NederlandReview

  Ervaringen Baja Bikes

  Wanneer je op reis gaat en een stad in het buitenland wilt gaan bezoeken wil je natuurlijk niets missen van de leukste plekjes. De belangrijkste staan vaak wel op de kaart, maar als wandelaar kom je niet zo ver. Baja Bikes biedt daarom in ruim 80 steden in verschillende landen fietstours aan met een Nederlandssprekende gids, zo weet je zeker dat je de Eiffeltoren niet mist in Parijs, maar je ontdekt ook andere bezienswaardigheden die de gemiddelde toerist over het hoofd ziet. Ook kun je bij hen een fiets huren en zelf op onderzoek uit gaan. Wat anderen van de fietstours en fietsverhuur van Baja Bikes vinden lees je hier.

  Over Baja Bikes
  In 2005 is Baja Bikes begonnen met het aanbieden van fietstours in het Nederlands door Barcelona. Op deze manier lieten zij Nederlanders de stad zien in een fietstour van ongeveer drie uur. Dit sloeg erg aan, waardoor Baja Bikes besloot uit te breiden naar Valencia en Madrid. Omdat dit ook weer succesvol was, startten ze ook in Rome, Londen, Berlijn en Parijs. Daarna volgden New York, Amsterdam, Rio de Janeiro, etc. Zij gingen ook fietsen verhuren en wandeltours aanbieden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een marktleider in fietstours en fietsverhuur, met ruim 80 Baja Bikes-steden wereldwijd. Zij hebben hoofdkantoren in Amsterdam en Barcelona.


  Oorlogsveteraan Jeff Benrud op zijn Honda dirt bike in de Baja 1000

  Diensten
  Fietstour met gids
  Het boeken doe je eenvoudig online

  • Kies je stad
  • Kies je favoriete tour
  • Kies je datum om de tour te doen
  • Vul je gegevens in
  • Bevestig de boeking

  De boekingsbevestiging ontvang je per e-mail met de benodigde informatie (o.a. startpunt, noodnummer, datum en vertrektijd). Deze bevestigingsmail is tegelijkertijd je ‘deelnameticket’. Je betaalt op locatie.

  Fietstour zonder gids (Fietsverhuur)

  • Kies je stad
  • Kies één van de fietshuur-opties
  • Selecteer de dag dat je de fiets(en) komt ophalen
  • Vul het aantal fietsen en huurdag(en) in
  • Vul je persoonlijke gegevens in
  • Bevestig de boeking

  Ook hiervan ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging, met alle informatie. Dit is meteen je ‘huurticket’. Ook hiervoor hoef je pas te betalen op locatie.

  Behalve online, kun je ook een fietstour of fietsverhuur per e-mail, WhatsApp of telefonisch reserveren.

  Wandeltours
  Je kunt bij Baja Bikes ook een wandeltour boeken onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Een leuke en leerzame manier om een stadsdeel of wijk te leren kennen. Naast algemene wandelingen kun je ook kiezen voor specials zoals een tapas wandeltour of de shopping tour. Momenteel worden deze aangeboden in 13 steden waaronder Barcelona, Londen, Parijs, Rome, Praag, etc.

  Online entreetickets boeken
  Om tijd te besparen als je eenmaal op de locatie bent, biedt Baja Bikes ook een aantal online entreetickets aan. Zo kun je tijdens een fietstocht door de stad een bezienswaardigheid bezoeken zonder dat je in de rij moet gaan staan.

  Klachten
  Als je te laat komt, verhinderd bent of je tour wilt verzetten dan kun je contact opnemen met het nummer dat in de boekingsbevestiging staat. Voor andere vragen, klachten of opmerkingen kun je contact leggen met Baja Bikes via e-mail, telefoon of WhatsApp.

  Jouw mening ook op NederlandReview!
  Laat ook weten wat jij van de service van Baja Bikes vindt. Zou jij het aan iedereen aanraden, vond je ze te duur of voldeed de tour niet aan je verwachting? Laat dan hier jouw mening achter!

  Lees de ervaringen van andere toeristen die met Baja Bikes een fietstour maakten in een populaire toeristenstad in het buitenland, ook iets voor jou?

  Baja Bikes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7,6
  60% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,8

  Service

  8

  Prijs

  6

  Leveren

  7,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Baja Bikes Turijn

  Bert van der Horst15-08-2018

  Afgelopen weekend een fantastische rondleiding van maar liefst 3,5 uur gehad in het prachtige Turijn. Onze gids, Francesco, was zeer goed geïnformeerd en maakte er een prachtige tocht van. Onderhoudend, grappig en goed opgebouwd verhaal. De uren vlogen werkelijk voorbij. Wat een waardevolle ochtend!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Slechte ervaring Fietstocht in New York

  Ron de Vries16-05-2018

  Mooie fietstocht geboekt bij Baja Bikes. Helaas in New York ondergebracht bij rolling orange bikes. Slechte fietsen (oud, en defecte versnellingen, en helaas helemaal verrot geregend en zoals beschreven in de boeking zouden er poncho's geleverd worden "NIET DUS" . Als je wilde stoppen moest je maar contact op nemen met BajaBikes of je je geld terug kon krijgen. JAMMER JAMMER maar helaas nooit meer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Ervaring met Baja Bikes

  T.Blokker05-05-2018

  Fietstocht gemaakt in Berlijn onderleiding van Pieter, geweldig was dat. De wijze van informatie overdracht was boeiend, beeldend en interessant, een aanrader als je Berlijn bezoekt. Hierna ga je met andere ogen en veel meer plezier Berlijn beleven.
  De fietsen zijn van uitstekende kwaliteit en service uitstekend.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Te weinig details

  Jo15-01-2018

  We hebben een fietstocht gedaan in Marrakesh. Het was leuk maar zeker het geld niet waard. We zijn langs een aantal gebouwen gefietst en helaas wist de gids niets meer te vertellen dan dat ik zelf gelezen had op de eerste de beste site. Dat vond ik jammer, temeer omdat ik gevraagd had om leuke details en leuke wetenswaardigheden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  echt een aanrader.

  Marthe01-06-2017

  Heeerlijke fietsvakantie gehad die we hadden geboekt bij Baja Bikes. Een tip van een vriendin.

  Voor iedereen die eens wat anders wil en eens een goede actieve vakantie wil ondernemen echt een aanrader.

  Wij zijn zeker geen wielrenners of zeer ervaren, toch was het voor ons zeer goed te doen en een zeer goede ervaring!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Baja Bikes

  Uw beoordeling