Air Serbia

2
2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Air Serbia

Zoek je een luchtvaartmaatschappij in Servië? Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Air Serbia bekend zijn. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  

Wat is Air Serbia?

 

Air Serbia is een luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf is opgericht in 1961 en is lid van de International Air Transport Association (IATA). Air Serbia vliegt in totaal naar meer dan 63 bestemmingen. Je kunt dan denken aan landen als Europa, Mediterraan, Midden-Ooste, Afrika en Noord-Amerika. Er wordt gevlogen met zowel passagiers- als vrachtvervoer. Air Serbia is via Etihad Airways en andere partnerluchtvaartmaatschappijen in staat vluchten aan te bieden naar internationale bestemmingen. Deze landen liggen in Afrika, Azië, Australië en Noord-Amerika.  

Het bedrijf is er klaar voor om vanwege strategische veranderingen een belangrijke rol te spelen in de ontwikkelingen van het luchtvaarverkeer in Servië, de reisindustrie in dat land en de toeristische sector van Servië. Hetgeen wat het hoogst in het vaandel staat bij Air Serbia, is het aanbieden van een dienst van de hoogste kwaliteit voor reizigers. Ze willen de reizigers tijdens het reizen tegemoet komen met maximaal comfort. Dit geldt voor alle klasse waarin ze kunnen vliegen.  

De vloot van Air Serbia

 

Het bedrijf is bezig met het bouwen van moderne en kostenefficiënte vliegtuigen. Deze bestaan op het moment van schrijven uit 6 turboprop vliegtuigen, 1 widebody vliegtuig en 14 narrowbody vliegtuigen. We gaan terug naar het jaar 2013. In oktober van dat jaar nam het bedrijf de eerste Airbus A319 in gebruik. Tot september 2014 kwamen er nog 7 A319- en 2 A320-vliegtuigen aan.

In juni 2016 is door het bedrijf de 1e widebody vliegtuig van Airbus A330 geïntroduceerd. Deze vloog van Belgrado naar New York. In juni 2017 installeerde het bedrijf meedere keren Recaro BL3520-stoelen in hun voorraad van A319-A320 vliegtuigen. Het is een combinatie van modern design en superieure ergonomische kenmerken. Er wordt ook gewerkt met de Aviolet. Dit is een charterdienst. Deze dienst wordt aangeboden door Air Serbia.  

Call Center

 

Voor vragen, opmerkingen en feedback kun je contact opnemen met het call center. Zij zijn telefonisch te bereiken via +381 11 311 21 23. Mocht je vanuit Servië bellen dan is het telefoonnummer 0800 111 528.

COVID - 19

 

Vanwege de bijzondere omstandigheden van de COVID -19 pandemie hebben regeringen over de hele wereld alle vluchten opgeschort of reisbeperkingen toegepast op bepaalde mensen, nationaliteiten en/of recent bezochte landen. Deze buitengewone maatregelen, maar ook de onzekerheid van reizen in deze ongekende tijden, hebben geleid tot veel annuleringen van vluchten.

Het bedrijf geeft aan haar passagiers wiens vluchten zijn geannuleerd te helpen met de aanpassingen als gevolg van de pandemie van het coronavirus. Alle mensen die op dit moment de nieuwe datum van hun reis niet weten, krijgen een speciale voucher aangeboden in de waarde van hun ticket en eventuele accessoires plus 10% van het nettotarief, brandstofbelasting en eventueel bijkomende kosten, geldig voor een jaar vanaf de uitgiftedatum. Er wordt geen bonus toegekend voor de luchthavenbelastingen.

Welke klantervaringen zijn er bekend?

 

Ben je klant bij Air Serbia? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Heb je vaak via Air Serbia gereisd? Ben je tevreden over de service bij Air Serbia? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Air Serbia aan? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Air Serbia te boeken? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

Air Serbia

Vergelijk reviews en bekijk Air Serbia