat en een stad in het buitenland wilt gaan bezoeken wil je natuurlijk niets missen van de leukste plekjes. De belangrijkste staan vaak wel op de kaart, maar als wandelaar kom je niet zo ver. Baja Bikes biedt daarom in ruim 80 steden in verschillende landen fietstours aan met een Nederlandssprekende gids, zo weet je zeker dat je de Eiffeltoren niet mist in Parijs, maar je ontdekt ook andere bezienswaardigheden die de gemiddelde toerist over het hoofd ziet. Ook kun je bij hen een fiets huren en zelf op onderzoek uit gaan. Wat anderen van de fietstours en fietsverhuur van Baja Bikes vinden lees je hier.

    Over Baja Bikes

    In 2005 is Baja Bikes begonnen met het aanbieden van fietstours in het Nederlands door Barcelona. Op deze manier lieten zij Nederlanders de stad zien in een fietstour van ongeveer drie uur. Dit sloeg erg aan, waardoor Baja Bikes besloot uit te breiden naar Valencia en Madrid. Omdat dit ook weer succesvol was, startten ze ook in Rome, Londen, Berlijn en Parijs. Daarna volgden New York, Amsterdam, Rio de Janeiro, etc. Zij gingen ook fietsen verhuren en wandeltours aanbieden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een marktleider in fietstours en fietsverhuur, met ruim 80 Baja Bikes-steden wereldwijd. Zij hebben hoofdkantoren in Amsterdam en Barcelona.


    Oorlogsveteraan Jeff Benrud op zijn Honda dirt bike in de Baja 1000

    Diensten

    Fietstour met gids
    Het boeken doe je eenvoudig online

    • Kies je stad
    • Kies je favoriete tour
    • Kies je datum om de tour te doen
    • Vul je gegevens in
    • Bevestig de boeking

    De boekingsbevestiging ontvang je per e-mail met de benodigde informatie (o.a. startpunt, noodnummer, datum en vertrektijd). Deze bevestigingsmail is tegelijkertijd je ‘deelnameticket’. Je betaalt op locatie.

    Fietstour zonder gids (Fietsverhuur)

    • Kies je stad
    • Kies één van de fietshuur-opties
    • Selecteer de dag dat je de fiets(en) komt ophalen
    • Vul het aantal fietsen en huurdag(en) in
    • Vul je persoonlijke gegevens in
    • Bevestig de boeking

    Ook hiervan ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging, met alle informatie. Dit is meteen je ‘huurticket’. Ook hiervoor hoef je pas te betalen op locatie.

    Behalve online, kun je ook een fietstour of fietsverhuur per e-mail, WhatsApp of telefonisch reserveren.

    Wandeltours

    Je kunt bij Baja Bikes ook een wandeltour boeken onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Een leuke en leerzame manier om een stadsdeel of wijk te leren kennen. Naast algemene wandelingen kun je ook kiezen voor specials zoals een tapas wandeltour of de shopping tour. Momenteel worden deze aangeboden in 13 steden waaronder Barcelona, Londen, Parijs, Rome, Praag, etc.

    Online entreetickets boeken

    Om tijd te besparen als je eenmaal op de locatie bent, biedt Baja Bikes ook een aantal online entreetickets aan. Zo kun je tijdens een fietstocht door de stad een bezienswaardigheid bezoeken zonder dat je in de rij moet gaan staan.

    Klachten

    Als je te laat komt, verhinderd bent of je tour wilt verzetten dan kun je contact opnemen met het nummer dat in de boekingsbevestiging staat. Voor andere vragen, klachten of opmerkingen kun je contact leggen met Baja Bikes via e-mail, telefoon of WhatsApp.

    Jouw mening ook op NederlandReview!

    Laat ook weten wat jij van de service van Baja Bikes vindt. Zou jij het aan iedereen aanraden, vond je ze te duur of voldeed de tour niet aan je verwachting? Laat dan hier jouw mening achter!

    Lees de ervaringen van andere toeristen die met Baja Bikes een fietstour maakten in een populaire toeristenstad in het buitenland, ook iets voor jou?

    Baja Bikes
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    7,8
    52% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,6
    Service
    rating
    7,6
    Prijs
    rating
    7,4
    Leveren
    rating
    7,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Fietstocht Rome

    Vond de tocht tegenvallen en de groep te groot. Materiaal viel tegen. Gids Marloes was wel leuk.

    Door: Dinph18-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    Fiets excursie

    Helemaal tevreden over alles. Al meerdere keren via baja bikes fietsten gehuurd tijdens onze vakanties. Altijd perfect in orde

    Door: Diana17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Fietstoer met gids Sevilla

    Allereerst wil ik zeggen dat Lars onze gids top was zo ook de route. De fiets van mijn man was echt waardeloos! we hadden toevallig iemand mee (ook een klant) die er verstand van heeft maar het euvel tijdens de tour niet kon verhelpen. Gids belde om nieuwe fietsen maar die kregen we van de dame die het regelde niet. Toch de tour afgemaakt wat moet je anders... Op het eindpunt werd mijn man nog net niet voor leugenaar uitgemaakt en excuses ho maar, ze ging het opnemen met de baas, daar hebben wij niks aan. Voor ons geen bajabikes meer wat een k.t bedrijf in Sevilla.

    Door: isa bal05-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Palma Mallorca

    Geboekt voor Nederlandse gids en dat was ook zo tot er 2 Canadezen in de groep kwamen werd de tour in het Engels gedaan er werd vanuit gegaan dat wij het als Nederlanders dan moeten snappen en weinig gezien voor een best prijzige tour

    Door: Linda04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Highlight fietstoer door Kopenhagen

    We hebben een last minute booking gedaan voor een 3 uur durende fietstoer door Kopenhage. Onze Belgische gids Marije heeft ons bijzonder goed rondgeleid, ze heeft paar spelletjes onderweg en geeft goed uitleg. Ook paar goede tips voor lunch en diner adresjes gekregen van haar.

    Door: Sjoerd Dijkstra27-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Berlijn Highlights

    Geweldige tour gemaakt met Nederlandse gids Almar. Bevlogen gids met enthousiaste verhalen tijdens de tour! Gids kent de geschiedenis heel goed, zorgde ook voor interactie met jong en oud......hele leuke middag gehad!!

    Door: John en Ellen15-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Fietstour

    Vandaag een fietstour door Praag gehad met gids Nancy, ondanks de warmte een hele leuke tour gehad met heel veel interessante informatie waar we de komende dagen zelf mee verder kunnen. Deze tour is zeker een aanrader.

    Door: Ron Makkinje12-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Fietstour Málaga

    Wat hebben we genoten van onze fietstour in Málaga. De spontane Jill maakte deze tocht onvergetelijk.
    Overal had ze n mooi en leuk verhaal. Wat haar grootste pluspunten zijn: spontaniteit, kennis van en liefde voor de stad en niet te vergeten haar superduidelijke stem. Top Jill

    Door: Herman & Thanja Rijsdijk05-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Palma mallorca

    Te dure toer voor de weinig gedeelde feitjes,tips etc. Gids matige kennis van de historie van Mallorca.
    Ook in Engels terwijl we Nederlands hadden geboekt.
    Betere optie is om te boeken bij free tours waar zeer veel kennis aanwezig is en het commerciële aspect minde speelt.kortom zou deze toer niet aanbevelen.
    Andre Mimpen

    Door: Mimpen29-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Paspoort achterlaten

    Wij wilden voor een week 2 fietsen huren op Malta, tot we zagen dat je naast de 50 euro borg ook voor elke fiets een ID of paspoort moet achterlaten. Dat vonden wij nogal bijzonder, want je gaat toch niet voor een week zonder identiteitsbewijs op pad in het buitenland? Dus wij hebben Baja Bikes gebeld, en de mevrouw aan de lijn vond het een zeer merkwaardige opmerking van ons en gaf het bericht "Zo werkt het nu eenmaal". Ook had ze "Nog nooit eerder deze vraag gehad", dus ik ben toch wel erg benieuwd hoe ander mensen dat in het buitenland hebben gedaan.....

    Door: Caitlin Salzmann23-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Gezellig

    Afgelopen week een fiets tour gedaan bij Baja bikes in Valencia. Wij hadden samen met nog twee leuke nederlandse stellen de nederlandse gids Eric. Deze jongen is erg goed, gezellig en professioneel Zeker een aanrader.

    Door: Isoroks@home.nl06-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Niet wat we verwacht hadden

    Wij hadden een fietstocht in Central Park geboekt.
    Er stonden kwalitatief slechte oranje fietsen klaar.
    Helaas kwam ook de regen met bakken naar beneden.Hier kan niemand iets aan doen maar de beloofde poncho's waren vieze plakkerige gescheurde zakken.
    Door het slechte weer een korte tocht door Central Park gemaakt.
    We hebben veel gelopen en weinig gezien.
    Na afloop geen compensatie.
    Al bij al geen aanrader.

    Door: Els26-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Voortaan altijd Baja Bikes!

    Voor de eerste keer met Baja Bikes mee gefiets door València, en zeker niet voor de laatste keer. We gaan nu ook in Málaga
    met Baja Bikes fietsen en willen dit in alle steden gaan doen waar ze zijn gevestigd en waar we nog zullen komen! Wij vonden het helemaal ????

    Door: Sjack 10-11-2018
    Sjack10-11-2018

    Waar vraagtekens staan had TOP moeten staan!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Fiets Tour Valencia

    We hebben een prachtige fiets tour gehad door Valencia met onze Nederlandse gids Chantal. Ze vertelde ons van alles bij de hoogte punten van deze tour. We hadden ook prachtig weer in November.
    De tocht door de droog gelegde rivier was prachtig en het eindpunt zeker. De fietsen waren goed en na de tocht hebben we de fietsen nog een paar uur verder gehuurd om naar het strand te rijden waar ook een mooie Boulevard is.
    Valencia is zeker een fiets tocht waard Super

    Door: Peter & Marril08-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Baja Bikes! Ik boek nergens anders meer!

    Marrakesh. Samen met een vriendin de fietstocht door Marrakesh geboekt. Netjes een half uur van te voren aanwezig dachten we. Niemand van Baja aanwezig maar ook geen andere fietsers. Gebeld met een mevrouw van Baja Bikes die het uit ging zoeken. Bleek dat onze telefoons wel de tijd een uur naar achter hadden gezet maar wij niet door hadden dat het de tijd in Marokko niet was gewijzigd ten opzichte van de tijd in Nederland en wij dus een uur te laat waren!! Vreselijk gênant maar.............Baja Bikes is echt geweldig!!!! Zij stuurde Tariq op zijn mountain bike om ons op te halen en wij kregen allebei een fiets en Tariq nam ons mee op korte stops om alsnog te zien wat onze groep al had gezien. Groep was net aan het koffie drinken en zo konden wij alsnog aansluiten op echt een super gave fiets tour door Marrakesh. Die was ook zeker een aanrader door alle steegjes en langs de mainstreet maar...Baja Bikes, jullie verdienen echt een pluim! Wat fantastisch opgelost door iets wat echt onze schuld was. Heb eerder een tour door Parijs gedaan met jullie maar ik boek echt nooit ergens anders meer dan bij jullie. Jullie tochten zijn geweldig maar jullie service is echt top!!!!!!!!!

    Door: Petra Dolman06-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Baja Bikes! Ik boek nergens anders meer!

    Marrakesh. Samen met een vriendin de fietstocht door Marrakesh geboekt. Netjes een half uur van te voren aanwezig dachten we. Niemand van Baja aanwezig maar ook geen andere fietsers. Gebeld met een mevrouw van Baja Bikes die het uit ging zoeken. Bleek dat onze telefoons wel de tijd een uur naar achter hadden gezet maar wij niet door hadden dat het de tijd in Marokko niet was gewijzigd ten opzichte van de tijd in Nederland en wij dus een uur te laat waren!! Vreselijk gênant maar.............Baja Bikes is echt geweldig!!!! Zij stuurde Tariq op zijn mountain bike om ons op te halen en wij kregen allebei een fiets en Tariq nam ons mee op korte stops om alsnog te zien wat onze groep al had gezien. Groep was net aan het koffie drinken en zo konden wij alsnog aansluiten op echt een super gave fiets tour door Marrakesh. Die was ook zeker een aanrader door alle steegjes en langs de mainstreet maar...Baja Bikes, jullie verdienen echt een pluim! Wat fantastisch opgelost door iets wat echt onze schuld was. Heb eerder een tour door Parijs gedaan met jullie maar ik boek echt nooit ergens anders meer dan bij jullie. Jullie tochten zijn geweldig maar jullie service is echt top!!!!!!!!!

    Door: Petra Dolman06-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Baja Bikes Turijn

    Afgelopen weekend een fantastische rondleiding van maar liefst 3,5 uur gehad in het prachtige Turijn. Onze gids, Francesco, was zeer goed geïnformeerd en maakte er een prachtige tocht van. Onderhoudend, grappig en goed opgebouwd verhaal. De uren vlogen werkelijk voorbij. Wat een waardevolle ochtend!

    Door: Bert van der Horst15-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Slechte ervaring Fietstocht in New York

    Mooie fietstocht geboekt bij Baja Bikes. Helaas in New York ondergebracht bij rolling orange bikes. Slechte fietsen (oud, en defecte versnellingen, en helaas helemaal verrot geregend en zoals beschreven in de boeking zouden er poncho's geleverd worden "NIET DUS" . Als je wilde stoppen moest je maar contact op nemen met BajaBikes of je je geld terug kon krijgen. JAMMER JAMMER maar helaas nooit meer.

    Door: Ron de Vries16-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Ervaring met Baja Bikes

    Fietstocht gemaakt in Berlijn onderleiding van Pieter, geweldig was dat. De wijze van informatie overdracht was boeiend, beeldend en interessant, een aanrader als je Berlijn bezoekt. Hierna ga je met andere ogen en veel meer plezier Berlijn beleven.
    De fietsen zijn van uitstekende kwaliteit en service uitstekend.

    Door: T.Blokker05-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Te weinig details

    We hebben een fietstocht gedaan in Marrakesh. Het was leuk maar zeker het geld niet waard. We zijn langs een aantal gebouwen gefietst en helaas wist de gids niets meer te vertellen dan dat ik zelf gelezen had op de eerste de beste site. Dat vond ik jammer, temeer omdat ik gevraagd had om leuke details en leuke wetenswaardigheden.

    Door: Jo15-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Baja Bikes

    Uw beoordeling