NederlandReview

  Ervaringen AmerikaPLUS

  Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes.

  Over AmerikaPLUS

  Deze website maakt deel uit van een serie van sites welke beheerd worden door Aeroglobe international. Het gaat onder andere om Amerikaplus, Alaskaplus, Canadaplus, Costaricaplus en Afrikaplus. Het is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen. Het is een bedrijf wat al meer dan 15 jaar actief is in de Nederlandse reiswereld met een zeer goede kennis van de mogelijkheden op de vakantie ter plekke. Het is een bedrijf wat zorgt voor een goede vlucht, vervoer en ook accommodaties. Alles moet zo gebruiksvriendelijke zijn als mogelijk. Er is een zeer uitgebreid aanbod van mogelijkheden. Voor iedereen is er eigenlijk wel wat wils. Het bedrijf is aangesloten bij de SGR, de ANVR en de Calamiteitenfonds.


  De trailer van On the Road, naar de klassieker van Jack Kerouac, perfect voor inspiratie voor jouw Amerika-reis!

  Iedere vakantie is een belevenis. Het maakt niet uit of je rust zoekt, ontspanning, zee, zon of juist meer actie en wat avontuur. Het is mogelijk om op de site de juiste arrangementen en accommodaties welke aansluiten op de wensen van de reiziger. Amerikaplus organiseert al meer dan 15 jaar rondreizen op maat naar Amerika.

  Diensten van AmerikaPLUS

  Er zijn meerdere soorten reizen waar je voor kunt kiezen bij dit bedrijf. Het gaat om onder andere:
  • Fly drive
  • Vakanties
  Autorondreizen
  • Groepsrondreizen

  Klachten, tips en complimenten over AmerikaPLUS

  Heb je een klacht? Dan is het natuurlijk goed om dit kenbaar te maken. Doordat het bedrijf bij verschillende brancheverenigingen is aangesloten weet je dat je klacht voldoende aandacht krijgt. Anders zou je immers hiernaar toe kunnen gaan om je te beklagen.

  Heb jij ervaring met AmerikaPLUS?

  Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt.

  Lees hier de ervaringen van klanten die met AmerikaPLUS een rondreis door Amerika hebben gemaakt. Hoe is hun de service, de prijs en de reis zelf bevallen? Is AmerikaPLUS echt dé specialist voor de VS?

  AmerikaPLUS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AmerikaPLUS

  Uw beoordeling

  Goed verzorgd

  Autoreis geboekt via amerikaplus en was zeer goed verzorgd. De website vind ik er niet al te denderend uitzien in eerste instantie, maar het aanbod is goed en ook de informatieverschaffing is uitmuntend. Daarnaast de vakantie zelf...top!! Handige info zeker voor mensen die nog nooit in amerika zijn geweest is het een goede hulp.

  Door: Ano04-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  goede service voor grote reis

  De service is hier echt heel goed, ik had het gevoel dat ik met al mijn vragen hier terecht kon.
  Prettig, want voor zo'n reis ben je beter voorbereid! Het is nogal wat allemaal!

  We zullen van ons leven onze fantastische avonturen in dit mooie land niet meer vergeten!!

  Door: Karlijn31-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goede adviezen via Amerika Plus

  Hele goede adviezen gekregen van Amerika Plus voor een road trip. San Francisco, Monument Valley, Mesa Verde, Vegas en Yosemite: gewoon de highlights van het zuidwesten wil ik zien.

  Prijzen zijn erg hoog, maar daar was ik wel op voorbereid. Het is ook een bijzondere reis.

  Door: Cleo04-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Alle mooie plekjes van West-Amerika gezien

  Bij AmerikaPlus een rondreis geboekt langs de westkust van de Verenigde Staten. Ik kan oprecht zeggen dat dit de mooiste vakantie uit mijn leven was. Tot nu toe in ieder geval. Wat hebben we veel mooie plekken bezocht. San Francisco en Las Vegas waren toch wel twee uitschieters in positief opzicht. De reis was goed voor elkaar en de reisleiders wisten ons veel te vertellen over de omgeving, waardoor we er ook nog wat van opgestoken hebben. De prijs? Die vond ik wel wat hoog. Dit is niet iets wat ik mij ieder jaar kan veroorloven, maar het is zeker de moeite waard om een keer een dergelijke reis te maken.

  Door: Otto N. 16-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is AmerikaPLUS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over AmerikaPLUS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AmerikaPLUS actief?

  AmerikaPLUS is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AmerikaPLUS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.