AmerikaPLUS

Alle reviews

AmerikaPLUS

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed verzorgd

  Autoreis geboekt via amerikaplus en was zeer goed verzorgd. De website vind ik er niet al te denderend uitzien in eerste instantie, maar het aanbod is goed en ook de informatieverschaffing is uitmuntend. Daarnaast de vakantie zelf...top!! Handige info zeker voor mensen die nog nooit in amerika zijn geweest is het een goede hulp.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede service voor grote reis

  De service is hier echt heel goed, ik had het gevoel dat ik met al mijn vragen hier terecht kon.
  Prettig, want voor zo'n reis ben je beter voorbereid! Het is nogal wat allemaal!

  We zullen van ons leven onze fantastische avonturen in dit mooie land niet meer vergeten!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alle mooie plekjes van West-Amerika gezien

  Bij AmerikaPlus een rondreis geboekt langs de westkust van de Verenigde Staten. Ik kan oprecht zeggen dat dit de mooiste vakantie uit mijn leven was. Tot nu toe in ieder geval. Wat hebben we veel mooie plekken bezocht. San Francisco en Las Vegas waren toch wel twee uitschieters in positief opzicht. De reis was goed voor elkaar en de reisleiders wisten ons veel te vertellen over de omgeving, waardoor we er ook nog wat van opgestoken hebben. De prijs? Die vond ik wel wat hoog. Dit is niet iets wat ik mij ieder jaar kan veroorloven, maar het is zeker de moeite waard om een keer een dergelijke reis te maken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede adviezen via Amerika Plus

  Hele goede adviezen gekregen van Amerika Plus voor een road trip. San Francisco, Monument Valley, Mesa Verde, Vegas en Yosemite: gewoon de highlights van het zuidwesten wil ik zien.

  Prijzen zijn erg hoog, maar daar was ik wel op voorbereid. Het is ook een bijzondere reis.

Anderen bekeken ook

Aan Zee
11 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Eliza was here
32 reviews

Wie is deze Eliza en waar is ze dan geweest? Je kunt het je afvragen, maar kun je er ook een goede reis boeken? ‘Waar iedereen rechts afslaa...

Zoweg
9 reviews

Zoweg.nl Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.nl vinden? Zoweg.nl is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort
10 reviews

Altijd al naar Afrika gewild, maar is het er om wat voor reden dan ook nooit van gekomen? Dan is er nu een kans voor u! Het mooie is dat u helemaal...

AmerikaPLUS

Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

Over AmerikaPLUS
Deze website maakt deel uit van een serie van sites welke beheerd worden door Aeroglobe international. Het gaat onder andere om Amerikaplus, Alaskaplus, Canadaplus, Costaricaplus en Afrikaplus. Het is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen. Het is een bedrijf wat al meer dan 15 jaar actief is in de Nederlandse reiswereld met een zeer goede kennis van de mogelijkheden op de vakantie ter plekke. Het is een bedrijf wat zorgt voor een goede vlucht, vervoer en ook accommodaties. Alles moet zo gebruiksvriendelijke zijn als mogelijk. Er is een zeer uitgebreid aanbod van mogelijkheden. Voor iedereen is er eigenlijk wel wat wils. Het bedrijf is aangesloten bij de SGR, de ANVR en de Calamiteitenfonds.   


De trailer van On the Road, naar de klassieker van Jack Kerouac, perfect voor inspiratie voor jouw Amerika-reis!

Iedere vakantie is een belevenis. Het maakt niet uit of je rust zoekt, ontspanning, zee, zon of juist meer actie en wat avontuur. Het is mogelijk om op de site de juiste arrangementen en accommodaties welke aansluiten op de wensen van de reiziger. Amerikaplus organiseert al meer dan 15 jaar rondreizen op maat naar Amerika.  

Diensten van AmerikaPLUS
Er zijn meerdere soorten reizen waar je voor kunt kiezen bij dit bedrijf. Het gaat om onder andere:
•    Fly drive 
•    Vakanties
•    Autorondreizen
•    Groepsrondreizen

Klachten, tips en complimenten over AmerikaPLUS
Heb je een klacht? Dan is het natuurlijk goed om dit kenbaar te maken. Doordat het bedrijf bij verschillende brancheverenigingen is aangesloten weet je dat je klacht voldoende aandacht krijgt. Anders zou je immers hiernaar toe kunnen gaan om je te beklagen. 

Heb jij ervaring met AmerikaPLUS? 
Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. 

Lees hier de ervaringen van klanten die met AmerikaPLUS een rondreis door Amerika hebben gemaakt. Hoe is hun de service, de prijs en de reis zelf bevallen? Is AmerikaPLUS echt dé specialist voor de VS?

}