NederlandReview

  Ervaringen Airtransat

  Een vlucht boeken of hotels checken als je op vakantie gaat naar Canada? Dan is Airtransat een geweldige keuze als luchtvaartmaatschappij. Wij als NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De consumenten hebben reviews geplaatst over de vliegtuigmaatschappij Airtransat.nl waar je reizen of hotels kunt gaan boeken voor op vakantie in Canada. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor je boekingen, je de beste hotels kunt vinden etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via Airtransat zijn/haar reis willen gaan boeken. Wij horen graag uw mening over Airtransat zodat we samen de toekomstige reizigers kunnen helpen.

  Over Airtransat

  Wat is Airtransat nou? Airtransat is een luchtvaartmaatschappij waar het hoofdkantoor is gevestigd te Montreal in de provincie/staat Quebec in Canada. Airtransat gaat voornamelijk over chartervluchten en lijndiensten die uitgevoerd worden naar circa 60 bestemmingen in 25 landen. Airtransat is eigendom van Transat A.T.
  In het jaar 1986 is Airtransat gesticht door oude leden van Quebecair. Het aller eerste vlucht vond plaatst op 14 november 1987 waar het vliegtuig vloog van Montreal naar Acapulco in Mexico.
  In het jaar 2005 had Airtransat 2.500.000 passagiers. Het is nu een van de grootste reisorganisaties in Canada die gespecialiseerd is in het organiseren en verkopen van reizen, hotels en andere pakketten. De reisbureaus zijn gevestigd in Canada en Frankrijk. Hiermee is Airtransat een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Canada.

  Airtransat is een dochteronderneming van Transat A.T Inc. In het jaar 2006 kondigde Airtransat aan dat zij een overeenkomst hadden getekend, het ging namelijk om een bedrag van 20,4 miljoen pond. Via de website www.airtransat.com kunt u dus gemakkelijk boeken voor vluchten naar Canada.
  Heeft u als reiziger ooit gevlogen met de Airtransat naar Canada? Hoe was het? We willen er graag meer over weten.

  What to expect when flying with AirTransat to Europe | Full Flight Review

  Airtransat diensten

  Wat biedt Airtransat voor de reizigers aan? Zoals ik het net aangaf bied Airtransat vluchten aan naar Canada als plekken zoals Montreal, Vancouver, Toronto en Calgary. Airtransat is, zoals het werd aangegeven in vorige stukje, gespecialiseerd in chartervluchten van verschillende Canadese steden naar vakantiebestemmingen. Vooral in de maanden als oktober, november, december, januari en februari vliegen ze voornamelijk van Canada naar het warme zuiden en in de maanden waar het warm is tussen Canada en Europa. Hiermee biedt Airtransat vluchten vanuit Schiphol naar de steden Montreal, Vancouver, Toronto en Calgary. Het is ook mogelijk om via Brussel naar Montreal te gaan van april tot en met oktober.

  Klachten

  Heeft u klachten, opmerkingen of vragen? Dan kunt u via de klachtencentrum op de website www.airtransat.com via de contact link een mail sturen of telefonisch contact opleggen met het bedrijf. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via de sociale media.
  Heeft u ooit een klacht of een vraag gesteld? Hoe werd u daarop geholpen en verliep het soepel? Graag willen wij er meer over weten!

  Waarom zou u vliegen met Airtransat? Goedkoop en goed? Lees eerst ervaringen over deze luchtvaartmaatschappij voordat u vliegtickets boekt!

  Airtransat
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Airtransat

  Uw beoordeling

  Vliegticket naar Canada verrassend goedkoop

  Mijn familie woont in Canada en ik wilde ze graag eens opzoeken met mijn hele gezin. De prijs voor de vliegtickets hield me echter altijd tegen. Met vier personen vliegen naar Canada is immers niet goedkoop. Bij Airtransat werd ik echter behoorlijk verrast door de prijs van de tickets. Bij de grote luchtvaartmaatschappijen zijn de prijzen voor tickets vele malen hoger, maar hier viel het me echt reuze mee. Het bestellen van de tickets was dan ook erg eenvoudig. De service aan boord van het vliegtuig was top en we hadden ruime zitplekken.

  Door: Yves Monder22-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Voor minder dan 400 euro naar Toronto

  Voor minder dan 400 euro naar Toronto
  Dat vonden we nergens goedkoper dus we hebben hier geboekt bij Air Transat, al had ik er nog nooit van gehoord.

  Bestellen enzo ging allemaal prima.

  Door: Vliegers30-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Airtransat een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Airtransat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Airtransat actief?

  Airtransat is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Airtransat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.