Ardoer

8

Bestellen

6

Service

8

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Ardoer

Weet jij al waar je deze zomer naartoe gaat op vakantie? Ook als je al weet dat je binnen Nederland blijft en op een camping wilt verblijven is er nog een keus die je moet maken, en dat is die van het juiste reisbureau om deze vakantie bij te boeken. Één van de opties is Ardoer. Maar wat kun je van hun campings verwachten? Zal het kampeerterrein wel netje opgeruimd zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om een campingplek te reserveren via de website van Ardoer? En zal Ardoer’s klantenservice je wel netjes te woord staan als je om hun hulp, advies of assistentie vraagt? De enige manier om hierachter te komen is via kampeerders die al eerder een vakantie bij Ardoer hebben geboekt. Lees hun reviews om te ontdekken wat een vakantie bij Ardoer inhoudt. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen de beslissing wel of niet bij Ardoer te boeken iets makkelijker maken.


Over Ardoer

Ardoer is een bedrijf dat kampeervakanties aanbiedt. Ze bieden kampeerplekken op campings door heel Nederland. Dus of je nou naar Drenthe, Zeeland of Limburg wilt, in iedere uithoek biedt Ardoer wel iets aan. Ook Noord-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Overijssel hebben volgens Ardoer veel te bieden. Voorbeelden van hun campings zijn Scheldeoord, Zandhegge, Akkertien, Diana Heide, Tempelhof en Pekelinge. Er zijn verschillende soorten campings die allemaal weer iets anders te bieden hebben Er zijn kindvriendelijke campings, campings in het bos, campings aan zee, hondvriendelijke campings, campings met wifi, campings met wellness, campings met privé-sanitair, campings met zwembad en nog veel meer. Sommige campings hebben ook een manege waar je jouw eigen paard kan stallen, een paard kan huren, les kunt nemen en mooie strandritten kunt maken. Of je nou alleen, met z’n tweetjes of juist het hele gezin inclusief hond en paard op vakantie wilt, Ardoer wil ervoor zorgen dat zowel mens als dier het naar zijn zin heeft. Je kunt op hun campings je tent opzetten, maar je kunt ook kiezen voor een woodlodge, waterchalet, bungalow, trekkershut, stacaravan of zwerfhut op hoogte. Het is zelfs mogelijk om te overnachten in een M12 helikopter.
Diensten van Ardoer

Je kunt heel gemakkelijk een kampeervakantie boeken via de website van Ardoer. Zoek gewoon op de soort kampeervakantie die je wilt en bekijk de mogelijkheden. Werp ook eens een blik op de aanbiedingen van Ardoer. In bepaalde periodes kun je boeken voor een leuke korting. Daarnaast is er een Ardoer klantenservice die altijd bereid is om je te helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Ardoer

Heb jij ook een kampeervakantie geboekt via Ardoer? Zo ja, dan horen wij graag meer over jouw ervaring met hun campings. Was de kampeerplaats of andere accommodatie netjes en schoon toen je aankwam? Was het echt zo makkelijk om een vakantie te boeken via hun website? Hadden ze inderdaad de zwerfhut of trekkershut voor je vrijgehouden of was er toch geen plek? En wat voor een klantenservice kun je van Ardoer verwachten als je ze nodig blijkt te hebben? Schrijf een review en vertel ons wat jouw ervaring met Ardoer en hun campings is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Camperplek zwinhoeve

Weinig te doen voor jeugd,geen gezamelijke binnen ruimte,geen bar,klein zaaltje zonder horeca,camperplek gevaarlijk door uitstekende kunstof maten,die boven het maaiveld uitsteken.

F

Fam v beek

03-08-2023

0