NederlandReview

  Ervaringen AirBnB Host

  Je kunt je vakantie natuurlijk doorbrengen in een vakantiehuisje en zelf je eigen huis leeg laten staan, maar je kunt er ook voor kiezen in een huis te verblijven dat normaal gesproken door een vaste bewoner wordt bewoont. Je kunt dit regelen via Airbnb. Maar wat zal deze huizenruil nou precies inhouden? Zul je via deze website je huis wel durven te verhuren? Wat zal je zelf aantreffen als je een tijdje in het huis van iemand anders verblijft? Zal het moeilijk zijn een vakantie of stedentrip te boeken via hun website? En wat zal de klantenservice van Airnbn te zeggen hebben als er toch voorn, na of tijdens je vakantie iets mis is gegaan? Hier kunnen alleen echte klanten van Airbnb je mee helpen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe Airbnb nou precies werkt. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je een aardig beeld van dit vakantiebedrijf geven.

  Over AirBnB Host

  Airbnb is een bedrijf dat vakanties regelt. Ze verzorgen alleen geen gewone vakanties. Eigenlijk regelen ze zelf helemaal geen vakanties. Ze geven alleen jou en anderen de mogelijkheid om vakantiehuizen aan te bieden en te huren. Als je een huisje, appartement of andere accommodatie via Airbnb boekt huur je namelijk geen officieel vakantiehuis. Je huurt een huis waar normaal gesproken andere mensen wonen. Het huis kan leeg staan omdat het gezin zelf op vakantie is of omdat iemand een tijdje in het buitenland verblijft en het zonde vind dat het huis een paar weken leeg blijft staan. Misschien zijn er ook wel huisdieren aanwezig waarvoor gezorgd moet worden. En het zijn niet alleen hele woningen die je kunt huren. Het is ook mogelijk om een eigen of gedeelde kamer te boeken. Je vind de woningen over de hele wereld. Er zijn er ruim 3.000.000 verdeeld over 192 landen en 33.000 steden, dus er zijn er vast wel een paar in de stad of het land waar je naartoe wilt. Op dezelfde manier kan je natuurlijk zelf ook een leegstaande kamer of woning aanbieden voor vakantiegangers en reizigers. Zo krijg je nog wat inkomsten van een ruimte die anders toch leeg zal staan. Je kan de woonruimte ook tijdelijk aanbieden aan iemand die vanwege een ramp, ziekte of conflict hun eigen huis (tijdelijk) niet meer kunnen bewonen.


  Zo werkt Airbnb.

  Diensten van AirBnB Host

  Je kunt dus op de website van Airbnb een privé-woning huren in een stad waar je graag naartoe wilt. Ook is er een Airbnb klantenservice die je kan helpen als je even niet snapt hoe het nou precies werkt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor AirBnB Host

  Heb je wel eens een huis verhuurd of verhuurd via Airbnb? Dan willen wij graag weten hoe die ervaring voor jou heeft uitgepakt. Was het makkelijk je huis aan te bieden op de website van Airbnb? Zijn de huurders zorgvuldig met je huis omgegaan in de tijd dat ze er verbleven? Waren de verhuurders eerlijk over hoeveel mensen er in het huis konden verblijven? En wat voor een klantenservice kon je van Airbnb krijgen toen er toch iets mis was gegaan? Schrijf je eigen Airbnb review en laat ons weten wat jouw mening over deze vakantiewebsite is.

  AirBnB Host
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AirBnB Host

  Uw beoordeling

  Verblijf Gent

  Ik heb per ongeluk twee keer dezelfde Ideal betaling gedaan.
  Probeer op verschillende manieren in contact te komen met AirBNB (chat, Email en bellen) maar er word maar weinig gedaan.
  Mijn bank heeft bevestigd dat er twee keer betaald is maar AirBNB blijft volhouden maar een keer een betaling ontvangen te hebben.

  Waardeloos ...

  Door: Tim24-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is AirBnB Host een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over AirBnB Host. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AirBnB Host actief?

  AirBnB Host is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings, Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AirBnB Host gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.