NederlandReview

  Ervaringen Attractie- & Vakantiepark Slagharen

  Een dagje uit naar een pretpark is natuurlijk altijd leuk, maar bij sommige parken kun je ook logeren. Zoals bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen bijvoorbeeld. Is dit park geschikt voor het hele gezin, of alleen voor jongere kinderen? Hoe zijn de accommodaties, zijn deze schoon en comfortabel? Dit en meer lees je hier bij de reviews over dit park.

  Over Attractie- & Vakantiepark Slagharen

  Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een attractie- en vakantiepark in Slagharen, gemeente Hardenberg in Overijssel. Het park bestaat sinds 1963 en bestaat uit twee gebieden, die verbonden zijn door een Mainstreet met winkels en restaurants. Er zijn meer dan dertig attracties, waaronder twee achtbanen. Verder bestaat het park uit zes themagebieden: Yellowstone, Indian, Mexican, Wild West, New Orleans en Jules Adventureland. In het gedeelte van de entree staan attracties als de Apollo, Free Fall en Enterprise. In het noordelijke deel staat de Wild West Adventure, de achtbaan Gold Rush en Tomahawk. Aan de Mainstreet vind je het reuzenrad Big Wheel en de Sky Tower. Een kabelbaan boven Mainstreet met stations bij de Apollo en Kids Country verbindt de twee delen van het park. Op het vakantiepark staan stacaravan's en bungalows. Een ander deel van dit park heet Wigwamwereld Slagharen. Hier staan wigwamtenten en er is de waterspeelplaats Sunny Beach. Sinds 2002 is er naast deze wereld ook een camping die bij Attractiepark Slagharen hoort.


  America First? Netherlands Second! Want wij hebben Ponypark Slagharen. Arjen Lubach weet wat hij moet noemen om Nederland te promoten! 'They're the best ponies. They are.'

  Diensten

  In Slagharen kun je terecht voor een dagje Attractie- & Vakantiepark Slagharen, maar ook voor een weekend of midweek kun je hier een huisje of kampeerplaats boeken. Op de website van het park is veel informatie te vinden. Helemaal bovenaan in het bruine gedeelte kunt u de volgende informatie vinden: openingstijden, veelgestelde vragen, nieuws, contact en route.

  Hieronder zijn vier onderdelen te vinden:

  • Attractiepark: attracties, nieuw in 2017: Gold Rush, plattegrond, openingstijden, praktische informatie, entertainment, eten en drinken, shops en games, scholen, groepen, verjaardagsfeest, vakantiepark, waterpark en evenementen,
  • Vakantiepark: accommodaties, nieuw in 2017: Raccoon Lodge, camping, over het park, bij te boeken, omgeving, zwembaden, praktische informatie, aanbiedingen en vergelijk accommodaties.
  • Waterpark: openingstijden, praktische informatie, waterfaciliteiten, glijbanen en foto's.
  • Evenementen: Hier staan de komende evenementen op zoals Mardi Gras en bijv. het komende Paas- of Sinterklaasfeest.

  Je kunt op de website met korting entreetickets bestellen of een accommodatie boeken voor een paar dagen plezier.

  Klachten

  Attractie- & Vakantiepark Slagharen is van januari t/m maart gesloten. Daarna zijn ze iedere dag geopend, tot november en december. In die twee maanden zijn de openingsdagen- en tijden beperkt. Voor vragen en klachten kun je ze via WhatsApp bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Het nummer is: +31 6 2303 4126. Ook kun je online een contactformulier invullen of schrijven naar:
  Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  Postbus 10
  7776 ZG Slagharen
  Ze zijn telefonisch te bereiken op +31 52 368 30 00 op maandag t/m woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 09.00 tot 16.00 uur, en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

  Deel jouw mening over dit park!

  Ben je al vaker naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen geweest en kom je hier graag terug? Of vind je het niet zo leuk als je verwacht had? Hoe beviel jou de accommodatie die je had geboekt? Vertel ons alles over deze en meer dingen die jij ervaren hebt op deze plek. Hier hebben anderen profijt van.

  Lees beoordeligen en reviews van klanten en bezoekers van Attractie- & Vakantiepark Ponypark Slagharen! Hoe beoordelen zij en hun kinderen hun verblijf?

  Een dagje uit naar een pretpark is natuurlijk altijd leuk, maar bij sommige parken kun je ook logeren! Zoals bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen bijvoorbeeld! Is dit park geschikt voor het hele gezin, of alleen voor jongere kinderen? Hoe zijn de accommodaties, zijn deze schoon en comfortabel? Dit en meer lees je hier in de reviews op ErvaringenSite.

  Over Attractie- & Vakantiepark Slagharen

  Attractie- & Vakantiepark Slagharen park in Slagharen, in Hardenberg, Nederland. Het park werd in 1963 opgericht en bestaat uit twee gebieden, die verbonden zijn door een Mainstreet met winkels en restaurants. Er zijn meer dan dertig attracties, waaronder twee achtbanen. Het park bestaat uit zes themagebieden: Yellowstone, Indian, Mexican, Wild West, New Orleans en Jules Adventureland.

  Op het vakantiepark staan stacaravans en bungalows. Een ander deel van dit park heet Wigwamwereld Slagharen. Hier staan wigwamtenten en er is de waterspeelplaats genaamd Sunny Beach. Sinds 2002 is er naast deze wereld ook een camping bij Attractiepark Slagharen.


  Ontdek attractie- en vakantiepark Slagharen!

  Diensten

  Bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen kun je terecht voor een dagje uit met het hele gezin, maar ook voor een weekend of midweek kan je hier een vakantiehuisje of kampeerplaats boeken. Op de website van het park is veel informatie te vinden. Hier vindt je de vier grote onderdelen van attractie- & vakantiepark Slagharen.

  Attractiepark

  : attracties, nieuw in 2017: Gold Rush, plattegrond, openingstijden, praktische informatie, entertainment, eten en drinken, shops en games, scholen, groepen, verjaardagsfeest, vakantiepark, waterpark en evenementen,

  Vakantiepark

  : accommodaties, nieuw in 2017: Raccoon Lodge, camping, over het park, bij te boeken, omgeving, zwembaden, praktische informatie, aanbiedingen en vergelijk accommodaties.

  Waterpark

  : openingstijden, praktische informatie, waterfaciliteiten, glijbanen en foto's.

  Evenementen

  : Hier staan de komende evenementen op zoals Mardi Gras en bijv. het komende Paas- of Sinterklaasfeest.

  Je kunt op de website tickets bestellen met korting of een accommodatie boeken voor een paar dagen plezier.

  Klachten

  Attractie- & Vakantiepark Slagharen is van januari tot en met maart gesloten. Daarna zijn ze iedere dag geopend, tot november en december. In die twee maanden zijn de openingsdagen- en tijden beperkt. Voor vragen en klachten kun je ze via WhatsApp bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Het nummer is: +31 6 2303 4126. je kan ook online een contactformulier invullen of schrijven naar:
  Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  Postbus 10
  7776 ZG Slagharen
  Ze zijn telefonisch te bereiken op +31 52 368 30 00 op maandag t/m woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 09.00 tot 16.00 uur, en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

  Deel jouw mening over dit park!

  Ben je al vaker naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen geweest en kom je hier graag terug? Zijn er attracties die echt moét gedaan hebben? laat het weten! Zo geef je toekomstige bezoekers de nodige tips & tricks om alles uit het park te halen!

  Ben je van plan om naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen te gaan? Lees dan zeker enkele reviews! Ook op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5.2
  57% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Attractie- & Vakantiepark Slagharen

  Uw beoordeling

  Snel nog naar Slagharen nu ze nog pony's hebben

  Toen we hoorden dat ze bij Slagharen de pony's gaan weghalen, hebben wij voor onze dochter direct een weekendje geboekt, om nog tenminste een keer te genieten van de pony's daar en de bijzondere huisjes, want dat is voor ons echt het grote pluspunt geweest bij onze eerdere bezoekjes aan het park. Erg leuk en ook leerzaam om voor je eigen pony te zorgen en met dieren te leren omgaan.

  Erg jammer dat ze breken met dit concept, maar gelukkig kunnen we er nog een keertje heen. En ik blijf een stille hoop koesteren, en met mij onze dochter uiteraard, dat ze terugkomen op deze rare beslissing!

  Door: Valérie10-08-2017
  Smithd35828-03-2018

  This is a great blog, would you be involved in doing an interview about how you created it? If so email me! akbdebddeabdackd

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  SUPER weekend gehad

  SUPER weekend gehad. We zijn met de kinderen een weekend gegaan in een missouri huisje. Erg schoon en netjes (ook zeer ruim). Heel erg genoten van de attracties. Voor kleine kinderen een stuk geschikter dan bv duinrel of efteling. Net wat kindvriendelijker al die attracties waar ze allemaal in mogen ipv lengte ristricties etc. Dank slagharen! (Jammer dat er geen ponies meer zijn zoals vroeger toen ik klein was)

  Door: Maartje04-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Kampeerplaats

  Dit jaar stond mijn zus op colorado city in een stacaravan en wij met de caravan op de camping van slagharen.
  Ik ga er nooit meer terug!
  De stacaravan viel bijna van ellende uit elkaar, schandalig dat daar nog 1300 euro voor 2 weken voor gevraagd wordt.

  De camping is tot laat rumoerig met veel geschreeuw en muziek om je heen.

  Na 4 dagen snel weggereden om er nooit meer terug te keren.

  Door: Kirsten11-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  4 personen in pretpark

  Wat een aanfluiting. We hebben het halve land afgereisd om hier te komen. 1 van de 2 kinderen kon slechts een attractie vinden die hem leuk leek. Halverwege de rit had hij alweer spijt van die keuze. De ander is helemaal nergens in geweest. We zijn 2 keer het hele park overgelopen en stonden binnen anderhalf uur weer buiten.

  Kan aan persoonlijke smaak liggen natuurlijk, maar wat ECHT niet kan is hoe commercieel dit park is. De hele hoofdstraat (75% van het hele park) bestaat uit winkels, arcadehallen en horeca (waarvan grootste deel dicht). Dit park heeft meer winkels, horeca en arcadehallen dan attracties (33 attracties en 36 winkels). Je kunt hier eenvoudigweg geen entree voor vragen.

  Door: Nederlandse Familie26-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Ervaring pretpark

  Nou, deze zomer niet echt een leuke dag gehad. Werd misselijk in soort van zweefmolen. Gebeten door een pony.

  Best wel wakker gelegen de nachten daarna

  Door: Tobias R08-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Saai park met ongeïnteresseerde medewerkers

  Vreselijk weekend gehad. Personeel die ronduit onbeschoft of ongeïnteresseerd was. Vriendelijkheid en gastvrijheid was ver te zoeken. Accomodatie (Wigwam Deluxe) was veeeeeeel te koud om in te verblijven gedurende de wat koudere dagen. Kachels staan onlogisch opgesteld. Stroomuitval gehad waarbij niemand te bereiken was en dat met twee kleine kinderen. Kinderen zijn ziek geworden tijdens het verblijf door de kou in de tent en het koude water in het zwembad. Het tochtte aan alle kanten. Tent was op sommige plekken aan de onderkant gescheurd waardoor er ontzettend veel kou naar binnen kwam. Receptie gaf verder totaal geen gehoor aan onze meldingen. Park is ouderwets en saai. Kortom, vreselijk verblijf waarbij wij zelfs blij waren om weer richting huis te keren. Waar wij normaliter de kids en onszelf met veel moeite voorbereiden op de terugreis omdat wij het zo naar ons zin hebben, was het dit keer juist andersom en konden wij niet wachten tot het allemaal achter de rug was. Heel erg jammer. Wij hadden hoge verwachtingen van Slagharen!

  Door: Ster30-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Pretpark met leuke attracties

  Ben je nog op zoek naar een leuk dagje uit voor het hele gezin? Dan is het zeker de moeite waard om eens naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen te gaan. Vroeger was dit park veelal gericht op pony's en paarden, maar tegenwoordig is dit al lang niet meer helemaal het geval. Natuurlijk zijn er nog wel wat invloeden van vroeger, maar ze zijn een stuk moderner geworden. De attracties zijn echt heel erg leuk en er is voor alle leeftijden wel wat te beleven. Er is een speciaal gedeelte voor de kleine kinderen en ook de grote kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Doordat het pretpark een stuk moderner is geworden, zijn de tickets echter wel een stuk duurder geworden. Gelukkig zijn er op het internet vaak wel tickets met korting verkrijgbaar. Dat scheelt behoorlijk wat kan ik je vertellen!

  Door: Esther Uffelen05-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Attractie- & Vakantiepark Slagharen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Attractie- & Vakantiepark Slagharen actief?

  Attractie- & Vakantiepark Slagharen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Groepsreizen, Daguitjes & Tickets, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Attractie- & Vakantiepark Slagharen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.