NederlandReview

  Ervaringen Air Italy

  Als je met het vliegtuig moet, zijn er altijd meerdere luchtvaartmaatschappijen die op jouw bestemming vliegen. Een van de vliegmaatschappijen waar je wellicht gebruik van kunt maken is Air Italy. Maar voordat je jouw ticket boekt, wil je natuurlijk wel weten hoe eerdere passagiers de vlucht bevallen is. Laat je daarom adviseren door de recensies en beoordelingen op deze pagina. Of wie weet ben je zelf net geland en sta je te springen om vandaag nog een review van jouw ervaring te schrijven. Graag zelfs, want ook jouw mening telt!

  Luchtvaartprioriteiten

  Maar welke kies je? Ga je voor een goedkope vliegticket? Of betaal je liever wat meer, zodat wat meer beenruimte hebt? En hoeveel geef je om service aan boord? Wat zijn jouw eisen ten aanzien van het cabinepersoneel on board? Kijk je ook naar dingen als luchthavenbelasting? Vanaf Eindhoven is bijvoorbeeld vaak goedkoper dan vanaf Schiphol vertrekken of aankomen. Hoeveel kilo aan bagage mag je meenemen? Wat zijn de extra kosten als je hier overheen gaat? Wat zijn de regels voor de handbagage? Je kunt het zo gek niet bedenken, of je moet er rekening mee houden. Uiteindelijk gaat het er om dat jij reist op een manier die jij prettig vindt en die binnen jouw budget past.

  Vliegen kan een stressvolle situatie zijn, zeker als je laat bent met boarden of met vliegangst en turbulentie

  Vergelijken loont

  De concurrentie onder de verschillende vliegmaatschappijen is moordend. Het voordeel daarvan is dat je als consument nog wel eens heel voordelig uit kunt komen als je wat tijd steekt in het vergelijke van prijzen. Let daarbij wel goed op dat het geen enkeltje betreft als je een retour nodig hebt, want dan wordt goedkoop weer duurkoop. Verder is de aangegeven prijs het bedrag zónder de luchthavenbelasting. Deze verschilt weer per vliegveld van waar je af opstijgt of landt.  De lucht in met Air Italy

  Een van de vliegmaatschappijen die door het internationale luchtruim vliegt, is Air Italy. Deze maatschappij vertrekt naar over de hele wereld vanuit Italiaanse steden, zoals Rome, Milaan, Catánia, Palermo en Napels. Naast vliegtickets, bieden ze ook reizen aan en bieden ze hun meerderjarige reizigers de Mariana Club aan, waarbij spaarpunten gespaard kunnen worden. Ze bieden de mogelijheid om Economy of Business Class te vliegen. Aan boord is er Wi-Fi, kan er muziek geluisterd worden en worden films vertoond als tijdsverdrijf. Speciale verzoeken omtrent dieet of eetgewoonten kunnen tot 48 uur voor aanvang van de vlucht worden doorgegeven. De vloot van deze Italiaanse vliegmaatschappij bestaat momenteel uit 15 vliegtuigen. Afhankelijk van waar je heen gaat, kun je in een Boeing 737 of een Airbus A330-200 belanden.

  Reviews van bevlogen ervaringen

  Reizen met Air Italy top of flop? Wat zijn de meningen over de Meridiana Club? Aanrader? Waren eerdere reizigers te spreken over de stewards en stewardessen? Met welk cijfer wordt de gastvrijheid van het cabinepersoneel beoordeeld? Lees het antwoord op deze en vele andere vragen in de recensies of geef jouw mening in een beoordeling. Daarmee help jij op jouw beurt weer geïnteresseerden bij het maken van een keuze.

  Air Italy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Prima vlucht, alles netjes op tijd.

  Prima vlucht, alles netjes op tijd.
  Wel een beetje gehaast personeel onderweg, ik weet niet waarom.
  Air Italy zat gewoon in het pakket voor ons maar ik vond het prima

  Door: Marleen 08-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Goedkope vlucht maar weinig beenruimte

  Wij waren gevlogen met Air Italy.
  Personeel was vriendelijk en het was een goedkope vlucht. Dat zijn voor mij pluspunten.
  Minpunt vond ik de beenruimte, die was echt beperkter dan ik gewend was. Maar kan aan mij liggen.
  Verder prima vlucht en we gingen op tijd.

  Door: Mariana 15-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Air Italy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Air Italy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Air Italy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Air Italy actief?

  Air Italy is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Air Italy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.