Allesvoormijnvakantie.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Allesvoormijnvakantie.nl

Ben je voornemens te genieten van een lekkere kampeervakantie? Zoek je hiervoor een winkel met kampeerspullen? Dan kan Allesvoormijnvakantie.nl wellicht interessant voor jou zijn. Lees eerst wat er over dit bedrijf bekend is. Via NederlandReview lees je puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Allesvoormijnvakantie.nl?


Allesvoormijnvakantie.nl is een kampeerwinkel in Haaksbergen. Deze plek is een dorp in Twente, in de Nederlandse provincie Overijssel. De gemeente telt meer dan 24.000 inwoners. Klanten zijn van harte welkom om een kijkje in de kampeershop te komen nemen. Daar kunnen producten bekeken en afgerekend worden. De artikelen die ze verkopen zijn eveneens te bestellen in de webshop. Het bedrijf verkoopt ongeveer alles in relatie tot een kampeervakantie. Van tenten tot en met caravans, campers en benodigdheden. Producten worden eventueel inclusief montage aangeboden. Als je nieuwsgierig bent naar het volledige assortiment, kun je het beste een kijkje op de website nemen. Bij vragen, feedback en opmerkingen ben je welkom om contact op te nemen. Dit kun je telefonisch doen maar ook door een e-mail te sturen. De exacte contactgegevens staan vermeld op de site van deze campingshop.


Bestellen


Als je een bestelling wilt doen moet je een account hebben. Als je deze nog niet hebt moet je het registratieproces op de website Allesvoormijnvakantie.nl volgen. Betalingen kunnen op verschillende manieren verricht worden. Op dit moment kunnen klanten onder andere betalen via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa en Maestro. Volgens velen zijn iDEAL betalingen veilig, vertrouwd en eenvoudig uit te voeren. Je rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internet bankieromgeving van je eigen bank. Creditcardbetalingen zijn in de regel ook eenvoudig te realiseren. Houd er wel rekening mee dat er kosten in rekening gebracht kunnen worden. Dit zou je kunnen verifiëren met jouw creditcardmaatschappij.


Leveringen


Zolang de artikelen in voorraad zijn kunnen ze geleverd worden. Door de regels die gelden voor koop op afstand is de bezorg termijn vastgesteld op 30 dagen. Mocht dit niet uitgevoerd kunnen worden kan de bestelling geannuleerd worden. De consument zal hiervan op de hoogte worden gebracht. De maximale termijn hiervoor is een maand. Het bedrijf zal zich aan de leveringsplicht moeten houden. Dat wil zeggen dat de spullen op zijn minst een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Hoe het werkt als je niet thuis bent ligt aan het vervoersbedrijf. Voor bezorgingen wordt samengewerkt met transportbedrijven PostNL, DPD en DHL. Deze bedrijven hebben jarenlang ervaring op het gebied van transporten.


Retourneren


Mocht je niet tevreden zijn met een product is er geen man overboord. Klanten hebben het recht hun bestelde goederen binnen 14 dagen retour te sturen. Dit valt onder het herroepingsrecht. In deze bedenk fase hoeft er geen opgave van reden voor annulering doorgegeven te worden. Als een retournering volgens de voorwaarden wordt ontvangen, zal je het volledige orderbedrag teruggestort krijgen. De verzendkosten zijn wel voor rekening van de consument. Zorg dat de retourzending zonder schade en in originele staat wordt teruggestuurd. Om een retour in gang te zetten dien je een mail te sturen naar webshop@henkpen.nl.


Klantervaringen


Heb je al eens artikelen aangeschaft via de webshop van Allesvoormijnvakantie.nl? Dan horen we graag of alles naar tevredenheid is verlopen? Heb jij plezier van je aankopen? Ben je content met de prijs die je moest betalen? Zijn je bestelling op tijd bij je afgeleverd? Laat het allemaal weten via een review op deze pagina!


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)