NederlandReview

  Ervaringen AV-Tours & Safaris

  Ontdek hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Laten we je hier eerst wat meer vertellen over dit bedrijf.

  Over AV-Tours & Safaris

  Engeland is te klein! Ik ga naar Afrika toe! Ik heb ruimte nodig. Het was Denys Fynch Hatton in de film Out of Africa, vlak voordat hij naar Kenia vertrok. Hij had natuurlijk gelijk. Afrika heeft die strakblauwe luchten en golvende savannen. Het is een leefgebied voor wilde dieren en natuurlijk een perfecte plek voor een mooie film. Ook de lange kustlijnen met mooie witte stranden en azuurblauwe oceaan is natuurlijk geweldig om te zien. Avonturiers, vorsten en natuurliefhebbers komen er graag. Afrika is een droom voor vele safari’s en natuurliefhebbers.


  Het bedrijf AV tours en safari’s is in 1994 opgericht door Ans Voskamp en David Kinyanjui Kuria. Het begon als een droom met een passie om de natuur te delen met anderen. Het groeide al snel uit tot een prachtig bedrijf met meerdere medewerkers en vestigingen in Kenia en Nederland. Het is een bedrijf wat kleinschalige groepsreizen organiseert tot mooie all-in fly in safari’s.

  In 2014 heeft Ans besloten om haar liefde vaarwel te zeggen. Ze ging met pensioen en Mathijs Dassel heeft haar opgevolgd. Hij werkt er al sinds 2005 en kent dus het bedrijf zeer goed.

  Putumayo Compilation - Afrikaanse muziek

  Diensten van AV-Tours & Safaris

  Ze bieden een ruim aanbod van verschillende reizen aan in verschillende landen. Het gaat onder andere om:
  • Groepsreis Kenia
  • Groepsreis Tanzania
  • Groepsreis Uganda
  • Groepsreis Rwanda

  Klachten, tips en complimenten over AV-Tours & Safaris

  Het is natuurlijk fijn om te weten, dat je ze altijd kunt benaderen met een vraag of opmerking. Hierdoor krijg je een goed gevoel en weet je dat bij een probleem ze ook voor je klaar staan.

  Heb jij ervaring met AV-Tours & Safaris?

  Jouw mening telt! Deel hem op NederlandReview. Laat anderen weten wat jij van AV-Tours & Safaris vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf.

  Lees hier reviews van klanten van AV-Tours & Safaris. Wil jij met AV naar oost- en zuidelijk Afrika voor een groepsreis of individuele rondreis? Bekijk hier hoe eerdere klanten hun service hebben ervaren!

  AV-Tours & Safaris
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AV-Tours & Safaris

  Uw beoordeling

  Rondreis Uganda en rondreis Kenia

  Wederom hebben wij genoten van een fantastische vakantie. In 2017 Uganda en onlangs Kenia. We hebben ontzettend veel gezien en beleefd. Verder mooie accommodaties, op perfecte locaties. Deskundige reisleiding en ervaren chauffeurs. Wij raden AV-Tours ten zeerste aan en zullen er zeker onze volgende Afrika-reis boeken!

  Door: Konijnenberg23-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Groepsrondreis door Afrika

  AV-Tours & Safaris heeft mij een onvergetelijke vakantie bezorgd. Ik ben weduwe en wilde altijd nog eens naar Afrika. Bij deze organisatie was de mogelijkheid aanwezig om een groepsreis te maken en dit heb ik dan ook gedaan. Ik heb echt super veel gezien en beleefd. Het is inmiddels al een paar maand geleden dat ik er geweest ben, maar ik denk er nog steeds iedere dag aan terug. Tijdens je rondreis gaat er een lokale gids mee, die je echt alles weet te vertellen over het land en de omgeving. Groot pluspunt is dat er ook Nederlandstalige reisleiding aanwezig is.

  Door: Mirre de Greef07-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Leuke reizen, maar weet niet waar ik moet beginnen

  De website ziet er op het eerste gezicht aantrekkelijk uit met leuke afbeeldingen, maar het blijkt al snel dat het een warboel is. Ik heb echt geen idee waar ik moet beginnen met zoeken. Overal kun je weer doorklikken en dat maakt het zoeken naar een vakantie bij AV-Tours & Safaris er niet bepaald makkelijker op. Dit weerhoudt mij er dan ook van om hier een vakantie te gaan boeken. De reizen zien er weliswaar aantrekkelijk uit, maar ik wil wel in één oogopslag kunnen zien waar ik aan toe ben en dat is hier duidelijk niet het geval.

  Door: Wilma P. 27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Onoverzichtelijke site

  Wat een ongelooflijk slechte website. De reis zag er top uit dus na veel moeite kunnen boeken online. Ik hoop niet dat de reis net zo lastig is. Want dan ben ik de pineut. Ik laat nog wel horen hoe het was! Wel de goedkoopste/beste reis hier die ik kon vinden na mijn internet zoektocht. Dus toch maar gedaan.

  Door: P.10-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is AV-Tours & Safaris een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over AV-Tours & Safaris. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AV-Tours & Safaris actief?

  AV-Tours & Safaris is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AV-Tours & Safaris gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.